Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, minxri είπε:

Καλησπέρα κοριτσάκι μ τώρα είδα τα μνμτ εχθές ήμουν τέζα με το δόντι και σήμερα από το πρωί κάνω δουλειές.....Λοίπον εγώ όπως ξέρεις δεν έχω εμπειρία αλλά μπορώ να σου πω την άποψή μου σύμφωνα με αυτό που θα διάλεγα εγώ καλό είναι να μην είσαι προκατηλημένη ότι κάτι θα συμβεί έχει δίκιο ο γιατρός σου που σου λέει ότι αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα και στον 9ο και αυτό στο λέω γιατί ξέρω περιστατικά όλα καλά πάνε με το μωράκι σου οπότε πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπορηθεί ούτε μια μέρα στην ΜΕΝ

Ναι αγάπη το ξέρω εχεις δίκιο σε ευχαριστώ να σου πω πλεον Εχω αλλάξει πολύ το μυαλό μου ήμουν χειρότερη δεν πιστεύω σε προκαταλήψεις γλωσοφαγιες γτουσουζιες και τέτοια πλέον Οχι θα Εχω πίστη και θα πανε όλα τέλεια σε ευχαριστώ διδυμομανουλα

Just now, Mamacita Alina είπε:

Ρε συ το σπίτι λιμπα δε με ενοχλεί αλλά εδώ καλά καλά δε με αφήνει να μαγειρεψω.... Δεν υπακούει σε φωνές των χοροπηδάει πχ στον καναπέ και άλλα πολλα...και μέσα σε όλα αυτά επειδή είναι το σπιτι ακατάστατο που και να πω πως θα το φτιάξω αυτό που φτιάχνω χαλάει η μικρή οπότε νόημα μηδέν...ακούω κουβέντες του στυλ κάθεσαι όλη μέρα και τέτοια αλλά πάντα διακριτικά και χαμογελαστα....να ξέρεις πάντως σε σκέφτομαι συχνά να πάρω κουράγιο με δύο παιδιά και ένα στη κοιλιά

Προσπαθώ αλλά τόσα χρόνια το ποτήρι μου πλέον ξεχειλίζει με το παραμικρό.... Χαμογελαστή γλυκιά και μόνο κουβέντες ή κακίες που πλέον βάζει τον άντρα της να τα λέει. Που κάνει μπαμ γιατί αυτός δεν έλεγε τίποτα και όταν σταμάτησε απότομα να λέει αυτή ξεκίνησε αυτός ...

Κάλα και ο Πεθερός σου κανει οτι της πει διαβάζω οσα λέτε και νομίζω οτι ζω στην εποχή της μάνας μου το 89 που με γέννησε ειχε κακια πεθερά όταν λέμε κακιά κακιά αυτά που λες εσύ τώρα είναι τιποτα μπροστά σε αυτά που εζησε η μάνα μου μάλιστα θυμάμαι τόσο πολύ ενα περιστατικό έχουμε κτήμα και ειχαμε παει κάτω ήμουν 7 χρόνων τοτε και θυμάμαι την γιαγιά μου να πέρνει το φτυάρι και να το φέρνει στο κεφάλι της μάνας μου και να της φεύγουν αίματα και εγώ να κλαίω και να λέω μαμά μου μην πεθάνεις σε παρακαλώ μιλάμε για αγριες καταστασεις

Επεξεργάστηκαν by Giotitsa
  • Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Giotitsa είπε:

Ναι αγάπη το ξέρω εχεις δίκιο σε ευχαριστώ να σου πω πλεον Εχω αλλάξει πολύ το μυαλό μου ήμουν χειρότερη δεν πιστεύω σε προκαταλήψεις γλωσοφαγιες γτουσουζιες και τέτοια πλέον Οχι θα Εχω πίστη και θα πανε όλα τέλεια σε ευχαριστώ διδυμομανουλα

