Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Kiki1 είπε:

Απο την αρχη μου ειχαν πει να προσεχω δε ξερω γιατι και να που επαληθευτηκαν..Τα ποδια μου ειναι πολυ χαλια πονανε τοσο πολυ που με πιανουν ακομα και τα κλαματα..Αστα..

Καλά στην αρχή κι εμένα μου είπανε να προσέχω. Αλλά σε όλες τα λένε αυτά.

Ωχ τόσο χάλια ακόμα; Εμένα ευτυχώς μετά από λίγες μέρες πέρασαν. Περίμενε να δεις μήπως σε βοηθήσει και το μαγνήσιο.

Just now, tsilona είπε:

Εγώ ξέρω πως είναι όριο 92 στο νηστείας, 180 στη 1 ώρα, και 150 στη 2η ώρα 

Κι εγω αυτα τα ορια ξερω..

Just now, Nikoleta... είπε:

Καλά στην αρχή κι εμένα μου είπανε να προσέχω. Αλλά σε όλες τα λένε αυτά.

Ωχ τόσο χάλια ακόμα; Εμένα ευτυχώς μετά από λίγες μέρες πέρασαν. Περίμενε να δεις μήπως σε βοηθήσει και το μαγνήσιο.

Αυτο ελπιζω οτι θα με βοηθησει γιατι υποφερω δε μπορω να σταθω ορθια καθολου..Ειμαι και μονη μου βοηθεια δεν εχω δε γινεται να συνεχιστει ετσι αυτο..

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, Kiki1 είπε:

Κι εγω αυτα τα ορια ξερω..

Αυτο ελπιζω οτι θα με βοηθησει γιατι υποφερω δε μπορω να σταθω ορθια καθολου..Ειμαι και μονη μου βοηθεια δεν εχω δε γινεται να συνεχιστει ετσι αυτο..

Μιλώντας πάντα για την καμπύλη. Όχι για τις μετρήσεις με το μηχανάκι, έτσι; 

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Kiki1 είπε:

Ξεκίνησέ το και βλέπεις πως θα είσαι.

πρίν από 58 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Όταν είσαι μόνη σου πως θα τα μεταφέρεις τα μωρα; εγώ βασικά καθημερινές μόνη μου είμαι όλη μέρα. Οπότε ή θα έχω την μικρή στο μάρσιπο και τον μικρό στο καρότσι ή παίρνω καρότσι διδύμων... Εδώ στην Αθήνα κάθε μέρα σιχτιριζω στους δρόμους με το μονο καρότσι. Φαντάζομαι με των δίδυμων θα είναι ακόμα χειρότερα. Αλλά και ο μάρσιπος μαζί με καροτσι και ψώνια δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλή ιδέα.

Ααααα μπαρτον.. θυμομουν  30/7!

Ελα μου ντε...βλεποντας και κανοντας...μαλλον με ενα απο τα δυο καθε φορα...χαχα...δν το χω σκεφτει αυτο. Μαλλον θα περιμένω τον αντρα μου να βγαινουμε ολοι μαζι...

Just now, Kiki1 είπε:

Ναι αυτο θα κανω σε ευχαριστω παρα πολυ!

Κικη μου κι εγω παραπονεθηκα στο γιατρο για κραμπες και μου ειπε να παίρνω μαγνησιο. Παιρνω τα max πρωι βραδυ και μεσα σε δυο μερες μου σταματησαν. Κι εμενα μερικες φορες δεν υποχωρουσαν και εμενε τεντωμενος ο μυς και πονουσα. Τωρα ειμαι κομπλε. Ξεκινα τα αμεσα και θα δεις διαφορα...

• Μου αρέσει 1

verzp2.pngYgrLp2.png

Καλημέρα κορίτσια.. Μιλώντας για κράμπες εμένα με πιάνουν το βράδυ στα μπούτια :confused: λίγο εμεινεεεεεε μεινετεεε υπομονετικες. Σε έναν μήνα και 2 μέρες μπαίνω σοτν μήνα μου :shock:

