Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

17 ώρες πρίν, tsilona είπε:

Κ συ μόνη σου είσαι; δουλεύει εκτός; αχ πόσο δύσκολο.... 

Ναι να ψωνίσεις, μπήκαμε στην τελική ευθεία!!!! 

Μόνη μου άσε, είχα που είχα περιπέτειες, ήταν και η απουσία του άντρα μου, που δεν βοηθούσε την κατάσταση. Ναι δουλεύει στο εξωτερικό και ήταν δύσκολο να ακολουθήσω. Τώρα θα έρθει όμως και θα μείνει τουλάχιστον μέχρι να γεννήσω. :grin:

15 ώρες πρίν, Nikoleta... είπε:

Ναι που και που δεν πειράζει. Δεν κάνει να είναι χρονικά κοντά η μία με την άλλη.

Εμένα ο γιατρός μου είπε μέχρι 3 - 4 συσπάσεις δεν πειράζει. Αλλά εγώ επειδή κάνω λίγο παραπάνω από 10 μου είπε μέχρι 10 το πολύ.

Γειά σου! Αφού είναι ο τράχηλος μιά χαρά και ο τοκογράφος δεν καταγράφει συσπάσεις μη φοβάσαι. Καλά έκανες και έκανες τις ενέσεις κορτιζόνης. Έτσι θα είσαι καλυμμένη. Εγώ σχεδόν όλη την ώρα ξαπλωμένη λόγω συσπάσεων δεν μπορώ να πάω να δω καρότσια και άλλα πράγματα για το μωρό :(

Μια χαρά όταν λέμε για τον τράχηλο, εννοούμε ότι ακόμα ειναι εκεί :-P.. Κατάλαβες. Δεν είναι όσο θα έπρεπε να είναι νορμάλ.. Απλά προσέχουμε να κρατηθεί όσο πιο πολύ γινεται. Και εγω τα ίδια, μη νομίζεις οτι θα βγω για ψώνια... Άσε.. Πόσο το ονειρευόμουν, πόσο το περίμενα, αλλά θα ψωνίσω μέσω ίντερνετ.. Τα μωρά μας να είναι καλά και αυτά ειναι λεπτομέρειες! 

8 ώρες πρίν, marioula1234 είπε:

Αγάπη θα ανέβει το σίδηρο που θα πάει! Έτοιμο το δωματιάκι της μικρής ε; τελειαααα!!! 

Γογουλι μου τέλεια τα νέα της μικρής σου θα μείνω μόνο σε αυτό κούκλα μου προσπάθησε να ξεχάσεις αυτό που ζησατε και κάνε μόνο όμορφες σκέψεις ❤️

Καλή μου τι ωραία που τα λες και πόσο δίκιο έχεις! ❤️ 

Στην πεθερά ε; δεν πειράζει αγάπη να έχεις κ βοήθεια 

Αχ αγάπη καλά ψωνιααααα δεν υπάρχει αυτή η χαρά! Όταν ψωνίζεις Ρουχακια κ τα φαντάζεσαι φορεμένα στο νινι σου!!! 

Χαχαχα δεν υπάρχει λέμε η μικρή σου χαχαχ μόνο πάμε λέει χαχα

Έλεος με τη θεία... 

Όχι καλέ μη βιάζεσαι μόλις γεννήσεις να τα ετοιμάσεις χαχαχ καλεεε κάνε αρχή εγώ έχω ήδη πλύνεις κ σιδερωσει αρκετά ααα στην βαλίτσα έμεινε μόνο να τα βαλω

Έτσι να κουνιέται συνέχεια το ζουζούνι αγάπη μου και να χαίρεσαι κάθε στιγμή! ❤️ Να πας και για ψώνια θα σε ανεβάσει τόσο πολύ ψυχολογικα

Καλά έκανες κ έκανες τις ενεσουλες αγάπη πόσο εβδομάδων είσαι; ξεκινά ετοιμασιες θα ξεχάστεις κ θα περασει πιο ευχάριστα ο καιρός :)

Κορίτσια μου όμορφα καλημέρα από εμένα και να έχουμε όλες ένα πανέμορφο σαββατοκύριακο!!! 

