Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, tsilona είπε:

Ρε συ Τζένη τι μαλακες είναι;; να το ψάξεις εννοείται! 

Εγω εχω σήμερα απογευμα καρδιολόγο, όπως σας είπα ο ντοκτορ θέλει χαρτί ότι όλα είναι οκ απτην καρδιά μου για τη γεννα.

Τα αφρόλουτρα τα πήρα ήδη, μιας κ είχα κάνει ηλεκτρονική παραγγελία αντηλιακά κ αντικουνουπικα. Ααχχαχα

Πήρα frezyderm και weleda. Κ αφρόλουτρα κ κρέμες για μετά το μπανακι 

Weleda μου προτεινε κ η μαια μου να παρω σαν καλα προϊόντα κ λιγο πιο αγνα... Οσα λιγοτερα συστατικά μου ειπε εχουν τοσο το καλύτερο. Γαλακτωμα σωματος μου ειπε να μην του βαζω, εκτος κ αν υπάρχει λογος κ κρεμα για τα συγκαματα μονο οταν κ αν συγκαει, οχι προληπτικα... Βεβαια παντα, βλεποντας κ κανοντας. 

Just now, Mamacita Alina είπε:

Κι εγώ σήμερα έφαγα σούπα με μπόλικο λεμόνι και στη μία ώρα είχα 67!!!!!!!

Πάει να πει πως το λεμόνι όντως σε μεγάλη ποσότητα ρίχνει και οι βλαμμένες στο μικροβιολογικό με άφησαν να βάλω λεμόνι... Γι'αυτό η καμπύλη να ήταν τέλεια άραγε ή έχει στρωσει; Χμμμ.. πάντως τελευταία μου κάνει νούμερα κι εμένα ο διαβήτης....

Το εχω παρατηρησει κ εγω. Μια μερα που εφαγα σουπα κ εριξα λεμονι δεν ανεβηκε καθολου. Κ ειχε κ ρυζι μεσα η σουπα μου. Οποτε μαλλον ειχε δικιο ο ενδοκρινολόγος μου που μου ειχε πει πως το λεμονι κ το ξυδι ριχνουν το ζαχαρο... Λεμονι παντου κοριτσια.... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Mamacita Alina είπε:

Εμένα προσωπικά μου αρέσουν πολύ γιατί είμαι σοκολατου... Χαχα

Κι εγώ σήμερα έφαγα σούπα με μπόλικο λεμόνι και στη μία ώρα είχα 67!!!!!!!

Πάει να πει πως το λεμόνι όντως σε μεγάλη ποσότητα ρίχνει και οι βλαμμένες στο μικροβιολογικό με άφησαν να βάλω λεμόνι... Γι'αυτό η καμπύλη να ήταν τέλεια άραγε ή έχει στρωσει; Χμμμ.. πάντως τελευταία μου κάνει νούμερα κι εμένα ο διαβήτης....

Κι εμένα μ' αρέσει πολύ η σοκολάτα.

Α, δεν το ήξερα αυτό για το λεμόνι. Θα βάζω σε σαλάτες.

Εμένα στο μπουκαλάκι που μου δώσανε να πιώ την γλυκόζη έγραφε glucolemon και είχε λεμόνι. Και η καμπύλη σακχάρου μου βγήκε χάλια. Άρα αν δεν υπήρχε λεμόνι πόσο θα έβγαινε;

Just now, Nikoleta... είπε:

Κι εμένα μ' αρέσει πολύ η σοκολάτα.

Α, δεν το ήξερα αυτό για το λεμόνι. Θα βάζω σε σαλάτες.

