Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, minxri είπε:

Με πείρε μου είπε να πάω τώρα στο μαιευτήριο να κάνω ένα τέστ λέει να δούμε αν τα υγρά είναι αμνιακό κάτι με ένα χαρτάκι μου είπε πάω και βλέπουμε....

Όλα καλά να πάνε! Πήγαινε για να ησυχάσεις.

Just now, Farmakotriftena είπε:

Ήμουν σίγουρη!! Μπράβο Νικολέτα μου!!

:):):)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

πρίν από 50 λεπτά , Anna0909 είπε:

Κορίτσια sos σήμερα δεν έχω καμία ενόχληση στην κοιλιά το μόνο που έχω είναι στομάχι με πολλά υγρά,  το στηθοσ μου το πρωΐ ειμαι μεν πρησμένο αλλά το απόγευμα το αισθάνομαι πιο βαρύ,  φυσιολογικά είναι αυτά??? Θα τρελαθώ 

Εγω ειχα στην αρχη πρησμενο στηθος οχι τρελα κ μετα μια μερα απλα τιποτα, λεω παει σε συνδυασμο με κατι αλλο που ειχε γινει εκεινο το διαστημα αλλα τελικα ολα πηγαν καλα, σε μενα το στηθος δεν ηταν κριτηριο τελικα, δεν ειναι ολα τα σωματα το ιδιο..μια χαρα εισαι μη το σκεφτεσαι καθολου το στηθος!

Just now, Nikoleta... είπε:

Γενικά μας είπε ότι εφόσον ήταν μόνο ένας δείκτης (ενδοκαρδιακή ηχογενής εστία) παρών στην Β' επιπέδου που σχετίζεται με σύνδρομο Down και δε βρήκαν άλλο εύρημα, είπαν ότι είμαστε μια χαρά. Ίσως πάρω δεύτερη γνώμη από το Ωνάσειο που έχει ειδικό τμήμα για εμβρυοκαρδιογράφημα.

Είναι και ακριβούτσικη η εξέταση για εμβρυοκαρδιογράφημα (150€), αλλά θέλαμε να την κάνουμε για να είμαστε σίγουροι.

Μπραβο κοπελα μου και πολυ καλα κανατε!

@Giotitsa Επιτέλους γύρισα όλα καλά δώξα το θεό δεν ήταν αμνιακό τελικά και πήρα και τις απαντήσεις από την άμνιο όλα οκ και από εκεί μια χαρά είναι ο γιος μου είμαι πάρα πολύ χαρούμενη!!!!!

@Nikoleta... Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου όλα καλά είναι ευτυχώς εύχομαι και σε σένα τα καλύτερα για το μωράκι σου!!!!

Αχ άντε να περάσει ο καιρός τα πάρουμε αγκαλιά να τα φιλήσουμε να τα μυρίσουμε περιμένω πως και πως!!!!

• Μου αρέσει 7

kIwmp3.png TMGAp3.png

Just now, Jennak83 είπε:

Μπραβο κοπελα μου και πολυ καλα κανατε!

Ευχαριστώ :)

Just now, minxri είπε:

@Giotitsa Επιτέλους γύρισα όλα καλά δώξα το θεό δεν ήταν αμνιακό τελικά και πήρα και τις απαντήσεις από την άμνιο όλα οκ και από εκεί μια χαρά είναι ο γιος μου είμαι πάρα πολύ χαρούμενη!!!!!

@Nikoleta... Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου όλα καλά είναι ευτυχώς εύχομαι και σε σένα τα καλύτερα για το μωράκι σου!!!!

Αχ άντε να περάσει ο καιρός τα πάρουμε αγκαλιά να τα φιλήσουμε να τα μυρίσουμε περιμένω πως και πως!!!!

Σ' ευχαριστώ! Τέλεια νέα! Μπράβοοοοο!!!!!!

Ναι άντε να περάσει ο καιρός. Κι εγώ το ίδιο περιμένω.

