Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

@Farmakotriftena μου μη ξανά δω ευχαριστώ. Εδώ είμαστε η μία για την άλλη. Σήμερα έψαξα κι άλλο και για το κεφαλάκι και για το ρινικό οστό και πάλι δε πέτυχα τίποτα που να γράφει κάτι κακό... Σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια οι εξετάσεις να βγουν καλές και το υγρό σιγά σιγά να απορροφηθει και να είναι άλλη μια κακή ανάμνηση όλα αυτά αυτής της εγκυμοσύνης... Περιμένουμε νέα σου και ότι θέλεις και μπορούμε εδώ είτε π.μ... ξέρω ότι είναι δύσκολο η ψυχολογία να ανέβει προσπάθησε όμως να σκέφτεσαι θετικά όσο περισσότερο μπορείς για το μικρακι που σε νιώθει.... 

Αν θέλεις ρωτάω και τον γιατρό μου το απόγευμα συγκεκριμένα για το ρινικό οστό μιας που έχουμε το ίδιο να δούμε εμένα τι θα μου πει αφού δεν το σχολίασε καν!! Αν και πιστεύω ότι θα κάνουμε κόρες με πετιτ γαλλικες μυτουλες! 

Φαντάσου ο γενετιστής που πήγα από την αυχενική μου έλεγε πληροφορίες για την αμνιο και ακόμη και τώρα που τα βρήκε όλα τέλεια πάλι για αμνιο μου έλεγε. Θεωρώ ότι κηνυγαει λίγο το χρήμα και προσπαθούσε να με πείσει για 100% να κάνω αμνιο αλλά όταν του είπα έχουμε κάποια ένδειξη για να κάνω αμνιο μου λέει όχι καμία και συνήθως κάτι υπάρχει όταν είναι σύνδρομο. Αυτό σημαίνει πως το ρινικό οστό ούτε που το υπολόγισε για ένδειξη συνδρόμου μπας και με πείσει να τσεπωσει κάτι τι.... Έτυχαν όλα μαζί αλλά θα δεις θα πάνε όλα καλά και δε θα σχετίζονται μεταξύ τους.

Σταματάω τώρα γιατί νιώθω ακριβώς πως νιώθεις και θα σου γράφω κατεβατα άμα με αφήσω ελεύθερη ειλικρινά! Συγνώμη για το ήδη υπάρχον σεντόνι!!!

Επεξεργάστηκαν by Mamacita Alina
Για τη nipt ξέρω κι εγώ ότι ξέρεις εσύ και το ίδιο μου είπε και ο γενετιστής στην αυχενική αλλά τόσο κόλλημα που τον βλέπω να έχει με τις αμνιο ενός όλα τα βρίσκει τέλεια δεν τον πιστεύω τόσο να σου πω την αλήθεια.
  • Μου αρέσει 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Mamacita Alina είπε:

@Farmakotriftena μου μη ξανά δω ευχαριστώ. Εδώ είμαστε η μία για την άλλη. Σήμερα έψαξα κι άλλο και για το κεφαλάκι και για το ρινικό οστό και πάλι δε πέτυχα τίποτα που να γράφει κάτι κακό... Σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια οι εξετάσεις να βγουν καλές και το υγρό σιγά σιγά να απορροφηθει και να είναι άλλη μια κακή ανάμνηση όλα αυτά αυτής της εγκυμοσύνης... Περιμένουμε νέα σου και ότι θέλεις και μπορούμε εδώ είτε π.μ... ξέρω ότι είναι δύσκολο η ψυχολογία να ανέβει προσπάθησε όμως να σκέφτεσαι θετικά όσο περισσότερο μπορείς για το μικρακι που σε νιώθει.... 

Αν θέλεις ρωτάω και τον γιατρό μου το απόγευμα συγκεκριμένα για το ρινικό οστό μιας που έχουμε το ίδιο να δούμε εμένα τι θα μου πει αφού δεν το σχολίασε καν!! Αν και πιστεύω ότι θα κάνουμε κόρες με πετιτ γαλλικες μυτουλες! 

