Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Evangeliaa είπε:

Παντως κοριτσια ναι, το λεω για τις πρωτομανουλες...οντως σου κανουν κλυσμα....οταν ερθει η ωρα για να σπρωξεις για να βγει το μωρο, το σπρωξιμο που σου λενε να κανεις ειναι σαν να κανεις κακα σου, δλδ σφιγγεις τους ιδιους μυες...ε, αν ειναι γεματο το εντερο σιγουρα θα σου φυγουν κακακια αλλα συνηθως προλαβαινουν να σου κανουν κλυσμα! Μην αγχωνεστε και γι αυτο..δεν ειναι κατι ντροπιαστικο, ειναι απόλυτα φυσικο...

Επισης σημερα εκανα τα πρωτα ψωνια για τη μπεμπουλα....τα ρουχαλακια που θα την βγαλω απο το μαιευτηριο, ενα σετ με ζιπουνακι, φορμακι, καπελακι, γαντακια, σαλιαρα...ροζ με μονοκερο κ χρυσα αστερακια

(Δεν σας εχω πει οτι ο αντρας μου εχει ανοιξει μαγαζι εδω και 6 μηνες με βρεφικα-παιδικα) οποτε ο,τι θελουμε το εχουμε στο μαγαζι ή μπορουμε να το παραγγειλουμε) Αλλα θελω να τα εχω σπιτι και θα παιτνω σιγα σιγα διαφορα

Ναι εχεις δίκιο σε αυτό είναι λες και θες να κανεις κακά σου αλήθεια αυτό νιώθεις ήθελα να το πω αλλά με προλαβες αλήθεια ωραία που έχει μαγαζί με βρεφικα μπορείς και παίρνεις οτι θες 

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Mamacita Alina είπε:

Από όλες μας περνάνε τέτοιες σκέψεις απ'το μυαλό μην ανησυχείς :)

Είπα να ρωτήσω μιας και λέγατε για τον αν είναι καλό ή όχι να είναι και ο άντρας μέσα στον φυσιολογικό τοκετό.

Just now, Evangeliaa είπε:

Παντως κοριτσια ναι, το λεω για τις πρωτομανουλες...οντως σου κανουν κλυσμα....οταν ερθει η ωρα για να σπρωξεις για να βγει το μωρο, το σπρωξιμο που σου λενε να κανεις ειναι σαν να κανεις κακα σου, δλδ σφιγγεις τους ιδιους μυες...ε, αν ειναι γεματο το εντερο σιγουρα θα σου φυγουν κακακια αλλα συνηθως προλαβαινουν να σου κανουν κλυσμα! Μην αγχωνεστε και γι αυτο..δεν ειναι κατι ντροπιαστικο, ειναι απόλυτα φυσικο...

Επισης σημερα εκανα τα πρωτα ψωνια για τη μπεμπουλα....τα ρουχαλακια που θα την βγαλω απο το μαιευτηριο, ενα σετ με ζιπουνακι, φορμακι, σκουφακι, γαντακια, σαλιαρα...ροζ με μονοκερο κ χρυσα αστερακια

(Δεν σας εχω πει οτι ο αντρας μου εχει ανοιξει μαγαζι εδω και 6 μηνες με βρεφικα-παιδικα) οποτε ο,τι θελουμε το εχουμε στο μαγαζι ή μπορουμε να το παραγγειλουμε) Αλλα θελω να τα εχω σπιτι και θα παιρνω σιγα σιγα διαφορα

Για να λέτε όλες το ίδιο. Έτσι είναι η αίσθηση.

Εμένα ο άντρας μου τα έχει πάρει ήδη όλα. Δεν μπορούσε να περιμένει. Τυχερή! Έτσι θα έχεις ό,τι θες!

Ενα εχω να πω... Εφαγα σοκολατα στις 7 για να παω για την εξεταση κ τον μπεμπουλη τον επιασε τωρα... Δινει ρεσιταλ κλωτσιας εδω κ ωρα... Δε με βλεπω να κοιμάμαι αποψε.... Χαχαχα χαχαχα 

• Χαχα 6

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, Nikoleta... είπε:

Είπα να ρωτήσω μιας και λέγατε για τον αν είναι καλό ή όχι να είναι και ο άντρας μέσα στον φυσιολογικό τοκετό.

Για να λέτε όλες το ίδιο. Έτσι είναι η αίσθηση.

Εμένα ο άντρας μου τα έχει πάρει ήδη όλα. Δεν μπορούσε να περιμένει. Τυχερή! Έτσι θα έχεις ό,τι θες!

Καλά το έκανες και γενικά οποιαδήποτε απορία έχεις εδώ είμαστε!!

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Κάτι έχει πάθει και κολλάει σε ονόματα πρεπει να δω τι γινεται παλι τι κάνετε χοντρές φίλες μου ; @winspert πως είσαι κοριτσάκι μου χαρουμενη; που ολα είναι καλά ποσο χαίρομαι για όλες μας αχ ρε κορίτσια αχ .. .

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

Σε λίγη ώρα θα πάρω τα αποτέλεσμα για τις λοιμωξεις..άντε να φύγει κι αυτοοοο!!!

ωραια κοριτσακι μου και αυτα καλα θα ειναι θα δεις στειλε να μας πεις

xfHlp3.png

Καλημέρα κορίτσιαααα!!!!

