Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

8 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

Ελα μου ντε...βλεποντας και κανοντας...μαλλον με ενα απο τα δυο καθε φορα...χαχα...δν το χω σκεφτει αυτο. Μαλλον θα περιμένω τον αντρα μου να βγαινουμε ολοι μαζι...

Κικη μου κι εγω παραπονεθηκα στο γιατρο για κραμπες και μου ειπε να παίρνω μαγνησιο. Παιρνω τα max πρωι βραδυ και μεσα σε δυο μερες μου σταματησαν. Κι εμενα μερικες φορες δεν υποχωρουσαν και εμενε τεντωμενος ο μυς και πονουσα. Τωρα ειμαι κομπλε. Ξεκινα τα αμεσα και θα δεις διαφορα...

Κ γω τα μαξ πρωι βραδυ, αν και μερικες φορες παιρνω 1 τη μερα..εκει που παει να με πιασει κραμπα ευτυχως το προλαβαινω γιατι αλλιως δεν αντεχεται!

πρίν από 4 λεπτά , elpida20 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.. Μιλώντας για κράμπες εμένα με πιάνουν το βράδυ στα μπούτια :confused: λίγο εμεινεεεεεε μεινετεεε υπομονετικες. Σε έναν μήνα και 2 μέρες μπαίνω σοτν μήνα μου :shock:

Επίσης έκανα μια τεράστια βλακεια.. Προσπάθησα να ξυριστω μόνη μου στο επίμαχο σημείο.. Και κοπηκα

Καλε στα τυφλα κ με ξυραφι;; το χουμρ χασει καιρο τωρα το επιμαχο! Χαχα εγω μονο με καθρεφτακι κ τριμμινγκ κ οτι γινει ξυραφι δεν εβαζα ποτε τωρα θα βαλω;; αχ και δεν αντεχα το lazer εκει, τωρα θα ηταν ο,τι επρεπε!

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Mamacita Alina είπε:

Το αντίθετο με έχουν ολίγον γραμμένη... Ειδικά ο γιατρός μου αν δεν του ζητήσω εξετάσεις δε θα μου γραψει.. Η ενδοκρινολόγος αν και στις αρχές το νηστείας μου ήταν 90+ μου έλεγε να κάνω που και που σκανδαλιες να τρώω κάτι τι αν το ζηλεύω κλπ κλπ.... Ότι να ναι οι γιατροί χαχαχαχαχα

Καλά οι γιατροί ότι να 'ναι....

Το νηστείας πώς το ρύθμισες; Γιατί εμένα μου βγαίνει κάθε μέρα 97 και 104. 

Τώρα έφαγα μία αραβική πιτούλα με 1 φέτα τυρί και μισή φέτα γαλοπούλα και μετά από 1 ώρα πήγε 140. Έλεος τι να τρώω ποια;

10 ώρες πρίν, Kiki1 είπε:

Καλησπερα..Κι εγω σημερα πηρα τα αποτελεσματα της καμπυλης..183 στα 60  διατροφη κι εγω..Για τα ποδια που πονουσα μου εδωσε μαγνησιο πρωι βραδυ αλλα ξεχασα να τον ρωτησω υπαρχουν περιορισμοι οπως και με το σιδηρο..Πχ πρεπει να εισαι νηστικη η κατι τετοιο?

Εμενα μου εχει πει σιδηρος το πρωι και μετα απο 2 ωρες μαγνησιο, δε χρειαζεται να εισαι νηστικη.

Just now, Giotitsa είπε:

Αγάπη τώρα είδα τα μυνήματα δεν ξέρω εμενα δεν μου φαίνεται λογικια η ενδοκρινολόγος εγώ δηλαδή με όπως το είπε ο ενδοκρινολόγος μου με διαβήτη κύησης με το ζόρι γιατί κάνω διατροφή μιλάμε και σε μένα για οριακες τιμες ουτε καν ανεβασμενες και όμως κάνω διατροφή δεν ξέρω αγάπη δεν Συμφωνώ εμενα το 150 στην μια ώρα μου φάνηκε πολυ εσύ βέβαια θα ακούσεις τον γιατρό σου αλλά τέλος πάντων εγώ σου λέω με οριακές τιμες και κάνω διατροφή 

Να βάζεις καθρέφτη εγώ ετσι κάνω φιλη δεν το ξυριζεις έτσι το κούλι μωρή τι να δεις με την Κολούμπα να και εσύ τι περιμένες να κανεις ακροβατικά για να το ξυρισεις θέλει τροπο χαχχαχαχαχ

Τι να κάνω ρε κοριτσια ο άντρας έκοψε και το κοκο γιατί λέει φοβάται έφτασα σε απόγνωση η δόλια η μανα

n0O1p2.png

Just now, Nikoleta... είπε:

Καλά οι γιατροί ότι να 'ναι....

