Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, winspert είπε:

Βασικα δεν ειναι οτι υπηρχε τριχα που γυρισε μεσα. Την επομενη μερα της αποτριχωσης αρχισε φαγουρα κ απο τη μεθεπομενη εβγαλα κατι κοκκινιλες... Αυτο ηταν το θεμα μου. Μου το ειπαν κ αυτο θηλακιτιδα... Γι αυτο υπαρχει κατι καταπραυντικο; 

αααάαα ρωρα κατάλαβα αγαπη μ....φουσιντιν κόκκινη θα σ προτινα αλλα τωρα τον γιατρο α καλητερα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Rafaelatarzan είπε:

αααάαα ρωρα κατάλαβα αγαπη μ....φουσιντιν κόκκινη θα σ προτινα αλλα τωρα τον γιατρο α καλητερα....

Εμ αυτο ειναι το θεμα... Οταν το ειχα ξαναπαθει με το λειζερ ειχα βαλει φουσιντιν ή φουσικορτ κ ειχε περασει αμεσως... Το θεμα ειναι τι βαζουν τωρα.. Χαχαχα, αυτο ειναι το προβλημα... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Εμ αυτο ειναι το θεμα... Οταν το ειχα ξαναπαθει με το λειζερ ειχα βαλει φουσιντιν ή φουσικορτ κ ειχε περασει αμεσως... Το θεμα ειναι τι βαζουν τωρα.. Χαχαχα, αυτο ειναι το προβλημα... 

Τώρα δεν ξερω να σ πω αλλά σίγουρα κάτι θα υπάρχει. δω τα δερματολόγο δε συνδυασμό με τον ντοκ σ κ θα βρήκε κάτι...

άλοη Ίσως???? 

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Τώρα δεν ξερω να σ πω αλλά σίγουρα κάτι θα υπάρχει. δω τα δερματολόγο δε συνδυασμό με τον ντοκ σ κ θα βρήκε κάτι...

άλοη Ίσως???? 

Τη δερματολογο δε θελω να τη ρωτησω γιατι σε αυτη εκανα την αποτριχωση κ σταματησα. Θα ρωτησω το γυναικολογο μου την επομενη φορα, αν χρειαστει αν μπορω να βαλω ελαχιστη φουσιντιν κ πολυ τοπικα... Σε ευχαριστώ μωρο μου... 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Καλημέρα κορίτσια! 

Εγω έκανα παλιότερα λειζερ(δεν ξέρω αν ήταν φώτολύση ή κάτι άλλο, για μένα όλα λέιζερ είναι) κ αντί να καλυτερεψω, χειροτερευα!! Είχα βγάλει μέχρι φαβορίτες!!! Πήγα σε μια αισθητικό τοπ υποτίθεται και με είπε ότι ήρθαν πολλές από αυτόν κ γέμισαν παντού, θ κάνουμε ριζική. Πρώτον πονούσα πάρα πολύ, το πρόσωπο μου γέμισε σημάδια και με φύγαν πολλά λεφτά. Το λοιπόν σε μια κουβέντα πάνω με είπαν για μια άλλη με άλλο μηχάνημα λέιζερ κ ότι κάνει πολύ καλή δουλειά. 

Πήγα να δοκιμάσω κ εκεί κ είμαι υπέρ ευχαριστημενη. Στο πρόσωπο πάντα θα βγάζω, είναι ορμονοεξαρτωμενη περιοχή, αλλά μασχάλη που έκανα είναι σαν κωλος μωρού. Τίποτα απολύτως δεν εχω