Φαντάσου ο γενετιστής που πήγα από την αυχενική μου έλεγε πληροφορίες για την αμνιο και ακόμη και τώρα που τα βρήκε όλα τέλεια πάλι για αμνιο μου έλεγε. Θεωρώ ότι κηνυγαει λίγο το χρήμα και προσπαθούσε να με πείσει για 100% να κάνω αμνιο αλλά όταν του είπα έχουμε κάποια ένδειξη για να κάνω αμνιο μου λέει όχι καμία και συνήθως κάτι υπάρχει όταν είναι σύνδρομο. Αυτό σημαίνει πως το ρινικό οστό ούτε που το υπολόγισε για ένδειξη συνδρόμου μπας και με πείσει να τσεπωσει κάτι τι.... Έτυχαν όλα μαζί αλλά θα δεις θα πάνε όλα καλά και δε θα σχετίζονται μεταξύ τους.

Σταματάω τώρα γιατί νιώθω ακριβώς πως νιώθεις και θα σου γράφω κατεβατα άμα με αφήσω ελεύθερη ειλικρινά! Συγνώμη για το ήδη υπάρχον σεντόνι!!!

εγραψες ακριβως αυτο που γινεται δυστηχως με την αμνιο φιλη μου μιζα πολυ μιζα εκει σταματαω και εγω

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

εγραψες ακριβως αυτο που γινεται δυστηχως με την αμνιο φιλη μου μιζα πολυ μιζα εκει σταματαω και εγω

Ευτυχώς δεν είναι όλοι οι γιατροί έτσι. Αλλά χθες πραγματικά εκνευρίστηκα... Όταν πήγαμε στο γραφείο του ενώ ήταν τέλεια και τέλεια όλα κλπ άρχισε να μιλάει για την αμνιο... Ναι μεν όλα ήταν τέλεια αλλά άμα θέλουμε να ξέρουμε 1000% για σύνδρομα θα μας το δείξει μόνο η αμνιο.... Γουατ; Δηλαδή όλα τέλεια αλλά παίζει σύνδρομο; Ευτυχώς δε ψαρωνω και τον ρώτησα ευθέως αν υπάρχει ένδειξη και εννοειται είπε όχι!!! Εεε οπότε άνθρωπε μου τι λέμε για την αμνιο; Αφού ξέρεις και ξέρω πως αν υπήρχε κάτι έστω μια μικρή ένδειξη θα υπήρχε στο υπερηχογράφημα για σύνδρομο.... Ημαρτον..

Καλός χρυσός αλλά σε αυτό το θέμα εκνευριστηκός.

Ευτυχώς δεν είναι όλοι οι γιατροί έτσι. Αλλά χθες πραγματικά εκνευρίστηκα... Όταν πήγαμε στο γραφείο του ενώ ήταν τέλεια και τέλεια όλα κλπ άρχισε να μιλάει για την αμνιο... Ναι μεν όλα ήταν τέλεια αλλά άμα θέλουμε να ξέρουμε 1000% για σύνδρομα θα μας το δείξει μόνο η αμνιο.... Γουατ; Δηλαδή όλα τέλεια αλλά παίζει σύνδρομο; Ευτυχώς δε ψαρωνω και τον ρώτησα ευθέως αν υπάρχει ένδειξη και εννοειται είπε όχι!!! Εεε οπότε άνθρωπε μου τι λέμε για την αμνιο; Αφού ξέρεις και ξέρω πως αν υπήρχε κάτι έστω μια μικρή ένδειξη θα υπήρχε στο υπερηχογράφημα για σύνδρομο.... Ημαρτον..

Καλός χρυσός αλλά σε αυτό το θέμα εκνευριστηκός.

