Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Giwtouli1990 είπε:

Μια χαρά! 1 μέρα διαφορά έχουμε εμείς Νικολέτα μου εγώ είμαι 28+2 σήμερα βάσει αυχενικής και β επιπέδου γιατί βάσει περιόδου ήταν 4 μέρες μικρότερο..

Ναι έχουμε μόνο μία μέρα διαφορά. Εγώ έχω ΠΗΤ 16 Οκτωβρίου. Λογικά εσύ θα έχεις ΠΗΤ 17 Οκτωβρίου. Άντε σχεδόν 2,5 μήνες μας μείνανε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, katerinaki 86 είπε:

Μανα μου ενας παιδαρος!!!Κοριτσακι μου κοιτα προς το παρον να εισαι χαρουμενη που αναπτυσσεται τοσο πολυ και μη σκεφτεσαι τα υπολοιπα...Καταλαβαινω την επιθυμια σου να γεννησεις φυσιολογικα αλλα αν ο μπεμπης εχει αλλα σχεδια, δεν πειραζει...μια χαρα ειναι και η καισαρικη!!Εσυ θα σκεφτεσαι τα μπουτακια και τα χερακια που θα ειναι για ζουληγμα!!!

Αχ αχχχ έτσι ακριβώς Κατερινάκι, αυτά σκέφτομαι και τις διπλίτσες που θα δαγκώνω στα μπουτάκια του! χαχαχα όλα καλά να μας πάνε Παναγία μου σε όλες μας με όποιο τρόπο και αν γεννήσουμε, πω πω σκέφτομαι ότι από Σεπτέμβρη και μετά θα μπαίνουμε μία μία και θα λέμε κορίτσιααα γέννησα και θα κατουριόμαστε απ' τη χαρά μας οι υπόλοιπες.. Ρε σεις γεννάμεεεεε σε λίγο καιρό, δεν μπορώ να το πιστέψω!!!!!

• Μου αρέσει 4

nZmZp2.png

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Αν είναι φλεγμονή θα φανεί στου αίματος που κάνατε. Επίσης στο νεφρό κανεις και υπέρηχο να δεις αν υπάρχει κάποια διάταση και ελέγχεται και η ροή μέσα στο νεφρό κι αν στέλνει τα ούρα όπως πρέπει.

Η crp που δειχνει τη φλεγμονη ηταν 7 το Σαββατο (με όριο 5 για τις μη εγκυους και 10 για τις εγκυους) ενω τη Δευτερα πηγε 19.2. Αποκλεισαμε το ενδεχομενο σκωληκοειδητιδας γιατι τα λευκα ηταν φυσιολογικα αλλα υπαρχει φλεγμονη ε? Αυριο θα ξανακανω αναλυσεις κι εχει ο Θεος...

@tsilona αγαπη μου εισαι καλα τωρα? Περασε...να εχετε και πατατακια τωρα με τη ζεστη να τρωτε μερικά για την πιεση οταν νιωθετε οτι ζαλιζεστε...

πρίν από 55 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εγώ βρε κόρες, σκέφτομαι για το αν θα πρέπει να πάρω καρότσι για δίδυμα ή είναι πεταμένα λεφτά. Όμως τα μωρά θα έχουν μικρή διαφορά. 1χρονο και 4 μήνες.  Από τη μια σκέφτομαι την μπέμπα στο μάρσιπο και τον μικρό στο καρότσι αλλά από την άλλη σκέφτομαι μήπως είναι ταλαιπωρία σε σούπερ μάρκετ πχ κάτι τέτοιο, για να μη σκεφτώ και την μεγάλη. Και τα 3 μαζί σούπερ μάρκετ. Παναγία μου!!!! Η κόρη μου έμπαινε στο καρότσι μέχρι και 2,5 χρονών. Βαριόταν να περπατάει.

Τελεια ολα!!!! Κι εμενα περα απο το  χαμηλο βαρος τα ντομπλερ βγαίνουν τέλεια.