Εμένα στο μπουκαλάκι που μου δώσανε να πιώ την γλυκόζη έγραφε glucolemon και είχε λεμόνι. Και η καμπύλη σακχάρου μου βγήκε χάλια. Άρα αν δεν υπήρχε λεμόνι πόσο θα έβγαινε;

Αλλο να προσθεσεις φυσικο λεμονι κ αλλο αρωμα κ γευση λεμονιου. Σιγουρα δεν είναι το ίδιο... Οποτε μην ανησυχείς... Οπου μπορείς ομως βαζε... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Αλλο να προσθεσεις φυσικο λεμονι κ αλλο αρωμα κ γευση λεμονιου. Σιγουρα δεν είναι το ίδιο... Οποτε μην ανησυχείς... Οπου μπορείς ομως βαζε... 

αυτό θα έλεγα κι εγώ!!! :)

• Μου αρέσει 2

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Κορίτσια είχα ραντεβού με τον πρίγκιπά μου σήμερα.. Ρε σεις 1324γραμμάρια έχει φτάσει, μου είπε ο γιατρός ότι θα βγει μεγάλο παιδάκι σίγουρα.. Εν τω μεταξύ ο άντρας μου είχε γεννηθεί 4050 και εγώ 4500, αν πάνε κληρονομικά αυτά την κάτσαμε!!! 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

nZmZp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , winspert είπε:

Όντως έχεις δίκιο. Εμένα μου το δώσανε έτοιμο σφραγισμένο. Θα το ξέρω από εδώ και πέρα.

• Μου αρέσει 1

Όντως έχεις δίκιο. Εμένα μου το δώσανε έτοιμο σφραγισμένο. Θα το ξέρω από εδώ και πέρα.

Οποτε να είσαι σιγουρη οτι ηταν κατάλληλο για να δειξει αν υπάρχει θεμα ή οχι... 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, Giwtouli1990 είπε:

Κορίτσια είχα ραντεβού με τον πρίγκιπά μου σήμερα.. Ρε σεις 1324γραμμάρια έχει φτάσει, μου είπε ο γιατρός ότι θα βγει μεγάλο παιδάκι σίγουρα.. Εν τω μεταξύ ο άντρας μου είχε γεννηθεί 4050 και εγώ 4500, αν πάνε κληρονομικά αυτά την κάτσαμε!!! 

Μεγάλο το μωράκι, απλά σκέψου ότι το βάρος έχει μία απόκλιση 15% δεν μπορούν να το υπολογίσουν με ακρίβεια. Αλλά σίγουρα είναι μεγάλο μωράκι για τη βδομάδα που είσαι. Δεν ξέρω αν πάει απαραίτητα κληρονομικά. Σου είπε τίποτα ο γιατρός σου;

Τελεια κοριτσακι μου... Μεγαλωνει μια χαρα ο μπεμπουλης σου... Καλα να ειναι κ 500 γραμμάρια πανω, 500 κατω, δεν έχει σημασία... Θα κανεις παιδαρο οπως κ να χει... Χαχαχα, φιλακια... 

• Χαχα 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Μια χαρά ρε συ!! Μπουλούκι. Τι σαν εμένα που θα φοβόμαστε να την πιάσουμε; ζήτημα να γεννηθεί 2500 κιλά η δικιά μου. 

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Μεγάλο το μωράκι, απλά σκέψου ότι το βάρος έχει μία απόκλιση 15% δεν μπορούν να το υπολογίσουν με ακρίβεια. Αλλά σίγουρα είναι μεγάλο μωράκι για τη βδομάδα που είσαι. Δεν ξέρω αν πάει απαραίτητα κληρονομικά. Σου είπε τίποτα ο γιατρός σου;

Έτσι είπε, τώρα δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει.. Είναι κοντούλης ο γιατρός και ήμασταν όρθιοι εκείνοι την ώρα, εγώ τον περνάω ένα κεφάλι και ο άντρας μου δύο και μας κοιτάει και λέει εεε είστε και μεγάλα παιδιά εσείς,γεννηθήκατε και μεγάλα οπότε θα βγάλετε παίδαρο! Θέλω σαν τρελή εν τω μεταξύ να γεννήσω φυσιολογικά, ωωω ρε τι με περιμένει... :P

Just now, winspert είπε:

Τελεια κοριτσακι μου... Μεγαλωνει μια χαρα ο μπεμπουλης σου... Καλα να ειναι κ 500 γραμμάρια πανω, 500 κατω, δεν έχει σημασία... Θα κανεις παιδαρο οπως κ να χει... Χαχαχα, φιλακια... 