Αγαπούλες εγώ έχω ήδη πλύνεις κ σιδερωσει πάρα πολλά ρουχαλάκια έμεινε μόνο να τα βάλω στη βαλίτσα αλλά θα το κάνω λίγο αργότερα αυτό προς το παρών ακόμη πλένω χαχαχ

Τη λίστα με τα του μωρού για το μαιευτήριο τα πήρα όλα μα όλα μέχρι κ το οινόπνευμα τις γάζες τα πάντα όλα... Τα δικά μ έμεινε να πάρω αν κ πήρα κάποια άλλα έχω ελλείψεις... Πρέπει να αρω νυχτικακια, επιθέματα στήθους και κάποια άλλα πραγματάκια! 

Έμειναν 2μηνες κ κάτι μέρες για τη γέννα... Πω πω νομίζω κοντευουμε εεεε;;;; για πείτε αν όλα κυλήσουν ομάδα κ δεν έχουμε κανένα πρόωρα κι ποια θα γεννήσει πρώτη;;; καλέ θα μπαίνουμε μια μια να λέμε ότι γεννήσαμε ε; κανονίστε μόλις γέννησετε να μην μπείτε ούτε να το πείτε αλίμονο σας χαχαχ

Τελειώνω την 29η και μπαίνω στην 30η.... Μετράω τις μέρες μια μια... Λόγω κοντού τραχήλου τις κάναμε τις ενέσεις,  παρακαλάω και εύχομαι να κρατηθεί ο μπέμπης οσο το δυνατόν περισσότερο. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

πρίν από 10 λεπτά , Giotitsa είπε:

Ρε κορίτσια ακούστε γενικά κακιά που έχει ο κόσμος προχθες είχα παει σε ενα φιλικό μας ζευγαρι και η κοπελα έχει δυο παιδάκια το ενα είναι αγοράκι και μου έδωσε ενα σωρό ρούχα πάνες αγκαλιας και κουβέρτες και ενα σωρό αλλά πράγματα μου είπε οτι είχε πει οτι ήθελε να τα δώσει σε μια αλλη κοπελα αλλά η αλλη της απάντησε..οτι εγώ στην κόρη μου τα θέλω όλα καινούργια και που ξέρω εγωω τι έχουν τα δικά σου παιδιά ρε αν είναι δυνατόν τι θα έχει το βρέφος λέγονται τέτοιες κουβέντες πείτε μου....

Δυστυχώς είναι πολλές αυτές Γιωτίτσα μου που τη βλέπουν έτσι αν είναι δυνατόν, αντί να λέμε και ευχαριστώ σε τέτοιες εποχές! Εμένα φαντάσου μου έδωσαν δυο φίλες πολλά ρούχα και κάποια είναι ακόμα και για όταν θα χρονίσει το παιδί! Τις ευχαρίστησα και τις δύο πολύ και μάλιστα νιώθω υποχρεωμένη!!

Κορίτσια έχω ερώτηση.. Έχετε καταλήξει σε πάνες? Δεν έχω ιδέα ποιες να πάρω.. Θα ήθελα γνώμες και απ' τα κορίτσια μας που είναι ήδη μανούλες και τις δουλεύουν τόσο καιρό..

nZmZp2.png

Just now, Giwtouli1990 είπε:

Δυστυχώς είναι πολλές αυτές Γιωτίτσα μου που τη βλέπουν έτσι αν είναι δυνατόν, αντί να λέμε και ευχαριστώ σε τέτοιες εποχές! Εμένα φαντάσου μου έδωσαν δυο φίλες πολλά ρούχα και κάποια είναι ακόμα και για όταν θα χρονίσει το παιδί! Τις ευχαρίστησα και τις δύο πολύ και μάλιστα νιώθω υποχρεωμένη!!

Κορίτσια έχω ερώτηση.. Έχετε καταλήξει σε πάνες? Δεν έχω ιδέα ποιες να πάρω.. Θα ήθελα γνώμες και απ' τα κορίτσια μας που είναι ήδη μανούλες και τις δουλεύουν τόσο καιρό..

Πάνες αγκαλιας εννοεις ;;

xfHlp3.png

1 ώρα πρίν, gogouli_ είπε:

Κορίτσι μου, πιστεύω είναι οργανικό. Μια φίλη που παρουσίασε διαβήτη κύησης είναι μικροκαμωμένη και πρόσεχε τόσο πολύ τη διατροφή της από την πρώτη μέρα που έμαθε για την εγκυμοσύνη. Ενώ πχ εγώ δεν προσέχω καθόλου! Συν τοις άλλοις μόλις γεννήσεις θα περάσει. Σκέψου τη θετική πλευρά, θα προσέχεις και δε θα βάλεις πολλά κιλά στο τελευταίο τρίμηνο χαχαχα! 