Το νηστείας πώς το ρύθμισες; Γιατί εμένα μου βγαίνει κάθε μέρα 97 και 104. 

Τώρα έφαγα μία αραβική πιτούλα με 1 φέτα τυρί και μισή φέτα γαλοπούλα και μετά από 1 ώρα πήγε 140. Έλεος τι να τρώω ποια;

Τυρί χωρίς λιπαρά επίσης μαυρο ψωμί και δες τι θα γίνει

Just now, elpida20 είπε:

Τι να κάνω ρε κοριτσια ο άντρας έκοψε και το κοκο γιατί λέει φοβάται έφτασα σε απόγνωση η δόλια η μανα

Χαχαχαχαχαχαχαχα εμείς έχουμε ξεχάσει πως είναι να κανεις υπομονή οπως εμείς απλα βλέπουμε το κούλι και κάνουμε όνειρα χαχαχχα αχ κούλι χαχαχχαχα

• Χαχα 2

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Giotitsa είπε:

Ναι θα το δοκιμάσω κι αυτό να δω.....

Just now, elpida20 είπε:

Καλά εγώ έχω ξεχάσει και πως γίνεται...... Οπότε υπάρχουν και χειρότερα. 

Just now, Giotitsa είπε:

Χαχαχαχαχαχαχαχα εμείς έχουμε ξεχάσει πως είναι να κανεις υπομονή οπως εμείς απλα βλέπουμε το κούλι και κάνουμε όνειρα χαχαχχα αχ κούλι χαχαχχαχα

Εγω το κουλι το χω ξεχασει απο τοτε που εμεινα εγκυος! Κανε υπομονη του λεω να ερθει ο 9ος χαχα!

• Χαχα 1

Just now, elpida20 είπε:

Να σα ςοω κάτι ακυροιο κλείστε για ντοπλερ;;; εγώ 7 Αυγούστου 

Εγκω ντεν ξέρει ελληνικός χαχαχαχαχα πως το έγραψα ετσι

Χαχαχα δεν πειράζει. 

Εγώ έκλεισα για 21 Αυγούστου

• Μου αρέσει 1

Just now, elpida20 είπε:

Να σα ςοω κάτι ακυροιο κλείστε για ντοπλερ;;; εγώ 7 Αυγούστου 

Εγκω ντεν ξέρει ελληνικός χαχαχαχαχα πως το έγραψα ετσι

Ναιιιι εγώ θα το κάνω στις 14 Αυγούστου! Σήμερα θα πάω να αγοράσω νυχτικάκια για το μαιευτήριο και ένα ρομπίδι.. Όλοι μου λένε να πάρω κοντομάνικα κι ας γεννάμε Οκτώβρη ότι έχει φουλ ζέστη εκεί μέσα κλπ κλπ.. Εσείς κοκόνες ψωνιστήκατε?χαχα

• Μου αρέσει 1

nZmZp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Giwtouli1990 είπε:

Ναιιιι εγώ θα το κάνω στις 14 Αυγούστου! Σήμερα θα πάω να αγοράσω νυχτικάκια για το μαιευτήριο και ένα ρομπίδι.. Όλοι μου λένε να πάρω κοντομάνικα κι ας γεννάμε Οκτώβρη ότι έχει φουλ ζέστη εκεί μέσα κλπ κλπ.. Εσείς κοκόνες ψωνιστήκατε?χαχα

Εγώ έχω ετοιμάσει βαλίτσες από προχθές που μπήκα στον 8ο. Μέχρι και αρκουδάκι για το μαιευτήριο της έβαλα χιχι

• Χαχα 2

n0O1p2.png

Just now, Giwtouli1990 είπε:

Κι εγώ θέλω να πάω για ρόμπα και νυχτικιές με κουμπάκια. Εγώ μη σου πω θα πάρω τιραντάκια για να είμαι πιο άνετα. Ή θα πάρω και από τα 2 και κοντομάνικα και με τιράντες. Δε νομίζω να κρυώνουμε. Εκτός κι αν έχει διαφορά νοσοκομείο από νοσοκομείο. 

