Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, tsilona είπε:

Συλλυπητήρια βρε κορίτσια....καλη δύναμη.... 

Σισσυ πολύ ωραία τα νεακια σου, μπράβο κούκλα μου!!!! Όλα θα πάνε τέλεια!!!! 

Η κόρη μου έχει μισή ώρα κάνει κωλο τούμπες ρε σεις. Φοβάμαι μην μπουρδουκλωθει με τον λώρο. 

Βρε μην λες τέτοια ουτε για πλακα

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Κορίτσια σήμερα είχα υπέρηχο με είδε ο γιατρός μου και είπαμε πολλά ο μπεμπακος μου είναι 1320 γραμμάρια εεεε τι έχετε να πείτε ; μετα μου είπε οτι εγώ θα πρέπει και για του ψιλου πήδημα πρέπει να πηγαίνω νοσοκομείο επειδη αν δεν νιώθω επίσης το μωρο όπως πρέπει να πάω ξανα και ξανά και ξανά όσες φορες θα χρειάζεται

• Μου αρέσει 7

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Κορίτσια σήμερα είχα υπέρηχο με είδε ο γιατρός μου και είπαμε πολλά ο μπεμπακος μου είναι 1320 γραμμάρια εεεε τι έχετε να πείτε ; μετα μου είπε οτι εγώ θα πρέπει και για του ψιλου πήδημα πρέπει να πηγαίνω νοσοκομείο επειδη αν δεν νιώθω επίσης το μωρο όπως πρέπει να πάω ξανα και ξανά και ξανά όσες φορες θα χρειάζεται

Μια χαρά ο μπεμπαρου αντράκι πλέον! ❤️ 

Το έχεις καταλάβει ότι σε δύο μήνες θα έχεις νινι έτσι; ❤️❤️❤️

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, marioula1234 είπε:

Μια χαρά ο μπεμπαρου αντράκι πλέον! ❤️ 

Το έχεις καταλάβει ότι σε δύο μήνες θα έχεις νινι έτσι; ❤️❤️❤️

Αχ αγάπη ανυπόμονω τόσο μωρέ μα τόσο τώρα παλι Εχω ραντεβού στις 13 Αυγούστου

xfHlp3.png

2 ώρες πρίν, Giotitsa είπε:

Μπραβο Γιωτιτσα μου! Ολοκληρος μπεμπαρος εχει γινει καλε! Κ μεις αυριο θα παμε, αλλα ο γιατρος μου λειπει κ θα ειναι λεει ενας συνεργατης του..

2 μηνακια μειναμε, να μας εχει ο Θεος οοολες μας καλα!!! 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, marioula1234 είπε:

Τα συλλυπητήρια μου κούκλα μου! Πως είσαι σήμερα από συσπάσεις; είσαι καλύτερα; εγώ μια χαρά δόξα το Θεό εδώ ζεσταινομαιιι σήμερα δεν υποφερεται η ζέστη! 

Είδες πόσο ανακουφίζει η άτιμη; χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που κολυμπάει εδώ μέσα χαχαχ

Τέλεια τα νέα σου αγάπη καλέ εσύ είσαι σε μεγάλη εβδομάδα 31???ενω με περνάς ούτε δέκα μέρες μου φαίνεται μακρινό χαχαχ

Κορίτσια έχουν καεί οι μύες στις γάμπες μου από τις κράμπες χαχαχα δεν υπάρχει αυτό το πράγμα λέμε... Περπατάω κ πονάω τις γάμπες μου κ χτυπιομουν στο γυμναστήριο! 

Σε ευχαριστώ πολύ αγαπη μου... Σημερα ειμαι πολυ καλυτερα. Συνολο να εκανα 3 συσπασεις σημερα... Μιλησα κ με τη μαια μου κ μου ειπε οτι ειμαι οκ... Εγω υποφέρω απο τις φτερνες μου. Οταν λεω υποφέρω  δεν μπορω να πατησω. Πηρα σνικερς για να ειναι πιο ξεκουραστα αλλα μαλλον πρεπει να παρω παντοφλε κ λιγο πιο ψηλα πισω. Λιγο ομως. Γιατι αν ειναι ισια υποφερω... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ αγαπη μου... Σημερα ειμαι πολυ καλυτερα. Συνολο να εκανα 3 συσπασεις σημερα... Μιλησα κ με τη μαια μου κ μου ειπε οτι ειμαι οκ... Εγω υποφέρω απο τις φτερνες μου. Οταν λεω υποφέρω  δεν μπορω να πατησω. Πηρα σνικερς για να ειναι πιο ξεκουραστα αλλα μαλλον πρεπει να παρω παντοφλε κ λιγο πιο ψηλα πισω. Λιγο ομως. Γιατι αν ειναι ισια υποφερω... 