1 hour ago, Nikoleta... είπε:

Εγώ τίποτα... Στο 1ο τρίμηνο είχα όρεξη, αλλά φοβόμουν και έτσι δεν έκανα, τώρα στο 2ο τρίμηνο έχω συσπάσεις και απαγορεύεται. Άρα σεξ με βλέπω να ξανακάνω μετά τη γέννα. Νομίζω ότι θα είμαι σχεδόν η μόνη που δεν κάνω.

Καλησπέρα! Οι χοριακές σου αυξάνονται τέλεια! Μη φοβάσαι, γιατί το πιο σημαντικό δεν έχεις αίμα, αλλά και αίμα να είχες με ξεκούραση και utrogestan πάνε όλα μιά χαρά τις περισσότερες φορές.

Τώρα για τους πόνους είναι φυσιολογικότατοι. Ειδικά στην αρχή είχα πολύ έντονους πόνους περιόδου, τσιμπήματα, τραβήγματα, μία πόνο αριστερά ή δεξιά χαμηλά στην κοιλιά και το στήθος μου πονούσε πολύ. Αλλά ο γιατρός μου είπε είναι φυσιολογικό γιατί μεγαλώνει η μήτρα και μετακινούνται σιγά σιγά τα όργανα.

Σου εύχομαι αυτή τη φορά να πάνε οοοολα τέλεια!

• Μου αρέσει 1

Just now, minxri είπε:

Μπράβο κοριτσάρα μου!!!!

Ζαχαρένιες μου (και μη) θέλω τα φώτα σας, Μόλις πήρα τα αποτελέσματα της καμπύλης και μου φάνηκαν περίεργα. Νηστείας 79, στη 1 ώρα 96 και στις 2 ώρες 123. Αυτό το 123 τι είναι; Κανονικά στο δίωρο δε θα έπρεπε να έχει πέσει; Αγχώθηκα λιγάκι!!!

• Ευχαριστώ 1

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

Just now, minxri είπε:

Ουφ ησυχασα κορίτσι μου καλά για τα αποτελέσματα ήμουν βέβαιη τώρα απόλαυσε το 

• Ευχαριστώ 1

xfHlp3.png

Just now, gogouli_ είπε:

Μπράβο κοριτσάρα μου!!!!

Ζαχαρένιες μου (και μη) θέλω τα φώτα σας, Μόλις πήρα τα αποτελέσματα της καμπύλης και μου φάνηκαν περίεργα. Νηστείας 79, στη 1 ώρα 96 και στις 2 ώρες 123. Αυτό το 123 τι είναι; Κανονικά στο δίωρο δε θα έπρεπε να έχει πέσει; Αγχώθηκα λιγάκι!!!

Αγάπη αυτό βρήκα δεν ξέρω αν σε βοηθάει

Αποτελέσματα: Η Αμερικανική Διαβητολογική Εταιρεία (American Diabetes Association) έχει θεσπίσει τα ανώτερα φυσιολογικά όρια της γλυκόζης αίματος. Αν μία ή περισσότερες από τις τρεις τιμές που αναγράφονται στον πίνακα είναι πάνω από το όριο, μπαίνει η διάγνωση του σακχαρώδη διαβήτη της εγκυμοσύνης:

Νηστική Κάτω από 95mg/dL
1 ώρα μετά τη λήψη γλυκόζης Κάτω από 180 mg/dL
2 ώρες μετά τη λήψη γλυκόζης Κάτω από 153 mg/dL

Δεν σου στέλνω το site γιατί μπορεί να μου κάνει πάλι απόκρυψη

• Ευχαριστώ 1

kIwmp3.png TMGAp3.png

Just now, gogouli_ είπε:

Μπράβο κοριτσάρα μου!!!!

