Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Εγώ δεν είμαι φιλη σ???? αγγούρια καθαρίζω....θα σε παρω να σε βρίζω μετα ...έχε χαρεί που δουλεύω τωρα αλλιως θα με ακούσουν όλοι....

ελα μωρη αρρωστεια δεν μπορω δεν εισαι με τον Παγκοσμιο οργανισμο εσυ χαααχαχαχαχααα

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Mamacita Alina είπε:

Καλώς ή κακώς η αλήθεια είναι ότι με ενοχλεί ή με απασχολεί το λέω... Γι'αυτό και δεν έχω πολλές φίλες κλπ... Συνήθως παρεξηγούμαι... Αλλά προτιμώ να μη σου μιλάω παρά όταν σου μιλάω να σου λέω μόνο ότι θες να ακούσεις.... (Το β ενικό είναι γενικό δεν εννοώ εσένα χαχαχα)

Να κλάψεις όσο θέλεις. Μετά όμως να ηρεμήσεις και να κάνεις όμορφες γλυκές σκέψεις.... Σε καταλαβαίνω.... Παρά παρά πολύ.... Κι εμένα που πέρασα επιπλοκή στη γέννα και με κοίταζαν γιατροί και συγγενείς σαν τον αναστημένο λαζαρι περνάει απ' το μυαλό μου μήπως αυτή τη φορά τι ξανά πάθω και δεν τα καταφέρω... Τι θα γίνει το παιδί μου ή τα παιδιά μου αν εγώ δεν... Έχω κάνει εικόνες να φωνάζουν οι γιατροί έχουμε επιπλοκή και να τρέχουν πανικόβλητοι άπειρες φορές και κλαίω .... Αλλά μετα λέω ΟΧΙ δεν θα μου τα χαλάσει ο φόβος.... Προσπάθησα πολύ να έρθω ως εδώ είναι κάτι που ήθελα τόσο αυτό το δεύτερο μωράκι τότε που το προσπαθούσα δε φοβόμουν τώρα θα με πιάσει; Δε γαααααμμμμ....... Θα το ζήσω και ας φοβάμαι!!! Αυτή τη φορά μου το χρωστάει η ζωή να πάει καλά!!! Όπως και σε εσένα και σε όλες μας!!! Οπότε ναι κλάψε, να φοβάσαι, να μην διώχνεις τα αρνητικά συναισθήματα την ώρα που τα έχεις γιατί απλά πιεζεσαι και είναι χειρότερο... Αλλά αν ξεφεύγει το πράγμα ρίξε μια νοητή σφαλιάρα στον εαυτό σου με ένα προφιτερόλ και πες του ότι αυτό το μωρό ήρθε για να μείνει και ε ε έρχεται!!!

Μα στο μυαλο μου εισαι με τα γλυκακια! Χαχα

Λοιπον ολες κανουμε ασχημες σκεψεις, ειδικα οσες εχουμε ταλαιπωρηθει..εγω επισης ειχα σκεφτει γιατι σε μενα, γιατι τοση δυσκολια, γιατι να αποβαλλω, γιατι, γιατι...ειναι ανθρωπινο, οταν ολες οι γνωστες γυρω μου γενναγαν με ευκολια. Ισως ο Θεος μας εκανε πιο δυνατες, ισως ειμαστε δυνατες κ δε το ξερουμε; Ομως το αξιζουμε κ θα πα ε ολα καλα, τα μωρακια μας ειναι καλα, μεγαλωνουν καθε μερα, ερχομαστε καθε μερα πιο κοντα τους! Οι ασχημες σκεψεις λογικες, αλλα δε θα επισκιασουν κ την ευτυχια μας! Σας νιωθω φιλες μου, ουτε εγω εχω πολλες φιλες κ ολα αυτα τα μοιραζομαι μονο με την αδερφη μου , μια φιλη μου και με εσας! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Giotitsa είπε:

ελα μωρη αρρωστεια δεν μπορω δεν εισαι με τον Παγκοσμιο οργανισμο εσυ χαααχαχαχαχααα

έχεις δίκιο καλα τα λες....ειμαι άρρωστη δεν σε πλησιάζω...αχχαχαχα αχαχαχχαχα 

• Χαχα 2

Just now, Giotitsa είπε:

