Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Δεν έχω βοήθεια από πουθενά και ο άντρας μου λείπει όλη μέρα. Για τον μικρό με νοιάζει. Αν είχα τώρα την εγκυμοσύνη που είχα στον γιο μου δεν ξέρω πως θα τα κατάφερνα. Αλλά όπως λες τα μωράκια μας να είναι καλά! Μην το κακομελεταω μπορεί να είναι ήπια αυτή τη φορά.

Ουτε εγώ βοήθεια αγάπη δεν έχω βέβαια παιδάκια αλλά εντάξει μπράβο σου πάντως μια χαρά τα καταφέρνεις ναι αγάπη δεν ξέρεις αν θα είναι παντα ετσι κατσε να δεις

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Άααα κορίτσια μπήκα να σας πω ότι είμαι στα πρόθυρα του πρώτου εμετού και σας βρήκα χάλια και εσάς (τις περισσότερες).

Σημαίνει πως μας πάνε όλα τέλειαααα!!! Τι χαρά είναι αυτή Παναγία μου που ανακατεύομαι :-D

Όσο για πονους στη κοιλιά οοοο ναι. Εχθές είχα τόσο έντονους πόνους περιόδου που φοβήθηκα. Αλλά στρεσαρηστικα με κάτι για αυτό μάλλον. 

Στη μικρή της δείχνω τη κοιλιά και της λέω εδώ μέσα είναι το μωρό μας. Μια τη φιλάει μια της δίνει μπατσες :-D

Δεν καταλαβαίνει εννοείται τι της λέω για αυτό και εγώ το λέω πολύ παιχνιδιάρικα και δεν επιμένω να πιάσει το νόημα.

Κατά τα άλλα τι κάνετε; Πώς είστε; :)

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Mamacita Alina είπε:

Άααα κορίτσια μπήκα να σας πω ότι είμαι στα πρόθυρα του πρώτου εμετού και σας βρήκα χάλια και εσάς (τις περισσότερες).

Σημαίνει πως μας πάνε όλα τέλειαααα!!! Τι χαρά είναι αυτή Παναγία μου που ανακατεύομαι :-D

Όσο για πονους στη κοιλιά οοοο ναι. Εχθές είχα τόσο έντονους πόνους περιόδου που φοβήθηκα. Αλλά στρεσαρηστικα με κάτι για αυτό μάλλον. 

Στη μικρή της δείχνω τη κοιλιά και της λέω εδώ μέσα είναι το μωρό μας. Μια τη φιλάει μια της δίνει μπατσες :-D

Δεν καταλαβαίνει εννοείται τι της λέω για αυτό και εγώ το λέω πολύ παιχνιδιάρικα και δεν επιμένω να πιάσει το νόημα.

Κατά τα άλλα τι κάνετε; Πώς είστε; :)

θα αρχίσω να ανησυχώ στο τελος που δεν εχω κάτι από συμπτώματά. Εγώ πάλι τίποτα...το είπα κ πιο πάνω...λες να χω κατι???? μπα όχι μωρε βλακεία λεω...χαχαχα απλώς ειμαι τυχερη...Ε τι λέτε κ σεις???? 

1 ώρα πρίν, Rafaelatarzan είπε:

καλησπέρα κοριτσια ....Εγώ πάλι δεν εχω τίποτα...μονο τα φάρμακα μ θυμίζουν οτι ειμαι εγκυος τα τσισα που όσο πανε κ γίνονται όλο κ πιο πολύ κ το στήθος το οποίο με ποναει οποτε το θυμηθεί....χαχαχαχα πάντως δεν ανησυχώ καθόλου....6+ 4 σήμερα εγω....Τετάρτη γιατρο επιτελους.....

Κ μενα σημερα το στηθος ειναι ξεπρησμενο, που κ που εχω καμια ενοχληση και επισης δεν εχω καθολου ορεξη για φαγητο, το στομαχι μου το νιωθω καπως..

πρίν από 5 λεπτά , Jennak83 είπε:

Κ μενα σημερα το στηθος ειναι ξεπρησμενο, που κ που εχω καμια ενοχληση και επισης δεν εχω καθολου ορεξη για φαγητο, το στομαχι μου το νιωθω καπως..

εμένα πάλι το στομάχι μ πεινάει μονίμως....τι να πω....Πότε έχεις γιατρο αγαπη μ πάλι????

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , Jennak83 είπε:

Εμένα πάλι το στήθος ΤΙΠΟΤΑ. Μη σου πω ότι μικρυνε... Υποθέτω όμως λόγω θηλασμού..

yplDp3.png

πρίν από 24 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

εμένα πάλι το στομάχι μ πεινάει μονίμως....τι να πω....Πότε έχεις γιατρο αγαπη μ πάλι????

Δευτερα...ουφ να ειναι ολα καλα,τι αγχος εχουμε ρε κοριτσια!

Just now, Farmakotriftena είπε:

Εμένα πάλι το στήθος ΤΙΠΟΤΑ. Μη σου πω ότι μικρυνε... Υποθέτω όμως λόγω θηλασμού..

Ααα εσυ θηλαζεις, οποτε μαλλον επηρεαζει κ αυτο..τι να πω με αγχωνει οταν ξεπρηζεται η αληθεια ειναι, αλλα δε μπορω να ειμαι συνεχεια τσιτα μια για την κοιλια μια για το στηθος...ο,τι ειναι να γινει θα γινει πιστευω..

πρίν από 7 λεπτά , Jennak83 είπε:

Δευτερα...ουφ να ειναι ολα καλα,τι αγχος εχουμε ρε κοριτσια!

