Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Giotitsa είπε:

Ωχ Φτου στο στόμα μου αχχαχαχ βοήθεια σου αγάπη αναψε μας κανένα κεράκι

Καλε που είσαι σου Εχω στείλει προσωπικό μύνημα περιμενω ακόμα να απαντήσεις αχχαχαχα @Dimitr@17

Εγώ είμαι γιωτιτσα μου.. Τι κάνεις εσύ;; εγώ εδώ με την μπεμπα καλά το βγάλαμε το βράδυ δεν μπορώ να πω.. Μπορεί νκ να κοιμήθηκα 4 ώρες σπαστα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Dimitr@17 είπε:

Εγώ είμαι γιωτιτσα μου.. Τι κάνεις εσύ;; εγώ εδώ με την μπεμπα καλά το βγάλαμε το βράδυ δεν μπορώ να πω.. Μπορεί νκ να κοιμήθηκα 4 ώρες σπαστα

Ωχ καταλαβα ξενυχτια αγαπη ανυπομονω τοσο και εγω για αυτα ελα ειναι τελεια ετσι εχεις την μπεμπουλα σου 

xfHlp3.png

10 hours ago, Mamacita Alina said:

Κοριτσάρα κατι άσχετο.... Από συμπτώματα πως πάτε; Εμένα τώρα δύο μέρες με έχουν "επισκεφτεί" απίστευτες ζαλάδες.... Σήμερα γλίτωσα το λυποθημικο παρά τσακ.... Δε ξέρω γιατί.... Πίεση πάντα έχω χαμηλη αλλά όχι και να πέφτω κάτω... Επίσης είμαι στα αρχικά στάδια καούρας και έχω πάλι μερικές αναγουλες.... Εσείς; Έχετε τίποτα ή να κλάψω λίγο τη μοίρα μου; Χαχαχα

Καλημέρα! Εγώ χθες αν και βρίσκομαι ένα μήνα πίσω από σας είχα όλο το πρωί στη δουλειά ζαλάδα και αδυναμία. Σερνόμουν και θολώνανε λίγο και τα μάτια μου. Σήμερα καλύτερα!!! Πίεση μέτρησα αφού ξεκουράστηκα και είχα 10 με 7. Μπορεί κάποιες μέρες να πέφτει λίγο παραπάνω και σε συνδυασμό με χαμηλό σίδηρο ίσως να δημιουργεί τις ζαλάδες... Το καλό είναι πως η χαμηλή πίεση γενικά δεν είναι ανησυχητική για το μωρό. Την υψηλή φοβόμαστε! Κι από ότι βλέπω μια χαρά χαμηλές είμαστε όλες...

4wnKp2.png 

Just now, anemoni1989 είπε:

Καλημέρα και με το καλο τα μωρακια σας!!! Επεμβαινω επειδή βλέπω μιλάτε για βλαστοκυτταρα και θεραπεια λευχαιμιας... Εχοντας ασχοληθει με τν παιδικο καρκινο επαγγελματικα και ακαδημαϊκα τα τελευταία 7 χρόνια, εχω να δηλωσω πως ειναι μουφα, η θεραπεία!!! Ερευνητικά, γίνονται πολλα project, ωατοσο στην πραξη κατι απτο δεν υπάρχει!!! Ο λόγος που πολλοι γονεις κανουν 2ο παιδι μετα την διαγνωαη του 1ου δεν είναι τα βλαστοκυτταρα, αλλα ο μυελος, σε περίπτωση που χρειάζεται μεταμόσχευση, διότι ειναι ευκολοτερο να βρεις συμβατο δοτη σε αδερφη ή αδερφό, παρα σε εναν άσχετο... Αυτα!! 

Δεν σας λεω να μην τα κρατησετε, δεν θα μποροθσα να παρω τετοια ευθυνη αλλωστε (σε 5-10 χρόνια πχ τα πράγματα μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικά) , απλα ενημερωνω τι ισχύει σε αυτη τη φαση, διότι υπάρχει τεράστια παραφιλολογια επί του θέματος!!! :)

Και παλι με το καλο!!! 

Κοπέλα μου καλημέρα κ σε ευχαριστούμε για την πληροφορηση. Το ιδιο ισχύει κ σε περίπτωση αυτισμου; Δεν βοηθανε καπου; 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Κοπέλα μου καλημέρα κ σε ευχαριστούμε για την πληροφορηση. Το ιδιο ισχύει κ σε περίπτωση αυτισμου; Δεν βοηθανε καπου; 

Ο αυτισμος αγάπη μου δεν μπορεί ουτε να διαγνωστει εγκαιρα ουτε να θεραπευτει... Δυστυχώς... Οτιδήποτε αλλο ειναι ψεμα και μπορεί να στο επιβεβαιώσει ο οποιοσδήποτε σχετικος με την ειδικη αγωγη και τετοιου ειδους διαταραχες

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Just now, anemoni1989 είπε:

Ο αυτισμος αγάπη μου δεν μπορεί ουτε να διαγνωστει εγκαιρα ουτε να θεραπευτει... Δυστυχώς... Οτιδήποτε αλλο ειναι ψεμα και μπορεί να στο επιβεβαιώσει ο οποιοσδήποτε σχετικος με την ειδικη αγωγη και τετοιου ειδους διαταραχες

Δυστυχώς το γνωριζω οτι δεν μπορει να διαγνωστει εγκαιρα. Ειμαι βρεφονηπιοκομος κ εχω πολλα περιστατικά κ γενικα εχω ενημερωθει. Απλα διαβασα σε ενα αρθρο οτι με τα βλαστοκυτταρα υπαρχει βελτιωση... Αυτο δεν ξερω αν ισχυει... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Δυστυχώς το γνωριζω οτι δεν μπορει να διαγνωστει εγκαιρα. Ειμαι βρεφονηπιοκομος κ εχω πολλα περιστατικά κ γενικα εχω ενημερωθει. Απλα διαβασα σε ενα αρθρο οτι με τα βλαστοκυτταρα υπαρχει βελτιωση... Αυτο δεν ξερω αν ισχυει... 

Αυτό διάβασα και εγώ και επισης αν δεν το δω να συμβαίνει δεν μπορω να πω οτι δεν γίνεται μπορεί όντως να βελτιώνεται Οχι να θεραπεύεται το τονίζω να βελτιώνεται Οχι να θεραπεύεται θα δειξει κανεις δεν ξέρει αν δεν γίνει η πράξη 

xfHlp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Κι εγω το σκεφτομαι για τα βλαστοκυτταρα...δεν ξερω τι να κανω? Στο πρωτο, ειπαμε να τα κρατησουμε απ το δευτερο οταν με το καλο ερθει, και τωρα ειμαι σε σκεψεις με αυτα που ακουω...θα το ψαξω λιγο κι εγω...θα ρωτησω τον παιδίατρο και κανα δυο αλλους αλλα μουφα ξεμουφα μαλλον θα τα κρατησω αυτη τη φορα...το πολυ πολυ να ειναι πεταμενα λεφτα, αλλα οπως πολυ σωστα ειπε η @anemoni1989 στο μελλον κανεις δεν ξερει τι θα γινει...ας κανω εγω ο,τι περναει απ το χερι μου και ποιος ξερει?

Οσο για τα συμπτωματα....καουρες φουλ, συχνοουρια κ η χαμηλη πιεση που πια την εχω συνηθισει γιατι και πριν τις εγκυμοσυνες χαμηλη ειχα...ευτθυνεται και η ζέστη σιγουρα. Οσο μπορειτε να ενυδατωνεστε καλα και να προσεχετε τις πολυ κουραστικες δουλειες.

Και κατι ασχετο για τις κοιλιτσες...πηγα προχθες για μπανιο με φιλες...ειχα μαζει και το μωρο (13 μηνων) και φυσικα την κοιλια μου...ηταν και η φιλη μιας φιλης που τη γνωριζα πρωτη φορα. Καποια στιγμη απο την κουβεντα συνειδητοποιησε οτι ειμαι εγκυος και λεει "ωχ εγκυος εισαι? Και προσεξα την κοιλιτσα αλλα σκεφτηκα να μην πω βλακεια μην ειναι απο την πρωτη εγκυμοσυνη και δεν ειπα κατι". Μετα σκαει μυτη μια αλλη φιλη μας με το μωρο της (9 μηνων) με κοιλιτσα απο την πρωτη εγκυμοσυνη και της λεει..."ωωω μπραβο εισαι κι εσυ εγκυος?" Η οποια εννοειται δεν ηταν...κρατηθηκε η καημενη να μην πει πατατα σε μενα και την ειπε στην αλλη χαχαχα.

Συμπερασμα...σε αυτη τη φαση η κοιλιτσα μας ειναι σαν να εχουμε ακομα τα κιλα της πρωτης εγκυμοσυνης ή οπως οταν εχουμε φαει κουκια...χαχα...πλακα κανω...κι εγω που νομιζα οτι την εχω μεγαλη, με βλεπουν με το μωρο και νομιζουν οτι ειναι ακομα απ την πρωτη....

• Χαχα 2

verzp2.pngYgrLp2.png

Just now, Evangeliaa είπε:

Καλημερα κοριτσια!

Κι εγω το σκεφτομαι για τα βλαστοκυτταρα...δεν ξερω τι να κανω? Στο πρωτο, ειπαμε να τα κρατησουμε απ το δευτερο οταν με το καλο ερθει, και τωρα ειμαι σε σκεψεις με αυτα που ακουω...θα το ψαξω λιγο κι εγω...θα ρωτησω τον παιδίατρο και κανα δυο αλλους αλλα μουφα ξεμουφα μαλλον θα τα κρατησω αυτη τη φορα...το πολυ πολυ να ειναι πεταμενα λεφτα, αλλα οπως πολυ σωστα ειπε η @anemoni1989 στο μελλον κανεις δεν ξερει τι θα γινει...ας κανω εγω ο,τι περναει απ το χερι μου και ποιος ξερει?