Εγώ πέρσι που ήταν εξωμήτρια η κύηση είχα νοσηλευτεί τον Μάρτιο για 3 μέρες στο νοσοκομείο που θα γεννήσω φέτος και είχε ζέστη. Εσύ ρύθμιζες τη θερμοκρασία του δωματίου αν θυμάμαι καλά.

• Μου αρέσει 1

Just now, Nikoleta... είπε:

Κι εγώ θέλω να πάω για ρόμπα και νυχτικιές με κουμπάκια. Εγώ μη σου πω θα πάρω τιραντάκια για να είμαι πιο άνετα. Ή θα πάρω και από τα 2 και κοντομάνικα και με τιράντες. Δε νομίζω να κρυώνουμε. Εκτός κι αν έχει διαφορά νοσοκομείο από νοσοκομείο. 

Εγώ πέρσι που ήταν εξωμήτρια η κύηση είχα νοσηλευτεί τον Μάρτιο για 3 μέρες στο νοσοκομείο που θα γεννήσω φέτος και είχε ζέστη. Εσύ ρύθμιζες τη θερμοκρασία του δωματίου αν θυμάμαι καλά.

Εμενα πάντως μου σύστησε η γυναικολόγος μου να πάρω δύο νυχτικες με ρομπιτσες και μια πιτζαμα αμανακη πάνω και κάτω μέχρι τα γόνατα ίσα ισα

n0O1p2.png

12 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Έλα ντε... Μόνο εγώ δεν εχω;;

@sissy_geo Πολύ στεναχωρήθηκα με το μήνυμά σου. Ξέρεις κι εγώ έτσι το έζησα και συνεχίζω να το ζω αλλά πλέον με πολύ λιγότερο άγχος.

Η αιματολογος σε καμία περίπτωση δεν εννοούσε πάντως ότι γέννας. Που να ξέρει αυτή εξ'αλλου. Απλά λόγω της κατάστασης πρέπει να σε προστατεύσει. Ο τράχηλος από την άλλη αφού δεν έχει ανοίξει μη σε αγχώνει πραγματικά. Στις περισσότερες έτσι γίνεται. Κάπου μετά μένει στάσιμος για καιρό. Να δεις πως μετά θα θες να ανοιξει για να γεννησεις και δεν θα ανοίγει. Από την άλλη ανοίγει από έντονες συσπάσεις κάτι που σε εσένα με την αγωγή που παίρνεις δε γινεται ούτε αυτό.

Κατανοώ όμως πλήρως το ψυχολογικό κομμάτι. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι κλεισμένη σπίτι και όλη μέρα να τριβελιζει το μυαλό σου όλα όσα σε αγχωνουν.. Πάντως Σίσσυ μου γλυκειά πραγματικά δεν έμεινε τίποτα πλέον. Μακάρι να ήμουν κι εγώ 32 βδομαδων. Εμένα ο γιατρός θεωρεί το πρώτο ασφαλές μαξιλαρακι τις 32. Ήδη είσαι και ο μπέμπης σου έχει και τέλειο βάρος. Δεν τα λέω αυτά για να σε αγχωσω ναι; ξορκιζω το κακό. Τίποτα δε θα συμβεί ούτε καν στις 34 βδομάδες. Αλλά αν συχνά μπαίνουν άσχημες σκέψεις στο μυαλό σου, να σκέφτεσαι ότι είσαι σε ασφαλή βδομάδα πλέον και ο μικρός είχε πολύ καλό βάρος..

Δεν ξέρω τι να σου πω ειλικρινά. Σ'ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο που μου δίνεις. Έχεις δίκιο. Πρέπει λίγο να χαλαρώσω, τώρα σε λίγες μέρες έχουμε πάλι υπέρηχο. Κάθε φορά και  μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. Εύχομαι πραγματικά να περάσουν όοοολα αυτά που μας ταλαιπωρούν το μυαλό όλες μας, ξέρω ότι και εσυ έχεις επίσης άγχος. Αλλά θα περιμένουμε να έρθει ο καιρός που θα μιλάμε για άλλα πράγματα πολύ πολύ πιο ευχάριστα!

Just now, elpida20 είπε:

Εμενα πάντως μου σύστησε η γυναικολόγος μου να πάρω δύο νυχτικες με ρομπιτσες και μια πιτζαμα αμανακη πάνω και κάτω μέχρι τα γόνατα ίσα ισα

Εγώ δε ρώτησα ακόμα. Θα ρωτήσω. Η πιτζάμες δε θα ενοχλούν στην κοιλιά;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...