@winspert δώξα το θεό όλα πήγαν τέλεια τώρα ηρέμησες λίγο...Τώρα ξεκίνα σιγά σιγά τις ετοιμασίες σου @Farmakotriftena Καλή επιτυχία αν και είμαι σίγουρη ότι όλα θα είναι τέλεια!!!

kIwmp3.png TMGAp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Κάτι έχει πάθει και κολλάει σε ονόματα πρεπει να δω τι γινεται παλι τι κάνετε χοντρές φίλες μου ; @winspert πως είσαι κοριτσάκι μου χαρουμενη; που ολα είναι καλά ποσο χαίρομαι για όλες μας αχ ρε κορίτσια αχ .. .

Η αλήθεια είναι οτι ειμαι πολυ πολυ χαρούμενη, ειμαστε πολυ χαρουμενοι... Πριχωραμε πολυ καλα... Το ειχα αγχος αλλα δοξα τω θεω... 

Just now, Farmakotriftena είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

Σε λίγη ώρα θα πάρω τα αποτέλεσμα για τις λοιμωξεις..άντε να φύγει κι αυτοοοο!!!

Καλημερα κοριτσακι μου... Καλα αποτελεσματα... Που θα ειναι καλα δλδ... Μπες να μας πεις... 

Just now, minxri είπε:

Καλημέρα κορίτσιαααα!!!!

@winspert δώξα το θεό όλα πήγαν τέλεια τώρα ηρέμησες λίγο...Τώρα ξεκίνα σιγά σιγά τις ετοιμασίες σου @Farmakotriftena Καλή επιτυχία αν και είμαι σίγουρη ότι όλα θα είναι τέλεια!!!

Ναι, ειμαι ευτυχισμένη... Εχουμε το καροτσι, ερχεται η κουνια.... Καιρος για τα πρωτα ρουχαλακια... Θα παμε με τον αντρα μου αυριο να παρουμε τα πρωτα... Τι μεγάλη χαρα... Αχ θεε μου... 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Just now, winspert είπε:

Η αλήθεια είναι οτι ειμαι πολυ πολυ χαρούμενη, ειμαστε πολυ χαρουμενοι... Πριχωραμε πολυ καλα... Το ειχα αγχος αλλα δοξα τω θεω... 

Καλημερα κοριτσακι μου... Καλα αποτελεσματα... Που θα ειναι καλα δλδ... Μπες να μας πεις... 

Ναι, ειμαι ευτυχισμένη... Εχουμε το καροτσι, ερχεται η κουνια.... Καιρος για τα πρωτα ρουχαλακια... Θα παμε με τον αντρα μου αυριο να παρουμε τα πρωτα... Τι μεγάλη χαρα... Αχ θεε μου... 

εμεις σε ενα μηνα ψωνια κοριτσια μου διοτι εχουμε και ενοικια οποτε τον αλλο μηνα ο ανδρας μιυ θα παρει καποια χρηματα παραπανω θα μας βοηθησουν και τα πεθερικα μαζι με τους γονεις οποτε ολα ενταξει

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

εμεις σε ενα μηνα ψωνια κοριτσια μου διοτι εχουμε και ενοικια οποτε τον αλλο μηνα ο ανδρας μιυ θα παρει καποια χρηματα παραπανω θα μας βοηθησουν και τα πεθερικα μαζι με τους γονεις οποτε ολα ενταξει

Τελεια... Κ εγω τα πιο πολλα θα τα παρω τον Ιούλιο που ξεκινανε κ οι εκπτωσεις... Τωρα θα παμε να παρουμε κατι ετσι γθα το καλο... Κ γαλαζιο με τη βουλα... Ως κ εγω το ειδα πεντακαθαρα... Αγοραρος... ... Καλα ψωνια κ σε εσας οταν πατε... Μονο χαρες κ καλα νεα για ολα τα κοριτσια... 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Καλά η αλήθεια είναι ότι είναι πολλά τα έξοδα εμένα ότι έχει η κουμπάρα μ και η κουνιάδα μ θα μου δώσουν τα υπόλοιπα θα τα αγοράσω από τον άλλο μήνα πρώτα ο θεός θα πέρνω και κάτι μπένουν και οι εκπτώσεις...Από ρούχα και τέτοια θα πάρω πολύ λίγα σχεδόν τα περισσότερα θα μου τα δώσουν 

kIwmp3.png TMGAp3.png

Just now, minxri είπε:

Καλά η αλήθεια είναι ότι είναι πολλά τα έξοδα εμένα ότι έχει η κουμπάρα μ και η κουνιάδα μ θα μου δώσουν τα υπόλοιπα θα τα αγοράσω από τον άλλο μήνα πρώτα ο θεός θα πέρνω και κάτι μπένουν και οι εκπτώσεις...Από ρούχα και τέτοια θα πάρω πολύ λίγα σχεδόν τα περισσότερα θα μου τα δώσουν 

τυχερη αφου θα σου δωσουν παρτα εννοειται 

Just now, winspert είπε:

Τελεια... Κ εγω τα πιο πολλα θα τα παρω τον Ιούλιο που ξεκινανε κ οι εκπτωσεις... Τωρα θα παμε να παρουμε κατι ετσι γθα το καλο... Κ γαλαζιο με τη βουλα... Ως κ εγω το ειδα πεντακαθαρα... Αγοραρος... ... Καλα ψωνια κ σε εσας οταν πατε... Μονο χαρες κ καλα νεα για ολα τα κοριτσια... 

ευχαριστουμε αγαπη ανυπομονω τοσο μα τοσο

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...