ποπο πως σε καταλαβαινω ρε γαμωτο ελεος πραγματικα ετσι ειναι οντως τοσο εκνευριστικο το θεμα ετσι ολοι θελουν αμνιο διοτι οι μιζες ειναι καλες το χρημα ειναι καλο απεναντι σε μια ζωη 

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Κορίτσια κ εγω οταν εκανα την αυχενικη ενω ολα βγηκαν τελεια οταν ειπα στο γυναικολογο μου τα αποτελεσματα κ του ειπα ολα καλα λοιπον, γυρισε κ μου ειπε, οχι ολα καλα, απλα η πιθανοτητα για καποιο σύνδρομο ειναι παρα πολυ μικρη. Δεν μου μιλησε για αμνιο αλλα πολλες φορες το λενε έτσι για να ειναι καλυμμενοι.... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Just now, winspert είπε:

Κορίτσια κ εγω οταν εκανα την αυχενικη ενω ολα βγηκαν τελεια οταν ειπα στο γυναικολογο μου τα αποτελεσματα κ του ειπα ολα καλα λοιπον, γυρισε κ μου ειπε, οχι ολα καλα, απλα η πιθανοτητα για καποιο σύνδρομο ειναι παρα πολυ μικρη. Δεν μου μιλησε για αμνιο αλλα πολλες φορες το λενε έτσι για να ειναι καλυμμενοι.... 

πολλες φορες ναι το λενε για να ειναι καλυμμενοι οντως αλλες φορες ομως χμμμμ χμμμμ .......

xfHlp3.png

Just now, winspert είπε:

Άμα στο είπε έτσι το είπε όντως για να είναι καλυμμένος αν σε άρχισε για αμνιο ενώ στην εξέταση σου έλεγε ότι όλα είναι τέλεια και ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη για τίποτα τότε το πήγαινε παραπέρα. ευτυχώς δεν είναι όλοι οι γιατροί έτσι και επειδή δε με είδε να ψαρωνω μετά που τον ρώτησα ευθέως κι εγώ τα άλλαζε. Ότι το ποσοστό για ντάουν είναι το μικρότερο που μπορεί να μου δώσει 1:20000, ότι δεν βρέθηκε τιποτα το παθολογικο ή το ενδεικτικό και τέτοια. Άρα γιατί μου μιλάς ανθρωπς μου για την αμνιο οεο; Εδώ βλέπεις και βρίσκουν ένδειξη σε άλλες κοπέλες και πάλι δεν τις παραπεμπουν σε αμνιο με το καλησπέρα σας. Με ενημέρωσε στην αυχενική για όλα. Την αμνιο, τη νιπτ κλπ εκεί οκ το δέχτηκα γιατί μπορεί τώρα να είχα κακά αποτελέσματα άρα θα είχα ενημερωθεί να αποφασίσω τι να κάνω αλλά αφού τα βλέπεις όλα τέλεια γιατί ξανά λες για αμνιο; Εκεί λίγο νευρίασα αλλά το έκοψε μόλις με είδε ενημερωμένη. Αν ήμουν όμως κοπέλα που δεν ήξερα ότι για το οποιοδήποτε σύνδρομο όλο και κάτι θα φανεί στον υπέρηχο μπορεί να τρόμαζα να του έλεγα να κάνουμε αμνιο να είμαστε σίγουροι.... Ευτυχώς ξανά ματα λέω δεν είναι όλοι έτσι!!!!

• Μου αρέσει 3

8 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Τρέμω την αμνιοπαρακαντηση... ίσως μόνο αυτή θα μπορούσε να με καθησυχάσει. Αλλά τη φοβάμαι. Γενικά ήταν σκωτσεζικο ντουζ γιατί και στα 3 ευρήματα υπήρχε το "λογικα δεν είναι τίποτα αλλά..." 

Αύριο θα πάω για να κάνω έλεγχο για λοιμώξεις και Παρασκευή βράδυ έχω εμβρυοκαρδιολογο. Με την καρδιά δεν ξέρω , νομίζω πως δε με αγχώνει. Και οι γιατροί (εμβρυολογος και οι 2 γυναικολογοι μου) ήταν καθησυχαστική κι αυτοί . Αλλά μου λένε πως το σωστό είναι να πάω σε καρδιολόγο να το αποκλείσουμε. Όσο περνάει η ώρα βέβαια και αυτό με την καρδιά , γιγαντώνεται στο μυαλό μου.

