Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , Giwtouli1990 είπε:

Άντε με το καλό μαμασιτα μας!!! Απλά μου είπε χθες η γραμματέας του γιατρού ότι ιδανικά γίνεται από την 31η έως την 33η γι'αυτό το λέω! Ο χοντρούλης ο δικός μου βέβαια βγαίνει λίγο μεγαλύτερος οπότε μέσα είμαστε! Χαχα

Μη σκας παιδί μου ... Εδώ βλέπεις και αν χρειαστεί φτου φτου το επαναλαμβάνουν και αργότερα... Πάντα υπάρχει ιδανικό αλλά ειδικά ντοπλερ και β επιπέδου γίνονται και αργότερα αν χρειαστεί όπως η Κλου μας έκανε 3 χαχα. Η αυχενική πάλι πρέπει να γίνει μέχρι μια εβδομάδα γιατί παχαινει το δέρμα στον αυχένα και το κόκαλο οπότε δε βλέπουν αυτό που πρέπει αργότερα... 

Just now, tsilona είπε:

Ήμουν έξω με τη μικρή κ τα βάφτιστηρια κ ζαλίστηκα, άσπρισα ολόκληρη. Με κάναν αέρα τα κορίτσια σ ένα μαγαζί που μπήκα κ με δωσαν νερό. Τώρα ήρθαμε στον παλιό γιατρό γτ ήμουν πολύ κοντά κ κάθομαι στο κλιματιστικό να συνέλθω τελείως. Φοβήθηκα. 

Έλεγξε πίεση αλλά και ζάχαρο μήπως κανείς υπογλυκαιμία. Έτσι ένιωσα κι εγώ χθες. Μέσα στο σπίτι φαντάσου με το κλιματιστικό στη μούρη....Πίεση 7 η μεγάλη 4.5 η μικρή και ζάχαρο 65 ενώ είχα φάει.... Υπομονή.... Έγκυες καλοκαίρι θέλαμε χαχαχαχαχα

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 3

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

πρίν από 34 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Το έχω αύριο και θα είμαι 32 ακριβώς σύμφωνα με τη β επιπέδου.... Δε νομίζω να υπάρχει νωρίς ή αργά για τη συγκεκριμένη εξέταση, οπότε μην αγχώνεσαι. Πολλές κοπέλες κάνουν εξαρχής.

Εγώ είμαι αυτή!! Πλέον κάθε φορά κάνω ντομπλερ εδώ και ένα μήνα..

@Mamacita Alina Καλή επιτυχία για σήμερα

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Εγώ είμαι αυτή!! Πλέον κάθε φορά κάνω ντομπλερ εδώ και ένα μήνα..

@Mamacita Alina Καλή επιτυχία για σήμερα

Μαζί είμαστε εμείς τώρα ούτε μηνας δεν περνάει πρέπει να ελέγχουμε αρτηρίες κάθε τρεις και λίγο κορίτσια no stress απο ποια εβδομαδα κάνουμε;

xfHlp3.png

Επίσης κορίτσια να σας πω ότι έχω ξεσκιστεί στα ψώνια για τον μικρό.. το έχω παρακάνει αλλά όλο κάτι βλέπω και λέω άντε τελευταίο θα είναι αυτό και μετά πάλι τα ίδια.. Ο άντρας και η πεθερά μου λένε να βάλω φρένο γιατί θα μου φέρουν και δώρα, συγκρεκριμένα η πεθερά λέει "θα αφήσεις τίποτα και για εμάς ή θα ψωνίσεις για τα επόμενα 3 χρόνια του παιδιού?" Χαχαχα ας με σταματήσει κάποιοοοοοςςςςςς

• Χαχα 5

nZmZp2.png

Just now, Giotitsa είπε:

Μαζί είμαστε εμείς τώρα ούτε μηνας δεν περνάει πρέπει να ελέγχουμε αρτηρίες κάθε τρεις και λίγο κορίτσια no stress απο ποια εβδομαδα κάνουμε;

Γιώτα μου, εσύ έχεις αυξημένες αντιστασεις; Θυμάμαι λάθος μάλλον ε; Ή λόγω αυτού που είχε γίνει στο παρελθόν; 

Πάντως δε πειράζει ευκαιρία να βλέπουμε τα μωράκια μας πιο συχνά...

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Γιώτα μου, εσύ έχεις αυξημένες αντιστασεις; Θυμάμαι λάθος μάλλον ε; Ή λόγω αυτού που είχε γίνει στο παρελθόν; 

Πάντως δε πειράζει ευκαιρία να βλέπουμε τα μωράκια μας πιο συχνά...