δεν μπορω να τοποθετήθω αλλου έχει κολλήσει το κινητό μου η θα το σπασω η θα Εχω αυτό κάτι έχει πάθει έχει κολλήσει πάνω σε σένα θέλω να γράφω κάτι και κολλάει πανω σε παράθεση θα στείλω στον συντονιστή με κούρασε 

Εγώ Εχω ενα θέμα απλα δεν ξέρω ποιος μπορεί να με καταλάβει πανω σε ολο αυτό δεν θέλω να χαλασω το κλιμα των ψωνιων αλλά δεν Εχω με ποιον να μιλήσω μερικές φορες πνιγομαι είμαι 22+4 σαν ψέμα μου φαίνεται δεν θέλω να είμαι αχάριστη αλλά έχει φωλιάσει ο φόβος αυτός ο φοβος καθε μέρα ξυπναω και λέω αχ μπεμπουλη κλωτσα γενικά είμαι με την έννοια αυτή φοβάμαι τόσο πολύ μα τόσο δεν θέλω ν σκέφτομαι ετσι δεν μου αρέσει μερικές φορες με πιάνει πανικός όταν φτάσω στην εβδομαδα που έχασα το μωρο θα φοβάμαι θα πάθω πανικό γενικά το καταλαβαίνω προσπαθώ να το ελέγχω κάποιες φορες το κάνω αλλά πως ξεπερνιέται ένας τέτοιος φόβος πως ;

Γιωτα μου, μονο θετικες σκεψεις...πηγαινε ψωνισε μερικά ρουχαλακια και κανε ονειρα για το μωρο σου που ερχεται... σε λιγους μηνες θα το κρατας στην αγκαλια σου και δεν θα ειναι όνειρο...

• Μου αρέσει 2

verzp2.pngYgrLp2.png

Just now, Rafaelatarzan είπε:

έχεις δίκιο καλα τα λες....ειμαι άρρωστη δεν σε πλησιάζω...αχχαχαχα αχαχαχχαχα 

αχαχαχαχαχα δεν μπορω αλλο θελω να τραβηξω τα μεμε μουυυυ

Just now, Evangeliaa είπε:

Γιωτα μου, μονο θετικες σκεψεις...πηγαινε ψωνισε μερικά ρουχαλακια και κανε ονειρα για το μωρο σου που ερχεται... σε λιγους μηνες θα το κρατας στην αγκαλια σου και δεν θα ειναι όνειρο...

ναι αγαπη αυτο θα κανω αληθεια θα με ηρεμησει

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Giotitsa είπε:

σκατιαρα χαχαχαχχαα με κανεις τοσο πολυ να θελω να σε παρω αγκαλια χααχχαχααχ @Jennak83 και σενα μαρη χαχαχαχα και ολες σας χαχχαχα παει η κλωτσια συννεφο τωρα χαχαχαχα σε καταλαβαινω ειναι δυνατον να μην φοβασαι οταν εχεις περασει καποιο λουκι και ειδικα οταν εχεις καποιον πισω αλλα ετσι λεω και εγω οχι αυτο το παιδι μου το χρωσταει η ζωη εχω κανει πολυ υπομονη να το εχω προφιτερολ το ακουσα δυο φορες εχει μπει ηδη στο μυαλο μου να ξερεις αχχαχαχαχααχαχ το θελω αχχααχαχχα ουτε εμενα θελω ο φοβος να μου χαλασει ολα αυτα που ζω και δεν θα τον αφησω θελω ενα κουλι τωρα πφφφ χαχαχααχχαχαχαχα

Χαχαχαχ ειδες συμφωνει κ ο μπεμπης! Σου λεει μαμα εδω ειμαι, σταματα να κλαις κ φαε κανα γλυκακι να γουσταρουμε!

• Χαχα 1

Just now, Jennak83 είπε:

Χαχαχαχ ειδες συμφωνει κ ο μπεμπης! Σου λεει μαμα εδω ειμαι, σταματα να κλαις κ φαε κανα γλυκακι να γουσταρουμε!

