Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , elpida20 είπε:

Εγώ χάλια. Το στήθος με πονάει το στομάχι μου είναι χάλια, επέστρεψαν και τα πονακια στην κοιλιά 

Μάλλον δεν είναι η μέρα μας κορίτσια! Ελπιδακι μάλλον μας φταίει η βδομάδα χαχαχα αν δεν κάνω λάθος είμαστε μαζί, σήμερα μπήκα στην 6η.

πρίν από 4 λεπτά , Jennak83 είπε:

Απο τοτε που εμεινα ναι, δηλ παω τουαλετα καθε 2 περιπου. Ομως ηταν στο κεντρο η σουβλια, τι να πω..

Κοίταξε αν συνεχίσει και πονάει πολύ πες το γιατρό σου. Αλλά αν κρίνω από την εμπειρία μου, έχει πάνω από δέκα μέρες κορίτσι μου που είμαι έτσι, καλά την προηγούμενη βδομάδα με έπιανε παρά πολλές φορές τη μέρα, κι όμως όλα πάνε καλά. Εννοείται να προσέχεις και να ξεκουραζεσαι αλλά μην ανησυχείς καθόλου. 

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

πρίν από 3 λεπτά , gogouli_ είπε:

Μάλλον δεν είναι η μέρα μας κορίτσια! Ελπιδακι μάλλον μας φταίει η βδομάδα χαχαχα αν δεν κάνω λάθος είμαστε μαζί, σήμερα μπήκα στην 6η.

Κι εμένα ξεκίνησαν από χθες 6+1 και σήμερα από πιο χάλια

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

6 βδομάδα σήμερα.. Ξεκινάει σιγά σιγά η καρδούλα και οι ορμόνες μας εκδικούνται. Άλλες 18 μέρες για να ακούσω και εγώ αυτόν τον ήχο :x

n0O1p2.png

πρίν από 17 λεπτά , gogouli_ είπε:

Κοίταξε αν συνεχίσει και πονάει πολύ πες το γιατρό σου. Αλλά αν κρίνω από την εμπειρία μου, έχει πάνω από δέκα μέρες κορίτσι μου που είμαι έτσι, καλά την προηγούμενη βδομάδα με έπιανε παρά πολλές φορές τη μέρα, κι όμως όλα πάνε καλά. Εννοείται να προσέχεις και να ξεκουραζεσαι αλλά μην ανησυχείς καθόλου. 

Εσυ ενιωθες δυνατες σουβλιες στο κεντρο χαμηλα; Μια φορα ενιωσα εγω σημερα, αλλα καταλαβαινεις αν εχεις καει...τρεμεις!

@Jennak83 @Rafaelatarzan @Farmakotriftena @elpida20 γεια σας κοριτσαρες και σε όλα τα αλλά κορίτσια εγώ Εχω απίστευτη υπνηλία κορίτσια δεν μπορω με το που τρώω γίνομαι σαν ζόμπι:P επίσης σκέφτομαι να συνδεσω λαστιχακι με την τουαλέτα για να τσισακια χαχαχαχαχαχαχαχα δεν γίνεται αυτο που το βρίσκω τόσο κατουρι λυστε μου την απορια

• Χαχα 4

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Jennak83 είπε:

Εσυ ενιωθες δυνατες σουβλιες στο κεντρο χαμηλα; Μια φορα ενιωσα εγω σημερα, αλλα καταλαβαινεις αν εχεις καει...τρεμεις!

Ναι κορίτσι μου, αυτό το ένιωθα από τα μέσα του κύκλου πριν καν μάθω εγκυμοσύνη, κι επειδή η περίοδος με βασανιζε αρκετά ειδικά.την πρώτη μέρα το έριξα εκεί. Έλεγα πονάω γιατί θα αδιαθετησω. Αυτό συνεχίστηκε καθημερινά και με μεγάλη ένταση. Μέχρι που έκανα το τεστ στις 29.01 και όταν είδα θετικό δεν πρόλαβα καν να χαρώ, φοβήθηκα πολύ γιατί εγώ ήδη πονούσα καμία βδομάδα! Οι πόνοι δεν είναι σαν τα τσιμπηματακια στα δεξιά και αριστερά. Είναι ακριβώς στο κέντρο και νιώθω σαν ένα πολύ έντονο τράβηγμα με στάχτη, είναι στιγμιαιο σχετικά, δεν έχει μεγάλη διάρκεια αλλά αρκεί για να σε ταράξει. Γι'αυτό από τις 29.01 παίρνω το vasclor. Κορίτσι μου μην ανησυχείς, νομίζω με το άγχος μας γινόμαστε χειρότερα. Να σκεφτεσαι θετικά και να προσπαθήσεις να βγάλει από το μυαλό σου την αΡύζια που είχες. Το σπορακι αυτό ήρθε για να μείνει!