Κι εγώ μικροκαμωμένη είμαι. Ναι μάλλον είναι οργανικό. Χαχαχα όντως να προσέξω λιγάκι γιατί σε μιά βδομάδα μπαίνω στο 3ο τρίμηνο και έχω βάλει ήδη 8,5 κιλά.

Just now, sissy_geo είπε:

Μια χαρά όταν λέμε για τον τράχηλο, εννοούμε ότι ακόμα ειναι εκεί :-P.. Κατάλαβες. Δεν είναι όσο θα έπρεπε να είναι νορμάλ.. Απλά προσέχουμε να κρατηθεί όσο πιο πολύ γινεται. Και εγω τα ίδια, μη νομίζεις οτι θα βγω για ψώνια... Άσε.. Πόσο το ονειρευόμουν, πόσο το περίμενα, αλλά θα ψωνίσω μέσω ίντερνετ.. Τα μωρά μας να είναι καλά και αυτά ειναι λεπτομέρειες! 

Τουλάχιστον να μείνει εκεί ο τράχηλος. Εμένα που ο γιατρός αρνείται να μου μετρήσει τον τράχηλο και δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι;

Εγώ αναγκαστικά θα πάω για ψώνια την Τετάρτη, γιατί πρέπει να καταλήξω σε καρότσι. Αλλά θέλω να πάω και για νυχτικιές με κουμπάκια για το μαιευτήριο και να πάρω κανένα φόρεμα για να φοράω τώρα που είναι μεγάλη η κοιλιά μου, γιατί δε μου κάνει τίποτα σχεδόν, αλλά όλο το αναβάλλω...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Όχι ρε πάνες για τα τσισόνια και τα κακάκια τους!!!χαχαχ

Καλύτερα να πάρεις ένα κουτί μικρό από κάθε εταιρεία και βλέπεις πως θα πάει στο παιδί σου γιατί αλλά τα πειράζουν. Εγώ πχ ξεκίνησα με pampers αλλά τελικά μου αρέσουν οι babylino πιο καλά. Έχω ακούσει και για τις lupilou του lidl ότι είναι πολύ καλές. Οπότε το παιδί θα σε καθοδηγήσει. Αν δεν το ερεθίζουν μπορεί να πάρεις οποία σε συμφέρει οικονομικά. 

• Ευχαριστώ 1

zrz3p3.png

Just now, Anna17 είπε:

Καλύτερα να πάρεις ένα κουτί μικρό από κάθε εταιρεία και βλέπεις πως θα πάει στο παιδί σου γιατί αλλά τα πειράζουν. Εγώ πχ ξεκίνησα με pampers αλλά τελικά μου αρέσουν οι babylino πιο καλά. Έχω ακούσει και για τις lupilou του lidl ότι είναι πολύ καλές. Οπότε το παιδί θα σε καθοδηγήσει. Αν δεν το ερεθίζουν μπορεί να πάρεις οποία σε συμφέρει οικονομικά. 

Ναι έτσι το σκέφτομαι κι εγώ να κάνω αρκετές δοκιμές μέχρι να δούμε που θα καταλήξουμε και αν θα τον πειράξει κάποια.. Αυτό για τις πάνες του lidl το έχω ακούσει κι εγώ όντως! Σ'ευχαριστώ πολυυυυυυ!!!

nZmZp2.png

Just now, Anna17 είπε:

εγώ δεθα στο πρότεινα αυτό γιατί εν τέλει το πρώτο πακέτο που μπορεί να ανοίξεις να σου κάνει τελικά και να μείνεις με 5 πακέτα νο1 που τόσα δε θα χρειαστείς γιατί σύντομα πάμε στο νο2!!! εκτός και αν υπάρχει τρόπος να βρεις δειγματικά πακετα
Πάρε κάποια που να έχεις ακούσει καλά λογια, μικρό πακέτο και αν δεις ότι δεν σου κάνουν αλλάζεις... εγώ τη ξεκίνησα με pampers premium care που τα θεωρώ τέλεια μετά όμως που στο νουμερο της ειχε μονο pampers baby dry τα αλλάξαμε γιατι μυρίζσνε άσχημα και είχαν και διαρροές!
έχουμε περάσει απ όοοολες τις μάρκες.... κάθε μία έχει άλλα καλά και άλλα κακά. πάνω απο 5 μήνες είμασταν στα babylino μέχρι που μας έκαναν απ το πουθενά ερεθισμό και επιτρέψαμε στα pampers....