χαχαχαχαχαχα θα φαω θα φαω προφιτερολ το ειπε η τρελη και το θελω τωρα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

δεν μπορω να τοποθετήθω αλλου έχει κολλήσει το κινητό μου η θα το σπασω η θα Εχω αυτό κάτι έχει πάθει έχει κολλήσει πάνω σε σένα θέλω να γράφω κάτι και κολλάει πανω σε παράθεση θα στείλω στον συντονιστή με κούρασε 

Εγώ Εχω ενα θέμα απλα δεν ξέρω ποιος μπορεί να με καταλάβει πανω σε ολο αυτό δεν θέλω να χαλασω το κλιμα των ψωνιων αλλά δεν Εχω με ποιον να μιλήσω μερικές φορες πνιγομαι είμαι 22+4 σαν ψέμα μου φαίνεται δεν θέλω να είμαι αχάριστη αλλά έχει φωλιάσει ο φόβος αυτός ο φοβος καθε μέρα ξυπναω και λέω αχ μπεμπουλη κλωτσα γενικά είμαι με την έννοια αυτή φοβάμαι τόσο πολύ μα τόσο δεν θέλω ν σκέφτομαι ετσι δεν μου αρέσει μερικές φορες με πιάνει πανικός όταν φτάσω στην εβδομαδα που έχασα το μωρο θα φοβάμαι θα πάθω πανικό γενικά το καταλαβαίνω προσπαθώ να το ελέγχω κάποιες φορες το κάνω αλλά πως ξεπερνιέται ένας τέτοιος φόβος πως ;

Ειναι τοσο λογικα ολα αυτα που σκεφτεσαι... Τοσο ανθρωπινα... Δεν θα σου πω κατι παραπανω γιατι με εχουν καλυψει απολυτα τα κορίτσια... Απολυτα ομως... 

Just now, Giotitsa είπε:

αχ αγαπη η καθε απωλεια ενος μωρου σε οποια εβδομαδα και να ειναι αυτη ειναι απωλεια για αυτη που την βιωνει σας μαυριζω την ψυχη συγνωμη αλλα καποιες φορες νιωθω τοσο μονο που κανω αυτες τις μαυρες σκεψεις δεν θελω να σας στεναχωρω αλλα ειστε οι μονες φιλες εγω δεν εχω φιλες γενικα δεν εμπιστευομαι κανεναν και το εχω πει οταν εγινε οτι εγινε συναντησα πολυ κακια πολυ ενα μηνα ειχα χασει το μωρο και ερχοντουσαν και μου εδειχναν βιντεο καποιοι καλοθελητες με τα δικα τους μωρα κοιτα κοιτα μου ελεγαν δεν σκεφτοντουσαν μετα ηθελαν να με δουν σκυφτη να λυγιζω αλλα εγω δεν το εκανα δεν εκανα σε κανενα την χαρη και τωρα στον μονο που οφειλω ολη την χαρα μου και τον ευχαριστω καθε μερα ειναι ο Θεος και η Παναγια και το στηριγμα μου ο ανδρας μου ποτε δεν θα ξεχασω αυτη την εικονα που εμπαινα να κανω αποξεση και μου ειπε δεν πειραζει αγαπη μου μονο να δω να ανοιγεις τα ματια σου μονο αυτο και θα ειμαι ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος και εμεις μολις ειχαμε χασει το μωρο ποτε δεν εκλαψα μπροστα του ημουν δυνατη για αυτον τωρα τα γραφω ολα αυτα και κλαιω δεν μπορω θελω να τα βγαλω απο μεσα μου εχω ζησει τοσο πονο τοση θλιψη συννωμη ρε κοριτσια μαλλον οι ορμονες 

Εδω, το εχουμε ξαναπει... Ειμαστε η μια για την αλλη κ στα εύκολα κ στα δύσκολα... Να μοιραζεσαι τα συναισθηματα σου κ εμεις θα ειμαστε εδω για να σε τονονουμε... Δυστυχώς υπάρχουν πολλοι γνωστοι κ "φιλοι" που το προτιμουν να μας βλεπουν να σερνομαστε γιατι ετσι ανεβαινουν αυτοι... Ετσι νομιζουν... Η Παναγια κ ο χριστουλης ειναι μαζι σου κ πραγματικα οταν διαβασα τα λογια που σου ειπε ο αντρας σου ανατριχιασα κ επιασε ενας λιγμος... Αν εισαι εσυ καλα, μαζι μπορείτε να καταφέρετε τα παντα... Κ τα καταφερνετε... Κ εμενα ο αντρας μου, μου λεει πως οι τρεις μας ειμαστε οικογένεια, μια ομαδα... Ολοι οι αλλοι ειναι απ εξω... Προχωρα μπροστά κ να σκεφτεσαι θετικα... Κ οταν ασχημες εικονες ερχονται στο μυαλο σου κ φοβος να επικαλεισαι τον Θεό κ να παιρνεις δυναμη. 