Οσο για τα συμπτωματα....καουρες φουλ, συχνοουρια κ η χαμηλη πιεση που πια την εχω συνηθισει γιατι και πριν τις εγκυμοσυνες χαμηλη ειχα...ευτθυνεται και η ζέστη σιγουρα. Οσο μπορειτε να ενυδατωνεστε καλα και να προσεχετε τις πολυ κουραστικες δουλειες.

Και κατι ασχετο για τις κοιλιτσες...πηγα προχθες για μπανιο με φιλες...ειχα μαζει και το μωρο (13 μηνων) και φυσικα την κοιλια μου...ηταν και η φιλη μιας φιλης που τη γνωριζα πρωτη φορα. Καποια στιγμη απο την κουβεντα συνειδητοποιησε οτι ειμαι εγκυος και λεει "ωχ εγκυος εισαι? Και προσεξα την κοιλιτσα αλλα σκεφτηκα να μην πω βλακεια μην ειναι απο την πρωτη εγκυμοσυνη και δεν ειπα κατι". Μετα σκαει μυτη μια αλλη φιλη μας με το μωρο της (9 μηνων) με κοιλιτσα απο την πρωτη εγκυμοσυνη και της λεει..."ωωω μπραβο εισαι κι εσυ εγκυος?" Η οποια εννοειται δεν ηταν...κρατηθηκε η καημενη να μην πει πατατα σε μενα και την ειπε στην αλλη χαχαχα.

Συμπερασμα...σε αυτη τη φαση η κοιλιτσα μας ειναι σαν να εχουμε ακομα τα κιλα της πρωτης εγκυμοσυνης ή οπως οταν εχουμε φαει κουκια...χαχα...πλακα κανω...κι εγω που νομιζα οτι την εχω μεγαλη, με βλεπουν με το μωρο και νομιζουν οτι ειναι ακομα απ την πρωτη....

Πετάγομαι και εγώ για να πω ότι ρώτησα στην αρχή της εγκυμοσυνης μου τον γυναικολόγο για το αν θα κρατήσουμε βλαστοκυτταρα κ μου είπε όχι κ ότι αυτά είναι βλακειες.. Βέβαια δεν λέω ότι είναι το σωστό.. Οποία κοπέλα νιώθει ότι θέλει να τα κρατήσει να το κάνει.. Βέβαια στο νοσοκομειο δεν με ρώτησαν τπτ για αυτό το θέμα 

Πετάγομαι και εγώ για να πω ότι ρώτησα στην αρχή της εγκυμοσυνης μου τον γυναικολόγο για το αν θα κρατήσουμε βλαστοκυτταρα κ μου είπε όχι κ ότι αυτά είναι βλακειες.. Βέβαια δεν λέω ότι είναι το σωστό.. Οποία κοπέλα νιώθει ότι θέλει να τα κρατήσει να το κάνει.. Βέβαια στο νοσοκομειο δεν με ρώτησαν τπτ για αυτό το θέμα 

Ναι και εγώ θα ρ τησω τον δικο μου να δω τι θα πει

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!

Άρα μούφα τα βλαστοκύτταρα μάλλον ε; Δεν τα κράτησα σε κανένα παιδί βέβαια ούτε εγώ γιατί κάτι τέτοιο πιστεύω αλλά ποτέ δεν το έψαξα και πιο βαθιά το θέμα..

yplDp3.png

Εχει κολλήσει παλι σε παράθεση σορευ ρε κορίτσι ρε κορίτσια Εχω παλι απο αυτά τα περίεργα υγρά μαλλον θα την ξανά κάνω την βόλτα μου στο νοσοκομείο

Πήρα αμέσως τον γιατρό κορίτσια είπε είναι φυσιολογικο αλλά αν δω κάποια μεγάλη ποσότητα τοτε να πάω στο νοσοκομείο απλα εγώ γενικά είμαι καχύποπτη με το ολο θεμα

xfHlp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

@Giotitsa τι υγρα;;;

Ω μωρέ παλι αυτά που είχα όταν είχα κάνει εισαγωγή αλλά είμαι σίγουρη ότι είναι κατουρια αυτήν την φορά από είπα να πάρω και τον γιατρό καλόυ κακού

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Ω μωρέ παλι αυτά που είχα όταν είχα κάνει εισαγωγή αλλά είμαι σίγουρη ότι είναι κατουρια αυτήν την φορά από είπα να πάρω και τον γιατρό καλόυ κακού

Όταν είχες κανει εισαγωγή εννοείς στην προηγούμενη;; είναι διαφανή; μη σε πιάνει πανικός αγάπη... όλες λίγο πολύ έχουμε υγρά. Είναι ορμονικο..

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...