Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Giwtouli1990 είπε:

Ναιιιι εγώ θα το κάνω στις 14 Αυγούστου! Σήμερα θα πάω να αγοράσω νυχτικάκια για το μαιευτήριο και ένα ρομπίδι.. Όλοι μου λένε να πάρω κοντομάνικα κι ας γεννάμε Οκτώβρη ότι έχει φουλ ζέστη εκεί μέσα κλπ κλπ.. Εσείς κοκόνες ψωνιστήκατε?χαχα

Κ γω πηρα νυχτικακι κοντομανικο φυσικα γιατι κανει οντως ζεστη στα νοσοκομεια. Ρομπα δε πηρα τελικα, δε διαφανιζει κ το νυχτικακι που πηρα κ λεω για 2 μερες που πανω κατω θα μεινω δεν αξιζει να παρω κ ρομπα, δε τις φοραω κιολας μετα!

• Μου αρέσει 1

Just now, Nikoleta... είπε:

Καλά οι γιατροί ότι να 'ναι....

Το νηστείας πώς το ρύθμισες; Γιατί εμένα μου βγαίνει κάθε μέρα 97 και 104. 

Τώρα έφαγα μία αραβική πιτούλα με 1 φέτα τυρί και μισή φέτα γαλοπούλα και μετά από 1 ώρα πήγε 140. Έλεος τι να τρώω ποια;

Ειλικρινά δεν έχω ιδέα μάλλον με τη διατροφή. Φαντάσου πριν ένα μηνά περιπου είχα νηστείας από 65 μέχρι 75 και μου είπε η ενδοκρινολόγος να το ξανά φτιάξω γιατι ηταν στα ορια υπογλυκαιμιας κάνοντας λιγότερο αυστηρά τη διατροφή. Εεεεε τσάκισα καμία βδομάδα γεμιστά μπισκότα κλπ και πλέον που τρώω και κανένα αναντιο είναι από 80-85....

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Jennak83 είπε:

Κ γω πηρα νυχτικακι κοντομανικο φυσικα γιατι κανει οντως ζεστη στα νοσοκομεια. Ρομπα δε πηρα τελικα, δε διαφανιζει κ το νυχτικακι που πηρα κ λεω για 2 μερες που πανω κατω θα μεινω δεν αξιζει να παρω κ ρομπα, δε τις φοραω κιολας μετα!

Εγώ Εχω νυχτικιες ένα σωρό με κουμπιά χωρίς κουμπιά σέξι ξεσεξι χαχαχχαα Εχω ρόμπες τα παντα όλα έλα πάρε παρε πάρε εδώ το καλό το πράγμα την Παρασκευή μπαίνω στον 8 όυου

• Χαχα 2

xfHlp3.png

Έχω την Παρασκευή ντοπλερ. 

Βαλίτσα δεν έκανα φυσικά.τι είμαι; τελευταία στιγμή φυσικά. Η φίλη μου τη γέμισε όταν σπάσανε τα νερά. Ααα αχχαχαχα άλλη κ αυτή. Εγώ βαλίτσα δεν έχω, αλλά θα κάνω μόλις μπω στον 9ο.δλδ σε 24 μέρες. 

Απαραίτητα; λαστιχάκι για τα μαλλια, ντετολ για την τουαλέτα, λεφτά, φορτιστής κινητού. Αχαχαχα

Σεξ δεν κάνω, δεν έχω άντρα, αλλά εννοείται θα έκανα αν είχα. Αχαχαχαχαχ

Τώρα ευελπιστώ να προλάβει να ρθει πριν τη γέννα να κάνουμε λιγάκι να βοηθήσει κ την κατάσταση, κ την σωματική κ την ψυχολογική βεβαίως. 

