Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , linaa είπε:

Γενικά υπάρχουν πάρα πολλά συμπληρώματα . Εντάξει οι εξωσωματιστες συνήθως προτείνουν κάποια πακέτα αρκετά ακριβών βιταμινών . Αν δεν τις αντέχει η τσέπη μπορείς να περνεις κάποια συστατικά ξεχωριστά. Σίγουρα πρέπει να πάρει Κ το αγόρι σταθερά βιταμίνες ... Καταρχάς για ότι απορίες έχεις για το σπέρμα όλοι οι ανδρολογοι πρώτη θεραπεία θα προτείνουν βιταμίνες ...  

Κ ειδικά σε καπνίζοντες άντρες απτήν στιγμή που δεν μπορεί να το κόψει έστω για ένα εξάμηνο θα πρέπει να προσέξει όλα τα υπόλοιπα διατροφή βιταμίνες νερό 

Είναι διατεθειμένος να το κόψει το τσιγάρο ευτυχώς. Γυμνάζεται ανελλιπώς και τρέφεται καλύτερα από εμένα. Δεν έχει κιλά. Πίνει socially όταν βγαίνει, 2-3 φορές το μήνα. Οχι τπτ υπερβολικό δλδ. Θα κάνω και εγώ μόνο iqos μου λέει κ αν είναι το σταματάω τελείως κιόλας, δε με νοιάζει.

Οταν βγήκαμε από το γιατρό μου λέει, ξενέρωσα γιατί ήθελα να έχω κάτι εγώ για να μπορούμε να το λύσουμε κάπως. Να έχουμε μια προφανή αιτία δλδ. 

Οσο για τις βιταμίνες, όσο κοστίζουν, ακριβές ή φθηνές θα τις πάρουμε αρκεί να είναι καλές. Δίνουμε σταθερά 1000 ευρώ το μήνα για τις ωοληψιες και τις εξετάσεις/φαρμακα plus πάγια έξοδα και ενοίκια που όλοι ξέρουμε πόσο έχουν πάει πλέον… θέλω να πω πως δε θα μας σωσει το ένα έξοδο ακόμα. Ήδη είναι λες κ πληρώνουμε έξοδα για 2 σπίτια αν το σκεφτείς. 
      13 του μήνα έχουμε ραντεβού με ανδρολόγο εξειδικευμένο στην υπογονιμότητα οπότε θα μάθουμε παραπάνω. Ισως και τα συνεχόμενα βακτήρια στο σπερμα κρύβουν κάποιο άλλο αίτιο που αγνοούμε.

πρίν από 23 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Οι βιταμίνες μόνο καλό κάνουν στον οργανισμό,απλά δεν κάνουν θαύματα.Καλα κάνεις και δεν παίρνεις από μόνη σου και ρωτας το γιατρό σου,αυτός σίγουρα ξέρει καλύτερα από το φορουμ.Εμενα μου ειχε πει για το q10,το οποιο είναι καλό για την ποιότητα των ωαρίων και μπορείς να βρεις αρκετά οικονομικες συσκευασίες.Η πρώτη αποτυχία είναι σοκαριστική η αλήθεια είναι,θυμάμαι είχα πλανταξει στο κλαμα και ήμουν σίγουρη πως παιδί δεν θα κάνω..και βάλαμε και έμβρυο άριστης ποιότητας,οπότε είπα πως πάει αυτό ήταν..Πιστεύω πως θα τα καταφέρεις,είσαι και μικρή(βοηθάει στην ποιότητα των ωαρίων)ο άντρας σου δεν έχει κάποιο θέμα,οπότε γιατί όχι?😊Εδώ θα είμαστε να τα λέμε,θα περιμένω να ακούσω τα ευχάριστα ❤️

Μακάρι κορίτσι μου. Η αλήθεια είναι πως κάπως έτσι την περασα και εγώ την πρώτη αποτυχία. Ειδικά αυτές τις μέρες ήταν δύσκολα. Δε βγήκαμε από το σπίτι, κάτσαμε μαζί και το «θρηνήσαμε» υποστηρικτικά ο ένας για τον άλλο. Θα περάσει, που θα πάει; Απλά το είχαμε πιστέψει και πήγαμε πολύ αισιόδοξα κάπως μας έκατσε άσχημα. Θα περάσει με τον καιρό.

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Evangeliaa είπε:

Παντως κοριτσια ναι, το λεω για τις πρωτομανουλες...οντως σου κανουν κλυσμα....οταν ερθει η ωρα για να σπρωξεις για να βγει το μωρο, το σπρωξιμο που σου λενε να κανεις ειναι σαν να κανεις κακα σου, δλδ σφιγγεις τους ιδιους μυες...ε, αν ειναι γεματο το εντερο σιγουρα θα σου φυγουν κακακια αλλα συνηθως προλαβαινουν να σου κανουν κλυσμα! Μην αγχωνεστε και γι αυτο..δεν ειναι κατι ντροπιαστικο, ειναι απόλυτα φυσικο...

