Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Κορίτσια εγώ μάλλον θα χαλάσω το κλίμα.. 

Ήμουν μεσα στον εμβρυολογο από τις 3.30 και έφυγα στις 6.15 και μετά πήγα στον γυναικολόγο μου. 

Δεν ξέρω από που να αρχίσω. Αρχικά στην καρδιά βρήκαν λίγο υγρό. Λίγο.. το όριο είναι 2mm εμένα είναι 3mm όμως η κυκλοφορία και η λειτουργία άψογη.

Παρασκευή θα πάω σε εμβρυοκαρδιολογο να το δω. Μου είπε πως αυτό μπορεί και να μη σημαίνει τίποτα αλλά μπορεί να σημαίνει είτε λοίμωξη (αύριο θα πάω να κάνω εξετάσεις για όλες τις λοιμώξεις που μπορεί να κάνουν κάτι τέτοιο) μπορεί να σημαίνει σύνδρομο down ή άλλο σύνδρομο ή κάποια συγγενής καρδιοπάθεια. Όμως πιστεύουν ότι δεν είναι κάτι... 

Μετά...

Ρινικο οστό 5.7 και το όριο ξεκινάει από 6... κι εδώ μου είπαν ότι από μόνο του δεν λέει κάτι και ίσως το μωρό να έχει μικρή μύτη. Όμως είναι ένα καμπανάκι.

Μετά... (τελευταίο)

Μικρή περίμετρος κεφαλής... κι αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι. Επίσης όλες οι μετρήσεις είναι φυσιολογικές απλά στα χαμηλότερα όρια , το οποίο και αυτό μου είπαν πως δεν σημαίνει κάτι και ότι μάλλον θα είναι απλά μικρό το μωρό.

Συμπερασματικά όμως , βρήκαμε 3 ευρήματα, που από μόνα τους δεν θα σήμαιναν τίποτα όμως και τα 3 μαζι;;;; Μου είπαν κι εμένα για αμνιοπαρακεντηση... Βασικά για την ακρίβεια μου είπαν πως καλύτερα πρώτα να αποκλείσουμε τις λοιμώξεις, μετά να πάω να δει την καρδιά εμβρυοκαρδιολογος, την άλλη Τετάρτη θα πάω ξανά να με δει ο εμβρυολογος και τοτε θα κρίνουμε... Αν το κεφάλι του μωρό μεγαλώσει φυσιολογικό σε μια βδομάδα μου είπε πως θα είναι πολύ θετικό. 

Δεν είμαι καλά. Σιγά μη καταφέρω να κλείσω ματι σήμερα. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Ούτε να κλάψω δεν μπορώ.. Και την αμνιοπαρακαντηση δεν τη θέλω με τίποτα.

@jennaki83 περνώ δύναμη από εσένα. Θα σου στείλω πμ ίσως να μου πεις λεπτομέρειες. Εσενα γιατί σε έβαλαν να κανεις; 

Να πω πως όλα τα άλλα είναι άψογα και στον εγκέφαλο όλες οι μετρήσεις και μου είπε πως αν μόνο το κεφάλι έβγαινε μικρό και τα υπόλοιπα ήταν πάνω από το μέσο όρο αυτό θα μας ανησυχούσε παραπάνω. Όμως επειδή σε όλες βγαίνει πιο μικρό αυτό απλά ίσως να σημαίνει πως απλά το μωρό είναι μικρό.

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Farmakotriftena είπε:

Ήμουν μεσα στον εμβρυολογο από τις 3.30 και έφυγα στις 6.15 και μετά πήγα στον γυναικολόγο μου. 

Δεν ξέρω από που να αρχίσω. Αρχικά στην καρδιά βρήκαν λίγο υγρό. Λίγο.. το όριο είναι 2mm εμένα είναι 3mm όμως η κυκλοφορία και η λειτουργία άψογη.

