Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Nikoleta... είπε:

Καλησπέρα! Διάβασα που γράφετε για το αν θα είναι ή όχι ο άντρας μας μέσα την ώρα του τοκετού. Εμένα θέλει να είναι πάρα πολύ και θέλω κι εγώ η αλήθεια είναι. Αλλά έχω μία απορία. Αν την ώρα του τοκετού μου έρθει τάση για ούρηση ή τίποτ' άλλο ..... τι γίνεται; Ξέρω ότι μπορεί να είναι χαζή η απορία μου, αλλά ήθελα να ρωτήσω.

Σε στέλνουν να ουρήσεις σίγουρα πριν πάει η διαστολή 10 και αρχίσουν οι οδυνες... Αλλιώς αν δεν προλάβεις να πας βάζουν δευτερόλεπτα ουροκαθετηρα και τα παίρνουν για να είναι άδεια η κύστη τουλάχιστον εμένα έτσι έγινε.

Αν θέλεις τώρα απ' το άλλο σου κάνουν κλίμα οπότε έχει ήδη αδιασει το έντερο... Αν πάλι δεν προλαβαίνουν γιατί είναι οξύς ο τοκετός ίσως βγει κάτι τι.... Έχει προνοήσει όμως το σώμα και η φύση οπότε όταν ξεκινάνε οι ελαφριές οδινες κάνουμε συνήθως διάρροια (συγνώμη κοριτσια) για να αδειάσει το έντερο οπότε πάλι σαν φυσικό κλισμα είναι. Πόσο είσαι;

• Μου αρέσει 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, winspert είπε:

Κορίτσια μου ολα τελεια.... Ο μπεμπουλης μου ειναι μια χαρα, μεγαλωνει τελεια κ μου ειπε οτι μου μοιαζει κιολας... Χαχαχα 

Κ το κορυφαιο, τον ρωτησα για το ρινικο οστο κ μου ειπε οτι αφου στην αυχενικη υπηρχε τωρα τι να εγινε, να εξαφανιστηκε;;;  σ αυτη τη φαση κοιταμε λεει τη γωνια που κανει... Ειμαστε πολυ χαρουμενοι κοριτσια μου... Εχουμε ερθει σε παρκο κ απολαμβανουμε τη φυση.... 

Σας αγαπω κ σας φιλω.... 

Αχαχα

Πω πω σας προκάλεσα φοβία...

Βλεπω και τις υπόλοιπες μανούλες(Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου και όποιες διάβασαν την ιστορία μου) να ρωτάνε εντρομες πόσο ρινικό έχουν τα μωράκια τους!! Εσένα δηλαδή ούτε καν να το μετρησει; το διάβασα κι αυτό πάντως. Πώς κάποιοι τους νοιάζει μόνο να είναι παρών Από την αυχενικη! 

Συγχαρητήρια για τη β επιπέδου!! 

• Χαχα 1

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Αχαχα

Πω πω σας προκάλεσα φοβία...

Βλεπω και τις υπόλοιπες μανούλες(Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου και όποιες διάβασαν την ιστορία μου) να ρωτάνε εντρομες πόσο ρινικό έχουν τα μωράκια τους!! Εσένα δηλαδή ούτε καν να το μετρησει; το διάβασα κι αυτό πάντως. Πώς κάποιοι τους νοιάζει μόνο να είναι παρών Από την αυχενικη! 

Συγχαρητήρια για τη β επιπέδου!! 

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κοριτσάκι μου... Απλα μου ειπε πως μας νοιαζει η γωνια που κανει το ρινικο οστο... Τπτ αλλο... Ολα καλα να πανε για ολες μας... Γερα μωρακια να εχουμε... 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, tsilona είπε:

Κάνεις κλύσμα πριν τη γεννα(αν προλάβεις κ δεν έχεις οξύ τοκετό)  αλλα κ πάλι μπορει να σου φυγουν είτε τσισα κλπ απτό σφίξιμο 

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση :)

Just now, Mamacita Alina είπε:

Σε στέλνουν να ουρήσεις σίγουρα πριν πάει η διαστολή 10 και αρχίσουν οι οδυνες... Αλλιώς αν δεν προλάβεις να πας βάζουν δευτερόλεπτα ουροκαθετηρα και τα παίρνουν για να είναι άδεια η κύστη τουλάχιστον εμένα έτσι έγινε.

Αν θέλεις τώρα απ' το άλλο σου κάνουν κλίμα οπότε έχει ήδη αδιασει το έντερο... Αν πάλι δεν προλαβαίνουν γιατί είναι οξύς ο τοκετός ίσως βγει κάτι τι.... Έχει προνοήσει όμως το σώμα και η φύση οπότε όταν ξεκινάνε οι ελαφριές οδινες κάνουμε συνήθως διάρροια (συγνώμη κοριτσια) για να αδειάσει το έντερο οπότε πάλι σαν φυσικό κλισμα είναι. Πόσο είσαι;

Στην φίλη μου επειδή είχε διαστολή 7 της είπαν δεν προλαβαίνεις να κάνεις κλύσμα. Αλλά ένιωθε ότι ήθελε να πάει τουαλέτα οπωσδήποτε και πήγε χωρίς κλύσμα. Την ώρα του τοκετού δεν έφυγε τίποτα μου είπε. Ούτε αέρια. Μπορεί και να ντρεπόταν να μου πει.

