Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, Sofia_xx είπε:

Και σε πια εβδομάδα είσαι;;; θεωρείσαι πως δεν είναι απαραίτητη;;; 

Ναι αυτό θα κάνω!! Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας βρε κορίτσια!!!γιατί αν δεν μου γράφατε θα εμένα αϋπνη νομίζω μέχρι το πρωί! 

Είμαι στην 23η. Κορίτσι μου κοίτα για να τη γράφουν και να το ψάχνουν κάποιοι γιατροί θα είναι σημαντική. Εμένα δε μου την είπε κανένας από τους δύο που με παρακολουθεί, οπότε το άφησα κι εγώ. Απ' ότι βλέπω κάποιοι γιατροί τη γράφουν κάποιοι όχι. Αν νιώθεις πάντως ότι αγχώνεσαι πες του να σου τη γράψει να την κάνεις, να σου φύγει η ανησυχία!

Just now, tsilona είπε:

Bonjour! Πάλι προβλέπεται να πάρει φωτιά ο απαυτος μας σήμερα. Ήδη ψήνει. 

Εγω το φιλισιν το κοψα μετά τη Β επιπέδου. Ο νέος γιατρός (vbac) μου είπε ότι δε χρειάζεται πλέον, γτ σχηματίστηκε ότι ήταν να σχηματιστει κ διάβασε μια έρευνα, η οποία είναι μεν μια, αλλά τον αφύπνισε. ότι η υψηλή συγκέντρωση φυλλικου δίνει ένα λιθαράκι αύξησης στον αυτισμό...

Εντωμεταξύ αν το γκουγκλισεις λέει κ  υψηλή, και η χαμηλή λήψη φυλλικου ευθύνεται. Ότι να ναι. Δεν ξέρω τι να πω 

Ο παλιός είχε πει μέχρι τέλους να το παίρνω. 

Παίρνω σίδηρο, d3, μαγνησιο, ασβέστιο (σκατουλες το παίρνω με φέρνει καούρες) ω3. Αυτά θυμάμαι...

Σήμερα έχω ρεπό. Πήγα το παιδί σχολείο. Τώρα να κάτσω να ψοφησω στον ύπνο η να συμμαζέψω το αχουρι μου; 

Κι εμένα το φυλικο μου το έκοψε λίγο πριν τη Β επίπεδου. Παίρνω μόνο όσο έχει μέσα το σίδηρο. Ουσιαστικά παίρνω σίδηρο, μαγνήσιο και σαλοσπιρ. Τώρα πρέπει να πάρω απόφαση να αρχίσω να παίρνω και το ασβέστιο που μου έγραψε!

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

9 ώρες πρίν, Sofia_xx είπε:

Κορίτσια μια ερώτηση!!! έχετε κάνει την εξέταση για την κυστική ινωση και αν ναι σε πια εβδομάδα; ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!! 

Εγω την εκανα στην αρχη της εγκυμοσυνης, στον προγεννητικο. Στην γραφει ο γιατρος τη συγκεκριμενη κ δε πληρωνεις τιποτα.

• Μου αρέσει 1

Just now, Jennak83 είπε:

Εγω την εκανα στην αρχη της εγκυμοσυνης, στον προγεννητικο. Στην γραφει ο γιατρος τη συγκεκριμενη κ δε πληρωνεις τιποτα.

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!Εχω την εντύπωση ότι γράφονται συγκεκριμένες μεταλλάξεις δωρεαν!!Για όλες θέλει 150ε!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, marillia είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!Εχω την εντύπωση ότι γράφονται συγκεκριμένες μεταλλάξεις δωρεαν!!Για όλες θέλει 150ε!!!

Ναι ισχυει, αυτη που γραφεται ειναι η 508 που θεωρειται κ η πιο συχνη κ καλυπτει το 57% ετσι μου ειπε ο γιατρος μου, οταν πια αποφασισα να κανω την αμνιο μεχρι τοτε νομιζα οτι ημουν καλυμμενη μονο με αυτη. Αν θες στο 99% των μεταλλαξεων στοιχιζει πολυ κ αργουν αρκετα κ τα αποτελεσματα γυρω στις 12-14 μερες.

10 ώρες πρίν, tsilona είπε:

Είμαι σε αναζήτηση καροτσιου, αν κ δε θα το πάρω ακόμα μιας κ δεν είναι απτά πρώτα πράγματα. Αλλά ψάχνω κάτι που να μη δώσω 1 μηνιάτικο και να είναι καλό. Αν έχετε υπόψιν κάτι ριχτε το στο τραπέζι 

Εμενα η αδερφη μου πηρε cangaroo μαρκα 3 σε 1 κ ειναι ευχαριστηνενη, γυρω στα 350 αν δε κανω λαθος, μαλλον κ γω αυτη τη μαρκα θα παρω! Θα παμε μια βολτα το Σαββατο να δουμε!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Giotitsa είπε:

Για μένα η κυστική ίνωση είναι μια παρα μα παρα πολύ σημαντική εξέταση γράφεται και μπορεί να γίνει εγώ την Εχω κανει και δεν πληρωσα

Εμενα την ειχε κανει ο αντρας μου πριν την τελευταία εξωσωματικη, εκαναν να βγουν τα αποτελέσματα περίπου 15 ή παραπανω μερες κ αφου βγηκε κ ηταν μια χαρα μου ειπε ο γιατρος οτι δεν χρειάζεται να την κανω κ εγω... Ελπιζω να μην εκανα γκαφα... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Εμενα την ειχε κανει ο αντρας μου πριν την τελευταία εξωσωματικη, εκαναν να βγουν τα αποτελέσματα περίπου 15 ή παραπανω μερες κ αφου βγηκε κ ηταν μια χαρα μου ειπε ο γιατρος οτι δεν χρειάζεται να την κανω κ εγω... Ελπιζω να μην εκανα γκαφα... 