Δεν είναι για να αγχωθείς ρώτα τον γιατρό.... Υποτίθεται ότι στο δυωρο πρέπει να είναι πιο κάτω απ' ότι στη μια ώρα αλλά ίσως εσένα άργησε για κάποιο λόγο να το μεταβολίσει ο οργανισμός σου...Δεν ανέβηκε πάντως πολύ και πάλι επειδή όμως δε ξέρω να σου πω τώρα καλού κακού αν και θεωρώ πως δεν είναι καν προδιαβητης ..

Κοριτσιααααα πιααααα γραψατεεεε;;;; Παναγία μου χαχαχα

Νικολέτα και Μίχρι συγχαρητήρια κορίτσια μου για τα καλά αποτελέσματα... Όλα καλά από δω και πέρα... Νικολέτα μου κάντε ότι θέλετε για να καθησυχαστειτε εννοειται αλλά και πάλι όλα καλά θα βγουν θα δεις χιχι.

Άννα μου καλώς ήρθες... Διακρίνω πολύ άγχος και αυτό μόνο κακό μπορεί να κάνει στο σπορακι σου.... Καταλαβαινω πόσο πολύ το θέλεις αλλά αφού οι τιμές σου είναι καλές βασικά εξαιρετικές και δεν έχεις αίμα καφέ κλπ δεν είναι ανάγκη να στρεσαρεσαι τόσο. Η εγκυμοσύνη δεν είναι κάτι τόσο απλό για το σώμα. Μετατοπίζονται τα όργανα μας και η μήτρα μας από μέγεθος λεμονιού θα πάρει το μέγεθος καρπουζιού μέσα σε 9 μόλις μήνες. Το στήθος μας θα παράγει από την αρχή σχεδόν πρωτογαλα, στομαχι, έντερο και λοιπά κοιλιακά θα μετατοπιστούν για να παραχωρήσουν τη θέση τους στη μήτρα και το θαυματακι, η καρδιά θα δουλεύει τριπλάσια να δίνει αιματακι.... Όλα αυτά ξεκινούν από τώρα οπότε προκαλούν και διάφορα συμπτώματα που μαζί με τα συμπτώματα που προκαλεί η άνοδος-υπαρξη της χοριακής στον οργανισμό κάνουν τα συμπτώματα αυτά αλλά τόσα. Κράμπες - περιοδοπονοι, υγρά αυξημένα (άοσμα και λευκά συνήθως), πόνος στο στήθος, στη μεση, κεφαλοπονοι, ναυτιες, εμετοί και πολλά ακόμη είναι μέσα στο πρόγραμμα.... Εδώ φαντάσου οι περισσότερες για να μην πω όλες είχαμε και καφέ υγρά και αίμα και πάλι δόξα τον Θεό δεν ήταν τίποτα απλά πήραμε προγεστερόνη και κάτσαμε λίγο πιο ξάπλα απ' το κανονικό χαχαχα. Όλα θα πάνε καλά. Το στρες που λέει και η Γιώτα μόνο κακό κάνει.... Καταλαβαίνω να υπάρχει αλλά όχι κάθε σύμπτωμα να σε τρελαίνει... Προσπάθησε να το ελέγξεις γιατί συμπτώματα θα έχεις μέχρι τον τοκετό χαχαχα.

Ζαχαρενιες μου σας υπερευχαριστω... Ομολογώ αγχώνομαι γιατί ξέρω ότι και το χαμηλό ζάχαρο που θεωρείται υπογλυκαιμία αντιμετωπίζεται σαν διαβήτης και δεν είναι καλό αλλά δεν θυμάμαι από πού και κάτω θεωρείται υπογλυκαιμία.... Αν είναι από 60 και κάτω είμαι όντως καλά χαχαχα αν όμως είναι από 70 και κάτω κάνω υπογλυκαιμία και μάλλον θα αλλάξω διατροφή... Πάντως η ζέστη Κλου μου δε παίζει να φταίει. Ίσως ο οργανισμός μας με τη διατροφή άρχισε να το μεταβολίζει καλυτερα... Έχω ακούσει ότι γύρω στην 38η εβδομάδα βελτιώνοντε τα πράγματα οπότε ίσως σε εμάς έγινε το θαύμα για νωρίτερα... Βέβαια εγώ ακόμη πιστεύω πως στη καμπύλη τα αποτελέσματα μου θα είναι πάλι χαλια αλλά βλέπουμε χιχιχι.