Είμαι 20εβδ + 5ημ.

Just now, winspert είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κοριτσάκι μου... Απλα μου ειπε πως μας νοιαζει η γωνια που κανει το ρινικο οστο... Τπτ αλλο... Ολα καλα να πανε για ολες μας... Γερα μωρακια να εχουμε... 

Αγάπη μου τέλεια μπράβο γλυκιά μου ετσι σας θέλω

• Ευχαριστώ 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Στην φίλη μου επειδή είχε διαστολή 7 της είπαν δεν προλαβαίνεις να κάνεις κλύσμα. Αλλά ένιωθε ότι ήθελε να πάει τουαλέτα οπωσδήποτε και πήγε χωρίς κλύσμα. Την ώρα του τοκετού δεν έφυγε τίποτα μου είπε. Ούτε αέρια. Μπορεί και να ντρεπόταν να μου πει.

Είμαι 20εβδ + 5ημ.

Η αίσθηση που χεις ότι πρέπει να πας τουαλέτα είναι η ίδια αίσθηση όταν κοντεύει να βγει το παιδι

UBi6p3.pngwFClp3.png

Είμαι 20εβδ + 5ημ.

Κοίτα αν πας με διαστολή μεγάλη δε ρισκάρουν να σου κάνουν κλισμα. Κι εγώ ένιωθα ότι θέλω τουαλέτα και με άφησαν αλλά δεν έκανα τίποτα ήταν απ τους πόνους. Και να βγήκε πάντως κάτι δε θα το καταλαβε είναι εκεί ο γιατρός και σκουπίζει αμεσα για να μην έρθει κάτι σε επαφή με το μωρό αλλά και εκτός από αυτό η ποσότητα θα είναι μηδαμινή 

Διαφημίσεις

Just now, Giotitsa είπε:

Αφού σου είπα θα πάνε όλα τέλεια ήμουν σίγουρη να Χαρείς τον μπεμπουλη σου

Αχ ναι... Τωρα μπορω... Οσο πλησιαζε η ωρα ειχα αγχωθει... Τωρα βουρ για ψωνια... 473 γραμμάρια ειναι ο κουκλος μας.... 

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Κοίτα αν πας με διαστολή μεγάλη δε ρισκάρουν να σου κάνουν κλισμα. Κι εγώ ένιωθα ότι θέλω τουαλέτα και με άφησαν αλλά δεν έκανα τίποτα ήταν απ τους πόνους. Και να βγήκε πάντως κάτι δε θα το καταλαβε είναι εκεί ο γιατρός και σκουπίζει αμεσα για να μην έρθει κάτι σε επαφή με το μωρό αλλά και εκτός από αυτό η ποσότητα θα είναι μηδαμινή 

Εννοείται ότι θέλω να πάνε όλα καλά και αυτό είναι το τελευταίο. Απλά είχα αυτή την απορία. Γιατί πολλές ντρέπονται και δε λένε την αλήθεια. Και όλ' αυτά είναι φυσιολογικά.

Just now, winspert είπε:

Αχ ναι... Τωρα μπορω... Οσο πλησιαζε η ωρα ειχα αγχωθει... Τωρα βουρ για ψωνια... 473 γραμμάρια ειναι ο κουκλος μας.... 

Μια χαρά είναι ο μικρός τέλεια μπορω να πω ε ναι ψωνια πολλά ψώνια

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Εννοείται ότι θέλω να πάνε όλα καλά και αυτό είναι το τελευταίο. Απλά είχα αυτή την απορία. Γιατί πολλές ντρέπονται και δε λένε την αλήθεια. Και όλ' αυτά είναι φυσιολογικά.

Από όλες μας περνάνε τέτοιες σκέψεις απ'το μυαλό μην ανησυχείς :)

Παντως κοριτσια ναι, το λεω για τις πρωτομανουλες...οντως σου κανουν κλυσμα....οταν ερθει η ωρα για να σπρωξεις για να βγει το μωρο, το σπρωξιμο που σου λενε να κανεις ειναι σαν να κανεις κακα σου, δλδ σφιγγεις τους ιδιους μυες...ε, αν ειναι γεματο το εντερο σιγουρα θα σου φυγουν κακακια αλλα συνηθως προλαβαινουν να σου κανουν κλυσμα! Μην αγχωνεστε και γι αυτο..δεν ειναι κατι ντροπιαστικο, ειναι απόλυτα φυσικο...

Επισης σημερα εκανα τα πρωτα ψωνια για τη μπεμπουλα....τα ρουχαλακια που θα την βγαλω απο το μαιευτηριο, ενα σετ με ζιπουνακι, φορμακι, σκουφακι, γαντακια, σαλιαρα...ροζ με μονοκερο κ χρυσα αστερακια

(Δεν σας εχω πει οτι ο αντρας μου εχει ανοιξει μαγαζι εδω και 6 μηνες με βρεφικα-παιδικα) οποτε ο,τι θελουμε το εχουμε στο μαγαζι ή μπορουμε να το παραγγειλουμε) Αλλα θελω να τα εχω σπιτι και θα παιρνω σιγα σιγα διαφορα

• Μου αρέσει 5

verzp2.pngYgrLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...