Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, marioula1234 είπε:

Αγάπη μου χρόνια πολλά και καλά και σε σένα ❤️

Πωπω τρομερό :(

Όχι αγάπη τρεις φορές έγκυος δεν άκουσα ποτέ κάτι τέτοιο 

Καλεεεε τι βάρβαρο ωράριο είναι αυτό; 

Με το καλό να έρθουν κ τα υπόλοιπα πραγματάκια σας αντε να οργανωθούμε σιγά σιγά γιατί κοντευουμεεεε

Εγώ έχω συνέχεια κράμπες στις γάμπες κ υποφέρω... 

Αχ καημένη μουυυυ τι τραβάς υπομονή μόλις γεννήσεις θα φας τα πάντα ολααααα χαχαχ

Καλέ θέλω καιρό να το ρωτήσω κ εγώ αλλά το ξεχνάω ωωω 

Λοιπόν μαρεσει πολύ η προδερμ κ η Τζόνσον για σαμπουάν κ αφρόλουτρο... Αρώματακι μαρεσει ένα βρεφικό της κικο... Για ενυδατικη μαρεσει της προδερμ κ της φρεζιντερμ

Τζονσον προδερμ και φισαν εχω διαβασει τα χειροτερα...εγω ειμαι αναμεσα στα weleda frezyderm....εχει δοκιμασει καμια τα weleda?

fzY0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Afroula05 είπε:

Τζονσον προδερμ και φισαν εχω διαβασει τα χειροτερα...εγω ειμαι αναμεσα στα weleda frezyderm....εχει δοκιμασει καμια τα weleda?

Οπως εγραψα κ νωριτερα, μου τα προτεινε η μαια μου σαν πολυ καλα. Δεν τα έχω δοκιμάσει γιατί περιμένω το πρώτο μου μωρακι αλλα μαλλον αυτα θα παρω... Αν τα εχει δοκιμάσει κάποια  ας μας πει. Ενδιαφέρομαι κ εγω να μαθω... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Κορίτσια εσείς που είστε σε μεγαλύτερη βδομάδα έχετε κλείσει για ντόπλερ?? Εγώ θα το κάνω στις 14/08, θα είμαι 30+3 τότε, ίσως είναι λίγο νωρίς αλλά επειδή είναι 15αυγουστος μετά και υπολειτουργούν όλα δεν είχαν ραντεβού για τις 19 που ήθελα :mad::mad::mad:

nZmZp2.png

Just now, Giwtouli1990 είπε:

Κορίτσια εσείς που είστε σε μεγαλύτερη βδομάδα έχετε κλείσει για ντόπλερ?? Εγώ θα το κάνω στις 14/08, θα είμαι 30+3 τότε, ίσως είναι λίγο νωρίς αλλά επειδή είναι 15αυγουστος μετά και υπολειτουργούν όλα δεν είχαν ραντεβού για τις 19 που ήθελα :mad::mad::mad:

Εγώ αγάπη το κάνω κάθε δυο με τρεις εβδομάδες το Ντόπλερ και αυτό επειδή Εχω ιστορικό άλλα κανονικά γίνεται απί αυτή την βδομάδα ποτ λες 

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Εγώ αγάπη το κάνω κάθε δυο με τρεις εβδομάδες το Ντόπλερ και αυτό επειδή Εχω ιστορικό άλλα κανονικά γίνεται απί αυτή την βδομάδα ποτ λες 

Καλημέρα Γιωτίτσα μου! Ναι το θυμάμαι αυτό για 'σενα, είναι λογικό να θέλει να σε παρακολουθεί τόσο συχνά και μπράβο του! Κι ένα ακόμα θετικό είναι ότι βλέπεις το νινί σου συχνά και ηρεμείς...

nZmZp2.png

Διαφημίσεις

Το έχω αύριο και θα είμαι 32 ακριβώς σύμφωνα με τη β επιπέδου.... Δε νομίζω να υπάρχει νωρίς ή αργά για τη συγκεκριμένη εξέταση, οπότε μην αγχώνεσαι. Πολλές κοπέλες κάνουν εξαρχής.

• Μου αρέσει 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Το έχω αύριο και θα είμαι 32 ακριβώς σύμφωνα με τη β επιπέδου.... Δε νομίζω να υπάρχει νωρίς ή αργά για τη συγκεκριμένη εξέταση, οπότε μην αγχώνεσαι. Πολλές κοπέλες κάνουν εξαρχής.