Σημείωση. Τα ονόματά σας είναι έντονα γιατί πάλι δε με αφήνει να κάνω παράθεση. Φιλουμπες

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Νικολέτα και Μίχρι συγχαρητήρια κορίτσια μου για τα καλά αποτελέσματα... Όλα καλά από δω και πέρα... Νικολέτα μου κάντε ότι θέλετε για να καθησυχαστειτε εννοειται αλλά και πάλι όλα καλά θα βγουν θα δεις χιχι.

Σ' ευχαριστώ πολύ! Θα δω τι θα μου πει και ο γιατρός.

Δεν είναι για να αγχωθείς ρώτα τον γιατρό.... Υποτίθεται ότι στο δυωρο πρέπει να είναι πιο κάτω απ' ότι στη μια ώρα αλλά ίσως εσένα άργησε για κάποιο λόγο να το μεταβολίσει ο οργανισμός σου...Δεν ανέβηκε πάντως πολύ και πάλι επειδή όμως δε ξέρω να σου πω τώρα καλού κακού αν και θεωρώ πως δεν είναι καν προδιαβητης ..

Άννα μου καλώς ήρθες... Διακρίνω πολύ άγχος και αυτό μόνο κακό μπορεί να κάνει στο σπορακι σου.... Καταλαβαινω πόσο πολύ το θέλεις αλλά αφού οι τιμές σου είναι καλές βασικά εξαιρετικές και δεν έχεις αίμα καφέ κλπ δεν είναι ανάγκη να στρεσαρεσαι τόσο. Η εγκυμοσύνη δεν είναι κάτι τόσο απλό για το σώμα. Μετατοπίζονται τα όργανα μας και η μήτρα μας από μέγεθος λεμονιού θα πάρει το μέγεθος καρπουζιού μέσα σε 9 μόλις μήνες. Το στήθος μας θα παράγει από την αρχή σχεδόν πρωτογαλα, στομαχι, έντερο και λοιπά κοιλιακά θα μετατοπιστούν για να παραχωρήσουν τη θέση τους στη μήτρα και το θαυματακι, η καρδιά θα δουλεύει τριπλάσια να δίνει αιματακι.... Όλα αυτά ξεκινούν από τώρα οπότε προκαλούν και διάφορα συμπτώματα που μαζί με τα συμπτώματα που προκαλεί η άνοδος-υπαρξη της χοριακής στον οργανισμό κάνουν τα συμπτώματα αυτά αλλά τόσα. Κράμπες - περιοδοπονοι, υγρά αυξημένα (άοσμα και λευκά συνήθως), πόνος στο στήθος, στη μεση, κεφαλοπονοι, ναυτιες, εμετοί και πολλά ακόμη είναι μέσα στο πρόγραμμα.... Εδώ φαντάσου οι περισσότερες για να μην πω όλες είχαμε και καφέ υγρά και αίμα και πάλι δόξα τον Θεό δεν ήταν τίποτα απλά πήραμε προγεστερόνη και κάτσαμε λίγο πιο ξάπλα απ' το κανονικό χαχαχα. Όλα θα πάνε καλά. Το στρες που λέει και η Γιώτα μόνο κακό κάνει.... Καταλαβαίνω να υπάρχει αλλά όχι κάθε σύμπτωμα να σε τρελαίνει... Προσπάθησε να το ελέγξεις γιατί συμπτώματα θα έχεις μέχρι τον τοκετό χαχαχα.