πρίν από 23 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Άρα μας περιμένει δύσκολη εβδομάδα! 

πρίν από 9 λεπτά , Jennak83 είπε:

Με σφαχτη εννοώ, το κινητό με διορθώνει μόνο του χαχα

• Ευχαριστώ 1

EGLbp2.png

Σουβλιες είχα κι εγώ σε όλες τις εγκυμοσύνες μου.  @Giotitsa κι εγώ έχω γίνει κατρουλου. Πω πω βρε κορίτσια στον γιο μου είχα πολύ άσχημη εγκυμοσύνη από θέμα συμπτωμάτων και τα θυμήθηκα σήμερα έτσι όπως ειμαι..

yplDp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Σουβλιες είχα κι εγώ σε όλες τις εγκυμοσύνες μου.  @Giotitsa κι εγώ έχω γίνει κατρουλου. Πω πω βρε κορίτσια στον γιο μου είχα πολύ άσχημη εγκυμοσύνη από θέμα συμπτωμάτων και τα θυμήθηκα σήμερα έτσι όπως ειμαι..

να σου πω κατι εμενα δεν με νοιαζει να ειμαι χαλια να εχω οσα συμπτωματα ειναι αρκει το μωρακι μου να ειναι υγιη ολα θα τα υπομεινω για το σπουργιτακι μου

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

καλησπέρα κοριτσια ....Εγώ πάλι δεν εχω τίποτα...μονο τα φάρμακα μ θυμίζουν οτι ειμαι εγκυος τα τσισα που όσο πανε κ γίνονται όλο κ πιο πολύ κ το στήθος το οποίο με ποναει οποτε το θυμηθεί....χαχαχαχα πάντως δεν ανησυχώ καθόλου....6+ 4 σήμερα εγω....Τετάρτη γιατρο επιτελους.....

πρίν από 4 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

καλησπέρα κοριτσια ....Εγώ πάλι δεν εχω τίποτα...μονο τα φάρμακα μ θυμίζουν οτι ειμαι εγκυος τα τσισα που όσο πανε κ γίνονται όλο κ πιο πολύ κ το στήθος το οποίο με ποναει οποτε το θυμηθεί....χαχαχαχα πάντως δεν ανησυχώ καθόλου....6+ 4 σήμερα εγω....Τετάρτη γιατρο επιτελους.....

Ταρζάν μαζί είμαστε εμείς. 6+3 σήμερα (μπερδεύτηκα πιο πάνω και είπα 6+2) και την Τετάρτη έχω γιατρό. Δεν θα πω πάλι ότι η Τέταρτη αργεί πολύ.. αργεί παααρα πολυ.

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Farmakotriftena είπε:

Ταρζάν μαζί είμαστε εμείς. 6+3 σήμερα (μπερδεύτηκα πιο πάνω και είπα 6+2) και την Τετάρτη έχω γιατρό. Δεν θα πω πάλι ότι η Τέταρτη αργεί πολύ.. αργεί παααρα πολυ.

Ναι μαζι ειμαστε...οχι δεν αργει σ λέω η τέταρτη...3 μέρες έμειναν αγαπη μ...θα περάσουν ποκυ γρηγορα θα δεις....Είμαστε κ μεις ολες μαζι εδω ....Που θα πάει θα φύγουν οι μέρες.πως είσαι σήμερα????

