Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Farmakotriftena είπε:

Κι εγω το επαθα χθες και ημουν μονη στο σπιτι με το μωρο. Έκατσα για 2 λεπτά στην καρέκλα και ξαφνικά ένιωσα την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά και μετά ένιωσα σα να πέφτω απότομα από τον 10ο όροφο. Ασπρισαν όλα. Δεν ξέρω τώρα σε μένα αν ήταν πίεση. Επειδή έχω γενικά πάντα χαμηλή, όταν μου πέφτει αλλά νιώθω, νιώθω σα να με λούζει κρύος ιδρώτας, έντονος στομαχοπονος και μετά έρχεται η λιποθυμίας. Έτσι ήσουν @gogouli_?

Έτσι ακριβώς κορίτσι, ανακάτεμα στο στομάχι, κρύος ιδρώτας, όλα μαύρα και μετά κενό. Να προσέχετε αγάπες τώρα με τις ζεστές!

Just now, Mamacita Alina είπε:

Κι εγώ δε με βλέπω να τη γλιτώνω... Σήμερα είμαι καλά προς το παρόν αλλά και χθες καλά ήμουν μέχρι να έρθει η σκοτοδίνη... Είσαι καλά; Χτύπησες; Το ότι την τρόμαξες δε πειράζει είσαι έγκυος και δυστυχώς τα έχει αυτά η εγκυμοσύνη.... Να τσεκαρεις ότι σίγουρα είναι η πίεση κλπ για να το πεις στο γιατρό να το έχει υπ'οψιν.... Και μη ξανά σηκωθείς απότομα.... Τρέμω στην ιδέα εγώ που έχω το παιδί στο σπίτι να το πάθω και να είμαι και μονη..οπότε απ' τη μια ήταν καλό που ήταν κάποιος εκεί να σε συνεφέρει.. Αχ Παναγίτσα μου....

Γιωτακι μου συμφωνώ με τη Φαρμακοτριφτενα. Τη πρώτη φορά έγινε ζημιά τώρα δεν υπάρχει λόγος να δεις αμνιακό αλλά εννοειται τσεκαρεις καλού κακού και περιμένουμε νέα σου.... Κι εγώ σήμερα που έκανα πολλές δουλειές μέτα απο λίγο είχα πονακια και υγρά διάφανα αλλά πιο πολύ το κόβω για ιδρώτα.... Πλέον θα έχουμε και παραπάνω υγρά. Στην πρώτη μου είχα κι εγώ υποψία αμνιακού τόσα πολλά που είχα αλλά τελικά ναι μεν είχα λίγο αμνιακό αλλά δεν έχανα από πουθενά οπότε πάλι ήταν ή νορμάλ υγρά ή ιδρώτας ήηηη πιπι....

Κι εσύ; Αχ αρχίζει και με πιάνει ο φόβος....

Άσε μέσα στην ατυχία μου ήμουν τυχερή, γιατί και σπίτι μόνη ήμουν, ο άντρας μου έχει υπηρεσία σήμερα! Αν με την πρώτη ζέστη πέφτουμε σαν κοτόπουλα δε θέλω να σκεφτώ τι μας περιμένει χαχαχα

Just now, Giotitsa είπε:

Σας τρομοκράτησα σορρυ ρε κορίτσια αλλά Οσο να ναι Εχω την φοβία ετσι φυσικά και δεν σημαίνει οτι θ ξαναγίνει @Mamacita Alinaευχαριστώ αγάπη

Εππππ φίλη τι είναι αυτά που διαβάζω! Ο μπέμπης μας είναι μια χαρά, δε θέλω άσχημες σκέψεις!❤

Just now, tsilona είπε:

Γειά σας, δε σας διάβασα. Χάσαμε τη γιαγιά μου σήμερα κ είμαι λίγο αλλού...μου ειπαν να μην πάω στην κηδεία που θα ναι αύριο λόγω κατάστασης όμως κ το χω βάρος.. 

Ωχ συλλυπητήρια κορίτσι μου! Να ζήσετε να τη θυμάστε τη γιαγιακα!

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, tsilona είπε:

Γειά σας, δε σας διάβασα. Χάσαμε τη γιαγιά μου σήμερα κ είμαι λίγο αλλού...μου ειπαν να μην πάω στην κηδεία που θα ναι αύριο λόγω κατάστασης όμως κ το χω βάρος.. 