Κάλα και ο Πεθερός σου κανει οτι της πει διαβάζω οσα λέτε και νομίζω οτι ζω στην εποχή της μάνας μου το 89 που με γέννησε ειχε κακια πεθερά όταν λέμε κακιά κακιά αυτά που λες εσύ τώρα είναι τιποτα μπροστά σε αυτά που εζησε η μάνα μου μάλιστα θυμάμαι τόσο πολύ ενα περιστατικό έχουμε κτήμα και ειχαμε παει κάτω ήμουν 7 χρόνων τοτε και θυμάμαι την γιαγιά μου να πέρνει το φτυάρι και να το φέρνει στο κεφάλι της μάνας μου και να της φεύγουν αίματα και εγώ να κλαίω και να λέω μαμά μου μην πεθάνεις σε παρακαλώ μιλάμε για αγριες καταστασεις

Καλά αυτό ξεφεύγει από τα λογικά πλαίσια. Αυτό είναι ψυχασθενής... Δε μπορεί κάποιος να κάνει κακό στη σωματική ακεραιότητα κάποιου όσο και αν δε τον πάει.... άσε που τότε οι άντρες δεν έπαιρναν θέση και αν έπαιρναν υποστήριζαν τη μάνα τους.

Πάντως εγώ σου λεω θα τη προτιμούσα κακια κανονικά παρά καμουφλαρισμένη πίσω από χαμόγελα και αγαπούλες....να την απομακρύνω να τελειώνουμε...

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Καλά αυτό ξεφεύγει από τα λογικά πλαίσια. Αυτό είναι ψυχασθενής... Δε μπορεί κάποιος να κάνει κακό στη σωματική ακεραιότητα κάποιου όσο και αν δε τον πάει.... άσε που τότε οι άντρες δεν έπαιρναν θέση και αν έπαιρναν υποστήριζαν τη μάνα τους.

Πάντως εγώ σου λεω θα τη προτιμούσα κακια κανονικά παρά καμουφλαρισμένη πίσω από χαμόγελα και αγαπούλες....να την απομακρύνω να τελειώνουμε...

Αστα πίσω απο τον κοσμο τοτε και λέω τώρα και διαβάζω αυτά Κάλα στο 2019 να κάνουν έτσι οι πεθερές έλεος τι να πω ρε κορίτσι μου κάνε κάτι να μην επηρεάζεσαι τόσο απο αυτήν

xfHlp3.png

@Giotitsa κι εγω νομιζω οτι πρεπει να ακουσεις τα κοριτσια, να αποβαλεις καθε κακη σκεψη απο το μυαλο σου και να κρατησεις τον μπεμπη στην κοιλιτσα σου οσο περισσοτερο γινεται!!!Ειναι δυσκολο να ξεπερασεις κατι τοσο δυσκολο, οπως αυτο που σου συνεβη αλλα τωρα εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη που δεν πρεπει να συσχετιζεις με την προηγουμενη. Ο,τι και να σου πουμε εμεις, αυτο ειναι κατι που πρεπει να δουλεψεις εσυ μεσα σου, να δεις τα πραγματα με αισιοδοξια και να πιστεψεις οτι αυτην τη φορα ολα ειναι διαφορετικα και θα πανε τελεια μεχρι τελους!!

@Mamacita Alina ειναι ψυχοφθορο αυτο που βιωνεις με την πεθερα σου, δεν το συζητω, αλλα για χαρη της δικης σου ψυχικης ηρεμιας και της οικογενεια σου προσπαθησε να την γραψεις κανονικοτατα και να μη δινεις σημασια σε ο,τι λεει ή κανει. Κρατα οσο το δυνατον περισσοτερη αποσταση για να μη βρισκει ευκαιρια να σε ταραζει και μην της δινεις σημασια οταν παει να σε πικαρει!!!

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Ρε συ και γω το ίδιο πράγμα έχω με την πεθερά μ είναι πολύ κρυφόπ..... εντάξει σέβομαι ότι είναι μάνα του αλλά και γω έχω όρια και γω στην αρχή τσακωνόμουν πολύ μέ τον άντρα μ γιατί του τα έλεγα και έκανε τον κινέζο τώρα έχω σταματήσει να πολύτσακώνομαι γιατί δεν θέλω να συγχίζομαι ένα θα σου πω έγινε όλο αυτό με την άμνιο και δεν πήρε να ρωτήσει αν πήγαν όλα καλά πως είμαι κτλ....Πήρε μετά από μια βδομάδα για να δίξει ότι πήρε στον γιο της ααααα τι το ήθελες τώρα αυτό και μου το θύμησες και γενικά ότι κάνει το κάνει για να φαίνεται καλή αλλά το κάνει με το ζόρι εγώ το καταλαβαίνω γιατί είμαι απ’έξω ο άντρας μ όμως δεν το δέχεται με τπτ

kIwmp3.png TMGAp3.png

Διαφημίσεις

Just now, katerinaki 86 είπε:

@Giotitsa κι εγω νομιζω οτι πρεπει να ακουσεις τα κοριτσια, να αποβαλεις καθε κακη σκεψη απο το μυαλο σου και να κρατησεις τον μπεμπη στην κοιλιτσα σου οσο περισσοτερο γινεται!!!Ειναι δυσκολο να ξεπερασεις κατι τοσο δυσκολο, οπως αυτο που σου συνεβη αλλα τωρα εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη που δεν πρεπει να συσχετιζεις με την προηγουμενη. Ο,τι και να σου πουμε εμεις, αυτο ειναι κατι που πρεπει να δουλεψεις εσυ μεσα σου, να δεις τα πραγματα με αισιοδοξια και να πιστεψεις οτι αυτην τη φορα ολα ειναι διαφορετικα και θα πανε τελεια μεχρι τελους!!

@Mamacita Alina ειναι ψυχοφθορο αυτο που βιωνεις με την πεθερα σου, δεν το συζητω, αλλα για χαρη της δικης σου ψυχικης ηρεμιας και της οικογενεια σου προσπαθησε να την γραψεις κανονικοτατα και να μη δινεις σημασια σε ο,τι λεει ή κανει. Κρατα οσο το δυνατον περισσοτερη αποσταση για να μη βρισκει ευκαιρια να σε ταραζει και μην της δινεις σημασια οταν παει να σε πικαρει!!!

Μένουμε απεναντι αγαπημένη... Η απόσταση είναι δύσκολη... Χθες μου ήρθε 2 η ώρα το μεσημέρι και μετά έκανε παράπονα πλάγια που δεν άνοιξα. Αλλά κοιμιζα τη μικρή αν άνοιγα δεν θα κοιμόταν.... Της έχω πει ποτέ τρώμε κοιμόμαστε κλπ και έρχεται μόνο αυτές τις ώρες... 

Προσπαθώ να μην επηρεάζομαι κορίτσια μου αλλά δεν... Πλέον πληγώνομαι.... Τουλάχιστον με τις απαντήσεις σας βλέπω ότι δεν είμαι υπερβολικη. Γιατί ώρες ώρες νιώθω υπερβολική

Μένουμε απεναντι αγαπημένη... Η απόσταση είναι δύσκολη... Χθες μου ήρθε 2 η ώρα το μεσημέρι και μετά έκανε παράπονα πλάγια που δεν άνοιξα. Αλλά κοιμιζα τη μικρή αν άνοιγα δεν θα κοιμόταν.... Της έχω πει ποτέ τρώμε κοιμόμαστε κλπ και έρχεται μόνο αυτές τις ώρες... 

Προσπαθώ να μην επηρεάζομαι κορίτσια μου αλλά δεν... Πλέον πληγώνομαι.... Τουλάχιστον με τις απαντήσεις σας βλέπω ότι δεν είμαι υπερβολικη. Γιατί ώρες ώρες νιώθω υπερβολική

Ωωωωωωχ...αυτο το απεναντι ειναι οντως προβλημα οταν η πεθερα δεν ειναι διακριτικη!!Τι να πω βρε κοριτσακι μου?!!Υπομονη και οσο μπορεις αδιαφορια!!