Παρασκευή θα πάω σε εμβρυοκαρδιολογο να το δω. Μου είπε πως αυτό μπορεί και να μη σημαίνει τίποτα αλλά μπορεί να σημαίνει είτε λοίμωξη (αύριο θα πάω να κάνω εξετάσεις για όλες τις λοιμώξεις που μπορεί να κάνουν κάτι τέτοιο) μπορεί να σημαίνει σύνδρομο down ή άλλο σύνδρομο ή κάποια συγγενής καρδιοπάθεια. Όμως πιστεύουν ότι δεν είναι κάτι... 

Μετά...

Ρινικο οστό 5.7 και το όριο ξεκινάει από 6... κι εδώ μου είπαν ότι από μόνο του δεν λέει κάτι και ίσως το μωρό να έχει μικρή μύτη. Όμως είναι ένα καμπανάκι.

Μετά... (τελευταίο)

Μικρή περίμετρος κεφαλής... κι αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι. Επίσης όλες οι μετρήσεις είναι φυσιολογικές απλά στα χαμηλότερα όρια , το οποίο και αυτό μου είπαν πως δεν σημαίνει κάτι και ότι μάλλον θα είναι απλά μικρό το μωρό.

Συμπερασματικά όμως , βρήκαμε 3 ευρήματα, που από μόνα τους δεν θα σήμαιναν τίποτα όμως και τα 3 μαζι;;;; Μου είπαν κι εμένα για αμνιοπαρακεντηση... Βασικά για την ακρίβεια μου είπαν πως καλύτερα πρώτα να αποκλείσουμε τις λοιμώξεις, μετά να πάω να δει την καρδιά εμβρυοκαρδιολογος, την άλλη Τετάρτη θα πάω ξανά να με δει ο εμβρυολογος και τοτε θα κρίνουμε... Αν το κεφάλι του μωρό μεγαλώσει φυσιολογικό σε μια βδομάδα μου είπε πως θα είναι πολύ θετικό. 

Δεν είμαι καλά. Σιγά μη καταφέρω να κλείσω ματι σήμερα. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Ούτε να κλάψω δεν μπορώ.. Και την αμνιοπαρακαντηση δεν τη θέλω με τίποτα.

@jennaki83 περνώ δύναμη από εσένα. Θα σου στείλω πμ ίσως να μου πεις λεπτομέρειες. Εσενα γιατί σε έβαλαν να κανεις; 

Να πω πως όλα τα άλλα είναι άψογα και στον εγκέφαλο όλες οι μετρήσεις και μου είπε πως αν μόνο το κεφάλι έβγαινε μικρό και τα υπόλοιπα ήταν πάνω από το μέσο όρο αυτό θα μας ανησυχούσε παραπάνω. Όμως επειδή σε όλες βγαίνει πιο μικρό αυτό απλά ίσως να σημαίνει πως απλά το μωρό είναι μικρό.

Οπως γραφεις οι μετρησεις ειναι οριακες, δε πιστευω οτι η περιμετρος κ το ρινικο οστο θα ειναι κατι γιατι ειναι πολυ κοντα στα ορια κ η λειτουργια φυσιολογικη. Τωρα κ η καρδουλα επισης χωρις να ξερω πολλα επισης δε φαινεται να εχει μεγαλη αποκλιση, οπως λες ολα ηταν κατω απιο το μεσο ορο κ αυτο ειναι θετικο. Εμενα μου βρηκαν ηπιο υπερηχογενες εντερο, μονο αυτο, κ μου ειπε οτι πιθανοτατα οφειλεται στην αποκολληση που ειχα παθει στις αρχες κ να μην ανησυχω, μου προτεινε την αμνιοπαρακεντηση αν θελω για να ειμαστε σιγουροι. Αυτο συνδεεται με down ή κυστικη κ με καποια αλλα πχ μεγαλοκυτταροιος τοξοπλασμα κλπ, στα οποια ειχα βγει αρνητικη στον προγεννητικο. Σε καταλαβαινω απολυτα, μεχρι να αποφασισω τι θα διαλεξω ειχα χασει τον υπνο μου για να κανω το σωστο κ ακομα τρεμω πρωτον να πανε ολα καλα κ δευτερον να εχω καλα αποτελεσματα. Πιστευω οτι ολα θα ειναι καλα κ για τις 2 μας, ο,τι θες στειλε μου πμ για την αμνιο, παντως σαν διαδικασια δε την φανταζομουν τοσο ανωδυνη πραγματικα!

