Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Giotitsa είπε:

Σε κορίτσια άσχετο ετσι με τα βλαστοκυττάρα τι θα κάνετε θα τα φυλαξετε για πείτε;

Εμενα ο γιατρος μου μου ειπε οτι ειναι μουφα η δουλεια με τα βλαστοκυτταρα. Το ειχα ψαξει κ ειχα διαβασει κ ενα αρθρο σε μια εφημεριδα στο ιντερνετ, αν πατησετε θα το βρειτε, που ελεγε οτι οντως ειναι κοροιδια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Jennak83 είπε:

Εμενα ο γιατρος μου μου ειπε οτι ειναι μουφα η δουλεια με τα βλαστοκυτταρα. Το ειχα ψαξει κ ειχα διαβασει κ ενα αρθρο σε μια εφηνεριδα στο ιντερνετ, αν πατησετε θα το βρειτε, που ελεγε οτι οντως ειναι κοροιδια.

Ναι μπορεί ετσι εγώ πραγματικά δεν ξερω τιποτα για αυτό το θέμα έτσι αλήθεια για αυτό ρωταω

xfHlp3.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Περιττό να πω ότι κι εγώ ήμουν σίγουρη χαχα 

Κι εγώ απλά με τόσες γαστρεντερίτιδες (είχα και αυτά δεν μου φτάνουν όλα τα άλλα αχαχα) παντού έβρισκα μπροστά μου να μου λένε για λιστερια.. 

Just now, Giotitsa είπε:

Ναι μπορεί ετσι εγώ πραγματικά δεν ξερω τιποτα για αυτό το θέμα έτσι αλήθεια για αυτό ρωταω

Συμφωνώ με @Jennak83 . Κι εγώ δεν τα κράτησα γιατί πιστεύω έτσι. Τώρα σωστό ή λάθος...

Πάντως όταν είχα πάει στον γιατρό αρκετά μετά τη 2η γέννα, για τεστ Παπ, μέσα ήταν μια γυναίκα που μιλούσαν για τα βλαστοκύτταρα που είχε φυλαγμένα από τη γέννηση της κόρης της και του έλεγε ότι προσπαθούν να δουν αν μπορούν να τα δώσουν στην ανιψιά της που είχε λευχαιμία αν θυμάμαι καλά. Και μετά μου μιλούσε ο γιατρος λίγο γι'αυτά.. 

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Κι εγώ απλά με τόσες γαστρεντερίτιδες (είχα και αυτά δεν μου φτάνουν όλα τα άλλα αχαχα) παντού έβρισκα μπροστά μου να μου λένε για λιστερια.. 

Συμφωνώ με @Jennak83 . Κι εγώ δεν τα κράτησα γιατί πιστεύω έτσι. Τώρα σωστό ή λάθος...

Πάντως όταν είχα πάει στον γιατρό αρκετά μετά τη 2η γέννα, για τεστ Παπ, μέσα ήταν μια γυναίκα που μιλούσαν για τα βλαστοκύτταρα που είχε φυλαγμένα από τη γέννηση της κόρης της και του έλεγε ότι προσπαθούν να δουν αν μπορούν να τα δώσουν στην ανιψιά της που είχε λευχαιμία αν θυμάμαι καλά. Και μετά μου μιλούσε ο γιατρος λίγο γι'αυτά.. 

Εδώ είναι το θέμα διαβάζω ότι θεραπεύουν καποιες αρρώστιες δεν ξέρω με απασχολησε

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Giotitsa είπε:

Εδώ είναι το θέμα διαβάζω ότι θεραπεύουν καποιες αρρώστιες δεν ξέρω με απασχολησε

Αυτο κοιταγα βρε αγαπη κ εγω... Λογω του επαγγελματος, δυστυχως καθε χρονια μου τυχαίνει  παιδακι με αυτισμο... Κ διαβασα οτι με τα βλαστοκυτταρα υπάρχει  πολυ μεγαλη βελτιωση σε αυτα τα παιδια... Κ απο την αλλη λενε οτι ειναι απατη... Κ αν δεν ειναι; Κ αν κανουν κατι; Κ δεν ξερω που αλλου βοηθανε... Εχετε ιδεα απο κοστος; 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Αυτο κοιταγα βρε αγαπη κ εγω... Λογω του επαγγελματος, δυστυχως καθε χρονια μου τυχαίνει  παιδακι με αυτισμο... Κ διαβασα οτι με τα βλαστοκυτταρα υπάρχει  πολυ μεγαλη βελτιωση σε αυτα τα παιδια... Κ απο την αλλη λενε οτι ειναι απατη... Κ αν δεν ειναι; Κ αν κανουν κατι; Κ δεν ξερω που αλλου βοηθανε... Εχετε ιδεα απο κοστος; 