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα:cry: χθες το βράδυ ξύπνησα απο έναν απίστευτα οξύ πόνο στο στομάχι μου δεν μπορούσα να κουνηθω και όταν πήγαινα να σηκωθώ υπέφερα!!! Ήπια ένα ζεστό τσάι και σαν να ηρέμησα χθες λίγο μετά άρχισε να ψιλό πονάει η κοιλιά μου.. Μπόρεσα να κοιμηθώ και το πρωί που ξύπνησα ενώ δεν πονοθσα όσο χθες ευτυχώς πάλι δυσκολεύομαι να περπατήσω γιατί νιώθω πόνο στην δεξιά πλευρά κυρίως στην κοιλιά αλλά και το στομάχι μου σα να είναι κόμπος. Τι έπαθα ξαφνικά ρε κοριτσια; το μπεμπέ κλωτσαει ατάραχο παντως:confused:

n0O1p2.png

Just now, tsilona είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Εγω έκανα παλιότερα λειζερ(δεν ξέρω αν ήταν φώτολύση ή κάτι άλλο, για μένα όλα λέιζερ είναι) κ αντί να καλυτερεψω, χειροτερευα!! Είχα βγάλει μέχρι φαβορίτες!!! Πήγα σε μια αισθητικό τοπ υποτίθεται και με είπε ότι ήρθαν πολλές από αυτόν κ γέμισαν παντού, θ κάνουμε ριζική. Πρώτον πονούσα πάρα πολύ, το πρόσωπο μου γέμισε σημάδια και με φύγαν πολλά λεφτά. Το λοιπόν σε μια κουβέντα πάνω με είπαν για μια άλλη με άλλο μηχάνημα λέιζερ κ ότι κάνει πολύ καλή δουλειά. 

Πήγα να δοκιμάσω κ εκεί κ είμαι υπέρ ευχαριστημενη. Στο πρόσωπο πάντα θα βγάζω, είναι ορμονοεξαρτωμενη περιοχή, αλλά μασχάλη που έκανα είναι σαν κωλος μωρού. Τίποτα απολύτως δεν εχω

Καλημερα κοριτσακι μου... Δυστυχώς οταν ξεκινησα στο πρόσωπο ηξερα οτι δε θα ξεμπερδεψω ποτε αλλα ελεγα οτι θα θελει μια συντηρηση. Οχι καθε διμηνο να σκαω 50αρι κ η τριχα κοτσιδα... Κ ξαναλεω αλεξανδριτη που θεωρείται το τοπ... Κ οι ορμονες μου ήταν μια χαρα... Μπορεις να μαθεις τι ειδους λειζερ κάνεις  σ αυτη την τελευταία κ καθε ποτε χρειάζεται; Τα φιλια μου... 

Just now, elpida20 είπε:

Καλημερα:cry: χθες το βράδυ ξύπνησα απο έναν απίστευτα οξύ πόνο στο στομάχι μου δεν μπορούσα να κουνηθω και όταν πήγαινα να σηκωθώ υπέφερα!!! Ήπια ένα ζεστό τσάι και σαν να ηρέμησα χθες λίγο μετά άρχισε να ψιλό πονάει η κοιλιά μου.. Μπόρεσα να κοιμηθώ και το πρωί που ξύπνησα ενώ δεν πονοθσα όσο χθες ευτυχώς πάλι δυσκολεύομαι να περπατήσω γιατί νιώθω πόνο στην δεξιά πλευρά κυρίως στην κοιλιά αλλά και το στομάχι μου σα να είναι κόμπος. Τι έπαθα ξαφνικά ρε κοριτσια; το μπεμπέ κλωτσαει ατάραχο παντως:confused:

Κοριτσακι μου καλημέρα  κ σε σενα κ περαστικα ευχομαι... Μηπως  είναι κολικος εντερου; Κατι τετοιο μου μοιάζει... Παρε κ το γιατρο σου να του το πεις μήπως σε συμβουλεψει κατι... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, elpida20 είπε:

Πάρε το γιατρό σου τηλέφωνο να σε πει τι να κάνεις. 

Κοριτσια κάθομαι συνέχεια οκλαδον, θέλω να χω τα πόδια ψηλά,αλλα στη δουλειά δε μπορώ να τα σηκώνω σε άλλη καρεκλα κ κάθομαι οκλαδον. 

Πειράζει λέτε;; 

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Πάρε το γιατρό σου τηλέφωνο να σε πει τι να κάνεις. 

Κοριτσια κάθομαι συνέχεια οκλαδον, θέλω να χω τα πόδια ψηλά,αλλα στη δουλειά δε μπορώ να τα σηκώνω σε άλλη καρεκλα κ κάθομαι οκλαδον. 