Ζαχαρενιες μου σας υπερευχαριστω... Ομολογώ αγχώνομαι γιατί ξέρω ότι και το χαμηλό ζάχαρο που θεωρείται υπογλυκαιμία αντιμετωπίζεται σαν διαβήτης και δεν είναι καλό αλλά δεν θυμάμαι από πού και κάτω θεωρείται υπογλυκαιμία.... Αν είναι από 60 και κάτω είμαι όντως καλά χαχαχα αν όμως είναι από 70 και κάτω κάνω υπογλυκαιμία και μάλλον θα αλλάξω διατροφή... Πάντως η ζέστη Κλου μου δε παίζει να φταίει. Ίσως ο οργανισμός μας με τη διατροφή άρχισε να το μεταβολίζει καλυτερα... Έχω ακούσει ότι γύρω στην 38η εβδομάδα βελτιώνοντε τα πράγματα οπότε ίσως σε εμάς έγινε το θαύμα για νωρίτερα... Βέβαια εγώ ακόμη πιστεύω πως στη καμπύλη τα αποτελέσματα μου θα είναι πάλι χαλια αλλά βλέπουμε χιχιχι.

Σημείωση. Τα ονόματά σας είναι έντονα γιατί πάλι δε με αφήνει να κάνω παράθεση. Φιλουμπες

Ναι κορίτσι μου κι εμένα αυτό μου έκανε εντύπωση, ότι αντί να ανέβει στη μια ώρα ανέβηκε στις 2 ώρες! Με έπιασε ένα άγχος για το τι μπορεί να είναι, τις έστειλα στο γιατρό μου οπότε λογικά θα με πάρει αύριο!

Just now, Nikoleta... είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ! Θα δω τι θα μου πει και ο γιατρός.

Νικολέτα μου μπράβο. Αν νιώθετε άγχος και θέλετε να το ψάξετε κι άλλο κάντε το, για να είστε ήρεμοι. Πάντως τα νέα ήταν πολύ ευχάριστα! Όλα θα πάνε καλά!

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

Τα ειπες ολα οπως πρεπει τα συμπτωματα κ τις αλλαγες στο σωμα! Εγω μαλλον θα παω για καμπυλη το σαββατο κ πρεπει να κανω κ τις εξετασεις του μηνα, αλλα δε ξερω αν μπορει να χρησιμοποιηθει αυτο το αιμα οποτε θα πανε μια εβδομαδα μετα. Δε ξερω το χω παρει απο φοβο αυτο το ζαχαρο κ γω, ισως γιατι ξεκινησα με τσιμπημενο κ σταδιακα επεφτε..κατα τα αλλα ΠΟΛΛΗ ζεστη , ειχα βαλει φαγητο στο φουρνο κ πεθανα, τωρα ηρθα κ ξαπλωσα μεσα με το κλιματιστικο! 

• Μου αρέσει 2

Τί όμορφο να μπαίνεις και να διαβάζεις χαρμόσυνα νέα απ' τις υπόλοιπες γκαστρούλες!!! Μπράβο ρε κοριτσάρες για τα αποτελέσματα, αν και ήμασταν σίγουρες, είναι γουρλίδικο το φορουμάκι μας! Οι υπόλοιπες πως είστε? Εγώ έφτιαξα τη λίστα του μπέμπη μου σήμερα και ανυπομονώ ν'αρχίσω να σβήνω... Τρρρρρελαίνομαιιιιιιι λέμεεεεεε!!!!

• Μου αρέσει 6

nZmZp2.png

Just now, Jennak83 είπε:

Τα ειπες ολα οπως πρεπει τα συμπτωματα κ τις αλλαγες στο σωμα! Εγω μαλλον θα παω για καμπυλη το σαββατο κ πρεπει να κανω κ τις εξετασεις του μηνα, αλλα δε ξερω αν μπορει να χρησιμοποιηθει αυτο το αιμα οποτε θα πανε μια εβδομαδα μετα. Δε ξερω το χω παρει απο φοβο αυτο το ζαχαρο κ γω, ισως γιατι ξεκινησα με τσιμπημενο κ σταδιακα επεφτε..κατα τα αλλα ΠΟΛΛΗ ζεστη , ειχα βαλει φαγητο στο φουρνο κ πεθανα, τωρα ηρθα κ ξαπλωσα μεσα με το κλιματιστικο! 