Κι εμενα τοση διαφορα θα εχουν...εχουμε παρει ομως τωρα για τον μικρο ενα σπαστο καροτσι πολυ ελαφρυ και θα ειναι σε αυτο και η μπεμπα στο μεγαλο...δεν το χω σκεφτει για διδυμων...Παναγιά μου...λες να χρειαστω τετοιο? Δεν θα χωραμε να μπουμε πουθενα...

verzp2.pngYgrLp2.png

Just now, Evangeliaa είπε:

Η crp που δειχνει τη φλεγμονη ηταν 7 το Σαββατο (με όριο 5 για τις μη εγκυους και 10 για τις εγκυους) ενω τη Δευτερα πηγε 19.2. Αποκλεισαμε το ενδεχομενο σκωληκοειδητιδας γιατι τα λευκα ηταν φυσιολογικα αλλα υπαρχει φλεγμονη ε? Αυριο θα ξανακανω αναλυσεις κι εχει ο Θεος...

@tsilona αγαπη μου εισαι καλα τωρα? Περασε...να εχετε και πατατακια τωρα με τη ζεστη να τρωτε μερικά για την πιεση οταν νιωθετε οτι ζαλιζεστε...

Νομίζω και πάλι χαμηλά είναι η crp. Όταν πρόκειται για σοβαρή φλεγμονή ανεβαίνει πολύ περισσότερο. Εγώ πχ σε ιογενη γαστρεντερίτιδα είχα 30 και πάλι μου έλεγαν δεν είναι τίποτα. Στους κολικούς μου ήταν στο θεό οι τιμές. Πονάς ακόμα ομως;; 

yplDp3.png

Just now, tsilona είπε:

Έκανα υπέρηχο, και έχει σκαλώσει το κεφάλι δεξιά κάτω, πιθανόν γ αυτό να ποναω.

εκανα καρδιοτοκογραφο δεν έχω συσπασεις.

Παρ όλα αυτά, Μου δώσε αιματολογικες, έδωσα αίμα, Ν δούμε μηπως είναι φλεγμονή, μήπως ανέβηκαν Τ λευκά, μήπως είναι κάτι μυϊκό (έγραψε κ κάτι ακόμα που λέει δείχνουν αν είναι μυϊκό, δε θυμάμαι) έδωσα αίμα, και αύριο πρωί θα δώσω και ουρα γτ θέλει πρωινά για να δούμε μήπως ειναι κάτι απτά νεφρά. 

Κανα νευρο θα ειναι...ευχομαι να μην ειναι τιποτα αλλο. Εγω παντως παιρνω αντιβιωση και δεν ξερω και το λογο...πανω στον πονο και τον πανικο μου ουτε που ρωτησα...

Just now, Giwtouli1990 είπε:

Αχ αχχχ έτσι ακριβώς Κατερινάκι, αυτά σκέφτομαι και τις διπλίτσες που θα δαγκώνω στα μπουτάκια του! χαχαχα όλα καλά να μας πάνε Παναγία μου σε όλες μας με όποιο τρόπο και αν γεννήσουμε, πω πω σκέφτομαι ότι από Σεπτέμβρη και μετά θα μπαίνουμε μία μία και θα λέμε κορίτσιααα γέννησα και θα κατουριόμαστε απ' τη χαρά μας οι υπόλοιπες.. Ρε σεις γεννάμεεεεε σε λίγο καιρό, δεν μπορώ να το πιστέψω!!!!!

Οντως να χαιρεσαι που αναπτυσσεται...μπορει τις τελευταιες εβδομαδες να πατησει φρενο οπως ο δικος μου κι εκει που ελεγαν οτι θα βγει πανω απο 4 κιλα τελικα βγηκε 3.040. 

Just now, Farmakotriftena είπε:

Νομίζω και πάλι χαμηλά είναι η crp. Όταν πρόκειται για σοβαρή φλεγμονή ανεβαίνει πολύ περισσότερο. Εγώ πχ σε ιογενη γαστρεντερίτιδα είχα 30 και πάλι μου έλεγαν δεν είναι τίποτα. Στους κολικούς μου ήταν στο θεό οι τιμές. Πονάς ακόμα ομως;; 

Παίρνω μονο αντιβιωση...τα παυσιπονα τα σταματησα. Το τελευταιο το πηρα χθες το πρωι κι απο τοτε δεν εχω ξανανιωσει πονο. Μονο μια ενοχληση οταν σηκωνομαι ή αλλαζω πλευρο.