Εμένα αγάπη βρέθηκε τάση προεκλαψιας στην αυχενική αλλά πέρα απο αυτο με εντολή της αιματολογου μου λόγω ενδομητρίου στο παρελθόν πρέπει να γίνεται Ντόπλερ για να βλέπουμε ανάπτυξη και οξυγόνωση ταυτόχρονα αν κάτι δεν παει καλά χτυπά ξύλο θα αυξήσουμε καλό την δόση της ένεσης που εντάξει αυτή την στιγμή παίρνω μεγάλη δόση παίρνω κια σαλοσπιρ κι δόξα τον Θεο τα Ντόπλερ είναι εξαιρετικά λέει ο γιατρός μου

• Μου αρέσει 2

xfHlp3.png

Εγώ βρε κόρες, σκέφτομαι για το αν θα πρέπει να πάρω καρότσι για δίδυμα ή είναι πεταμένα λεφτά. Όμως τα μωρά θα έχουν μικρή διαφορά. 1χρονο και 4 μήνες.  Από τη μια σκέφτομαι την μπέμπα στο μάρσιπο και τον μικρό στο καρότσι αλλά από την άλλη σκέφτομαι μήπως είναι ταλαιπωρία σε σούπερ μάρκετ πχ κάτι τέτοιο, για να μη σκεφτώ και την μεγάλη. Και τα 3 μαζί σούπερ μάρκετ. Παναγία μου!!!! Η κόρη μου έμπαινε στο καρότσι μέχρι και 2,5 χρονών. Βαριόταν να περπατάει.

Just now, Giotitsa είπε:

Εμένα αγάπη βρέθηκε τάση προεκλαψιας στην αυχενική αλλά πέρα απο αυτο με εντολή της αιματολογου μου λόγω ενδομητρίου στο παρελθόν πρέπει να γίνεται Ντόπλερ για να βλέπουμε ανάπτυξη και οξυγόνωση ταυτόχρονα αν κάτι δεν παει καλά χτυπά ξύλο θα αυξήσουμε καλό την δόση της ένεσης που εντάξει αυτή την στιγμή παίρνω μεγάλη δόση παίρνω κια σαλοσπιρ κι δόξα τον Θεο τα Ντόπλερ είναι εξαιρετικά λέει ο γιατρός μου

Τελεια ολα!!!! Κι εμενα περα απο το  χαμηλο βαρος τα ντομπλερ βγαίνουν τέλεια.

yplDp3.png

Εγώ βρε κόρες, σκέφτομαι για το αν θα πρέπει να πάρω καρότσι για δίδυμα ή είναι πεταμένα λεφτά. Όμως τα μωρά θα έχουν μικρή διαφορά. 1χρονο και 4 μήνες.  Από τη μια σκέφτομαι την μπέμπα στο μάρσιπο και τον μικρό στο καρότσι αλλά από την άλλη σκέφτομαι μήπως είναι ταλαιπωρία σε σούπερ μάρκετ πχ κάτι τέτοιο, για να μη σκεφτώ και την μεγάλη. Και τα 3 μαζί σούπερ μάρκετ. Παναγία μου!!!! Η κόρη μου έμπαινε στο καρότσι μέχρι και 2,5 χρονών. Βαριόταν να περπατάει.

Δεν ξέρω τι να σου πω για το καρότσι αν σου χρειάζεται παρτο αγάπη  για σενα μπορεί να σου λύσει τα χέρια τι πεταμενα λεφτά και αν δεν εχεις που να βάλεις το παιδι δεν ξςρω Σκέψου το εμενα απο βαρος καλό είναι το μωρό δεν Εχω παράπονο ισα ισα ρωτησα και τον γιατρό και μου είπε μονο καλό είναι τι άλλο θες ; και έχει δίκιο μωρέ δεν θέλω να κοσκινιζω και πολύ το θέμα

xfHlp3.png

2 ώρες πρίν, Giwtouli1990 είπε:

Κορίτσια εσείς που είστε σε μεγαλύτερη βδομάδα έχετε κλείσει για ντόπλερ?? Εγώ θα το κάνω στις 14/08, θα είμαι 30+3 τότε, ίσως είναι λίγο νωρίς αλλά επειδή είναι 15αυγουστος μετά και υπολειτουργούν όλα δεν είχαν ραντεβού για τις 19 που ήθελα :mad::mad::mad:

Εγώ σήμερα είμαι 28+3 (είναι μεγαλύτερο το μωρό σύμφωνα με την αυχενική και τη β' επιπέδου, γιατί κανονικά είμαι 27+3) Και μου έκλεισε για doppler 21 Αυγούστου που θα είμαι 31+4

Just now, tsilona είπε:

Ήμουν έξω με τη μικρή κ τα βάφτιστηρια κ ζαλίστηκα, άσπρισα ολόκληρη. Με κάναν αέρα τα κορίτσια σ ένα μαγαζί που μπήκα κ με δωσαν νερό. Τώρα ήρθαμε στον παλιό γιατρό γτ ήμουν πολύ κοντά κ κάθομαι στο κλιματιστικό να συνέλθω τελείως. Φοβήθηκα. 