• Μου αρέσει 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

εγώ δεθα στο πρότεινα αυτό γιατί εν τέλει το πρώτο πακέτο που μπορεί να ανοίξεις να σου κάνει τελικά και να μείνεις με 5 πακέτα νο1 που τόσα δε θα χρειαστείς γιατί σύντομα πάμε στο νο2!!! εκτός και αν υπάρχει τρόπος να βρεις δειγματικά πακετα
Πάρε κάποια που να έχεις ακούσει καλά λογια, μικρό πακέτο και αν δεις ότι δεν σου κάνουν αλλάζεις... εγώ τη ξεκίνησα με pampers premium care που τα θεωρώ τέλεια μετά όμως που στο νουμερο της ειχε μονο pampers baby dry τα αλλάξαμε γιατι μυρίζσνε άσχημα και είχαν και διαρροές!
έχουμε περάσει απ όοοολες τις μάρκες.... κάθε μία έχει άλλα καλά και άλλα κακά. πάνω απο 5 μήνες είμασταν στα babylino μέχρι που μας έκαναν απ το πουθενά ερεθισμό και επιτρέψαμε στα pampers....

Αλίνα μου σ'ευχαριστώ! Με pampers σκέφτομαι να ξεκινήσω κι εγώ.. Αν το μωρό γεννηθεί μεγαλούτσικο, παίζει να του είναι μικρό το Νο1 και να χρειάζεται το Νο2? 

nZmZp2.png

Αλίνα μου σ'ευχαριστώ! Με pampers σκέφτομαι να ξεκινήσω κι εγώ.. Αν το μωρό γεννηθεί μεγαλούτσικο, παίζει να του είναι μικρό το Νο1 και να χρειάζεται το Νο2? 

Παντα τα νουμερα απ εξω ειναι ενδεικτικα... μπορει ναι μεν να ειναι το μωρακι 5 κιλα (γενικα οχι νεογεννητο μη τρομαξεις χαχαχα) και να εχει μικρα κατα τα αλλα μπουτακια αρα η εφαρμογη του νουμερο ταδε που καλυπτει 5 εως 10 πχ κιλα να μη του κανει και να εχει διαρροες ενω αν παρει το 3-5 πχ η μαμα (τυχαια νουμερα λεω δε ξερω αν υπαρχουν ετσι) να του κανει... εμεις ειχαμε το αναποδο 5αρι επρεπε να βαζουμε κανονκα και μας σφιγγει οποτε βαζουμε 6αρι..επισης αλλη μαρκα=αλλο καλουπι πανας...το 5αρι της μιας μας κανει της αλλης ειναι στενο κλπ. τα νεογεννητα τωρα αν γεννηθουν κοντα  4 κιλα υπαρχει ενδεχομενο αναλογα τη μαρκα να πανε αμεσως στο νο2... στα παμπερς εμενα 3.5 κιλα εβαλε το νο1 περιπου μισο μηνα... μετα ναι μεν της εκανε αλλα ενιωθα οτι τη περιοριζει και προτιμησα το νο2 ...

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Παντα τα νουμερα απ εξω ειναι ενδεικτικα... μπορει ναι μεν να ειναι το μωρακι 5 κιλα (γενικα οχι νεογεννητο μη τρομαξεις χαχαχα) και να εχει μικρα κατα τα αλλα μπουτακια αρα η εφαρμογη του νουμερο ταδε που καλυπτει 5 εως 10 πχ κιλα να μη του κανει και να εχει διαρροες ενω αν παρει το 3-5 πχ η μαμα (τυχαια νουμερα λεω δε ξερω αν υπαρχουν ετσι) να του κανει... εμεις ειχαμε το αναποδο 5αρι επρεπε να βαζουμε κανονκα και μας σφιγγει οποτε βαζουμε 6αρι..επισης αλλη μαρκα=αλλο καλουπι πανας...το 5αρι της μιας μας κανει της αλλης ειναι στενο κλπ. τα νεογεννητα τωρα αν γεννηθουν κοντα  4 κιλα υπαρχει ενδεχομενο αναλογα τη μαρκα να πανε αμεσως στο νο2... στα παμπερς εμενα 3.5 κιλα εβαλε το νο1 περιπου μισο μηνα... μετα ναι μεν της εκανε αλλα ενιωθα οτι τη περιοριζει και προτιμησα το νο2 ...