verzp2.pngYgrLp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου γλυκά! Σας γράφω γιατι είμαι λίγο πεσμένη, εδω μιλάμε ελεύθερα, δεν μ'αρεσει να κλαίγομαι ή να εξηγώ στον καθε ένα τι έχω... Λίγο η κλεισούρα, λίγο όλα τα άγχη και οι φόβοι, έχω πέσει εδω και 3 μέρες...Πολύ... Χθες το βράδυ με έπιασε το παράπονο... Πέρασα τοσα πολλά, αμέτρητα, για να φτάσω εδω και δεν μπόρεσα να χαρώ ούτε μια μέρα την εγκυμοσύνη μου..  Είμαι πολύ πεσμένη. Ίσως γιατί φοβήθηκα λίγο παραπάνω, γιατί η αιματολόγος μου εδωσε εντολή απο τώρα και στο εξης να σταματήσουμε το σαλοσπιρ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και να συνεχίσω μόνο ενέσεις inohep και αυτές μάλιστα να μετακινηθούν πρωινή ωρα γιατί σε περίπτωση που έχουμε κάτι ξαφνικό θα πρέπει να προσέξουμε το ενδεχόμενο αιμορραγίας. Θα πρέπει να απέχει κάποιες ωρες η αντιπηκτική απο το βράδυ, γιατί λέει τα νερά στις περισσότερες γυναίκες σπάνε βραδινές ώρες. Όσες έχετε ηδη γεννήσει στο παρελθόν συμφωνείτε; Ετσι είναι;  Έτσι μου είπε, συγκεκριμένα λέει λόγω του κιρκαδιακού ρυθμού έκκρισης της οξυτοκίνης. Δεν ξέρω.. Απλά αισθάνομαι σαν να μου είπε, γεννάς ρε παιδί μου, και αυτό με τάραξε... Μπαίνω 32η.. Για να δούμε.. Θα αντέξουμε μέχρι τουλάχιστον 34 που θέλει η γιατρός μου;;;;; Αααχ θα τρελαθώ.. Έχει κουραστεί και το σώμα μου αλλά κυρίως το μυαλό μου.... Ώρες ώρες τρελαίνομαι λες και υπάρχει κάτι παραπάνω που μπορώ να κάνω... Αλλά επίσης όταν τρελαίνομαι και με πιάνει απελπισία, λέω ότι είναι να γίνει θα γίνει.... Αυταααα.. Συγνώμη για τη μαυρίλααααα!! Ααα επίσης τρωω ακατάπαυστα απο την απελπισία μου αλλά και πεινάω σαν τρελή... Μέχρι τωρα είχα βάλει μονο 6 κιλά, τώρα ποιος ξέρει :D

Ζαχαρενιες για πειτε τη γνωμη σας!!!Πηρα τα αποτελεσματα της καμπυλης:

0min: 83

60min: 155

120min: 137

Η τελευταια ειναι πανω απο τις φυσιολογικες τιμες που δινει το μικροβιολογικο (70-120). Να αγχωθω???

Το θετικο ειναι οτι ο αιματοκριτης πηρε λιγο τα πανω του και απο 30 πηγε 32,3...κατι ειναι κι αυτο!!!

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Η τελευταια ειναι πανω απο τις φυσιολογικες τιμες που δινει το μικροβιολογικο (70-120). Να αγχωθω???

Το θετικο ειναι οτι ο αιματοκριτης πηρε λιγο τα πανω του και απο 30 πηγε 32,3...κατι ειναι κι αυτο!!!