Ααα εσυ θηλαζεις, οποτε μαλλον επηρεαζει κ αυτο..τι να πω με αγχωνει οταν ξεπρηζεται η αληθεια ειναι, αλλα δε μπορω να ειμαι συνεχεια τσιτα μια για την κοιλια μια για το στηθος...ο,τι ειναι να γινει θα γινει πιστευω..

Όλα καλά κοριτσια μ θα είναι...θα το δειτε...τα μωρά μας θα μείνουν...ΤΕΛΟΣ.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , Jennak83 είπε:

Μην αγχωνεσαι!! Συμβαινει πολυ συχνα αυτο που περιγράφεις. Θα δεις μια θα πρηζεται μια θα ξεπρηζεται. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά όπως η @Rafaelatarzan.. τα μωρά μας θα μείνουν όπως σωστά λέει!!! Μέχρι την αυχενικη εγώ και στις 2 εγκυμοσύνες μου ήμουν απόλυτα αγχωμένη και σκεφτόμουν τα χειρότερα. Με βλέπω και σε αυτήν τα ίδια να κάνω μουαχαχαχα . Πφφφ Πρεπει να σκεφτομαι σαν την Ραφαέλα!

• Χαχα 1

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Μην αγχωνεσαι!! Συμβαινει πολυ συχνα αυτο που περιγράφεις. Θα δεις μια θα πρηζεται μια θα ξεπρηζεται. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά όπως η @Rafaelatarzan.. τα μωρά μας θα μείνουν όπως σωστά λέει!!! Μέχρι την αυχενικη εγώ και στις 2 εγκυμοσύνες μου ήμουν απόλυτα αγχωμένη και σκεφτόμουν τα χειρότερα. Με βλέπω και σε αυτήν τα ίδια να κάνω μουαχαχαχα . Πφφφ Πρεπει να σκεφτομαι σαν την Ραφαέλα!

Εγώ εδώ θα σας τα λέω κάθε μέρα αν χρειαστεί...κ όλη μέρα....Κάντε όνειρα το αξίζουμε ολες μας....

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Rafaelatarzan είπε:

θα αρχίσω να ανησυχώ στο τελος που δεν εχω κάτι από συμπτώματά. Εγώ πάλι τίποτα...το είπα κ πιο πάνω...λες να χω κατι???? μπα όχι μωρε βλακεία λεω...χαχαχα απλώς ειμαι τυχερη...Ε τι λέτε κ σεις???? 

Ναί έχεις κάτι. Μια αξιοζήλευτη εγκυμοσύνη γι αυτό μη μιλάς καθόλου!! Χαχαχα

• Μου αρέσει 2

Just now, Mamacita Alina είπε:

Ναί έχεις κάτι. Μια αξιοζήλευτη εγκυμοσύνη γι αυτό μη μιλάς καθόλου!! Χαχαχα

χαχαχαχαχα..σε ευχαριστώ αγάπη μ...καλέ τι πλάκα εχουμε εδω μεσα ολες μαζι...πωωωωωω αντε να δουμε τι άλλο θα μας βγει στην πορεία....χαχαχα σημασία εχει όμως ότι όλες μαζι θα τα περάσουμε παρεα...κ θα είμαστε ολες καλα με υγεία μωράκια πάνω απ όλα...Γεια σ θεα μαμασιτα.σε παω πολυ.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

χαχαχαχαχα..σε ευχαριστώ αγάπη μ...καλέ τι πλάκα εχουμε εδω μεσα ολες μαζι...πωωωωωω αντε να δουμε τι άλλο θα μας βγει στην πορεία....χαχαχα σημασία εχει όμως ότι όλες μαζι θα τα περάσουμε παρεα...κ θα είμαστε ολες καλα με υγεία μωράκια πάνω απ όλα...Γεια σ θεα μαμασιτα.σε παω πολυ.

Αμοιβαία τα αισθήματα αγαπημένη!! Πραγματικά και πεσμένη να είμαι ανεβαίνει η διάθεση μου εδώ με τη παρέα σας. Ανυπομονώ βρε κορίτσια να μιλάμε για κλωτσιές.

Κολπακι για να μη σκέφτομαι απαισιόδοξα... Σκέφτομαι σαν να έχει γεννηθεί ήδη το μικρακι ώρες ώρες. Σκέφτομαι πως θα μετατρέψω το παιδικό δωμάτιο αν είναι αγόρι για να είναι και για τα δύο, σκέφτομαι τι θα χρειαστώ, σκέφτομαι ακόμη και ονόματα οπότε έτσι ενθουσιάζομαι τόσο που το αρνητικό συναίσθημα πάει πάτο (προς στιγμήν τουλάχιστον, μέχρι να νιώσω κάνα καλό πονάκι)

πρίν από 9 λεπτά , elpida20 είπε:

Ο άντρας μου μάζεψε τους πάντες και ψήνει να γιορτάσει που θα γίνει μπαμπάς... ΌΛΑ ΚΑΛΆ ΌΛΑ ΚΑΛΣΟΦΞΡΟ#%@@@@

Αφού ψήνει αυτός αγάπη απόλαυσε το, φάε και κάνε την έγκυο μετά να πλύνει και τα πιάτα. Αααχου ζαλίζομαι ααααχ θα κάνω εμετό αγαααπη μου χαχαχαχαχαχαχαχα 

Καλά να περάσετε!! :)

• Χαχα 1

πρίν από 40 λεπτά , elpida20 είπε:

Ο άντρας μου μάζεψε τους πάντες και ψήνει να γιορτάσει που θα γίνει μπαμπάς... ΌΛΑ ΚΑΛΆ ΌΛΑ ΚΑΛΣΟΦΞΡΟ#%@@@@

Ε ρε γλέντια...να σται πάντα έτσι αγαπη μ...χαρά κ υγεία το σπίτι σας...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...