Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Κοριτσια να μη σας τρομαξω αλλα μαλλον μαζευομαστε δυο ανωμαλες... Βασικα εγω οταν ειχα κανει καμπυλη δεν μπορω να πω οτι το απολαυσα κιολας αλλα δε με χαλασε καθολου... Δεν με αηδιασε που γενικα εχω θεμα... Χαχαχα, την καλησπερα μου!!!!! 

• Χαχα 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Τουλάχιστον τα έτοιμα σκευάσματα έχουν καλύτερη γεύση. Το πιο χάλια ειναι να παίρνεις τη σκόνη από το φαρμακείο και να στο διαλύσουν σε νερό (που δε διαλύεται κιολας) αυτό πρέπει να είναι αηδία. Εγώ πάντως την αντιπαθώ αυτήν την εξέταση..

• Χαχα 1

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Τουλάχιστον τα έτοιμα σκευάσματα έχουν καλύτερη γεύση. Το πιο χάλια ειναι να παίρνεις τη σκόνη από το φαρμακείο και να στο διαλύσουν σε νερό (που δε διαλύεται κιολας) αυτό πρέπει να είναι αηδία. Εγώ πάντως την αντιπαθώ αυτήν την εξέταση..

Εγω παλι αντιπαθω την ωρα που κάνει  κ τα επαναλαμβανόμενα τρυπηματα... Βεβαια εχω συνηθίσει κιολας τις αιμοληψιες... Αλλα τοσες μεσα σε 2 ωρες.... :shock:

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Ααααχ αυτό μάλλον πίνω εγώ γιατί μου λένε ανακάτευε και ανακατεύε... Και αν δεν ανακατεύω γίνεται κομματάκια μασωμενα ιιιιου

• Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Τι εννοεις ετοιμα σκευασματα?

Εγω απ οσο θυμαμαι περσι ειχα αγορασει γλυκοζη σε υγρο απο φαρμακειο, ενα παχυρευστο υγρο, το οποιο μου το διελυσαν σε νερο...

verzp2.pngYgrLp2.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

Εγω απ οσο θυμαμαι περσι ειχα αγορασει γλυκοζη σε υγρο απο φαρμακειο, ενα παχυρευστο υγρο, το οποιο μου το διελυσαν σε νερο...

Ένα μπουκάλι σιρόπι θα το λεγα με γεύση λεμόνι ήπια στην καμπύλη εγώ. Έτοιμο ήταν, σκέψου το μπουκάλι σιρόπι αντιβίωσης, τέτοιο ήταν. Δεν το κουνησα, διάφανο κίτρινο ήταν. Στην πρώτη ήταν μια σκόνη που ανακάτεψαν.και τα δύο ιού ήταν 

UBi6p3.pngwFClp3.png

Καλημέρα! Κι εγώ το κίτρινο ήπια που είχε γεύση λεμόνι. Υποθέτω η σκόνη θα είναι χειρότερη...ειδικά αν έχει και κομματάκια... Δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα ακόμα. Το βράδυ της Δευτέρας θα τα πάρω μαζί με όλα τα υπόλοιπα, εκτός από τοξόπλασμα και ερυθρά που θα πάρω την Τρίτη.

13 hours ago, Giwtouli1990 said:

Ναιιιιι κι εγώ από εκεί πήρα το μαξιλάρι πριν λίγο καιρό, έτσι κι εγώ μόνο τη θηκούλα αγόρασα.. Από εκεί πήρα και το λίκνο που σας έλεγα! Έχει υπέροχα πραγματάκια, ξεμυαλίστηκααααα!!!

Μμμ το λες και ανωμαλία ναι!!!! Γράψε μας για τα αποτελέσματα..

Ωραία ήταν που χαζέψαμε λιγάκι... Το λίκνο λες αυτό που είχε στα 90 ευρώ? Γιατί κι εγώ το λιμπίστηκα...!