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Ειναι τοσο λογικα ολα αυτα που σκεφτεσαι... Τοσο ανθρωπινα... Δεν θα σου πω κατι παραπανω γιατι με εχουν καλυψει απολυτα τα κορίτσια... Απολυτα ομως... 

Εδω, το εχουμε ξαναπει... Ειμαστε η μια για την αλλη κ στα εύκολα κ στα δύσκολα... Να μοιραζεσαι τα συναισθηματα σου κ εμεις θα ειμαστε εδω για να σε τονονουμε... Δυστυχώς υπάρχουν πολλοι γνωστοι κ "φιλοι" που το προτιμουν να μας βλεπουν να σερνομαστε γιατι ετσι ανεβαινουν αυτοι... Ετσι νομιζουν... Η Παναγια κ ο χριστουλης ειναι μαζι σου κ πραγματικα οταν διαβασα τα λογια που σου ειπε ο αντρας σου ανατριχιασα κ επιασε ενας λιγμος... Αν εισαι εσυ καλα, μαζι μπορείτε να καταφέρετε τα παντα... Κ τα καταφερνετε... Κ εμενα ο αντρας μου, μου λεει πως οι τρεις μας ειμαστε οικογένεια, μια ομαδα... Ολοι οι αλλοι ειναι απ εξω... Προχωρα μπροστά κ να σκεφτεσαι θετικα... Κ οταν ασχημες εικονες ερχονται στο μυαλο σου κ φοβος να επικαλεισαι τον Θεό κ να παιρνεις δυναμη. 

Θα μπορούσα να πω τοσα ακόμα για τον άνδρα μου τοσα μα τοσα που δεν φτανει η μέρα με συγκίνητε όλοι σας αγάπες μου

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Είδα τις ειδοποιήσεις κ είπα να πάω προς τα πίσω να διαβάσω τι γράψατε κ έπεσε το μάτι μου στη λέξη ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ..... Ένα έχω να πω μόνο. 

Ρε δε συνουσιαζεστε λίγο με τα προφιτερολ μεσημεριατικο; 

Λίγο ντροπή, λίγο τσίπα; κάτι;; το σ/κ θα το φάω κ γω το προφιτερολ κ να σκάσουν οι οχτροί μας

• Χαχα 8

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Θα μπορούσα να πω τοσα ακόμα για τον άνδρα μου τοσα μα τοσα που δεν φτανει η μέρα με συγκίνητε όλοι σας αγάπες μου

Σε καταλαβαίνω απολυτα γιατι κ εγω αισθανομαι οτι εχω τον καλύτερο αντρα του κοσμου. Τον εχω πολυ ψηλα κ εκεινος εμενα. Ειναι πολυ ομορφο που αγαπιεστε τοσο... Κ ειναι πολυ ομορφο αυτο που συμβαινει εδω μεσα... Γνωριμιες-φιλιες χωρις να γνωριζομαστε αλλα η μια για την αλλη... 

Just now, Farmakotriftena είπε:

Μανουλιτσες μου, όλα καλά!!!! Πάει και αυτοοο!!! Αρνητικές όλες!! Ουφ Παναγίτσα μου!!!!!!! 

Ημουν σιγουρη κοριτσακι μου... Τελεια τα νεα σου... Χαιρομαι τοσο πολυ.... 

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Μανουλιτσες μου, όλα καλά!!!! Πάει και αυτοοο!!! Αρνητικές όλες!! Ουφ Παναγίτσα μου!!!!!!! 

Περιττό να πω ότι κι εγώ ήμουν σίγουρη χαχα 

• Χαχα 2

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...