Μετά...

Μετά... (τελευταίο)

Κοριτσάρα μου καταρχας ηρεμησε...τωρα εισαι ξεσηκωμενη, αλλα αν το καλοσκεφτείς μενει μονο το τελευταιο σεναριο, δλδ να ειναι μικρο το μωρο. Μηπως εκανες νωρις την εξεταση? Παντως ξερεις οτι ολα θα ειναι καλα...σε θελω δυνατη και ψυχραιμη, το αγχος δεν βοηθαει πουθενα...

Να κανεις τις εξετασεις που πρεπει, να εχεις εμπιστοσυνη στους γιατρους και πιστη στον Θεο! Σε φιλω και συμμεριζομαι την αγωνια σου!

verzp2.pngYgrLp2.png

Σας ευχαριστώ όλες βρε κορίτσια.

@Farmakotriftena μου κι εμένα όλες οι μετρήσεις ήταν ναι μεν φυσιολογικες αλλά στα κατώτερα όρια και δε μου είπαν τίποτα κακό... Ρινικό οστό κι εμένα κάπου εκεί βγήκε. Το υγρό στη καρδούλα δε ξέρω να σου πω αλλά τα υπόλοιπα τα είχα κι εγώ σήμερα και δεν με ανησύχησε στο παραμικρό ο γιατρός οπότε μην αγχώνεσαι πριν πας στον εμβρυολογο να σου μιλήσει για τα πάντα. Σου εύχομαι από καρδιάς όλα να είναι καλά και το μωράκι σου γερό και δυνατό.

• Μου αρέσει 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Τρέμω την αμνιοπαρακαντηση... ίσως μόνο αυτή θα μπορούσε να με καθησυχάσει. Αλλά τη φοβάμαι. Γενικά ήταν σκωτσεζικο ντουζ γιατί και στα 3 ευρήματα υπήρχε το "λογικα δεν είναι τίποτα αλλά..." 

Αύριο θα πάω για να κάνω έλεγχο για λοιμώξεις και Παρασκευή βράδυ έχω εμβρυοκαρδιολογο. Με την καρδιά δεν ξέρω , νομίζω πως δε με αγχώνει. Και οι γιατροί (εμβρυολογος και οι 2 γυναικολογοι μου) ήταν καθησυχαστική κι αυτοί . Αλλά μου λένε πως το σωστό είναι να πάω σε καρδιολόγο να το αποκλείσουμε. Όσο περνάει η ώρα βέβαια και αυτό με την καρδιά , γιγαντώνεται στο μυαλό μου.

Τώρα για τις μετρήσεις που βγαίνει το μωρό σε χαμηλά όρια(μέσα στις καμπύλες βέβαια αλλά στα χαμηλά όρια) το ήξερα από πριν. Ό γυναικολόγος μου είχε πει πως επειδή αρχικά έβγαινε το μωρό 8 μέρες μικρότερο βάση ΤΕΡ και μέχρι την αυχενικη πήρε μέρες (στο τέλος έβγαινε 3 μέρες μικρότερο από την ΤΕΡ) ίσως να παίζει ακόμα αυτό το 3 μέρες. Γιατί σε μένα η ΤΕΡ δεν μετράει καθώς λόγω θηλασμού μια φορά είχα περίοδο και μετά έμεινα έγκυος. Και έτσι σε ένα ραντεβού που είχαμε κάνει πριν ένα μήνα είχε κατεβάσει λίγο τις μέρες να δει τι καμπύλες θα δείξει, και οι καμπύλες ήταν τότε όλες στη μέση. Ό εμβρυολογος σήμερα που του το είπα αυτό, μου είπε πως από τη στιγμή που είναι μέσα στα όρια όλες ίσως απλά να βγει μικρό το μωρό και πως απλά θέλουμε να βλέπουμε σε κάθε υπέρηχο να μεγαλώνει έστω και με αυτές τις κλίμακες..

Τώρα για το ρινικο οστό να πω πως μου έβγαλε για τρισωμια 21 ,  1:1589. Δε είναι κακή...  