Τώρα για τις μετρήσεις που βγαίνει το μωρό σε χαμηλά όρια(μέσα στις καμπύλες βέβαια αλλά στα χαμηλά όρια) το ήξερα από πριν. Ό γυναικολόγος μου είχε πει πως επειδή αρχικά έβγαινε το μωρό 8 μέρες μικρότερο βάση ΤΕΡ και μέχρι την αυχενικη πήρε μέρες (στο τέλος έβγαινε 3 μέρες μικρότερο από την ΤΕΡ) ίσως να παίζει ακόμα αυτό το 3 μέρες. Γιατί σε μένα η ΤΕΡ δεν μετράει καθώς λόγω θηλασμού μια φορά είχα περίοδο και μετά έμεινα έγκυος. Και έτσι σε ένα ραντεβού που είχαμε κάνει πριν ένα μήνα είχε κατεβάσει λίγο τις μέρες να δει τι καμπύλες θα δείξει, και οι καμπύλες ήταν τότε όλες στη μέση. Ό εμβρυολογος σήμερα που του το είπα αυτό, μου είπε πως από τη στιγμή που είναι μέσα στα όρια όλες ίσως απλά να βγει μικρό το μωρό και πως απλά θέλουμε να βλέπουμε σε κάθε υπέρηχο να μεγαλώνει έστω και με αυτές τις κλίμακες..

Τώρα για το ρινικο οστό να πω πως μου έβγαλε για τρισωμια 21 ,  1:1589. Δε είναι κακή...  

Γι αυτό και επέμεναν όλοι σήμερα πως αν είχα μόνο ένα από τα 3 δεν θα έδιναν σημασία. Όμως βρήκαμε 3 ευρήματα. 

Τι να κανω κορίτσια δεν ξέρω. Ειμαι τόσο χάλια ψυχολογικά. 

@jennaki83 που την εκανες;

Κοριτσι μου, ξερω οτι δεν ειναι ευκολο αλλα προσπαθησε να το δεις με ψυχραιμια το θεμα!!Κανενα ευρημα δεν ηταν κακο, οποτε το μωρακι σου θα ειναι μισ χαρα!!Απλα, οι γιατροι θελουν να τα ψαχνουν ολα για να αποκλειουν ακομα και τα απειροελαχιστα ενδεχομενα. Εγω β επιπεδου δεν εχω κανει ακομα αλλα λογω της οριακης αυχενικης γνωριζω απο τοτε οτι μετα την β θα κανουμε κι εμεις αυτην την εξεταση για την καρδια. Κι εμεις μεχρι στιγμης εχουμε 2 ευρηματα που απο μονα τους δεν ειναι ανησυχητικα αλλα ειναι αρκετα για το εξτρα ψαξιμο...το 1ο ειναι η τσιμπημενη αυχενικη (ευτυχως η PAP A ηταν super) και το 2ο 2 κυστες που εντοπισαμε στον εγκεφαλο στον τελευταιο υπερηχο (αυτες ελπιζουμε οτι θα εχουν φυγει μεχρι τη β). Να λες και να το πιστευεις οτι η μικρη σου ειναι υγιεστατη, αυτο κανω κι εγω και ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα!!!