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Νομιζω με ενα μαγνησιο χθες κι ενα σημερα ειμαι καπως καλυτερα..Αν και μου πονεσε λιγο η κοιλια..Εγω δεν εχω ετοιμασει τιποτα..Μπορει να ακουστει περιεργο αλλα αγχωνομαι 

Just now, Kiki1 είπε:

Νομιζω με ενα μαγνησιο χθες κι ενα σημερα ειμαι καπως καλυτερα..Αν και μου πονεσε λιγο η κοιλια..Εγω δεν εχω ετοιμασει τιποτα..Μπορει να ακουστει περιεργο αλλα αγχωνομαι 

Οσο και να αγχωνεσαι πρεπει όμως κορίτσι μου καλυτερα έτοιμα κατσε εκεί να χαρείς την εγκυμοσύνη σου 

xfHlp3.png

Προειδοποιώ μη με βρίσετε. Βαφτικά μπορούμε να πάρουμε; Τα βασικά, καμιά μάσκαρα για παράδειγμα. Έστω για την τελευταία μέρα; Θα υπάρχει διάθεση ή τζάμπα θα τα πάρω μαζί μου;

Just now, Mamacita Alina είπε:

Ειλικρινά δεν έχω ιδέα μάλλον με τη διατροφή. Φαντάσου πριν ένα μηνά περιπου είχα νηστείας από 65 μέχρι 75 και μου είπε η ενδοκρινολόγος να το ξανά φτιάξω γιατι ηταν στα ορια υπογλυκαιμιας κάνοντας λιγότερο αυστηρά τη διατροφή. Εεεεε τσάκισα καμία βδομάδα γεμιστά μπισκότα κλπ και πλέον που τρώω και κανένα αναντιο είναι από 80-85....

Αχ μακάρι να μου πέσει τόσο να πλακωθώ στις σοκολάτες. Έχω λίγες μέρες που ξεκίνησα να μετριέμαι και δεν μπορώ να το βρω ακόμα.

Just now, Nikoleta... είπε:

Προειδοποιώ μη με βρίσετε. Βαφτικά μπορούμε να πάρουμε; Τα βασικά, καμιά μάσκαρα για παράδειγμα. Έστω για την τελευταία μέρα; Θα υπάρχει διάθεση ή τζάμπα θα τα πάρω μαζί μου;

Αχ μακάρι να μου πέσει τόσο να πλακωθώ στις σοκολάτες. Έχω λίγες μέρες που ξεκίνησα να μετριέμαι και δεν μπορώ να το βρω ακόμα.

Αν θες πάρε, βάρος δεν πιάνει, αλλά να τα χρησιμοποιήσεις χλωμό το κόβω. Όπως κ Ν γεννήσεις μια εξάντληση Θ την έχεις, άρα κουράγιο γιοκ που λένε κ στο χωριό μου

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Μαλλιά δε βάφω γενικά. Μετά που θα βγάλω άσπρα θ αρχίσω. Πρόσωπο κανονικά βαφομαι αλλά όχι κάθε μέρα, λόγω ζέστης γτ στάζω, όχι γ άλλο λόγο. Καφέ πίνω από τότε που σταμάτησα να βγάζω. Απτον 6ο κ μετά δλδ. Μου χει πει μπορώ να πίνω έναν κανονικό κ έναν ντεκαφεινε τη μέρα αν θέλω. 

Νύχια βάφω επίσης ναι. Τώρα που μαι στον 8ο σταμάτησα το ημιμονιμο κ τα βάφω με απλό βερνίκι. Χτυπα ξύλο αν γίνει κάτι να μπορούν να δουν οξυγόνωση. 

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, Kiki1 είπε:

Kοριτσια εσεις τωρα βαφεστε προσωπο και μαλλια και τετοια?Επισης καφε πινετε?

Δεν βαφομαι γενικά γιατί είμαι μια θεαρα χαχαχαχχαχαχ επίσης μαλλια δε βαφω και καφε πινω αλλά πολύ ελαφρύ αυτά

xfHlp3.png

Just now, Kiki1 είπε:

Εμενα μου ειπε ο γιατρος μονο ντικαφ και αν μπορω και καθολου..Μου ελειψε ο καφες..Σκεφτομαι μολις γεννησω καφε θα ζητησω θα μεινω ξυπνια και για καμια βδομαδα μετα!

Ο καθε γιατρός έχει την δική του γνώμη εσύ θα πας με την δική του φυσικά 

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...