Αγάπη με τιποτα στρωτο στο λέω θα πεθάνεις απο τον πόνο πρεπει να έχει πάτο πίσω σαν τακούνι μην φοράς τελείως στρωτο έτσι

xfHlp3.png

Just now, winspert είπε:

Βάλε 2 μπουκαλάκια νερό στην κατάψυξη κ πάγωσε τα. Βαλτα στο πάτωμα κ πάτα με τα πόδια σου κ ρολαρισε τα να νοιώθεις τον πάγο απτή φτερνα ως τα δάχτυλα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το λεω

Just now, Nikoleta... είπε:

Χαχαχα Εγώ πάλι είμαι ανώμαλη μάλλον. Δε ζεσταίνομαι τόσο πολύ. Ίσως επειδή δεν κάνω και τίποτα όλη μέρα.

Εγώ ζεσταινομαι πολυ.εχουμε κάθε μέρα το ίδιο πρόγραμμα, θάλασσα το πρωί, μεσημέρι φαΐ ύπνο η μικρή, συμμάζεμα η μεγάλη,απόγευμα παιδική ,μαγειρεμα το βράδυ. Όλη η μέρα περνάει γρήγορα ευτυχως. 

• Μου αρέσει 2

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Giotitsa είπε:

Αγάπη με τιποτα στρωτο στο λέω θα πεθάνεις απο τον πόνο πρεπει να έχει πάτο πίσω σαν τακούνι μην φοράς τελείως στρωτο έτσι

Δεν το ηξερα κ πηρα ισια. Βεβαια οχι τωρα... Πριν απο 2 μηνες περίπου... Αλλα υποφερω. Κ τωρα με την κοιλια δεν μπορω να φοραω κ κάλτσες ευκολα κ κλειστα παπούτσια... Οποτε πρεπει να αγορασω αλλα παπουτσια κ γρηγορα γιατι δεν μπορω να περπατησω... Σε ευχαριστώ... 

Just now, tsilona είπε:

Βάλε 2 μπουκαλάκια νερό στην κατάψυξη κ πάγωσε τα. Βαλτα στο πάτωμα κ πάτα με τα πόδια σου κ ρολαρισε τα να νοιώθεις τον πάγο απτή φτερνα ως τα δάχτυλα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το λεω

Θα το δοκιμασω. Με ανακουφιζει κ το ζεστο αλλα μια μερα που εβαλα τα ποδια σε κρυο νερο για λιγο, αλλα πολυ κρύο, απο αυλακι, ηταν καλύτερα... Σε ευχαριστώ πολυ κ εσενα κοριτσακι μου... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, tsilona είπε:

Εγώ ζεσταινομαι πολυ.εχουμε κάθε μέρα το ίδιο πρόγραμμα, θάλασσα το πρωί, μεσημέρι φαΐ ύπνο η μικρή, συμμάζεμα η μεγάλη,απόγευμα παιδική ,μαγειρεμα το βράδυ. Όλη η μέρα περνάει γρήγορα ευτυχως. 

Ε, εσύ λογικό. Έχεις και την μικρή και τρέχεις. Και μόνο με το μαγείρεμα θα σκας. Ναι τουλάχιστον περνάει γρήγορα έτσι η μέρα, ενώ εγώ βαριέμαι...

13 ώρες πρίν, Giotitsa είπε:

Αχ αγάπη ανυπόμονω τόσο μωρέ μα τόσο τώρα παλι Εχω ραντεβού στις 13 Αυγούστου

Αχ για πότε θα έρθει η ημερομηνία ούτε που θα το καταλάβεις αγάπη μου και εγώ έχω αυτές τις μέρες ντονπλερ κ ανυπομωνω! 

7 ώρες πρίν, winspert είπε:

Χαίρομαι που είσαι καλύτερα ζουζούνα μουυυ! 

Άλλαξε παπούτσια άμεσα να μην υποφέρεις ❤️ 

Καλημέρα όμορφες αύριο μπαινω στην 30 εβδομάδα και ανυπομωνω είναι η εβδομάδα που είχε γίνει το κακό τότε.... Πφφφ αντε μόλις μπω στην 31 θα νιώσω μια ανακούφιση ❤️

• Μου αρέσει 4

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα όμορφες αύριο μπαινω στην 30 εβδομάδα και ανυπομωνω είναι η εβδομάδα που είχε γίνει το κακό τότε.... Πφφφ αντε μόλις μπω στην 31 θα νιώσω μια ανακούφιση ❤️

Καλημερα κοριτσακι μου... Με το καλο στην 31η κ με το καλο κ στην 40η!!!:wub:

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Αχ για πότε θα έρθει η ημερομηνία ούτε που θα το καταλάβεις αγάπη μου και εγώ έχω αυτές τις μέρες ντονπλερ κ ανυπομωνω! 

Χαίρομαι που είσαι καλύτερα ζουζούνα μουυυ! 

Άλλαξε παπούτσια άμεσα να μην υποφέρεις ❤️ 

Αχ αγαπουλα μου θα σου πω ότι μου Ειπες αυτό ητανε και έγινε δεν θα ξαναγίνει να σκέφτεσαι θετικά γλυκουλα μου οτι θες στείλε μου μύνημα προσωπικό

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...