Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Giotitsa είπε:

Αχ σπουργιτινα εχεις τι ωραιαααα κορίτσι μου με το καλό να το φέρεις στον κοσμο Οσο πάρει αγάπη μην ανησυχεις

Ναι ναι κορίτσι έχω.. Λίγο έμεινε ακομα μέχρι να το πιάσω στα χέρια μ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Ναι ναι κορίτσι έχω.. Λίγο έμεινε ακομα μέχρι να το πιάσω στα χέρια μ..

Μια χαρά αγαπη σύντομα θα το εχεις αγάπη όλα καλά θα πάνε 

xfHlp3.png

Εμένα μου έχει γράψει από τώρα εκτός από φιλισίν και σίδηρο (που τα παίρνω) και ασβέστιο (που δεν το παίρνω).

Κορίτσια, εσείς που έχετε και άλλο-α παιδί-ιά, τους το έχετε πει για το νέο μωρό; Πώς έχουν αντιδράσει; Εμένα, ο μικρός μου γιος δεν νομίζω ότι κατάλαβε τι είπα. Ο μεγάλος όμως χάρηκε πάρα πολύ! Πολλές φορές πιάνει και την κοιλιά μου και λέει "Ούα" (δλδ μωρό).

Πάντως όταν είχα φέρει το δεύτερο παιδί στο σπίτι, περάσαμε δύσκολες στιγμές: θυμούς, νεύρα, του πέταγε πράγματα, συνέχεια τον είχα πάνω στο τραπέζι τον καημένο για να μην τον φτάνει. Τώρα νομίζω ότι δεν θα έχουμε τέτοια.

My first son: October 2015/ My second son: August 2017/ New baby: September 2019

Διαφημίσεις

1 hour ago, Rosali είπε:

Εμένα μου έχει γράψει από τώρα εκτός από φιλισίν και σίδηρο (που τα παίρνω) και ασβέστιο (που δεν το παίρνω).

Κορίτσια, εσείς που έχετε και άλλο-α παιδί-ιά, τους το έχετε πει για το νέο μωρό; Πώς έχουν αντιδράσει; Εμένα, ο μικρός μου γιος δεν νομίζω ότι κατάλαβε τι είπα. Ο μεγάλος όμως χάρηκε πάρα πολύ! Πολλές φορές πιάνει και την κοιλιά μου και λέει "Ούα" (δλδ μωρό).

Πάντως όταν είχα φέρει το δεύτερο παιδί στο σπίτι, περάσαμε δύσκολες στιγμές: θυμούς, νεύρα, του πέταγε πράγματα, συνέχεια τον είχα πάνω στο τραπέζι τον καημένο για να μην τον φτάνει. Τώρα νομίζω ότι δεν θα έχουμε τέτοια.

καλημερα ναι του το ειπα αφου γιαυτον εμεινα εγκυος τωρα, αν δεν το ηθελε τοσο πολυ δεν θα εκανα ακομη δευτερο! χαρηκε τοοοοσο πολυ :) εβγαλε και τραγούδι χαχα  χαϊδεύει την κοιλια μου και λεει μωρακι μου μικρο που κρυβεσαι εδω μωράκι μου γλυκο πολύ σε αγαπω... 

• Μου αρέσει 2

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημερα μέλλουσες  μανούλες :)

Μαμά διδύμων εδω, 1.5 ετους και Πρώτα ο Θεός μανούλα τελος Σεπτεμβρίου στο τριτο παιδακι . Δεν βλέπω να έχει ανοιχτεί σχετικό γκρουπ για μήνα Σεπτέμβρη οπότε και έγραψα εδώ. 

Καλές εγκυμοσύνες  ! 

2 ώρες πρίν, Rosali είπε:

Πώς πάτε Ροζαλί; Στο τριτο και εσυ;

είμασταν μαζί στις μαμάδες Αυγούστου του 17 αν θυμασαι ,αλλά χαθήκαμε γιατι πήγαμε όσες είχαμε facebook εκεί. Κρατάμε πολύ στενές επαφές με τα κορίτσια δυο χρονια τωρα  έχεις τα χαιρετίσματα τους :)

FuIpp2.png
zmn9p2.png

Καλημέρα! Όχι εγώ δεν.εχω πει τίποτα , στην κόρη μου δλδ γιατί ο μπέμπης έτσι κι αλλιώς δεν θα καταλάβει. Αλλά και πέρσυ που ήμουν έγκυος στον μπεμπη στην κόρη μου άργησα να το πω. Περίπου όταν άρχισε να φουσκώνει η κοιλιά της το είπα.