Κοριτσακι μου ζωη σε σας... Συνήθως λενε οτι ειναι καλυτερα να μην πηγαινουν οι εγκυες σε κηδειες. Αν νομιζεις οτι δεν θα σε κοψουν εντονα κλαματα ή να νιωσεις δυσφορια πήγαινε κ στασου πιο πισω... Αλλα να ξερεις οτι η γιαγιά σου θα ηθελε να εισαι εσυ καλα... Να την εχεις μεσα στην καρδια σου κ το μυαλο σου κ να τη θυμάσαι... Τπτ αλλο... 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Κοριτσακι μου ζωη σε σας... Συνήθως λενε οτι ειναι καλυτερα να μην πηγαινουν οι εγκυες σε κηδειες. Αν νομιζεις οτι δεν θα σε κοψουν εντονα κλαματα ή να νιωσεις δυσφορια πήγαινε κ στασου πιο πισω... Αλλα να ξερεις οτι η γιαγιά σου θα ηθελε να εισαι εσυ καλα... Να την εχεις μεσα στην καρδια σου κ το μυαλο σου κ να τη θυμάσαι... Τπτ αλλο... 

Βασικά δεν είναι το θέμα ότι θα με πιάσει κάτι γιατί θα δω τη γιαγιά έτσι, αλλά επειδή θα δω τους υπόλοιπους έτσι δε θα μου κάνει καλό. Τον πατέρα μου δλδ να λυγίζει δε μπορώ να τον δω με τπτ

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Βασικά δεν είναι το θέμα ότι θα με πιάσει κάτι γιατί θα δω τη γιαγιά έτσι, αλλά επειδή θα δω τους υπόλοιπους έτσι δε θα μου κάνει καλό. Τον πατέρα μου δλδ να λυγίζει δε μπορώ να τον δω με τπτ

Τοτε πραγματικά σου λεω, μην το σκεφτεις καν να πας... Κανεις δεν θα σε παρεξηγησει... Μην το σκέφτεσαι... Προεχει η υγεια σου κ του μωρου... 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, tsilona είπε:

Τα συλλυπητηρια μου κοπελα μου! Ζωη σε σας! Να προσεχεις... κανε ο,τι νιωθεις με την κηδεια αλλα αν νιωθεις οτι θα φορτιστεις καλυτερα να μην πας...ειναι επικινδυνες οι συγκινήσεις στην κατασταση μας.

• Μου αρέσει 1

verzp2.pngYgrLp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Giotitsa είπε:

Σας τρομοκράτησα σορρυ ρε κορίτσια αλλά Οσο να ναι Εχω την φοβία ετσι φυσικά και δεν σημαίνει οτι θ ξαναγίνει @Mamacita Alinaευχαριστώ αγάπη

Δεν μας τρομοκρατησες μαρή. Εγώ είμαι σίγουρη ότι δεν είναι αμνιακό αλλά δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις. Πιο πολύ φοβάμαι τη λυποθημια χαχαχαχα.

Just now, gogouli_ είπε:

Έτσι ακριβώς κορίτσι, ανακάτεμα στο στομάχι, κρύος ιδρώτας, όλα μαύρα και μετά κενό. Να προσέχετε αγάπες τώρα με τις ζεστές!

Άσε μέσα στην ατυχία μου ήμουν τυχερή, γιατί και σπίτι μόνη ήμουν, ο άντρας μου έχει υπηρεσία σήμερα! Αν με την πρώτη ζέστη πέφτουμε σαν κοτόπουλα δε θέλω να σκεφτώ τι μας περιμένει χαχαχα

Εππππ φίλη τι είναι αυτά που διαβάζω! Ο μπέμπης μας είναι μια χαρά, δε θέλω άσχημες σκέψεις!❤

Ωχ συλλυπητήρια κορίτσι μου! Να ζήσετε να τη θυμάστε τη γιαγιακα!

Ααααχ αυτό ακριβώς στην ατυχία τυχερή. 

Just now, Farmakotriftena είπε:

Διαφανή ή λευκά;; ειδικά τα λευκά δε νομίζω με τίποτα να είναι αμνιακό...

Το χειροτερο θα ειναι οταν πιάσουν για τα καλά οι ζέστες. Εκεί λέω ούτε με το μωρο βόλτα τα πρωινά δεν θα μπορώ να βγαίνω.