Δε ξέρεις αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτό το αίμα; Δε κατάλαβα χαχαχαχα. Αν εννοείς ότι με τη καμπύλη θα κάνεις και τις γενικές μπορεί να χρησιμοποιηθεί το πρώτο δείγμα το νηστείας. Εμένα έτσι μου το έκαναν τη πρώτη φορά που είχα και γενικές..πήραν λίγο παραπάνω στο νηστείας και έκαναν και τις γενικές....

Κι εγώ άμα πλησιάσω φούρνο με πιάνει ζαλάδα απ' τη ζέστη.... Και έλα που μαγειρεύω εκεί συχνά πυκνά σαν πιο υγιεινό στο ζάχαρο.... Πφφφ.... Άγιος ο άνθρωπος που δημιούργησε τα κλιματιστικά αλλαααα διαβολικός ο λογαριασμός της ΔΕΗ μετά χαχαχαχα

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

On 17/6/2019 at 8:22 ΜΜ, tsilona είπε:

Η άσχετη πάλι. Πως πατε με το. Θέμα κουλι;όσες θυμάστε ο άντρας μου είναι εξωτερικό κ είμαι μόνη, αλλά έχω λ Υ σ α ξ ε ι  λέμε. Είναι νορμαλ να έχω τόση όρεξη; 

Ναι είναι πολύ νορμάλ να έχεις τόση όρεξη χαχαχ

On 17/6/2019 at 8:40 ΜΜ, Giwtouli1990 είπε:

Κοριτσάρες τι κάνετε? Εγώ έκανα τη β επιπέδου σήμερα, όλα μα όλα τέλεια!!! 472 γραμμάρια ο πρίγκιπάς μου!!!! Είμαι τόσο χαρούμενη!! Τώρα θα σας διαβάσω γιατί έχω χάσει καμιά 10αρια σελίδες πάλι..

Γιοτουλι μου τέλεια τα νέα σου :)

On 17/6/2019 at 9:56 ΜΜ, gogouli_ είπε:

Κορίτσι μου δεν έχω σκολιωση αλλά όσον αφορά την επισκληριδιο ρώτα στο νοσοκομείο, κι εγώ σε δημόσιο πανεπιστημιακό θα γεννήσω και κάνουν κανονικά. Φίλες μου είπαν να μιλήσω κι από πριν με αναισθησιολογο. 

Μπράβο Γιωτουλι!!! Πάει και το άγχος της Β επίπεδου!

Αύριο κορίτσια μου πάω για εξετάσεις αίματος και καμπύλη ζαχαρου, και με τόσα που ακούω για την καμπύλη καθόλου δε θέλω να την κάνω!!!!

Καλά κάνεις κ δεν θες να την κάνεις χαχαχ κ εγώ από τώρα το σκεφτομαι

21 ώρες πρίν, Anna0909 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα,  είμαι έγκυος στην 5+1 μετά από εξωσωματική, 7η στη σειρά τα τελευταία 7 χρόνια και με μια παλινδρόμηση πέρσι των Οκτωβρίο στην 5η ευδομαδα. Και έχω φρικάρει γιατι ενώ έχω καλές χοριακεσ 979,5 η πρώτη και 3293 48 ώρες μετά,σήμερα άρχιζα και αισθάνομαι σαν ένα μικρό βάρος πάνω στην μήτρα, τσιμπήματα και σαν τράβηγμα δεν θα το έλεγα έντονα αλλά έχω φρικάρει   κλαίω όλοι μέρα. Είναι φορολογικά αυτα; δεν έχω αίμα ούτε καφέ που είχα στην παλινδρόμηση.  Αύριο θα πάω ξανά για χοριακη, ζω  UK και εδώ δεν μπορείς πουθενά να κάνεις υπέροχο πριν την 6ευδομαδα. 