Γι αυτό και επέμεναν όλοι σήμερα πως αν είχα μόνο ένα από τα 3 δεν θα έδιναν σημασία. Όμως βρήκαμε 3 ευρήματα. 

Τι να κανω κορίτσια δεν ξέρω. Ειμαι τόσο χάλια ψυχολογικά. 

@jennaki83 που την εκανες;

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Μετά...

Μετά... (τελευταίο)

Κορίτσι μου, αντιλαμβάνομαι τον πανικό σου αλλά προσπάθησε να ηρεμήσεις και να κάνεις όμορφες σκέψεις. Ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού σου για να αποκλείσετε κάποια πράγματα, και θα δεις ότι όλα θα πάνε κατ'ευχην! Μπορεί απλά το μωράκι να είναι πιο μικροκαμωμένο! Γι'αυτό με το υγρό δε γνωρίζω καθόλου, αλλά αφού θα πας σε ειδικό μην αγχώνεσαι! Πιστεύω τόσο πολύ ότι όλα θα πάνε καλά! Σου εύχομαι ολόψυχα ένα γερό γερό μωράκι, κι όλα αυτά να σου φαίνονται σαν ένα κακό όνειρο αργότερα!

EGLbp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Σας ευχαριστώ όλες βρε κορίτσια.

@Farmakotriftena μου κι εμένα όλες οι μετρήσεις ήταν ναι μεν φυσιολογικες αλλά στα κατώτερα όρια και δε μου είπαν τίποτα κακό... Ρινικό οστό κι εμένα κάπου εκεί βγήκε. Το υγρό στη καρδούλα δε ξέρω να σου πω αλλά τα υπόλοιπα τα είχα κι εγώ σήμερα και δεν με ανησύχησε στο παραμικρό ο γιατρός οπότε μην αγχώνεσαι πριν πας στον εμβρυολογο να σου μιλήσει για τα πάντα. Σου εύχομαι από καρδιάς όλα να είναι καλά και το μωράκι σου γερό και δυνατό.

Αληθεια;;;; πόσο το ρινικο; μπορείς να δεις να μου πεις;; 

Σε μένα οι μετρήσεις για να καταλάβεις είναι όλες κάτω από το μέσω όρο. Αλλά καμία δεν βγαίνει εκτός ορίων. Εσενα; είναι κάτω από το μέσο ορο; οι μόνες που είναι στο κέντρο, είναι τις καρδιά. Μόνο αυτές βγήκαν τέλειες αλλά βγήκαμε το υγρό..

yplDp3.png

Τρέμω την αμνιοπαρακαντηση... ίσως μόνο αυτή θα μπορούσε να με καθησυχάσει. Αλλά τη φοβάμαι. Γενικά ήταν σκωτσεζικο ντουζ γιατί και στα 3 ευρήματα υπήρχε το "λογικα δεν είναι τίποτα αλλά..." 

Αύριο θα πάω για να κάνω έλεγχο για λοιμώξεις και Παρασκευή βράδυ έχω εμβρυοκαρδιολογο. Με την καρδιά δεν ξέρω , νομίζω πως δε με αγχώνει. Και οι γιατροί (εμβρυολογος και οι 2 γυναικολογοι μου) ήταν καθησυχαστική κι αυτοί . Αλλά μου λένε πως το σωστό είναι να πάω σε καρδιολόγο να το αποκλείσουμε. Όσο περνάει η ώρα βέβαια και αυτό με την καρδιά , γιγαντώνεται στο μυαλό μου.

Τώρα για τις μετρήσεις που βγαίνει το μωρό σε χαμηλά όρια(μέσα στις καμπύλες βέβαια αλλά στα χαμηλά όρια) το ήξερα από πριν. Ό γυναικολόγος μου είχε πει πως επειδή αρχικά έβγαινε το μωρό 8 μέρες μικρότερο βάση ΤΕΡ και μέχρι την αυχενικη πήρε μέρες (στο τέλος έβγαινε 3 μέρες μικρότερο από την ΤΕΡ) ίσως να παίζει ακόμα αυτό το 3 μέρες. Γιατί σε μένα η ΤΕΡ δεν μετράει καθώς λόγω θηλασμού μια φορά είχα περίοδο και μετά έμεινα έγκυος. Και έτσι σε ένα ραντεβού που είχαμε κάνει πριν ένα μήνα είχε κατεβάσει λίγο τις μέρες να δει τι καμπύλες θα δείξει, και οι καμπύλες ήταν τότε όλες στη μέση. Ό εμβρυολογος σήμερα που του το είπα αυτό, μου είπε πως από τη στιγμή που είναι μέσα στα όρια όλες ίσως απλά να βγει μικρό το μωρό και πως απλά θέλουμε να βλέπουμε σε κάθε υπέρηχο να μεγαλώνει έστω και με αυτές τις κλίμακες..