Επισης σημερα εκανα τα πρωτα ψωνια για τη μπεμπουλα....τα ρουχαλακια που θα την βγαλω απο το μαιευτηριο, ενα σετ με ζιπουνακι, φορμακι, καπελακι, γαντακια, σαλιαρα...ροζ με μονοκερο κ χρυσα αστερακια

(Δεν σας εχω πει οτι ο αντρας μου εχει ανοιξει μαγαζι εδω και 6 μηνες με βρεφικα-παιδικα) οποτε ο,τι θελουμε το εχουμε στο μαγαζι ή μπορουμε να το παραγγειλουμε) Αλλα θελω να τα εχω σπιτι και θα παιτνω σιγα σιγα διαφορα

Ναι εχεις δίκιο σε αυτό είναι λες και θες να κανεις κακά σου αλήθεια αυτό νιώθεις ήθελα να το πω αλλά με προλαβες αλήθεια ωραία που έχει μαγαζί με βρεφικα μπορείς και παίρνεις οτι θες 

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Mamacita Alina είπε:

Από όλες μας περνάνε τέτοιες σκέψεις απ'το μυαλό μην ανησυχείς :)

Είπα να ρωτήσω μιας και λέγατε για τον αν είναι καλό ή όχι να είναι και ο άντρας μέσα στον φυσιολογικό τοκετό.

Just now, Evangeliaa είπε:

Παντως κοριτσια ναι, το λεω για τις πρωτομανουλες...οντως σου κανουν κλυσμα....οταν ερθει η ωρα για να σπρωξεις για να βγει το μωρο, το σπρωξιμο που σου λενε να κανεις ειναι σαν να κανεις κακα σου, δλδ σφιγγεις τους ιδιους μυες...ε, αν ειναι γεματο το εντερο σιγουρα θα σου φυγουν κακακια αλλα συνηθως προλαβαινουν να σου κανουν κλυσμα! Μην αγχωνεστε και γι αυτο..δεν ειναι κατι ντροπιαστικο, ειναι απόλυτα φυσικο...

Επισης σημερα εκανα τα πρωτα ψωνια για τη μπεμπουλα....τα ρουχαλακια που θα την βγαλω απο το μαιευτηριο, ενα σετ με ζιπουνακι, φορμακι, σκουφακι, γαντακια, σαλιαρα...ροζ με μονοκερο κ χρυσα αστερακια

(Δεν σας εχω πει οτι ο αντρας μου εχει ανοιξει μαγαζι εδω και 6 μηνες με βρεφικα-παιδικα) οποτε ο,τι θελουμε το εχουμε στο μαγαζι ή μπορουμε να το παραγγειλουμε) Αλλα θελω να τα εχω σπιτι και θα παιρνω σιγα σιγα διαφορα

Για να λέτε όλες το ίδιο. Έτσι είναι η αίσθηση.

Εμένα ο άντρας μου τα έχει πάρει ήδη όλα. Δεν μπορούσε να περιμένει. Τυχερή! Έτσι θα έχεις ό,τι θες!

Ενα εχω να πω... Εφαγα σοκολατα στις 7 για να παω για την εξεταση κ τον μπεμπουλη τον επιασε τωρα... Δινει ρεσιταλ κλωτσιας εδω κ ωρα... Δε με βλεπω να κοιμάμαι αποψε.... Χαχαχα χαχαχα 

• Χαχα 6

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, Nikoleta... είπε:

Είπα να ρωτήσω μιας και λέγατε για τον αν είναι καλό ή όχι να είναι και ο άντρας μέσα στον φυσιολογικό τοκετό.

Για να λέτε όλες το ίδιο. Έτσι είναι η αίσθηση.

Εμένα ο άντρας μου τα έχει πάρει ήδη όλα. Δεν μπορούσε να περιμένει. Τυχερή! Έτσι θα έχεις ό,τι θες!

Καλά το έκανες και γενικά οποιαδήποτε απορία έχεις εδώ είμαστε!!

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Κάτι έχει πάθει και κολλάει σε ονόματα πρεπει να δω τι γινεται παλι τι κάνετε χοντρές φίλες μου ; @winspert πως είσαι κοριτσάκι μου χαρουμενη; που ολα είναι καλά ποσο χαίρομαι για όλες μας αχ ρε κορίτσια αχ .. .

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

Σε λίγη ώρα θα πάρω τα αποτέλεσμα για τις λοιμωξεις..άντε να φύγει κι αυτοοοο!!!

ωραια κοριτσακι μου και αυτα καλα θα ειναι θα δεις στειλε να μας πεις

xfHlp3.png

Καλημέρα κορίτσιαααα!!!!

@winspert δώξα το θεό όλα πήγαν τέλεια τώρα ηρέμησες λίγο...Τώρα ξεκίνα σιγά σιγά τις ετοιμασίες σου @Farmakotriftena Καλή επιτυχία αν και είμαι σίγουρη ότι όλα θα είναι τέλεια!!!

kIwmp3.png TMGAp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Κάτι έχει πάθει και κολλάει σε ονόματα πρεπει να δω τι γινεται παλι τι κάνετε χοντρές φίλες μου ; @winspert πως είσαι κοριτσάκι μου χαρουμενη; που ολα είναι καλά ποσο χαίρομαι για όλες μας αχ ρε κορίτσια αχ .. .