Εμένα μου φαίνεται οτι στην μια ωρα έχεις πρόβλημα μου φαίνεται αυξημένη αγάπη επίσης στο δυωρο είναι εντάξει εμενα ειχε αλλά όρια τι να πω αλλά στην μι ωρα είναι σίγουρα ανεβασμένη 155 νομιζω είναι ανεβασμένη ρωτά και εναν ενδοκρινολόγο 

xfHlp3.png

Όχι καλέ απλά καλώς ήρθες στο κλαμπ γιατί μια ελαφρά διατροφή μάλλον θα στη συστήσουν. Τι γίνεται καλέ; Μανουλες Οκτωβρίου είμαστε ή διαβητομανουλες; Χαχαχαχαχα

• Χαχα 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

Just now, sissy_geo είπε:

Γεια σας κοριτσάκια μου γλυκά! Σας γράφω γιατι είμαι λίγο πεσμένη, εδω μιλάμε ελεύθερα, δεν μ'αρεσει να κλαίγομαι ή να εξηγώ στον καθε ένα τι έχω... Λίγο η κλεισούρα, λίγο όλα τα άγχη και οι φόβοι, έχω πέσει εδω και 3 μέρες...Πολύ... Χθες το βράδυ με έπιασε το παράπονο... Πέρασα τοσα πολλά, αμέτρητα, για να φτάσω εδω και δεν μπόρεσα να χαρώ ούτε μια μέρα την εγκυμοσύνη μου..  Είμαι πολύ πεσμένη. Ίσως γιατί φοβήθηκα λίγο παραπάνω, γιατί η αιματολόγος μου εδωσε εντολή απο τώρα και στο εξης να σταματήσουμε το σαλοσπιρ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και να συνεχίσω μόνο ενέσεις inohep και αυτές μάλιστα να μετακινηθούν πρωινή ωρα γιατί σε περίπτωση που έχουμε κάτι ξαφνικό θα πρέπει να προσέξουμε το ενδεχόμενο αιμορραγίας. Θα πρέπει να απέχει κάποιες ωρες η αντιπηκτική απο το βράδυ, γιατί λέει τα νερά στις περισσότερες γυναίκες σπάνε βραδινές ώρες. Όσες έχετε ηδη γεννήσει στο παρελθόν συμφωνείτε; Ετσι είναι;  Έτσι μου είπε, συγκεκριμένα λέει λόγω του κιρκαδιακού ρυθμού έκκρισης της οξυτοκίνης. Δεν ξέρω.. Απλά αισθάνομαι σαν να μου είπε, γεννάς ρε παιδί μου, και αυτό με τάραξε... Μπαίνω 32η.. Για να δούμε.. Θα αντέξουμε μέχρι τουλάχιστον 34 που θέλει η γιατρός μου;;;;; Αααχ θα τρελαθώ.. Έχει κουραστεί και το σώμα μου αλλά κυρίως το μυαλό μου.... Ώρες ώρες τρελαίνομαι λες και υπάρχει κάτι παραπάνω που μπορώ να κάνω... Αλλά επίσης όταν τρελαίνομαι και με πιάνει απελπισία, λέω ότι είναι να γίνει θα γίνει.... Αυταααα.. Συγνώμη για τη μαυρίλααααα!! Ααα επίσης τρωω ακατάπαυστα απο την απελπισία μου αλλά και πεινάω σαν τρελή... Μέχρι τωρα είχα βάλει μονο 6 κιλά, τώρα ποιος ξέρει :D

Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι οτι η ένεση σε μένα πρεπει να γίνεται ώρες πρωινες και μόνο πρώτον για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα το σαλοσπιρ γιατί στο σταματάει τόσο νωρίς δεν ξέρω μπορεί να χρειαζεται σε σένα εγώ θα έλεγα να μην ανυσηχεις όλα αυτά που σου λέει είναι απλα γιατί θέλει να είναι καλυμμένη εγώ παίρνω μέγιστη δόση ενεσης και αυτό γιατί δεν θέλουμε να ρισκαρουμε τιποτα με την αιματολογο να είσαι Οσο πιο μπορεις ήρεμη με καταλαβαίνεις Οσο πιο πολύ μπορείς

• Μου αρέσει 2

xfHlp3.png

@Giotitsa & @Mamacita Alina ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση!!!Ααααααχχχχ...αυτο φοβομουν κι εγω γιατι και το 155 της 1 ωρας δε μου φανηκε πολυ καλο αλλα δινει φυσιολογικες τιμες 120-170. Θα μιλησω με το γυναικολογο και την ενδοκρινολογο μου να δω τι θα μου πουν...αλλα κατι μου λεει οτι τη διατροφη δεν την γλιτωνω!!