Τώρα για το ρινικο οστό να πω πως μου έβγαλε για τρισωμια 21 ,  1:1589. Δε είναι κακή...  

Γι αυτό και επέμεναν όλοι σήμερα πως αν είχα μόνο ένα από τα 3 δεν θα έδιναν σημασία. Όμως βρήκαμε 3 ευρήματα. 

Κορίτσι μου, να σου πω κάτι; Γιατί δε συζητάς μήπως επαναλάβετε την εξέταση την επόμενη εβδομάδα; σε περίπτωση που το έμβρυο είναι πιο μικρό, έτσι όπως λες για τις μέρες και την ΤΕΡ!

EGLbp2.png

Εμενα κ με το 1 ευρημα που "λογικα δεν ειναι τιποτα" ετσι μου ειπε ο γιατρος μου κ να μην ανησυχω, δε μπορουσε να μου υπογραψει οτι 100% δεν ειναι τιποτα, μου ειπε οτι οποτε του εχει τυχει αυτο πραγματικα δεν ηταν τιποτα αλλα το ρισκαρεις; εγω το πιστευω οτι το μωρακι σου θα ειναι μια χαρα οπως κ το δικο μου, ειδες κ τι εγραψε η @Mamacita Alina αλλα θελω να ξερω αλλιως θα τρελαθω ως το τελος. Σου εχω στειλει πμ

Just now, gogouli_ είπε:

Κορίτσι μου, να σου πω κάτι; Γιατί δε συζητάς μήπως επαναλάβετε την εξέταση την επόμενη εβδομάδα; σε περίπτωση που το έμβρυο είναι πιο μικρό, έτσι όπως λες για τις μέρες και την ΤΕΡ!

Ναι θα ξαναπάω την άλλη Τετάρτη. Και μου είπε πως θέλουμε να δούμε το κεφάλι να έχει μεγαλώσει μια βδομάδα. Αν γίνει αυτο τότε πάμε καλά... 

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Αληθεια;;;; πόσο το ρινικο; μπορείς να δεις να μου πεις;; 

Σε μένα οι μετρήσεις για να καταλάβεις είναι όλες κάτω από το μέσω όρο. Αλλά καμία δεν βγαίνει εκτός ορίων. Εσενα; είναι κάτω από το μέσο ορο; οι μόνες που είναι στο κέντρο, είναι τις καρδιά. Μόνο αυτές βγήκαν τέλειες αλλά βγήκαμε το υγρό..

Το ρινικό μας οστό είναι 5.5 αλλά πραγματικά τέλεια μου είπαν ότι είναι όλα. Εμένα κοντά στο μέσο όρο είναι λίγα πράγματα αλλά δε τα θυμάμαι καθόλου. Το ρινικό το θυμάμαι γιατί είπε το νούμερο μετρώντας το. Θα μου στείλει τα αποτελέσματα με μέιλ αύριο μεθαύριο αν θέλεις να σου τα πω ή να στα στείλω... Αλλά τα είδαμε μαζί πριν φύγουμε γιατί πάντα μας μιλάει στο γραφείο του για το τι είδαμε κλπ και τα είδα.... Όλα σχεδόν κάτω του μέσου όρου. Ένα μόνο πάνω και κάνα δυο στον μέσο όρο κοντά.... Ρώτησα τηλεφωνικά τον γιατρό μου γιατί φρικαρα και μου λέει λες να είχε κάτι το μωρό να σου έλεγε ο συνάδελφος τέλεια όλα και το γράφημα να τον διευψευδε; Τι σου είπε; Του λέω μου είπε τέλεια και όλα καλά και δεν βλέπουμε τίποτα παθολογικο εεε μου λέει τι άλλο θες; Τα γραφήματα είναι απλά για να βλέπουμε τον Μ.Ο... δε σου κρύβω ότι κι εγώ φοβήθηκα αλλά μετά από αυτά ηρέμησα 