• Μου αρέσει 3

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Κορίτσια μου καλημέρα! @Farmakotriftena @Mamacita Alina λοιπόν για τις μετρήσεις που ρωτήσατε χτες, το ρινικό είναι 6,7. Στη βιομετρια ανατομία οι περισσότερες μετρήσεις είναι άνω του μέσου όρου, εκτός από ένα το Vp/H που είναι κάτω από το φυσιολογικό, βγαίνει 0.19, για το οποίο δεν μου είπε τπτ. Για το tad που λέγατε είναι ένα τσακ κάτω από το μέσο όρο, 52,4. Τα αλλά είναι η τελίτσα πάνω από το μέσο όρο. Γι'αυτό όμως θεωρώ ότι ευθύνεται ότι το μωρό έχει μεγαλύτερη ανάπτυξη από την αναμενόμενη, στον υπέρηχο σε όλες τις μετρήσεις το βγάζει 22+ w. Μας είπε ότι υπολογίζει ότι θα φτάσει τα 3600, κι ότι φαίνεται να έχει ύψος. Ας πούμε εκεί που μετράει άκρα όλα είναι πάνω από το μέσο όρο εκτός από ένα "λόγος μήκους μηριαιου/πέλματος αριστερά" που είναι μέσα στα όρια αλλά στα κατώτερα. Πιθανότατα για τρισωμια 21 μου δίνει κι εμένα 1/20.000. Και πιθανότατα πρόωρου τοκετού 0,89%. Αν θέλετε να σας γράψω κάτι αλλά πείτε μου!

@Farmakotriftena μερικά μωράκια είναι πιο μικρόσωμα, δε σημαίνει πως έχουν πρόβλημα. Εσύ φυσικά καλά κάνεις και το ψάχνεις αλλά πραγματικά πιστεύω πως όλα θα σου πάνε καλά! Να δεις που το μωράκι δεν έχει τίποτα, όπως και της @Jennak83

@Jennak83 πως είσαι κορίτσι μου σήμερα εσύ;

• Μου αρέσει 1

EGLbp2.png

Just now, gogouli_ είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! @Farmakotriftena @Mamacita Alina λοιπόν για τις μετρήσεις που ρωτήσατε χτες, το ρινικό είναι 6,7. Στη βιομετρια ανατομία οι περισσότερες μετρήσεις είναι άνω του μέσου όρου, εκτός από ένα το Vp/H που είναι κάτω από το φυσιολογικό, βγαίνει 0.19, για το οποίο δεν μου είπε τπτ. Για το tad που λέγατε είναι ένα τσακ κάτω από το μέσο όρο, 52,4. Τα αλλά είναι η τελίτσα πάνω από το μέσο όρο. Γι'αυτό όμως θεωρώ ότι ευθύνεται ότι το μωρό έχει μεγαλύτερη ανάπτυξη από την αναμενόμενη, στον υπέρηχο σε όλες τις μετρήσεις το βγάζει 22+ w. Μας είπε ότι υπολογίζει ότι θα φτάσει τα 3600, κι ότι φαίνεται να έχει ύψος. Ας πούμε εκεί που μετράει άκρα όλα είναι πάνω από το μέσο όρο εκτός από ένα "λόγος μήκους μηριαιου/πέλματος αριστερά" που είναι μέσα στα όρια αλλά στα κατώτερα. Πιθανότατα για τρισωμια 21 μου δίνει κι εμένα 1/20.000. Και πιθανότατα πρόωρου τοκετού 0,89%. Αν θέλετε να σας γράψω κάτι αλλά πείτε μου!

@Farmakotriftena μερικά μωράκια είναι πιο μικρόσωμα, δε σημαίνει πως έχουν πρόβλημα. Εσύ φυσικά καλά κάνεις και το ψάχνεις αλλά πραγματικά πιστεύω πως όλα θα σου πάνε καλά! Να δεις που το μωράκι δεν έχει τίποτα, όπως και της @Jennak83

Άρα όντως με βαση τα διαγράμματα καταλαβαίνουν πόσο μεγαλόσωμο ή μικρόσωμο θα βγει το μωράκι... Εμένα μου είπαν ότι θα βγει μικρούλα περίπου 3 κιλακια.... Εσένα μεγάλο.... Κάτι είναι και αυτό.... Εμένα όμως δε μέτρησε ύψος. Δεν θυμάμαι καν να κάνει αυτή τη μέτρηση ούτε κεφαλουρεου ούτε ολοκληρωμένου