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Just now, sissy_geo είπε:

Θα περάσει η μαυρίλα γιατί θα έρθει ένα πλάσματα κι σε λίγο καιρό που δε θα σου αφήνει περιθώρια να την ξανά νιώσεις. Σε καταλαβαίνω.... Στη πρώτη εγκυμοσύνη μου λόγο ότι ήμουν ξάπλα αρκετούς μήνες, αποκολλήσεις, β επιπέδου με μικρότερο μωρό και επανάληψη μια το ένα μια το άλλο δε χάρηκα.... Ένιωθα πάντα ότι κάτι θα τύχει και ήμουν σε αμυνα.... Εν τέλει όλα καλά αλλά ακόμη σκέφτομαι με νοσταλγία εκείνες τις μέρες και λέω αχ και γιατί τις μαυριζα.... Μην αγχώνεσαι... Δε γέννας ακόμη το μόνο σίγουρο.... Έχω ακούσει περιπτωσεις με ανεπάρκεια τραχήλου να φτάνουν ως και την 39η και όχι μια και δύο... Απλά με ξεκούραση.... Εκμετάλλευση της κατάστασης χρειάζεται μετά θα παρακαλάς για ξεκούραση χαχαχα. Χαμόγελα πολλά γλυκιά μανούλα... Έφτασες ως εδώ και ξέρεις κάτι; Θα φτάσεις και ακόμη παραπέρα να κρατάς ένα νινι και να μυρίζεις μωρουδιλα.... 

Μεχρι τότε κάθε μαυρίλα, άγχος και κακία σκέψη είναι εντελώς λογική.... Είναι η λαχτάρα μας για αυτά τα πλασματακια, η αγάπη που ήδη τους έχουμε, οι ορμόνες, η ανυπομονησία και η προσμονή που ώρες ώρες μας γεμίζουν το μυαλό σκοτουρες.... 

Για τα νερά δε ξέρω.... Εμένα στη πρώτη μου τα έσπασαν και σε αυτήν ευελπιστώ να μη σπάσουν μόνα τους ... Αλλά η αλήθεια είναι οι περισσότερες γνωστές μου βράδυ γέννησαν.... Αιμορραγία πάντως δε σε πιάνει μην αγχώνεσαι... Είναι σπάνια επιπλοκή και τόσες που κάνουν ινοχεπ και τυγχάνει να γεννάνε πρόωρα χωρίς να αλλάξουν κάτι θα είχαν θέμα... Η γιατρός προφανώς το κάνει προληπτικά και καλά κάνει αλλά μη σκας τόσο.... Θα πάνε όλα καλά....

@Giotitsa & @Mamacita Alina ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση!!!Ααααααχχχχ...αυτο φοβομουν κι εγω γιατι και το 155 της 1 ωρας δε μου φανηκε πολυ καλο αλλα δινει φυσιολογικες τιμες 120-170. Θα μιλησω με το γυναικολογο και την ενδοκρινολογο μου να δω τι θα μου πουν...αλλα κατι μου λεει οτι τη διατροφη δεν την γλιτωνω!!

Χαχαχαχαχαχαχαχα Οχι αγάπη ετσι φαίνεται μακάρι να την γλιτωσεις άλλα στο λέω δεν την γλιτωνεις βλέπεις ποσο κουράγιο σου δίνω έτσι δεν μπορείς να πεις αχχαχαχχαχαχα

• Χαχα 2

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Χαχαχαχαχαχαχαχα Οχι αγάπη ετσι φαίνεται μακάρι να την γλιτωσεις άλλα στο λέω δεν την γλιτωνεις βλέπεις ποσο κουράγιο σου δίνω έτσι δεν μπορείς να πεις αχχαχαχχαχαχα

Πόσο καιρό έχουμε να πούμε κατι μεταξυ μας ρε; Χαχαχα τώρα το παρατηρουσα. Μιλάμε με όλες αλλά εμείς τα έχουμε πει όλα και δεν χαχαχαχαχα.

Τρως κάνα γυρακι; Προφιτερόλ; Εεεε εεεε;;;;; Πάρτα τώρα που μου τα έλεγες τοτες να δεις πως είναι χαχαχαχαχα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...