πρίν από 14 λεπτά , Giotitsa είπε:

να σου πω κατι εμενα δεν με νοιαζει να ειμαι χαλια να εχω οσα συμπτωματα ειναι αρκει το μωρακι μου να ειναι υγιη ολα θα τα υπομεινω για το σπουργιτακι μου

Πιο πολύ αγχώνομαι γιατί έχω και τον μπέμπη μου που πρέπει να φροντίζω. Η κόρη μου είναι στα 4 οπότε σε πολλά πλέον αυτοεξυπηρετειται. Η 2η εγκυμοσύνη μου ήταν άθλια. Ήμουν 9 βδομάδες στο κρεβάτι άπαξ και σηκωνομουν 2λεπτα μετά ξερναγα με τις ώρες ή είχα σπασμούς. Το βράδυ που έκανα μπάνιο συνήθως έκανα και εμετούς ταυτόχρονα. Επίσης δεν μπορούσα να βάλω μπουκιά στο στόμα μου. Στον γιατρό πήγαινα με τα χίλια ζόρια και με το που έμπαινα με έβαζε σε ένα κρεβάτι να περιμένω μέχρι να έρθει η σειρά μου..  και άλλα πολλά και μακριά από εμάς..

πρίν από 5 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

Ναι μαζι ειμαστε...οχι δεν αργει σ λέω η τέταρτη...3 μέρες έμειναν αγαπη μ...θα περάσουν ποκυ γρηγορα θα δεις....Είμαστε κ μεις ολες μαζι εδω ....Που θα πάει θα φύγουν οι μέρες.πως είσαι σήμερα????

Ξύπνησα με χάλια στομάχι και ζαλαδες και τάση για εμετό. Όμως όσο περνάει η ώρα ειμαι λίγο καλύτερα!! 

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Πιο πολύ αγχώνομαι γιατί έχω και τον μπέμπη μου που πρέπει να φροντίζω. Η κόρη μου είναι στα 4 οπότε σε πολλά πλέον αυτοεξυπηρετειται. Η 2η εγκυμοσύνη μου ήταν άθλια. Ήμουν 9 βδομάδες στο κρεβάτι άπαξ και σηκωνομουν 2λεπτα μετά ξερναγα με τις ώρες ή είχα σπασμούς. Το βράδυ που έκανα μπάνιο συνήθως έκανα και εμετούς ταυτόχρονα. Επίσης δεν μπορούσα να βάλω μπουκιά στο στόμα μου. Στον γιατρό πήγαινα με τα χίλια ζόρια και με το που έμπαινα με έβαζε σε ένα κρεβάτι να περιμένω μέχρι να έρθει η σειρά μου..  και άλλα πολλά και μακριά από εμάς..

Ναι κορίτσι μου ξέρω τι εννοεις ακριβως αλλά πρέπει να κάνουμε υπομονή αρκεί τα μωρακια μας να είναι καλά δεν λέω ταλαιπωρουμαστε ετσι αλλά εμένα δεν με νοιάζει καν αλήθεια σου λέω 

• Μου αρέσει 2

xfHlp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ξύπνησα με χάλια στομάχι και ζαλαδες και τάση για εμετό. Όμως όσο περνάει η ώρα ειμαι λίγο καλύτερα!! 

σε καταλαβαίνω.......ελπίζω να είναι περαστικό κ γρήγορο όλο αυτό...πιες κάνα χυμό..Και αν μπορείς κοιμήσου κ λίγο..φιλιά στα ζουζουνια σ

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Giotitsa είπε:

Ναι κορίτσι μου ξέρω τι εννοεις ακριβως αλλά πρέπει να κάνουμε υπομονή αρκεί τα μωρακια μας να είναι καλά δεν λέω ταλαιπωρουμαστε ετσι αλλά εμένα δεν με νοιάζει καν αλήθεια σου λέω 

Δεν έχω βοήθεια από πουθενά και ο άντρας μου λείπει όλη μέρα. Για τον μικρό με νοιάζει. Αν είχα τώρα την εγκυμοσύνη που είχα στον γιο μου δεν ξέρω πως θα τα κατάφερνα. Αλλά όπως λες τα μωράκια μας να είναι καλά! Μην το κακομελεταω μπορεί να είναι ήπια αυτή τη φορά.

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...