Διαφημίσεις

Άρα όντως με βαση τα διαγράμματα καταλαβαίνουν πόσο μεγαλόσωμο ή μικρόσωμο θα βγει το μωράκι... Εμένα μου είπαν ότι θα βγει μικρούλα περίπου 3 κιλακια.... Εσένα μεγάλο.... Κάτι είναι και αυτό.... Εμένα όμως δε μέτρησε ύψος. Δεν θυμάμαι καν να κάνει αυτή τη μέτρηση ούτε κεφαλουρεου ούτε ολοκληρωμένου

3 κιλακια το λες μικρούλα χαχαχαχαχαχαχαχα εγώ καθόλου σιγά καλε είναι τέλεια αν βγει τόσο καθόλου μικρούλα

xfHlp3.png

@Mamacita Alina και δεν τον Ρωτάς να δούμε τι θα σου πει... Η TAD και όλες οι μετρήσεις γενικά τώρα που τις κοιτάω ξανά και ξανά είναι ανάμεσα στο κατώτερο όριο και στο μέσω όρο, είναι όλες στο κέντρο. Δλδ κάτω από το μέσω όρο όλες αλλά ούτε τέρμα. Τα μόνο που είναι τέρμα είναι η περίμετρος (5η εκατοστιαια θέση) και το ρινικό που αυτό πάει ακόμα πιο κάτω στην 4,1 εκατοστιαια θέση.

5,6 τελικά το ρινικό και το προρινικο 4. Θα ψάξω μήπως βρω τις μετρήσεις τις κόρης μου. Έχει μικρή μυτούλα και γαλλική. Κι εγώ γαλλική έχω. Αλλά αυτό δεν με καθησυχάζει.

Όσο για τις αμνιο που λέτε, σύμφων πως πολύ το κάνουν για το χρήμα. Ειδικά όταν βλέπω με 0 ευρήματα να τις στέλνουν για αμνιο κι εγώ απορώ. Δεν θα μου μιλούσε για αμνιο αν δεν έβλεπε 3 ευρήματα.. Και πάλι μου το έθεσε ως αισχρή λύση. Δεν θέλω να την κάνω. Κλαίω από το πρωί...

Τώρα έκανα για τις λοιμώξεις αλλά θα βγουν σε 5 μέρες περίπου τα αποτελέσματα. Αύριο είναι μια δύσκολη μέρα που θα πάω στην καρδιολόγο.

@katerinaki 86 εύχομαι να είναι όλα τέλεια σε σένα κορίτσι μου.. πότε θα πας;

yplDp3.png

Just now, gogouli_ είπε:

Καλα ειμαι κοριτσακι μου, ξαπλωμενη προσεχω παρα πολυ μονο για τουαλετα σηκωνομαι απο επιλογη. Δε μπορω να σηκωθω να δω κ γω τις μετρησεις τη β επιπεδου μου για να σας πω τωρα, νομιζω ρινικο 7.7 αν δε κανω λαθος τωρα τα διαγραμματα δε τα ανελυσα..θα το δω μετα ειδικα αυτο που ειναι τερμα πανω.

Νομίζω από το μηριαιο οστό και από τα χέρια προκύπτει αν θα βγει (στο περίπου) ψηλο ή μικροκαμωμένο το μωρό. Δεν πειράζει ας μας βγουν κοντουλες αχαχα

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Just now, Jennak83 είπε:

Καλα ειμαι κοριτσακι μου, ξαπλωμενη προσεχω παρα πολυ μονο για τουαλετα σηκωνομαι απο επιλογη. Δε μπορω να σηκωθω να δω κ γω τις μετρησεις τη β επιπεδου μου για να σας πω τωρα, νομιζω ρινικο 7.7 αν δε κανω λαθος τωρα τα διαγραμματα δε τα ανελυσα..θα το δω μετα ειδικα αυτο που ειναι τερμα πανω.

Οοοο κορίτσι τι λέει πως εισαι κανεις οτι σου είπα και τι εννοώ ζητα χάρες τώρα που είσαι ετσι μην είσαι χαζή βάλε να σου κανει μασάζ ο άνδρας χαχαχχαχαα εκτός απο το πουλί μετα θα έχουμε περίεργα δεν γίνεται

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...