Εγώ αν τα στείλω θα τα στείλω στην πολύ καλη γενετιστρια στην Θεσσαλονίκη ναι αυτό διαβασα οτι καλυτερευει τον αυτισμό δεν ξέρω και αν όντως το κανει δεν ξέρω θα το σκετφω πολύ ξέρω επειδή Δούλευα στην acs και στελναμε πολλά αρχίζει απο 380 και δεν ξέρω μέχρι ποσο φτανει

xfHlp3.png

Δες το ενα αρθρο της καθημερινης για τα βλαστοκυτταρα, διευκρινιζει αρκετα πραγματα. Βεβαια ειναι πιο παλιο, δε ξερω ισως το συζητησω πιο αναλυτικα με το γιατρο μου.

Just now, Jennak83 είπε:

Δες το ενα αρθρο της καθημερινης για τα βλαστοκυτταρα, διευκρινιζει αρκετα πραγματα. Βεβαια ειναι πιο παλιο, δε ξερω ισως το συζητησω πιο αναλυτικα με το γιατρο μου.

Δεν ξέρω είναι λίγο Ντέμι χμ θα δειξει

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρα κατι άσχετο.... Από συμπτώματα πως πάτε; Εμένα τώρα δύο μέρες με έχουν "επισκεφτεί" απίστευτες ζαλάδες.... Σήμερα γλίτωσα το λυποθημικο παρά τσακ.... Δε ξέρω γιατί.... Πίεση πάντα έχω χαμηλη αλλά όχι και να πέφτω κάτω... Επίσης είμαι στα αρχικά στάδια καούρας και έχω πάλι μερικές αναγουλες.... Εσείς; Έχετε τίποτα ή να κλάψω λίγο τη μοίρα μου; Χαχαχα

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Κοριτσάρα κατι άσχετο.... Από συμπτώματα πως πάτε; Εμένα τώρα δύο μέρες με έχουν "επισκεφτεί" απίστευτες ζαλάδες.... Σήμερα γλίτωσα το λυποθημικο παρά τσακ.... Δε ξέρω γιατί.... Πίεση πάντα έχω χαμηλη αλλά όχι και να πέφτω κάτω... Επίσης είμαι στα αρχικά στάδια καούρας και έχω πάλι μερικές αναγουλες.... Εσείς; Έχετε τίποτα ή να κλάψω λίγο τη μοίρα μου; Χαχαχα

Εχω υπερβολικά πολλες καούρες αν σε καλυψα αχχαχαχχα 

xfHlp3.png

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

Μανουλιτσες μου, όλα καλά!!!! Πάει και αυτοοο!!! Αρνητικές όλες!! Ουφ Παναγίτσα μου!!!!!!! 

Στο πα δεν στο πα κ εγώ....γιουπιιιιιιιιιιι έρχεται ο ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ σ με φορά....Φιλάκια 

• Μου αρέσει 1

Αλινα άσε, καουρες φουλ!!! Χτες μου καιγόταν όλος ο οισοφάγος, και μου ερχόταν κάτι ανάμεσα σε ρέψιμο και εμετό. Λέω δεν πάμε καλά... Ζαλάδες έχω που και που λόγω υπόστασης, παίζει ρόλο και η ζέστη σε αυτό, δε βοηθάει! Η πίεση σου πόσο είναι συνήθως;;; Εγώ περίπου 9 με 6, αλλά έχω πολλούς παλμούς, τελευταία είναι μόνιμα 100+

EGLbp2.png

Κ εγω λιγες ζαλαδες θα ελεγα αλλα οχι σε σημειο να πεσω. Η πιεση μου ειναι συνηθως 9μιση με 5μιση. Κ πριν την εγκυμοσύνη... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...