Το έχω πάθει κι εγώ. Και θέλω αμέσως να κάτσω κάπου και να δροσιστώ. Είναι και η ζέστη που δε βοηθάει. Μέχρι και πριν που δεν ήμουν έγκυος το πάθαινα, πόσο μάλλον τώρα. Μη φοβάσαι μόνο μην χάσεις τις αισθήσεις σου και πέσεις. Να κάθεσαι αμέσως μόλις δε νιώθεις καλά.

3 ώρες πρίν, Giwtouli1990 είπε:

Κορίτσια εσείς που είστε σε μεγαλύτερη βδομάδα έχετε κλείσει για ντόπλερ?? Εγώ θα το κάνω στις 14/08, θα είμαι 30+3 τότε, ίσως είναι λίγο νωρίς αλλά επειδή είναι 15αυγουστος μετά και υπολειτουργούν όλα δεν είχαν ραντεβού για τις 19 που ήθελα :mad::mad::mad:

Εγω επειδη λειπει ο γιατρος μου, μαλλον θα το κανω οταν επιστρεψω 34 εβδομαδων αντε + 2 ημερων μου ειπε δεν υπαρχει προβλημα, γιατι τον ρωτησα μηπως εψαχνα να το κανω εξωτερικα εκει που θα παμε διακοπες κ μου ειπε οχι. Συνηθως μεχρι την 34η εβδομαδα το κανουν.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Nikoleta... είπε:

Εγώ σήμερα είμαι 28+3 (είναι μεγαλύτερο το μωρό σύμφωνα με την αυχενική και τη β' επιπέδου, γιατί κανονικά είμαι 27+3) Και μου έκλεισε για doppler 21 Αυγούστου που θα είμαι 31+4

Το έχω πάθει κι εγώ. Και θέλω αμέσως να κάτσω κάπου και να δροσιστώ. Είναι και η ζέστη που δε βοηθάει. Μέχρι και πριν που δεν ήμουν έγκυος το πάθαινα, πόσο μάλλον τώρα. Μη φοβάσαι μόνο μην χάσεις τις αισθήσεις σου και πέσεις. Να κάθεσαι αμέσως μόλις δε νιώθεις καλά.

Μια χαρά! 1 μέρα διαφορά έχουμε εμείς Νικολέτα μου εγώ είμαι 28+2 σήμερα βάσει αυχενικής και β επιπέδου γιατί βάσει περιόδου ήταν 4 μέρες μικρότερο..

Εγώ στη θέση σου θα το έπαιρνα! Νομίζω θα σου λύσει τα χέρια εφόσον είναι 3 πια τα παιδάκια σου.. Πω πω 3 παιδάκια το όνειρό μου! Ο άντρας μου λέει μακάρι στην επόμενη εγκυμοσύνη να έχουμε δίδυμα χαχα πολύ θα το ήθελα!!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

nZmZp2.png

Έκανα υπέρηχο, και έχει σκαλώσει το κεφάλι δεξιά κάτω, πιθανόν γ αυτό να ποναω.

εκανα καρδιοτοκογραφο δεν έχω συσπασεις.

Παρ όλα αυτά, Μου δώσε αιματολογικες, έδωσα αίμα, Ν δούμε μηπως είναι φλεγμονή, μήπως ανέβηκαν Τ λευκά, μήπως είναι κάτι μυϊκό (έγραψε κ κάτι ακόμα που λέει δείχνουν αν είναι μυϊκό, δε θυμάμαι) έδωσα αίμα, και αύριο πρωί θα δώσω και ουρα γτ θέλει πρωινά για να δούμε μήπως ειναι κάτι απτά νεφρά. 

UBi6p3.pngwFClp3.png

πρίν από 59 λεπτά , tsilona είπε:

Η πιεση αγαπη σου επεσε, να προσεχεις με τετοια ζεστη εξω! Εδω η αδερφη μου που γεννησε Μαιο κ περασε χειμωνα πιο πολυ, ειχε λιποθυμησει 2 φορες λογω πιεσης ποσο μαλλον εμεις με τα 40 αρια!

13 ώρες πρίν, Giwtouli1990 είπε:

Κορίτσια είχα ραντεβού με τον πρίγκιπά μου σήμερα.. Ρε σεις 1324γραμμάρια έχει φτάσει, μου είπε ο γιατρός ότι θα βγει μεγάλο παιδάκι σίγουρα.. Εν τω μεταξύ ο άντρας μου είχε γεννηθεί 4050 και εγώ 4500, αν πάνε κληρονομικά αυτά την κάτσαμε!!! 

Μανα μου ενας παιδαρος!!!Κοριτσακι μου κοιτα προς το παρον να εισαι χαρουμενη που αναπτυσσεται τοσο πολυ και μη σκεφτεσαι τα υπολοιπα...Καταλαβαινω την επιθυμια σου να γεννησεις φυσιολογικα αλλα αν ο μπεμπης εχει αλλα σχεδια, δεν πειραζει...μια χαρα ειναι και η καισαρικη!!Εσυ θα σκεφτεσαι τα μπουτακια και τα χερακια που θα ειναι για ζουληγμα!!!

• Μου αρέσει 3

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...