Την εμπειρία σας παρακαλώ μπας και ηρεμήσω λίγο.

Άννα μου καλώς ήρθες στην παρέα μας σου εύχομαι να έχεις μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη όλα θα πάνε καλά μην αγχώνεσαι 

21 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Δε σας διάβασα ακόμη κουλοπαρμενες γιατί τρέχω λίγο σήμερα... Απλά έχω μια απορία και είπα να τη τοποθετήσω εδώ και μετά να τα διαβάσω όλα μαζί....

Ζαχαρενιες εσάς αφορά εμφανιστείτεεε!!

Ξέρετε βρε κορίτσια στην εγκυμοσύνη από πού και κάτω θεωρείται υπογλυκαιμία; Γιατί ήξερα ότι από 70 και κάτω είναι ελαφρά υπογλυκαιμία αλλά διάβασα πρόσφατα ότι στην εγκυμοσύνη είναι από 60 και κάτω.... Τώρα τελευταία ακόμη και μετά το φαγητό το ζάχαρο μου πάνω από 100 δε πάει... Για του λόγου το αληθές σήμερα ξέφυγα εντελώς και έφαγα ένα χαρτί γεμιστά μπισκότα και μια ώρα μετά το ζάχαρο 100!!!! Πριν λίγο το βραδινό μου ήταν μια υπέροχη μακαρονάδα με κοκκινιστό μοσχαράκι και το ζάχαρο κάθεστε; 76!!!!!!! Το πρωί το νηστείας ήταν 68.... Και τον τελευταίο καιρό εκεί κειμενοντε όλες οι τιμές.... Υπογλυκαιμία κάνω ή να χαρώ; Μεθαύριο πάω για καμπύλη

Νομίζω να χαρείς αγαπη

10 ώρες πρίν, Anna0909 είπε:

Καλημέρα,  εγω μόλις πήγα και έδωσα αίμα για β χοριακη,  αλλά δυστυχώς αύριο το πρωί θα έχω τα αποτελέσματα, Αγγλία τι να κάνω άμα ειμουν Θεσσαλονίκη σε 20 λεπτά θα τα είχα. Να ρωτήσω ρε κορίτσια σήμερα είμαι μια χαρά μέχρι στιγμής μου πέρασαν αυτό που αισθανόμουν χθες, αυτό είναι φυσιολογικό?

Καλά αποτελέσματα ζουζουνα

6 ώρες πρίν, Nikoleta... είπε:

@Farmakotriftena έκανα εμβρυοκαρδιογράφημα για την ηχογενή εστία που βρήκαν στο μωράκι στην Β' επιπέδου και μας είπε όλα καλά. Άμα θέλω να το επαναλάβουμε μου είπε όταν είμαι 28 με 30 εβδομάδων. Αλλά δεν είναι απαραίτητο.

Τέλεια τα νέα σου Νικολέτα μου να ηρεμήσεις και εσύ 

6 ώρες πρίν, Anna0909 είπε:

Ααα ευχαριστώ ρε κορίτσια,  το θέλω τόσο πολύ και έχω τραβήξει τόσα πολλά για να είμαι εδώ που νομίζω ότι ονειρεύομαι και θα ξυπνήσω στον εφιάλτη που χωρίς τα τελευταία 7 χρόνια. Μακάρι να πάνε όλα καλα για όλες τις γυναίκες του κόσμου που το θέλουν. Λένε ότι μαμά γίνεσαι όταν το ονειρεύεσαι το παιδί και εγω είμαι 9 χρόνια μαμά με άδεια αγκαλιά. 

Καλή μου αυτή τη φορά θα γεμίσει η κοιλιτσα και η αγκαλίτσα σου θα το δεις

2 ώρες πρίν, minxri είπε:

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ όλα καλά λοιπόν ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...