Άντε με το καλό μαμασιτα μας!!! Απλά μου είπε χθες η γραμματέας του γιατρού ότι ιδανικά γίνεται από την 31η έως την 33η γι'αυτό το λέω! Ο χοντρούλης ο δικός μου βέβαια βγαίνει λίγο μεγαλύτερος οπότε μέσα είμαστε! Χαχα

nZmZp2.png

Καλημέρα Γιωτίτσα μου! Ναι το θυμάμαι αυτό για 'σενα, είναι λογικό να θέλει να σε παρακολουθεί τόσο συχνά και μπράβο του! Κι ένα ακόμα θετικό είναι ότι βλέπεις το νινί σου συχνά και ηρεμείς...

Ακου χοντρουλη το μωρακι σου χαχαχχαα γερο να είναι κορίτσι μου και ας είναι στρουμπουλο

• Χαχα 2

xfHlp3.png

Ήμουν έξω με τη μικρή κ τα βάφτιστηρια κ ζαλίστηκα, άσπρισα ολόκληρη. Με κάναν αέρα τα κορίτσια σ ένα μαγαζί που μπήκα κ με δωσαν νερό. Τώρα ήρθαμε στον παλιό γιατρό γτ ήμουν πολύ κοντά κ κάθομαι στο κλιματιστικό να συνέλθω τελείως. Φοβήθηκα. 

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Ήμουν έξω με τη μικρή κ τα βάφτιστηρια κ ζαλίστηκα, άσπρισα ολόκληρη. Με κάναν αέρα τα κορίτσια σ ένα μαγαζί που μπήκα κ με δωσαν νερό. Τώρα ήρθαμε στον παλιό γιατρό γτ ήμουν πολύ κοντά κ κάθομαι στο κλιματιστικό να συνέλθω τελείως. Φοβήθηκα. 

Οοοοοο αγάπη με έχει πιασει πολλες φορες μην ανησυχεις μήπως σου έπεσε η πίεση καλη μου;

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Just now, tsilona είπε:

Όλα καλά αγάπη απλά στην κατάστασή μας πέφτουν και πίεση και αιματοκρίτης, όλα.. Με τέτοια ζέστη να έχεις πάντα μαζί σου όταν βγαίνεις έξω νεράκι και χυμό! Εγώ έχω βάλει και μια βεντάλια στην τσάντα να υπάρχει!

Just now, Giotitsa είπε:

Ακου χοντρουλη το μωρακι σου χαχαχχαα γερο να είναι κορίτσι μου και ας είναι στρουμπουλο

Χοντρούλης ναι χαχαχα, καψουρεύομαι από τώρα που σκέφτομαι ότι θα έχει διπλίτσες στα μπουτάκια αχχχχ θα τον φάωωωωωωωω! :x

nZmZp2.png

Όλα καλά αγάπη απλά στην κατάστασή μας πέφτουν και πίεση και αιματοκρίτης, όλα.. Με τέτοια ζέστη να έχεις πάντα μαζί σου όταν βγαίνεις έξω νεράκι και χυμό! Εγώ έχω βάλει και μια βεντάλια στην τσάντα να υπάρχει!

Χοντρούλης ναι χαχαχα, καψουρεύομαι από τώρα που σκέφτομαι ότι θα έχει διπλίτσες στα μπουτάκια αχχχχ θα τον φάωωωωωωωω! :x

Χαχχαχαχαζχαχαχαχχαχαα εγώ ετσι και αλλιως θα τον φάω τον μικρό μου θα είναι η αγάπη μου θα είναι το ουράνιο τόξο μου που θα μου φέρει τον ήλιο μετά απο την καταιγίδα θα είναι τα πάντα 

• Μου αρέσει 2

xfHlp3.png

Just now, tsilona είπε:

Περαστικά αγαπη μου... Δεν ειναι τπτ, το εχω παθει κ εγω... Το ολο θεμα ειναι να μην πεσουμε... Γι αυτο ειναι καλο να ειμαστε παντα με καποιον αλλον μαζι ή αν νιωσουμε κατι να καθομαστε αμεσως... Ολα καλα... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Χαχχαχαχαζχαχαχαχχαχαα εγώ ετσι και αλλιως θα τον φάω τον μικρό μου θα είναι η αγάπη μου θα είναι το ουράνιο τόξο μου που θα μου φέρει τον ήλιο μετά απο την καταιγίδα θα είναι τα πάντα 

Ναιιιιιι, έτσι ακριβώς κορίτσι μου γλυκό!!! 

• Μου αρέσει 1

nZmZp2.png

8 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

Να τα μας! Δικια μου...πώς ελεγχεις αν ειναι το εντερο ή νευρο? Αποκλειοντας ολα τα αλλα?

Αν είναι φλεγμονή θα φανεί στου αίματος που κάνατε. Επίσης στο νεφρό κανεις και υπέρηχο να δεις αν υπάρχει κάποια διάταση και ελέγχεται και η ροή μέσα στο νεφρό κι αν στέλνει τα ούρα όπως πρέπει.

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...