• Ευχαριστώ 1

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Just now, minxri είπε:

Ρε συ και γω το ίδιο πράγμα έχω με την πεθερά μ είναι πολύ κρυφόπ..... εντάξει σέβομαι ότι είναι μάνα του αλλά και γω έχω όρια και γω στην αρχή τσακωνόμουν πολύ μέ τον άντρα μ γιατί του τα έλεγα και έκανε τον κινέζο τώρα έχω σταματήσει να πολύτσακώνομαι γιατί δεν θέλω να συγχίζομαι ένα θα σου πω έγινε όλο αυτό με την άμνιο και δεν πήρε να ρωτήσει αν πήγαν όλα καλά πως είμαι κτλ....Πήρε μετά από μια βδομάδα για να δίξει ότι πήρε στον γιο της ααααα τι το ήθελες τώρα αυτό και μου το θύμησες και γενικά ότι κάνει το κάνει για να φαίνεται καλή αλλά το κάνει με το ζόρι εγώ το καταλαβαίνω γιατί είμαι απ’έξω ο άντρας μ όμως δεν το δέχεται με τπτ

Εμένα δόξα τον Θεό ο άντρας μου τα βλέπει από μόνος του ποτέ δε του έχω πει κάτι απλά δεν μιλάει γιατί δε θέλει καυγάδες... Τώρα τελευταία άρχισε να μιλάει.... από κρυφοπου....νιες άλλο τίποτα

@sissy_geo και @Jennak83 μία τέλεια καμπύλη εύχομαι!!!

Απ' ότι βλέπω όλες κάνετε καμπύλη, άρα δεν το γλιτώνω. Είναι υποχρεωτικό μάλλον.

1 hour ago, winspert είπε:

Κορίτσια, θα με παρουν τα κλαματα... Σημερα θα βαλουμε τα κλιματιστικα... Το σπιτι μου εχει γινει γιαπι... Εχει μετακομίσει ο αντρας μου τα περισσότερα πραγματα στα δυο δωματια που θα τα βαλουμε, εχει σκεπασει τα υπολοιπα με πανια κ σε λιγο εδω μεσα θα γινει πανικος... Θα σηκωθει τετοια σκονη, τετοιο χωμα που θα χωθει παντου... Κ εγω δεν θα μπορέσω να κανω τίποτα... Μου ειπε ο αντρας μου να φυγω να παω βολτα για να μην εισπνεω αλλα πραγματικα, πως θα καθαριστουν ολα αυτα. Θα τα κανει εκεινος λεει αλλα ποσα ξερουν οι άντρες  απο αυτα;;; Για να μην σκασω θα παρω τον μπεμπουλη μου κ θα φυγω κ κλαιω μετα που θα γυρίσω κ θα τα δω.... Καλημερα ειπα;;;;; 

Καλημέρα! Δίκιο έχει να φύγεις. Μην εισπνέεις τη σκόνη. Κι εμένα ο δικός μου σκούπισε την προηγούμενη φορά και σκούπισε χάλια, αλλά τι να κάνουμε. Υπομονή....

• Χαχα 1

Εμένα δόξα τον Θεό ο άντρας μου τα βλέπει από μόνος του ποτέ δε του έχω πει κάτι απλά δεν μιλάει γιατί δε θέλει καυγάδες... Τώρα τελευταία άρχισε να μιλάει.... από κρυφοπου....νιες άλλο τίποτα

Είσαι πραγματικά πολύ τυχερή....Εγώ δεν έχω αυτή την πολυτέλεια να τα βλέπει δηλαδή άσε είναι πολλά περιστατικά που κάνουν μπαμ και δεν πέρνει χαμπάρι αλλά τώρα έχω ξεκινήσει και απλά ξεκώβω μερικά πράγματα της την λέω κιόλας κάποιες φορές με σεβασμό πάντα αλλά με βγάζει εκτός εαυτού με την διθενειά της

kIwmp3.png TMGAp3.png

Διαφημίσεις

Just now, minxri είπε:

Είσαι πραγματικά πολύ τυχερή....Εγώ δεν έχω αυτή την πολυτέλεια να τα βλέπει δηλαδή άσε είναι πολλά περιστατικά που κάνουν μπαμ και δεν πέρνει χαμπάρι αλλά τώρα έχω ξεκινήσει και απλά ξεκώβω μερικά πράγματα της την λέω κιόλας κάποιες φορές με σεβασμό πάντα αλλά με βγάζει εκτός εαυτού με την διθενειά της

Κι εγώ πλέον ότι με ενοχλεί το λέω πλάγια όπως η ίδια

Αστα πίσω απο τον κοσμο τοτε και λέω τώρα και διαβάζω αυτά Κάλα στο 2019 να κάνουν έτσι οι πεθερές έλεος τι να πω ρε κορίτσι μου κάνε κάτι να μην επηρεάζεσαι τόσο απο αυτήν

Καλα οτι να ναι κολλήσε παλι έλεος θα το σπασω

Just now, katerinaki 86 είπε:

Ωωωωωωχ...αυτο το απεναντι ειναι οντως προβλημα οταν η πεθερα δεν ειναι διακριτικη!!Τι να πω βρε κοριτσακι μου?!!Υπομονη και οσο μπορεις αδιαφορια!!