Εχθές πήγα και στα mothercare και πήρα τα πρώτα μου 2 παντελόνια (φόρμες) εγκυμοσύνης και 2 σουτιέν που είναι και θηλασμού. Φουλ ενθουσιασμένη είμαι!!!! Έχω κάνει και μία κοιλάρα!!! Από κεί που γκρίνιαζα που δεν έχω, τώρα μοιάζω ότι είμαι στον 6ο!!! Μέσα σε 2 εβδομάδες... Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη!!!

Επίσης, εχθές από τη χαρά μου με τη βόλτα και τους φίλους και τη eurovision κλπ το έριξα εντελώς έξω! Το μεσημέρι έφαγα κεμπαπ στο Μοναστηράκι, δεν έφαγα απογευματινό καθόλου και το βράδυ έφαγα πατατάκια και burger!!! Γουρούνιασα εντελώς! Και ξέρετε τι έπαθα? Μαστούρωσα από το φαγητό. Είχα τόσο καιρό να φάω λιπαρά και ειδικά trans λιπαρά και θόλωσαν λίγο τα μάτια μου και ζαβλακώθηκα. Κοιμήθηκα στο ενδιάμεσο της eurovision και ξύπνησα για τη βαθμολογία!!!

Σήμερα πρώτη φορά κοιμήθηκα με το μαξιλάρι μου και έχω ξυπνήσει μες στην ενέργεια!!!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 5

4wnKp2.png 

14 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

Κάποια διαγνωστικά έχουν έτοιμες πορτοκαλάδες! Δεν αγοραζεια εσυ κάτι. Και έχουν σχετικά ωραία γεύση! Είναι σαν να πίνεις μια γλυκιά πορτοκαλάδα!

yplDp3.png

3 ώρες πρίν, Clue είπε:

Καλημέρα! Κι εγώ το κίτρινο ήπια που είχε γεύση λεμόνι. Υποθέτω η σκόνη θα είναι χειρότερη...ειδικά αν έχει και κομματάκια... Δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα ακόμα. Το βράδυ της Δευτέρας θα τα πάρω μαζί με όλα τα υπόλοιπα, εκτός από τοξόπλασμα και ερυθρά που θα πάρω την Τρίτη.

Ωραία ήταν που χαζέψαμε λιγάκι... Το λίκνο λες αυτό που είχε στα 90 ευρώ? Γιατί κι εγώ το λιμπίστηκα...!

Εχθές πήγα και στα mothercare και πήρα τα πρώτα μου 2 παντελόνια (φόρμες) εγκυμοσύνης και 2 σουτιέν που είναι και θηλασμού. Φουλ ενθουσιασμένη είμαι!!!! Έχω κάνει και μία κοιλάρα!!! Από κεί που γκρίνιαζα που δεν έχω, τώρα μοιάζω ότι είμαι στον 6ο!!! Μέσα σε 2 εβδομάδες... Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη!!!

Επίσης, εχθές από τη χαρά μου με τη βόλτα και τους φίλους και τη eurovision κλπ το έριξα εντελώς έξω! Το μεσημέρι έφαγα κεμπαπ στο Μοναστηράκι, δεν έφαγα απογευματινό καθόλου και το βράδυ έφαγα πατατάκια και burger!!! Γουρούνιασα εντελώς! Και ξέρετε τι έπαθα? Μαστούρωσα από το φαγητό. Είχα τόσο καιρό να φάω λιπαρά και ειδικά trans λιπαρά και θόλωσαν λίγο τα μάτια μου και ζαβλακώθηκα. Κοιμήθηκα στο ενδιάμεσο της eurovision και ξύπνησα για τη βαθμολογία!!!

Σήμερα πρώτη φορά κοιμήθηκα με το μαξιλάρι μου και έχω ξυπνήσει μες στην ενέργεια!!!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!