Πειράζει λέτε;; 

Οχι αυτή η στάση βολευει πολύ την κοιλιτσα σου δεν πειράζει καθόλου @elpida20οτι και να είναι πάρε τηλ τον γιατρό καλό είναι να λέμε το παραμικρό που μας ανυσηχει στον γιατρό 

xfHlp3.png

Just now, elpida20 είπε:

Από τη στιγμή που πονάς τόσο πάρε τον γιατρό όπως είπαν και τα κορίτσια! Εκείνος είτε θα σε καθησυχάσει είτε θα σε παραπέμψει για εξετάσεις να δείτε τι είναι. Μπορεί να είναι από κολικός έως και να σε πείραξε κάτι που έφαγες... Οπότε κάνε του μια ενημέρωση και δε θα χάσεις :)

καλημερα κοριτσιιιααα!!!!

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Mamacita Alina είπε:

Από τη στιγμή που πονάς τόσο πάρε τον γιατρό όπως είπαν και τα κορίτσια! Εκείνος είτε θα σε καθησυχάσει είτε θα σε παραπέμψει για εξετάσεις να δείτε τι είναι. Μπορεί να είναι από κολικός έως και να σε πείραξε κάτι που έφαγες... Οπότε κάνε του μια ενημέρωση και δε θα χάσεις :)

καλημερα κοριτσιιιααα!!!!

Δεν θα την πάρω γιατί τον έχω ξανά νιώσει αυτό τον πόνο στις αρχές.. Και μάλλον με πείραξε το μπέργκερ που εφαγα

n0O1p2.png

Just now, elpida20 είπε:

Δεν θα την πάρω γιατί τον έχω ξανά νιώσει αυτό τον πόνο στις αρχές.. Και μάλλον με πείραξε το μπέργκερ που εφαγα

Απλά να προσέχεις κορίτσι μου, αν δεις ότι συνεχίζεται μη διασταζεις να παίρνεις τηλέφωνο. Κι εγώ με την περιγραφή σου κολικο σκέφτηκα. Όπως και να έχει περαστικά εύχομαι! Ελπίζω να νιώθεις ήδη καλύτερα!

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε; Εγώ έχω ξετρελαθει με τις κινήσεις της μπέμπας, τη νιώθω συνέχεια και ξεκάθαρα πια, νομίζω ζωηρεψαμε. Αφήστε που με ηρεμεί που κάνει αισθητή την παρουσία της!

Κάποτε τα τικερακια μας έγραφαν 5 εβδομάδες, και τώρα δείτε φτάσαμε στα μισά❤❤❤

• Μου αρέσει 3

EGLbp2.png

πρίν από 38 λεπτά , elpida20 είπε:

Καλε παρε το γιατρο σου και πες του το....γι αυτο τους πληρωνουμε...και ακαταλληλες ωρες ακομα πρεπει να τους ενοχλουμε αν κατι μας ανησυχει. 

Ειχες μια εξεταση αν δεν κανω λαθος προχθες...πώς πηγε? Ολα καλα η κορακλα σου?

12 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Tsilona                  πητ    27/9      κοριτσάκι!!

mamacita Alina   πητ    2/10      κοριτσάκι!!

Jennak83             πητ     3/10      αγοράκι!!

Giotitsa                 πητ    4/10      αγοράκι!!

Elpida20               πητ    5/10       κοριτσάκι!!

farmakotriftena   πητ    5/10      κοριτσάκι!!

Gogouli                 πητ     8/10     κοριτσάκι!!

Winspert               πητ    8/10      αγοράκι!!

Irene82                 πητ     9/10      αγοράκι!!

Marioula1234      πητ    10/10     κοριτσάκι!!

Evangeliaa            πητ    12/10     κοριτσάκι!!

Nikoleta ...            πητ    19/10     αγοράκι!!

Giwtouli1990        πητ    20/10     αγοράκι!!

katerinaki 86        πητ     23/10    αγοράκι!!

