Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Farmakotriftena είπε:

Σε ποια βδομάδα γεννήθηκε τοσο; εμένα 2800 γεννήθηκε η κόρη μου στις 38 αλλά ποτέ δεν μου μίλησαν για μικρό μωρό. Πρέπει να βρω τρόπο να ξεκουράζομαι κι εγώ. Πιστεύω θα με βοηθήσει.

Δεν μου είχε γράψει βδομάδες και τέτοια απ’ότι βλέπω 1-2 βδομάδες νωρίτερα νομίζω αλλά δεν είμαι σίγουρη άμα μηλήσω θα τη ρωτήσω...Πάντως αυτό σου λέω να μην ανησυχείς γιατί και αυτή στη μέτρηση στον 8ο φαινόταν ελλειποβαρης αλλά τελικά γεννήθηκε μια χαρά!!!Απλά προσπάθησε να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς

Και μένα στη Β´ η μικρή μου είπε ότι είναι μικρή 410gr αλλά δεν ανησυχούμε γιατί είναι στα όρια

Just now, Evangeliaa είπε:

Καλημερααααα

Ειμαι στο νοσοκομειο για την καμπυλη!

Μολις ηπια την τελευταια γουλια!

Καλημέρααα καλά αποτελέσματα κοριτσάκι μου όλα καλά...!!!!

• Μου αρέσει 1

kIwmp3.png TMGAp3.png

Just now, Evangeliaa είπε:

Καλημερααααα

Ειμαι στο νοσοκομειο για την καμπυλη!

Μολις ηπια την τελευταια γουλια!

Μπλιαχχχχχχ καλά αποτελέσματα

Καλά αποτελέσματα!

Εσείς η Αθηναίες εμείς μωρή τι να πούμε εδω που ψηνομαστε δεν έχουμε ψυχή εμείς εδώ στην επαρχία εεεεεε εεεεεε Αντε μην χεσω τωρα

xfHlp3.png

Καλά αποτελέσματα Ευαγγελίαααα.... 

Φαρμακοτριφτενα άμα βρεις τρόπο να ξεκουράζεσαι πες και σε μένα βρε αγάπη πλιζ.... Λόγο της μικρής μόνο ξεκούραση δε ξέρω τι είναι.... Και αυτό που λένε αν νιώσεις κράμπες κάτσε εεε πως ρε φίλε; Όταν θέλει το παιδί εκείνη τη στιγμή αλλαγμα, σήκωμα, ταισμα πως θα κάτσω;

Για να μη πω για τις δουλειές....

• Μου αρέσει 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Giotitsa είπε:

Μπλιαχχχχχχ καλά αποτελέσματα

Εσείς η Αθηναίες εμείς μωρή τι να πούμε εδω που ψηνομαστε δεν έχουμε ψυχή εμείς εδώ στην επαρχία εεεεεε εεεεεε Αντε μην χεσω τωρα

Σην επαρχεία υποτίθεται ότι θα έχετε πιο δροσιά!! Αλλα εσυ εισαι απο Γιάνεννα και απ οσο ξερω εχετε ζεστη εκει. Πανε σε κανενα βουνό να δροσίστεις ! Κουβερτουλα θα θες το βράδυ.

yplDp3.png

Σην επαρχεία υποτίθεται ότι θα έχετε πιο δροσιά!! Αλλα εσυ εισαι απο Γιάνεννα και απ οσο ξερω εχετε ζεστη εκει. Πανε σε κανενα βουνό να δροσίστεις ! Κουβερτουλα θα θες το βράδυ.

Τι λες μαρηηηη έλα να δεις τι δροσιά έχουμε εδώ κοντεύουμε να γίνουμε κοτόπουλα ψητά στον φούρνο

Βγήκαν τα αποτελέσματα κορίτσια της καμπύλης πάω να τα πάρω ο Θεός βοηθός χαχαχαχχαχαχχαα