Καλά έκανες κορίτσι μου είχες καιρό και το χάρηκες!!! Επιβράβευσε τον εαυτό σου που και που, χρειάζεται κι αυτό! Όχι λέω ένα μπεζ που από 180 το είχαν 140 αλλά μου φάνηκαν αρκετά για λίκνο, δώσαμε μετρητά και μας το άφησαν 114.. Άσε κι εγώ σήμερα το πρωί φορούσα κολλητή μπλούζα και με ρώτησε ένας κυριούλης απ'τη γειτονιά αν μπήκα στον 7ο... :lol: Κοιλιά και βυζιά στο Θεό!!! 

• Χαχα 1

nZmZp2.png

Πάντως εμενα αυτο που με χαλασε σε αυτη την εξεταση δεν ηταν οταν το επινα, αλλα το μετα...Μετα απο κανενα 10λεπτο λοιπον ενιωσα μια ανακατωσούρα και μια ζαλαδα και ολη την υπολοιπη ωρα μεχρι να τελειωσουμε ημουν ταβλα σε ενα κρεβατι....ειχα παρει και βιβλιο τρομαρα μου για να διαβαζω και να περασει η ωρα...χαχα, εδω γελανε!

verzp2.pngYgrLp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Giotitsa είπε:

Καλημέρα χοντρόυλες τι κανετε έχουμε χαθεί ρεεε πείτε μου τά νεα σας ;

Καλημεραααα εγώ σήμερα στις 6 έχω υπέρηχο και λογικά θα μου πει να κλείσω για Β επιπέδου. Ανυπομονώ να δω πόσο μεγάλωσε η μπουμπού 

Κορίτσια εμένα από προχθές που έγινα 20 εβδομάδων κάθε απόγευμα κλωτσαει πολλές φορές.. Νιώθω κάτι σαν χτυπο να το πω πεταρισμα να το πω και το νιώθω πολύ συχνά τα απογεύματα. Μα πόσο χοντρό μπεμπέ έχω πια και την νιώθω τόσο πολύ :-P

• Μου αρέσει 2

n0O1p2.png

Just now, elpida20 είπε:

Καλημεραααα εγώ σήμερα στις 6 έχω υπέρηχο και λογικά θα μου πει να κλείσω για Β επιπέδου. Ανυπομονώ να δω πόσο μεγάλωσε η μπουμπού 

Κορίτσια εμένα από προχθές που έγινα 20 εβδομάδων κάθε απόγευμα κλωτσαει πολλές φορές.. Νιώθω κάτι σαν χτυπο να το πω πεταρισμα να το πω και το νιώθω πολύ συχνά τα απογεύματα. Μα πόσο χοντρό μπεμπέ έχω πια και την νιώθω τόσο πολύ :-P

Χαχαχααχχαχαχα γελαωω και εμενα Ελπίδακι πλέον ετσι κάνει το καταλαβαίνω κανονικοτατα με το χερι κλωτσαει κανονικα και με το νομο χθες είχε βρει μπάλα την ουροδόχο κύστη μου χαχαχαχαχαχαχαχα καλη επιτυχία στον υπέρηχο να μας στείλεις νά μας πεις

xfHlp3.png

Just now, elpida20 είπε:

Τελεια κοριτσακι μου... Με το  καλό να δεις τη μπουμπου σου... Εγω αύριο γινομαι 20 εβδομαδων... Κ εγω τον καταλαβαίνω τον μπεμπουλη μου πολυ συχνα... Κυριως πρωι κ βραδυ... Κ τωρα αυτη τη στιγμη που γραφω εχει βρει κέντρο κ κλωτσαει... Ειναι φοβερο... Ενα σχηματισμενο μικρο ανθρωπακι μεγαλωνει μεσα μας!!!!! Περιμενουμε νεα σου!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

ρε ολες μιλανε τι νεκρα εχει πεσει στο θεμα μας καλεεεεεε μπειτε να μιλησουμε θα μας περασουν σε απαντησεις εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε χωριαααααααααααα που ειστε ;;;;

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...