Εχεις σιγουρα αγορι;; Αχαχα

Εγώ μόνο στα κορίτσια ειχα/εχω αυτό το πρόβλημα. Στον γιο μου είχα ξεχάσει τι σημαίνει τρίχα. Στα κορίτσια Επίσης το μαλλί ειχε/έχει μακρυνει απίστευτα (στην 1η κόρη είχα φτάσει μέχρι τη μέση) ενώ στον γιο δεν μεγάλωσε ούτε εκατοστό, αλλά πυκνωσε..

Καλε τι βλεπω? Απο κει που ηταν περισσοτερα τα κοριτσια τωρα πηραν κεφαλι τα αγορια???

Αχ αντε να το σιγουρεψω κι εγω στη β' επιπεδου γιατι μονο με ποσοστα μου εχουν πει...κανεις σιγουρα...

verzp2.pngYgrLp2.png

Επίσης! Έχω μια αίσθηση από κάτω στο κουλι μου, σαν να καβαλουσα ποδήλατο πολλές ώρες κ με ενοχλούσε η σέλα. Αχαχαχχχα

Το είχα κ στην πρώτη αυτό αλλά δε θυμάμαι σε ποια εβδομάδα με είχε αρχίσει. Εσείς; 

1 ώρα πρίν, winspert είπε:

Καλημερα κοριτσακι μου... Δυστυχώς οταν ξεκινησα στο πρόσωπο ηξερα οτι δε θα ξεμπερδεψω ποτε αλλα ελεγα οτι θα θελει μια συντηρηση. Οχι καθε διμηνο να σκαω 50αρι κ η τριχα κοτσιδα... Κ ξαναλεω αλεξανδριτη που θεωρείται το τοπ... Κ οι ορμονες μου ήταν μια χαρα... Μπορεις να μαθεις τι ειδους λειζερ κάνεις  σ αυτη την τελευταία κ καθε ποτε χρειάζεται; Τα φιλια μου... 

Πλέον έχω φτάσει σε σημείο να θέλω επανάληψη κάθε 2 με 3 μηνες πρόσωπο. 

Αλέξανδριτη πρέπει να ναι αλλα κ το πρώτο λέιζερ που με φουντωσε επίσης. Το μηχάνημα που κάνω τώρα φαίνεται πολύ πιο καινούριο όμως απτό αλλο. Κ καταλαβαίνω κ την αίσθηση διαφορετικά. Τότε το νοιώθω. Τωρα όχι, έχει πολύ δυνατό δροσερό αέρα κ όσο χτυπάει την τρίχα φυσάει κ δεν καταλαβαίνω τπτ. 

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Πλέον έχω φτάσει σε σημείο να θέλω επανάληψη κάθε 2 με 3 μηνες πρόσωπο. 

Αλέξανδριτη πρέπει να ναι αλλα κ το πρώτο λέιζερ που με φουντωσε επίσης. Το μηχάνημα που κάνω τώρα φαίνεται πολύ πιο καινούριο όμως απτό αλλο. Κ καταλαβαίνω κ την αίσθηση διαφορετικά. Τότε το νοιώθω. Τωρα όχι, έχει πολύ δυνατό δροσερό αέρα κ όσο χτυπάει την τρίχα φυσάει κ δεν καταλαβαίνω τπτ. 

Κ εγω καθε διμηνο ηθελα επαναληψη αλλα εκανα 4 συνεχομενα χρόνια... Ηλπιζα να δω καλυτερευση... Μηπως δεν ειναι αλεξανδριτη κ ειναι διοδικο αυτο που κανεις τωρα γιατι ειχα  διαβασει οτι αυτη τη δροσια τη νιωθεις στο διοδικο... Δεν ξερω ομως... Εγω παντως μετα τη γεννα θα δοκιμασω διοδικο... Ασε που για να κανω του αλεξανδριτη πηγαινα 45 χιλιομετρα δρομο κ αλλα 45 να γυρισω... Το διοδικο  ειναι στην πολη μου... Κ μαλλον για τωρα θα κανω δοκιμη με κλωστη αντι για κερι μηπως δεν μου κανει ερεθισμους... Εσυ τι λες @Rafaelatarzan? Θα ειναι καλυτερα η κλωστη; 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...