Κορίτσια εγώ είμαι χάλια. Ατονία , κάτασπρη σαν πανί, το στομάχι μου χάλια. Θέλω να κάνω εμετό. Anyway υπομονή..

• Λυπημένη/-ος 1

yplDp3.png

Καλημερα κοριτσια μου! Ενιωσα κατι σουβλιες στο κεντρο σημερα για κανα 2 δευτερολεπτα δυνατες, να μου πηγε! Το μυαλο μου πηγε στο κακο..μετα λεω μηπως ειναι κ το εντερο λογω δυσκοιλιοτητας καταλαβαινετε...εσεις εχετε ετσι δυνατες σουβλιες που κ που; 

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Jennak83 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου! Ενιωσα κατι σουβλιες στο κεντρο σημερα για κανα 2 δευτερολεπτα δυνατες, να μου πηγε! Το μυαλο μου πηγε στο κακο..μετα λεω μηπως ειναι κ το εντερο λογω δυσκοιλιοτητας καταλαβαινετε...εσεις εχετε ετσι δυνατες σουβλιες που κ που; 

Κορίτσι μου εγώ τις έχω, γι'αυτό ξεκίνησα το vasclor. Είχα γενικά διάφορα πονακια, σαν περιόδου συν τις σουβλιες που λες. Είναι πολύ στιγμιαίες βέβαια! Τώρα τελευταία μπορώ να πω ότι έχω βελτιωθεί πολύ στο θέμα αυτό. Νιώθω 1-2 μέσα στην ημέρα αλλά όχι τόσο έντονες. Μην αγχώνεσαι! Όλα θα πάνε καλά!

EGLbp2.png

πρίν από 1 λεπτό , gogouli_ είπε:

Κορίτσι μου εγώ τις έχω, γι'αυτό ξεκίνησα το vasclor. Είχα γενικά διάφορα πονακια, σαν περιόδου συν τις σουβλιες που λες. Είναι πολύ στιγμιαίες βέβαια! Τώρα τελευταία μπορώ να πω ότι έχω βελτιωθεί πολύ στο θέμα αυτό. Νιώθω 1-2 μέσα στην ημέρα αλλά όχι τόσο έντονες. Μην αγχώνεσαι! Όλα θα πάνε καλά!

Ουφ, εγω γενικα δεν εχω πονους αλλα σημερα φοβηθηκα πολυ γιατι ειχα μια ασχημη εμπειρια που ξεκινησε ετσι..ευχαριστω κοριτσακι μου, μακαρι να μας πανε ολα καλα.

2 ώρες πρίν, elpida20 είπε:

Καλημέρα κορίτσια πως είστε σήμερα; 

Καλημέρα κορίτσι μου, σήμερα δεν είναι πολύ καλή μέρα. Χάλια στομάχι, όσο για το στήθος, κορίτσια ούτε να κοιμηθώ μπορούσα, απίστευτος πόνος σήμερα. Πώς είσαι εσύ Ελπιδακι;

πρίν από 15 λεπτά , Jennak83 είπε:

Κορίτσι μου επίσης ξέχασα να σου πω ότι η γιατρός για το έντερο μου είπε κι εμένα. Μπορεί να μην είναι γυναικολογικης φύσεως ο συγκεκριμένος πόνος. Σε ταλαιπωρεί δυσκοιλιότητα;

EGLbp2.png

πρίν από 3 λεπτά , gogouli_ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, σήμερα δεν είναι πολύ καλή μέρα. Χάλια στομάχι, όσο για το στήθος, κορίτσια ούτε να κοιμηθώ μπορούσα, απίστευτος πόνος σήμερα. Πώς είσαι εσύ Ελπιδακι;

Κορίτσι μου επίσης ξέχασα να σου πω ότι η γιατρός για το έντερο μου είπε κι εμένα. Μπορεί να μην είναι γυναικολογικης φύσεως ο συγκεκριμένος πόνος. Σε ταλαιπωρεί δυσκοιλιότητα;

Εγώ χάλια. Το στήθος με πονάει το στομάχι μου είναι χάλια, επέστρεψαν και τα πονακια στην κοιλιά 

n0O1p2.png

πρίν από 3 λεπτά , gogouli_ είπε:

Απο τοτε που εμεινα ναι, δηλ παω τουαλετα καθε 2 περιπου. Ομως ηταν στο κεντρο η σουβλια, τι να πω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...