Το ρινικό μας οστό είναι 5.5 αλλά πραγματικά τέλεια μου είπαν ότι είναι όλα. Εμένα κοντά στο μέσο όρο είναι λίγα πράγματα αλλά δε τα θυμάμαι καθόλου. Το ρινικό το θυμάμαι γιατί είπε το νούμερο μετρώντας το. Θα μου στείλει τα αποτελέσματα με μέιλ αύριο μεθαύριο αν θέλεις να σου τα πω ή να στα στείλω... Αλλά τα είδαμε μαζί πριν φύγουμε γιατί πάντα μας μιλάει στο γραφείο του για το τι είδαμε κλπ και τα είδα.... Όλα σχεδόν κάτω του μέσου όρου. Ένα μόνο πάνω και κάνα δυο στον μέσο όρο κοντά.... Ρώτησα τηλεφωνικά τον γιατρό μου γιατί φρικαρα και μου λέει λες να είχε κάτι το μωρό να σου έλεγε ο συνάδελφος τέλεια όλα και το γράφημα να τον διευψευδε; Τι σου είπε; Του λέω μου είπε τέλεια και όλα καλά και δεν βλέπουμε τίποτα παθολογικο εεε μου λέει τι άλλο θες; Τα γραφήματα είναι απλά για να βλέπουμε τον Μ.Ο... δε σου κρύβω ότι κι εγώ φοβήθηκα αλλά μετά από αυτά ηρέμησα 

Κ μενα οι μετρησεις αλλες πανω κ αλλες κατω κ μια τερμα πανω, οι γιατροι ξερουν οταν λενε οτι ολα ειναι καλα..κ γω εχω 5 μερες διαφορα υπερηχογραφικα λογω κυκλου

Just now, Jennak83 είπε:

Κ μετα οι μετρησεις αλλες πανω κ αλλες κατω κ μια τερμα πανω, οι γιατροι ξερουν οταν λενε οτι ολα ειναι καλα..κ γω εχω 5 μερες διαφορα υπερηχογραφικα λογω κυκλου

Άσε ειδικά μερικά είναι εκεί ακριβώς που ξεκινάει η γραμμή του γραφήματος και ένα λίγο πιο έξω!!! Δηλαδή κάτω του μέσου όρου!!! Καλώς έτσι ήταν και οι PI στην αυχενική στην αριστερή μητριαια αρτηρία και έκλαιγα 2 μέρες!!! Και σήμερα κάπου εκεί ήταν πάλι οι μητριαια αλλά όταν τις μετραγε έλεγε μητριαιες πολύ καλές κλπ... Δε ξέρω που το θέλουν το γράφημα και τι είναι παθολογικο αλλά όταν τα είδα κι εγώ τόσο χαμηλά φρικαρα!!

• Μου αρέσει 1

Ίδιο σχεδόν ρινικο οστό. 5.7 εμένα. Ίδια σχεδόν και τα γραφήματα. Αχ ρε κορίτσι , αν ήξερες πόσο με ανακουφισες τώρα... Αν θες όταν τα λάβεις τα αποτελέσματα και τα δεις πες μου, όχι τις μετρήσεις, αλλά αν η τέλεια στο γραφημα είναι προς τα χαμηλά ή στις κλιμακες πανω κατω σε ποια εκατοστιαια ανήκουν. Εμένα κεφάλι(περίμετρος) και μύτη είναι στη 5η 100στιαια δλδ στο πιο χαμηλό όριο , τα υπόλοιπα είναι πάνω από την κόκκινη γραμμή και κάτω από την πράσινη (που είναι ο μέσος όρος)

Για τρισωμια 21 τι σου δινει; Εμένα 1:1589 με βάση το ρινικό

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...