Ναι αγάπη εχεις δίκιο πρέπει να το δουλεψω μέσα μου σήμερα ο άνδρας μου είπε θα κάνω τα παντα για να είσαι Κάλα θα είμαστε μαζί Οσο μπορω θα κάνουμε πράγματα να ξεχνιεσαι και να μην σκέφτεσαι και θα δεις θα περάσουν οι μήνες αν δεν είχα και αυτον είναι ο θησαυρος μου 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

xfHlp3.png

Ρε μαλακα.. λέμε έχω ζάχαρο... Τι φέρνει; Παστίτσιο, κέικ, γεμιστά και σουφλέ.... Ενώ ούτως ή άλλως μαγειρεύω δε τα φέρνει να με διευκολύνει πχ... Δεν τα ζηλεύω τα φαγητά γιατί ούτως ή άλλως κάνω κι εγώ τέτοια.... Αλλά μια φορά να φέρει ενα πιο νορμάλ να πει ορίστε κοριτσι μου να φάτε να σε ξεκουράσω απ' το μαγείρεμα αφού φέρνει που φέρνει ουτε καν... Φέρνει τα αναντια στη μούρη της εγκύου να φάνε λέει το παιδί και ο άντρας μου.... Ξέρω ότι δε μπορείς να φας μου λέει αλλά για το μικρό γλυκά γλυκά και χαμογελαστα.... και της λέω μη φοβάσαι δε το έχω σε διατροφή παστίτσιο έφαγαν χθες και κιτρινίζει απ' το κακό της που δε με ενοχλεί και ότι είμαι κουλ.... Δηλαδή το βλέπεις ότι αλλάζει έκφραση.... αυτή τη μεταμορφωμένη σε χαμόγελα κακία δε τη μπορώ... Με έχει κούραση ψυχολογικά.... Θα προτιμούσα να είμαι ΜΕΓΕΡΑ μα το θεό και να λέμε τα τυπικά να μη με πάει και να το δείχνει παρά έτσι. Που όλος ο κόσμος μου λέει τι Αγία πεθερά έχω και αυτή τα κάνει χαμογελαστα και πλάγια.... Τώρα ότι και να πω α φανώ εγώ η κακια.... Έτσι όπως γλυκά γλυκά συμπεριφέρεται... Πφφφφ 

Δύσκολο που μένει απέναντί σας. Γενικά με τα πεθερικά σχεδόν πάντα υπάρχει θέμα. Το χειρότερο είναι ότι στους άλλους φαίνεται καλή. Με τον άντρα σου κοίτα να τα έχεις καλά και να μην τσακώνεστε εξαιτίας της. Άμα της πεις ότι φάγανε ήδη π.χ. παστίτσιο δε χρειάζεται να φέρνει τέτοια φαγητά, μήπως το καταλάβει; Ή αν το πεις με τρόπο στον άντρα σου; 

Αλλά θα μου πεις σκοπός είναι να θέλει να το κάνει μόνη της και όχι να το κάνει αναγκαστικά.

πρίν από 59 λεπτά , Giotitsa είπε:

Κολλησε παλι στις παραθέσεις 

Τέλος πάντων κορίτσια θέλω μια μικρή βοήθεια @Mamacita Alina θέλω και εσένα μέσα στην συζήτηση λοιπόν κορίτσια χθες είπαμε με τον γιατρό ποτε θα γέννησω οπψς ξέρετε ολες σας Εχω ζησει ενδομήτριο θάνατο στις 28 εβδομάδες στο παρελθον χθες είπαμε με τον γιατρό οτι νωρίτερα απο τις 38 εβδομάδες δεν μπορούμε να πάμε να βγάλουμε το μωρό και μου εξήγησε γιατί πρώτον : με καταλαβαίνει λέει παρα πολύ αλλά δεν γίνεται να πάμε να βγάλουμε ενα υγιή μωρο στην 36 εβδομάδα π.χ και να δημιουργήσουμε κάποιο πρόβλημα εμείς δεν θα ήτανε συνετό δεύτερον μου είπε πως θα γεννήσεις δηλαδή τι θα πάμε να κάνουμε καισαρική εκεί που δεν υπάρχει λόγος μου είπε δεν γίνονται αυτά εγώ θέλω να γεννήσεις φυσιολογικά μου εξήγησε οτι εντάξει φοβάμαι αλλά αυτό που συνέβη μπορεί να συμβει σε οποιαδήποτε εβδομαδα  αυτά δεν σας τα λέω για να τρόμαξετε καμια τα λέω γιατί μου εξηγούσε αν είναι να γίνει το κακό θα γίνει δεν σημαίνει οτι αν αφήσουμε ένα μωρο μέχρι την 38 εβδομάδα θα πάθει κάτι μέσα ίσα ίσα είπε οτι είναι οτι το καλύτερο να κάτσει μεσα στην κοιλιά Οσο πιο πολύ μπορεί εγώ βέβαια φοβάμαι εσάς ποια η γνώμη σας για όλα αυτά ππυ μου είπε δέκτες ολες οι γνώμες

Λογικό να αγχώνεσαι, αλλά θα σου πω το εξής. Αν θυμάμαι καλά ο ενδομήτριος θάνατος στην 28η βδομάδα ήταν από αμνιοπαρακέντηση. Που και αμνιοπαρακέντηση να έκανες πάλι, δε σημαίνει ότι δε θα πήγαιναν όλα καλά.

Αν το μωράκι είναι υγιές να μη φοβάσαι, όσο πιο πολύ μείνει μέσα στην μήτρα τόσο πιο καλά. Πριν τις 38 εβδομάδες δεν μπορείς να το βγάλεις το μωράκι, αν δεν συντρέχει λόγος. Και η καισαρική στις 38 εβδομάδες γίνεται απ' ότι ξέρω. Πιστεύω πως έχει δίκιο ο γιατρός, μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε αυτή τη φορά!

Just now, Nikoleta... είπε:

Δύσκολο που μένει απέναντί σας. Γενικά με τα πεθερικά σχεδόν πάντα υπάρχει θέμα. Το χειρότερο είναι ότι στους άλλους φαίνεται καλή. Με τον άντρα σου κοίτα να τα έχεις καλά και να μην τσακώνεστε εξαιτίας της. Άμα της πεις ότι φάγανε ήδη π.χ. παστίτσιο δε χρειάζεται να φέρνει τέτοια φαγητά, μήπως το καταλάβει; Ή αν το πεις με τρόπο στον άντρα σου; 

Αλλά θα μου πεις σκοπός είναι να θέλει να το κάνει μόνη της και όχι να το κάνει αναγκαστικά.

Λογικό να αγχώνεσαι, αλλά θα σου πω το εξής. Αν θυμάμαι καλά ο ενδομήτριος θάνατος στην 28η βδομάδα ήταν από αμνιοπαρακέντηση. Που και αμνιοπαρακέντηση να έκανες πάλι, δε σημαίνει ότι δε θα πήγαιναν όλα καλά.

Αν το μωράκι είναι υγιές να μη φοβάσαι, όσο πιο πολύ μείνει μέσα στην μήτρα τόσο πιο καλά. Πριν τις 38 εβδομάδες δεν μπορείς να το βγάλεις το μωράκι, αν δεν συντρέχει λόγος. Και η καισαρική στις 38 εβδομάδες γίνεται απ' ότι ξέρω. Πιστεύω πως έχει δίκιο ο γιατρός, μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε αυτή τη φορά!

Ναι αγάπη εχεις δίκιο και εσύ όντως ετσι έγινε υπήρχαν πολλοί λόγοι που έγινε οτι έγινε τώρα δόξα τον Θεο και την Παναγια είναι όλα Κάλα 

• Μου αρέσει 2

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...