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Κοριτσια γεια σας...μολις ανακαλυψα αυτο το φορουμ...και θα ηθελα να σας ρωτησω καποια πραγματα αν ξερετε....ειμαι στην 25 εβδομαδα....λόγω ενος προβληματος στην καρδια θα γεννησω σε δημόσιο ώστε να υπαρχει καρδιοχειρουεγικη μοναδα καλου κακου...Οταν εκανα την αυχενικη διαφανεί βγηκε οτι το μωρο ειναι 12 w και 6d ,ενω εγω ημουν στην 12εβδομαδα....Απο γιατρους, συνεχιζω και πηγενω στον ιδιοτικο μου ,στο νοσοκομείο επειδη με εχουν βαλει στην ομαδα υψηλου κινδυνου δεν υπαρχςι καποιος στανταρ συνηθως ειναι 2 με 3 που μας βλεπουν καθε φορα

...το θεμα μου ειναι οτι στο νοσοκομειο μου κανα προσαρμογη της αυχενικής με απο τελεσμα να με βγαζουν 25 εβδομαδων,ενω ο ιδιωτικός με βγαζςι 24,1 και μου ειπς ορι6δςν χρειαζεται προσαρμογη...εχςι συμβει σε καποια κατι παρομοιο;

• Μου αρέσει 1

fzY0p3.png

Just now, Afroula05 είπε:

Κοριτσια γεια σας...μολις ανακαλυψα αυτο το φορουμ...και θα ηθελα να σας ρωτησω καποια πραγματα αν ξερετε....ειμαι στην 25 εβδομαδα....λόγω ενος προβληματος στην καρδια θα γεννησω σε δημόσιο ώστε να υπαρχει καρδιοχειρουεγικη μοναδα καλου κακου...Οταν εκανα την αυχενικη διαφανεί βγηκε οτι το μωρο ειναι 12 w και 6d ,ενω εγω ημουν στην 12εβδομαδα....Απο γιατρους, συνεχιζω και πηγενω στον ιδιοτικο μου ,στο νοσοκομείο επειδη με εχουν βαλει στην ομαδα υψηλου κινδυνου δεν υπαρχςι καποιος στανταρ συνηθως ειναι 2 με 3 που μας βλεπουν καθε φορα

...το θεμα μου ειναι οτι στο νοσοκομειο μου κανα προσαρμογη της αυχενικής με απο τελεσμα να με βγαζουν 25 εβδομαδων,ενω ο ιδιωτικός με βγαζςι 24,1 και μου ειπς ορι6δςν χρειαζεται προσαρμογη...εχςι συμβει σε καποια κατι παρομοιο;

Καλημέρα κορίτσι μου, καλώς ήρθες και με το καλό το παιδάκι σου. Όλα να σου πάνε τέλεια. Στη Β επίπεδου είχες πάλι την ίδια απόκλιση σε μέρες (+6); Γιατί κι εμένα μου έκαναν στο νοσοκομείο προσαρμογή με διαφορά 3 μέρες λόγω του ότι βγήκε στην Αυχενική και στη Β επίπεδου, αλλά δεν πολυδινουν σημασία. Πάντα κοιτάνε και τις μετρήσεις από τον ιδιώτη!

• Ευχαριστώ 1

EGLbp2.png

Just now, gogouli_ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, καλώς ήρθες και με το καλό το παιδάκι σου. Όλα να σου πάνε τέλεια. Στη Β επίπεδου είχες πάλι την ίδια απόκλιση σε μέρες (+6); Γιατί κι εμένα μου έκαναν στο νοσοκομείο προσαρμογή με διαφορά 3 μέρες λόγω του ότι βγήκε στην Αυχενική και στη Β επίπεδου, αλλά δεν πολυδινουν σημασία. Πάντα κοιτάνε και τις μετρήσεις από τον ιδιώτη!

Ευχαριστώ πολυ...και σε σενα ευχομαι με ενα πονο!!δεν θυμαμαι να μου πε κατι τετοιο στην β επιπεδου.Ξερω οτι στο νοσοκομείο ακολουθουν κατα γραμμα ολα αυτα τα πρωτόκολλα ...απλα μας ειπε οτι δεν θα βγει πανω απο 3 κιλα...το μωρο ηταν πανω στην καμπυλη αναπτυξης και μας ειπε οτι το βαρος του ηταν μια χαρα...εκανα β επιπεδου στις 11 Ιούνη, στις 27 πηγα για τον καθιερωμενο ελενχο στο νοσοκομειο, για κακη μου τυχη επεσα πανω σε ενα στραβοξυλλο, διοτι εφυμερευε και δεν ηταν οι ιδιοι γιατροι στου υψηλού κυνδινου...και μου έβγαλε το μωρο 480 και μου ειπε οτι δεν περνει βαρος...φυσικα της απάντησα οτι στην επιπεδου οκα ηταν μια χαρά και ο γιατρος μας ειπε οτι το βαρος του ηταν φυσιολογικο..έφυγα επιτόπου και πηγα στον ιδιωτικό οπου μου την έβγαλε 590 ,110 γρ παραπανω δηλαδη...