Αυτό που το πας; Είμαστε στην αρχή του καλοκαιριού που το βράδυ έχει και ψυχρουλα. Αύριο μεθαύριο τι θα κάνουμε;

Just now, tsilona είπε:

Κοριτσακι μου συλλυπητήρια.... Δε ξέρω τι να σου πω... Θα σε συμβουλευα να κάνεις ότι αντέχεις. Αν το έχεις βάρος αλλά δεν το αντέχεις όλο αυτό και σε πονάει πιο πολύ να τη δεις καλύτερα μείνε σπίτι αν νιώθεις όμως ότι αντέχεις και θέλεις να πας να πας.... Εγώ δεν θα άντεχα πιστεύω από κοντά θα μου ήταν πιο βαρύ αλλά καταλαβαίνω πως νιώθεις και δε γίνεται να σε αποτρέψω απ' το να πας αν το θες τοσο. Σίγουρα πάντως προέχει να είσαι καλά γιατί στη κατάσταση μας δεν είμαστε δυστυχως για πολλές έντονες συναισθηματικές στιγμές.... Και πάλι συλληπητηρια

• Μου αρέσει 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, tsilona είπε:

Συλλυπητηρια κοριτσι μου, κ γω εχασα τον παππου μου πριν 2 μηνες κ δεν πηγα δυστυχως, ηταν κ μακρια..ενιωθα ασχημα απο τη μια απο την αλλη φοβομουν κ για το ταξιδι κ για την ψυχολογικη φορτιση. 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια βλέπω ζεσταίνεστε κ λογικό!!Κ γω τα βράδια υποφέρω!!Να σε ρωτήσω κάτι?Είχα κάνει μια μελανανια απ την αντιπηκτική πριν 2 βδομάδες!!Φαινόταν ότι είχε μείνει λίγο κ θα έφευγε!!Δν έκανα ενέσεις πάν εκεί!!Κ σήμερα έγινε κατήμαυρη!!Οχι ότι με ανησυχεί αλλά μου φάνηκε περίεργο

Just now, tsilona είπε:

Συλλυπητηρία γλυκιά μου!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, tsilona είπε:

Συλλυπητήρια αγάπη αν δεν νιώθεις καλά μην πας κι δεν αντεχεις

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Κ δε με φτάνε αυτό, βρήκα μια γνωστή κ με είπε την ιστορία της για το πως γεννησε ένα μωράκι πολύ πρόωρο με λεπτομέρειες και δεν αντεξε και με χει αποσκατωσει την ψυχολογία. 

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Κ δε με φτάνε αυτό, βρήκα μια γνωστή κ με είπε την ιστορία της για το πως γεννησε ένα μωράκι πολύ πρόωρο με λεπτομέρειες και δεν αντεξε και με χει αποσκατωσει την ψυχολογία. 

Και δεν της είπες τίποτα; Ότι και να πέρασε μα ότι και να πέρασε πρέπει να σεβαστεί την κατάσταση σου.... Ένα σου λέω γεννησα και γνωστή μου απλή ήταν στον όγδοο... Ήθελε να έρθει να με δει... Της έλεγα ότι επειδή έχω ανεβάσει δεκατα από ίωση με κρατάνε παραπάνω και δεν επιτρέπουν επισκέψεις μη κολλήσω και κάτι άλλο οπότε δεν θα την αφήσουν για να μην της πω για την επιπλοκή!!!! Μόλις γέννησε και πήγα εγώ να τη δω της είπα την αλήθεια.... Παίζει να την πρόσβαλα τη συγκεκριμένη.... Πονάει, έζησε κάτι αποκαρδιωτικο, και ο Θεός να φυλάει να μη τύχει ποτέ ξανά σε καμία γυναίκα, αλλά όταν περνάς κάτι τέτοιο δεν πας να το περιγράψεις στην έγκυο.... Αν θες να της πεις σονυ και καλά κάτι πες το σε τίτλους που λένε.... Αλλιώς το κάνεις επειτηδες και ας ακούγομαι κακια.... Μιλάει δυστυχώς η πείρα.... Το τι άκουσα στη πρώτη εγκυμοσύνη δε λέγεται...

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

8 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Διαφανή ηταν η λευκα; κι εγω στο γιο μου ειχα θέμα.. άλλαζα πολλά εσώρουχα μέσα στην ημέρα. Χαμός!

Υγ. Να σου ζήσει η μπεμπούλα σου!!!!!! Γερη δυνατή γεμάτη υγεία και καλοτυχια!!!

Κ εγώ άλλαζα συνέχεια εσώρουχα.. Νομίζω κ τα 2..σε ευχαριστώ πολύ να σαι καλά... 

@tsilona Συλλυπητήρια εύχομαι. Ζωή σε σας. Να κάνεις πραγματικά αυτό που νιώθεις ότι θα είναι καλύτερο για σένα και το μωράκι σου. Δε θα σε παρεξηγήσει κανείς αν δεν πας.

Καλημέρααα!!!

Ποπο καλέ τι ζέστη ήταν αυτή εχθές παναγία μου πρώτη μέρα που άνοιξα το air codition είχαμε και πολλές δουλειές εδώ στο σπίτι πεθάναμε.Τώρα έχω σηκωθεί και απολαμβάνω τη δροσούλα:D

• Μου αρέσει 1

kIwmp3.png TMGAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...