Οχι δεν εχεις κανει γκάφα διότι την έχει κανει ο ένας απο τους δύο αυτό φτάνει αν ο ένας έχει τότε την κάνει και ο άλλος είσαι μια χαρά κοριτσάκι

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Οχι δεν εχεις κανει γκάφα διότι την έχει κανει ο ένας απο τους δύο αυτό φτάνει αν ο ένας έχει τότε την κάνει και ο άλλος είσαι μια χαρά κοριτσάκι

Σε ευχαριστώ πολύ Γιωυουλα μου... Να σου πω την αληθεια μου προβληματιστηκα πολυ με το φυλλικό κ τον αυτισμο. Επειδη δυστυχώς ο αυτισμος δεν φαινεται σε εξετασεις κ επειδη ολο κ περισσότερα παιδια γεννιουνται με αυτο το θεμα, δεν ξερω τι να κανω. Εμενα μου το εχει μειωσει σαν δοση. Παιρνω το φανολιτ αλλα μαλλον πρέπει να παρω το γιατρο να τον ρωτησω... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ Γιωυουλα μου... Να σου πω την αληθεια μου προβληματιστηκα πολυ με το φυλλικό κ τον αυτισμο. Επειδη δυστυχώς ο αυτισμος δεν φαινεται σε εξετασεις κ επειδη ολο κ περισσότερα παιδια γεννιουνται με αυτο το θεμα, δεν ξερω τι να κανω. Εμενα μου το εχει μειωσει σαν δοση. Παιρνω το φανολιτ αλλα μαλλον πρέπει να παρω το γιατρο να τον ρωτησω... 

Τι σε προβλημάτισε σχετικα με το φιλικό και τομ αυτισμό;

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Τι σε προβλημάτισε σχετικα με το φιλικό και τομ αυτισμό;

Αυτο που ειπε η τσιλονα οτι μπορεί η υψηλη συγκέντρωση σε φυλλικο να ενισχυει λογο την αναπτυξη αυτισμου... Θελω να το ψαξω... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Just now, winspert είπε:

Αυτο που ειπε η τσιλονα οτι μπορεί η υψηλη συγκέντρωση σε φυλλικο να ενισχυει λογο την αναπτυξη αυτισμου... Θελω να το ψαξω... 

Καλέ ο γιατρός με το είπε βάση σε μια έρευνα. 

Αλλα αν το γκουγκλισεις λέει κ το ένα κ το άλλο. 

Επίσης τα τελευταία χρόνια υπάρχει η διάγνωση του αυτισμου και η 'ταμπέλα'. παλιότερα δεν ξέραν καν τι είναι κ ήταν τα παιδιά απλά Ζωηρα, πετούσε το μυαλό τους κ δε συγκεντρωνονταν στο σχολείο κλπ. 

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, winspert είπε:

Καλά εντάξει θα ακούσω και αλλες παπαριες και δεν το λέω για την Τσιλονα εγώ πρωτη φορά το ακούω αυτό είπαμε αν είναι αυτά τα φέρνει ο Θεός

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Just now, tsilona είπε:

Επίσης τα τελευταία χρόνια υπάρχει η διάγνωση του αυτισμου και η 'ταμπέλα'. παλιότερα δεν ξέραν καν τι είναι κ ήταν τα παιδιά απλά Ζωηρα, πετούσε το μυαλό τους κ δε συγκεντρωνονταν στο σχολείο κλπ. 

Το καταλαβα αγαπη... Δεν ειπα οτι το εβγαλες απο το μυαλο σου... Απλα επεσες σε ευαισθητη χορδη... Το εχω ξαναπει οτι λογω επαγγελματος εχω δει πολλα περιστατικά κ παντα με προβληματιζε το θεμα... Αν κατι μπορει να το ενισχυει με ενδιαφερει να το μαθω... Τα ζωηρα παιδια κ αυτα που δεν μπορουν να συγκεντρωθουν μπορει κ να εχουν δεπυ... Ο αυτισμος ειναι διαφορετικός, έχει κ αλλα συμπτωματα... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, tsilona είπε:

Αυτά είναι αμερικανικές παπαριες που λένε ελεοςςς αυτά μονο ο Θεός τα ξέρει εσύ οτι σου είπε ο γιατρός λες 

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Καλά εντάξει θα ακούσω και αλλες παπαριες και δεν το λέω για την Τσιλονα εγώ πρωτη φορά το ακούω αυτό είπαμε αν είναι αυτά τα φέρνει ο Θεός

Εχεις δικιο αγαπη μου ως ενα βαθμο. Δυστυχώς ακομα δεν εχουν βρεθει τα αιτια του αυτισμου. Γινεται συνηθως καποια μετάλλαξη κατα τη διαρκεια της εγκυμοσύνης... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...