Κατατοπιστικότατη!! Thanks a lot!!!!

Ρε παιδιά η @Farmakotriftena που είναι τόσες μέρες?!?

nZmZp2.png

Κατατοπιστικότατη!! Thanks a lot!!!!

Ρε παιδιά η @Farmakotriftena που είναι τόσες μέρες?!?

χαχαχα να σαι καλα... μετα απο διαρροες εμαθα χαχαχα
Δε μπαινει; εγω ομολογω τοσες σελιδες δε βλεπω ποιες γραφετε... συνηθως διαβαζω τις 1-2 τελευταιες γιατι χανω πολλα και δε προλαβαινω να τα δω ολα...

• Χαχα 1

χαχαχα να σαι καλα... μετα απο διαρροες εμαθα χαχαχα
Δε μπαινει; εγω ομολογω τοσες σελιδες δε βλεπω ποιες γραφετε... συνηθως διαβαζω τις 1-2 τελευταιες γιατι χανω πολλα και δε προλαβαινω να τα δω ολα...

Όχι, έχει αρκετές μέρες να γράψει... 

Σου έχω κι άλλη ερώτηση μανουλίτσα τώρα που γυρίζει χαχαχα.. Στο μαιευτήριο είχες πάρει σερβιέτες λοχείας ή εσώρουχα μιας χρήσης που λένε? Τι βολεύει πιο πολύ? 

nZmZp2.png

Όχι, έχει αρκετές μέρες να γράψει... 

Σου έχω κι άλλη ερώτηση μανουλίτσα τώρα που γυρίζει χαχαχα.. Στο μαιευτήριο είχες πάρει σερβιέτες λοχείας ή εσώρουχα μιας χρήσης που λένε? Τι βολεύει πιο πολύ? 

Ειχε κατι να την απασχολει; ή απλα χαθηκε; @Farmakotriftena που εισαι μαρη και αγχωνομεθα;
αγαπημένη δεν είμαι ειδικη να σου απαντήσω γιατί εγώ πήρα πάνες ακράτειας χαχαχα. είχα καθετηρα 5 μέρες οπότε μετα είχα θέμα και δεν χρησιμοποίησα λοχείας... μόνο στο σπιτι... εσωρουχα μιας χρησης συστηνω ανεπιφυλαχτα παντως γιατι και να λερωθεις στο νοσοκομειο δε σκας που να βαλεις το απλυτο ή που να το πλυνεις το πετας και βαζεις αλλο.... εγω τα ειχα στο σπιτι μιας που τα αγορασα και τα ευχαριστηθηκα χαχαχα

• Ευχαριστώ 1

Ειχε κατι να την απασχολει; ή απλα χαθηκε; @Farmakotriftena που εισαι μαρη και αγχωνομεθα;
αγαπημένη δεν είμαι ειδικη να σου απαντήσω γιατί εγώ πήρα πάνες ακράτειας χαχαχα. είχα καθετηρα 5 μέρες οπότε μετα είχα θέμα και δεν χρησιμοποίησα λοχείας... μόνο στο σπιτι... εσωρουχα μιας χρησης συστηνω ανεπιφυλαχτα παντως γιατι και να λερωθεις στο νοσοκομειο δε σκας που να βαλεις το απλυτο ή που να το πλυνεις το πετας και βαζεις αλλο.... εγω τα ειχα στο σπιτι μιας που τα αγορασα και τα ευχαριστηθηκα χαχαχα

Τέλεια, θα πάρουμε και από δαύτα λοιπόν!! 

Όχι, δε νομίζω να την απασχολούσε κάτι απλά χάθηκε.. Ας με διορθώσει κάποια αν έχω χάσει κάτι κι εγώ! Εύχομαι να είναι όλα καλά, αρκετά έχει ταλαιπωρηθεί...

nZmZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...