Χαχαχα ναι το μανάρι μου θρεφτάρι!!! Φιλάκια πολλά 

Just now, Farmakotriftena είπε:

Μια χαρά ρε συ!! Μπουλούκι. Τι σαν εμένα που θα φοβόμαστε να την πιάσουμε; ζήτημα να γεννηθεί 2500 κιλά η δικιά μου. 

Αγάπη θα έρθει το δικό μου το νταρντανομωρό να στην κλέψει, κανόνισε.. την κλείνω από τώρα για νύφη! Έτσι τη θέλει ο γιος μου μικρή και σικάτη!!! Πέρα απ'την πλάκα τώρα διάβασα τα νέα σου, είδες με το που ηρέμησες κι εσύ λίγο και έφαγες καλύτερα ότι και το νινί πήρε τα πάνω του?? Keep going φαρμακο μου!!!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

nZmZp2.png

Έτσι είπε, τώρα δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει.. Είναι κοντούλης ο γιατρός και ήμασταν όρθιοι εκείνοι την ώρα, εγώ τον περνάω ένα κεφάλι και ο άντρας μου δύο και μας κοιτάει και λέει εεε είστε και μεγάλα παιδιά εσείς,γεννηθήκατε και μεγάλα οπότε θα βγάλετε παίδαρο! Θέλω σαν τρελή εν τω μεταξύ να γεννήσω φυσιολογικά, ωωω ρε τι με περιμένει... :P

Χαχαχα πλάκα έχει ο γιατρός. Πάντως μην αγχώνεσαι. Θα δεις πως θα πάει. Καταλαβαίνω ότι αν είναι πολύ μεγάλο είναι λίγο δύσκολο να πας φυσιολογικά, αλλά θα δεις μέχρι τότε πως θα εξελιχθεί. Σημασία έχει που είναι μιά χαρά :)

• Ευχαριστώ 1

Χαχαχα πλάκα έχει ο γιατρός. Πάντως μην αγχώνεσαι. Θα δεις πως θα πάει. Καταλαβαίνω ότι αν είναι πολύ μεγάλο είναι λίγο δύσκολο να πας φυσιολογικά, αλλά θα δεις μέχρι τότε πως θα εξελιχθεί. Σημασία έχει που είναι μιά χαρά :)

Ναι, θέλω να σκέφτομαι θετικά όλα καλά θα πάνε.. Το μόνο που μετράει είναι η υγεία τους και η δική μας!!! Και ας έρθει όπως θέλει, εγώ απλά ανυπομονώ να τον πάρω αγκαλίτσα...

• Μου αρέσει 2

nZmZp2.png

Εγώ πήρα το γιατρό γτ αυτός ο πόνος κάτω δεξιά με πέθανε σήμερα. ΕΚανα γενικη αίματος από μόνη κ τα Λευκα κομπλέ. Με είπε να πάω για καρδιοτοκογραφο αύριο μηοως είναι συσπασεις κ τις νοιώθω ετσι(το αποκλείω) κ μετά να δούμε μηπως έχω άμμο στα νεφρά, η ειναι το εντερο

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Εγώ πήρα το γιατρό γτ αυτός ο πόνος κάτω δεξιά με πέθανε σήμερα. ΕΚανα γενικη αίματος από μόνη κ τα Λευκα κομπλέ. Με είπε να πάω για καρδιοτοκογραφο αύριο μηοως είναι συσπασεις κ τις νοιώθω ετσι(το αποκλείω) κ μετά να δούμε μηπως έχω άμμο στα νεφρά, η ειναι το εντερο

Να τα μας! Δικια μου...πώς ελεγχεις αν ειναι το εντερο ή νευρο? Αποκλειοντας ολα τα αλλα?

verzp2.pngYgrLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...