Επίσης έκανα μια τεράστια βλακεια.. Προσπάθησα να ξυριστω μόνη μου στο επίμαχο σημείο.. Και κοπηκα

n0O1p2.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Όντως; γιατί όταν βγήκα με 190 στη 1 ώρα μου είπαν και στο εργαστήριο αλλά και γυναικολόγος ενδοκρινολόγος ότι είμαι πολύ εκτός ορίων γιατί το όριο είναι το 130!!!!
φαντάζεσαι ψυχολογία που μου έφτιαξαν ε; Γιαυτό και πήρα το θάρρος να σου πω για άλλη μία γνώμη... εμένα φρίκαραν τόσο επειδή ήταν το όριο 130 και το τόνιζαν συνέχεια και στη 2η ωρα που είχα 113 νομίζω; ή 123 δε θυμάμαι... πάλι τα άκουσα.... αλλά οπως παντα οι γιατροι δε συμφωνουν. ελπιζω να μη σε αγχωσα ειλικρινα γιατι δεν μου φαινοντι τρελες οι τιμες σου σε καμια περιτωση... απλα συμφωνα με τις οδηγιες που ελαβα εγω θεωρειται η καμπυλη σου ελαφρως εκτος οριων και δεν μπορουσα να μη σου το πω.... Μακαρι αντως να ισχυει τοοριο του δικου σου γιατρου αλλα και το αρθρο :P συμφερει κι εμενααα χαχαχαχα

Οχι βρε γλυκουλα μου!!!Δε με αγχωσες!!Κι εσυ λογικο με βαση αυτα που σου εχουν πει να θες να βοηθησεις!!Μηπως εχεις πεσει σε σκληροπυρηνικους ομως και σ' εχουν αγχωσει αδικα???Βεβαια, εσυ μετριεσαι και με μηχανακι οποτε εχεις πιο σαφη εικονα του σακχαρου σου απ' ο,τι δινει 1 καμπυλη.

• Μου αρέσει 1

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Just now, katerinaki 86 είπε:

Οχι βρε γλυκουλα μου!!!Δε με αγχωσες!!Κι εσυ λογικο με βαση αυτα που σου εχουν πει να θες να βοηθησεις!!Μηπως εχεις πεσει σε σκληροπυρηνικους ομως και σ' εχουν αγχωσει αδικα???Βεβαια, εσυ μετριεσαι και με μηχανακι οποτε εχεις πιο σαφη εικονα του σακχαρου σου απ' ο,τι δινει 1 καμπυλη.

Αγάπη τώρα είδα τα μυνήματα δεν ξέρω εμενα δεν μου φαίνεται λογικια η ενδοκρινολόγος εγώ δηλαδή με όπως το είπε ο ενδοκρινολόγος μου με διαβήτη κύησης με το ζόρι γιατί κάνω διατροφή μιλάμε και σε μένα για οριακες τιμες ουτε καν ανεβασμενες και όμως κάνω διατροφή δεν ξέρω αγάπη δεν Συμφωνώ εμενα το 150 στην μια ώρα μου φάνηκε πολυ εσύ βέβαια θα ακούσεις τον γιατρό σου αλλά τέλος πάντων εγώ σου λέω με οριακές τιμες και κάνω διατροφή 

Just now, elpida20 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.. Μιλώντας για κράμπες εμένα με πιάνουν το βράδυ στα μπούτια :confused: λίγο εμεινεεεεεε μεινετεεε υπομονετικες. Σε έναν μήνα και 2 μέρες μπαίνω σοτν μήνα μου :shock:

Επίσης έκανα μια τεράστια βλακεια.. Προσπάθησα να ξυριστω μόνη μου στο επίμαχο σημείο.. Και κοπηκα

Να βάζεις καθρέφτη εγώ ετσι κάνω φιλη δεν το ξυριζεις έτσι το κούλι μωρή τι να δεις με την Κολούμπα να και εσύ τι περιμένες να κανεις ακροβατικά για να το ξυρισεις θέλει τροπο χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1
  • Λυπημένη/-ος 1

xfHlp3.png

9 ώρες πρίν, Kiki1 είπε:

Καλησπερα..Κι εγω σημερα πηρα τα αποτελεσματα της καμπυλης..183 στα 60  διατροφη κι εγω..Για τα ποδια που πονουσα μου εδωσε μαγνησιο πρωι βραδυ αλλα ξεχασα να τον ρωτησω υπαρχουν περιορισμοι οπως και με το σιδηρο..Πχ πρεπει να εισαι νηστικη η κατι τετοιο?

Το μονο που μου ειχε πει να προσεχω για το μαγνησιο ειναι οτι πρεπει να απεχει 3 ωρες απο το ασβεστιο. 

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Just now, katerinaki 86 είπε:

Το αντίθετο με έχουν ολίγον γραμμένη... Ειδικά ο γιατρός μου αν δεν του ζητήσω εξετάσεις δε θα μου γραψει.. Η ενδοκρινολόγος αν και στις αρχές το νηστείας μου ήταν 90+ μου έλεγε να κάνω που και που σκανδαλιες να τρώω κάτι τι αν το ζηλεύω κλπ κλπ.... Ότι να ναι οι γιατροί χαχαχαχαχα

• Χαχα 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...