Η αλήθεια είναι οτι ειμαι πολυ πολυ χαρούμενη, ειμαστε πολυ χαρουμενοι... Πριχωραμε πολυ καλα... Το ειχα αγχος αλλα δοξα τω θεω... 

Just now, Farmakotriftena είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

Σε λίγη ώρα θα πάρω τα αποτέλεσμα για τις λοιμωξεις..άντε να φύγει κι αυτοοοο!!!

Καλημερα κοριτσακι μου... Καλα αποτελεσματα... Που θα ειναι καλα δλδ... Μπες να μας πεις... 

Just now, minxri είπε:

Καλημέρα κορίτσιαααα!!!!

@winspert δώξα το θεό όλα πήγαν τέλεια τώρα ηρέμησες λίγο...Τώρα ξεκίνα σιγά σιγά τις ετοιμασίες σου @Farmakotriftena Καλή επιτυχία αν και είμαι σίγουρη ότι όλα θα είναι τέλεια!!!

Ναι, ειμαι ευτυχισμένη... Εχουμε το καροτσι, ερχεται η κουνια.... Καιρος για τα πρωτα ρουχαλακια... Θα παμε με τον αντρα μου αυριο να παρουμε τα πρωτα... Τι μεγάλη χαρα... Αχ θεε μου... 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Just now, winspert είπε:

Η αλήθεια είναι οτι ειμαι πολυ πολυ χαρούμενη, ειμαστε πολυ χαρουμενοι... Πριχωραμε πολυ καλα... Το ειχα αγχος αλλα δοξα τω θεω... 

Καλημερα κοριτσακι μου... Καλα αποτελεσματα... Που θα ειναι καλα δλδ... Μπες να μας πεις... 

Ναι, ειμαι ευτυχισμένη... Εχουμε το καροτσι, ερχεται η κουνια.... Καιρος για τα πρωτα ρουχαλακια... Θα παμε με τον αντρα μου αυριο να παρουμε τα πρωτα... Τι μεγάλη χαρα... Αχ θεε μου... 

εμεις σε ενα μηνα ψωνια κοριτσια μου διοτι εχουμε και ενοικια οποτε τον αλλο μηνα ο ανδρας μιυ θα παρει καποια χρηματα παραπανω θα μας βοηθησουν και τα πεθερικα μαζι με τους γονεις οποτε ολα ενταξει

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

εμεις σε ενα μηνα ψωνια κοριτσια μου διοτι εχουμε και ενοικια οποτε τον αλλο μηνα ο ανδρας μιυ θα παρει καποια χρηματα παραπανω θα μας βοηθησουν και τα πεθερικα μαζι με τους γονεις οποτε ολα ενταξει

Τελεια... Κ εγω τα πιο πολλα θα τα παρω τον Ιούλιο που ξεκινανε κ οι εκπτωσεις... Τωρα θα παμε να παρουμε κατι ετσι γθα το καλο... Κ γαλαζιο με τη βουλα... Ως κ εγω το ειδα πεντακαθαρα... Αγοραρος... ... Καλα ψωνια κ σε εσας οταν πατε... Μονο χαρες κ καλα νεα για ολα τα κοριτσια... 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Καλά η αλήθεια είναι ότι είναι πολλά τα έξοδα εμένα ότι έχει η κουμπάρα μ και η κουνιάδα μ θα μου δώσουν τα υπόλοιπα θα τα αγοράσω από τον άλλο μήνα πρώτα ο θεός θα πέρνω και κάτι μπένουν και οι εκπτώσεις...Από ρούχα και τέτοια θα πάρω πολύ λίγα σχεδόν τα περισσότερα θα μου τα δώσουν 

kIwmp3.png TMGAp3.png

Just now, minxri είπε:

Καλά η αλήθεια είναι ότι είναι πολλά τα έξοδα εμένα ότι έχει η κουμπάρα μ και η κουνιάδα μ θα μου δώσουν τα υπόλοιπα θα τα αγοράσω από τον άλλο μήνα πρώτα ο θεός θα πέρνω και κάτι μπένουν και οι εκπτώσεις...Από ρούχα και τέτοια θα πάρω πολύ λίγα σχεδόν τα περισσότερα θα μου τα δώσουν 

τυχερη αφου θα σου δωσουν παρτα εννοειται 

Just now, winspert είπε:

Τελεια... Κ εγω τα πιο πολλα θα τα παρω τον Ιούλιο που ξεκινανε κ οι εκπτωσεις... Τωρα θα παμε να παρουμε κατι ετσι γθα το καλο... Κ γαλαζιο με τη βουλα... Ως κ εγω το ειδα πεντακαθαρα... Αγοραρος... ... Καλα ψωνια κ σε εσας οταν πατε... Μονο χαρες κ καλα νεα για ολα τα κοριτσια... 

ευχαριστουμε αγαπη ανυπομονω τοσο μα τοσο

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...