fzY0p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Giotitsa είπε:

Η καμπύλη βγήκε σκατά και αποσκατα

Καλώς ήρθες στο κλαμπ μαρή.... Και σκατα που βγήκε ε και; Διατροφή.... Ότι θες εδώ δεν είναι κάτι και το ξέρεις χαρά μου....

• Μου αρέσει 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Giotitsa είπε:

Να μην σε παιρνει απο κατω καλη μου...με σωστη διατροφη ολα θα φτιαξουν....εγω την εκανα την Δευτέρα...και με το ζορι κρατηθηκα να μην κανω εμμετο...Φυσικά μολις γυρισα σπιτι τα εβγαλα ολα.

fzY0p3.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Καλώς ήρθες στο κλαμπ μαρή.... Και σκατα που βγήκε ε και; Διατροφή.... Ότι θες εδώ δεν είναι κάτι και το ξέρεις χαρά μου....

Χαχαχχαχαχχαα καλε ξέρεις ποσο Χάρηκα όταν την ειδα υψηλη χαχα χαχα χαχα χαχα χαχα βιτσιοζα πάνε οι πίτες γύρο αχ 

Να μην σε παιρνει απο κατω καλη μου...με σωστη διατροφη ολα θα φτιαξουν....εγω την εκανα την Δευτέρα...και με το ζορι κρατηθηκα να μην κανω εμμετο...Φυσικά μολις γυρισα σπιτι τα εβγαλα ολα.

Γεια σου αγάπη δεν σε καλοσωρισα με το καλό το μωρακι σου αυτό που Ειπες είναι φυσικο να σε βγάζει ο υπέρηχος πιο πριν η πιο μετα σε εβδομάδες

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Πόσο βγήκε ρε αγάπη; Τι τιμές είχες; Σε βλέπω να γέννας όσα κιλά ξεκίνησες, δεν πήρες που δεν πήρες τίποτα, αν προσέχεις κιόλας τώρα, στιλακι θα βγεις από το νοσοκομείο χαχαχα

Ευχαριστώ πολυ...και σε σενα ευχομαι με ενα πονο!!δεν θυμαμαι να μου πε κατι τετοιο στην β επιπεδου.Ξερω οτι στο νοσοκομείο ακολουθουν κατα γραμμα ολα αυτα τα πρωτόκολλα ...απλα μας ειπε οτι δεν θα βγει πανω απο 3 κιλα...το μωρο ηταν πανω στην καμπυλη αναπτυξης και μας ειπε οτι το βαρος του ηταν μια χαρα...εκανα β επιπεδου στις 11 Ιούνη, στις 27 πηγα για τον καθιερωμενο ελενχο στο νοσοκομειο, για κακη μου τυχη επεσα πανω σε ενα στραβοξυλλο, διοτι εφυμερευε και δεν ηταν οι ιδιοι γιατροι στου υψηλού κυνδινου...και μου έβγαλε το μωρο 480 και μου ειπε οτι δεν περνει βαρος...φυσικα της απάντησα οτι στην επιπεδου οκα ηταν μια χαρά και ο γιατρος μας ειπε οτι το βαρος του ηταν φυσιολογικο..έφυγα επιτόπου και πηγα στον ιδιωτικό οπου μου την έβγαλε 590 ,110 γρ παραπανω δηλαδη...

Κορίτσι μου οι γιατροί συνήθως έχουν αποκλίσεις στις μετρήσεις. Εφόσον σου την έβγαλε καλά ο γιατρός σου και δεν ανησυχεί μην αγχώνεσαι κι εσύ! Τώρα πότε έχεις ξανά ραντεβού. Κι εγώ σε πανεπιστημιακό δημόσιο θα γεννήσω και με παρακολουθεί ο ιδιώτης και ο γιατρός που θα με ξεγεννησει στο νοσοκομείο!

• Μου αρέσει 2

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...