Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Καλημέρα!!! Εμένα μου τα έγραφε ο ιδιώτης γιατρός μου.. Δασκάλα διορισμένη είμαι αλλά δν ξέρω αν είναι αλλιώς στους εκπαιδευτικούς.. 

Μηοως να βρεις ενα γιατρο στο νοσοκομείο κ να στη γράφει καθς μήνα?? 

Με το καλό τα ζουζουνάκια σου.. 

Έχει να κάνει με τα χρόνια προϋπηρεσίας. Εγώ είμαι νέα υπάλληλος οπότε έχω λίγες μέρες αναρρωτική άδειας, μετά το περας αυτής θέλει από κλινική δημοσίου ή ιδιωτική με υπογραφή θεράποντα ιατρού κ δντη!!! 

πρίν από 2 λεπτά , LeneL είπε:

Καλημέρα! Το ξέρεις σίγουρα ότι δεν επιτρέπεται από ιδιώτη; Γιατί κι εγώ στο δημόσιο είμαι - εκπαίδευση - και μου τις έγραφε ο γιατρός μου τις άδειες κάθε μήνα. Ένας υπέρηχος χρειαζόταν απλά, για επιβεβαίωση της κύησης.

Με ειδοποιησαν από την υπηρεσια για αυτό κ το γράφει κ ο υπαλληλικος κώδικας, όλα αυτά βέβαια όταν δεν έχει αρκετό υπόλοιπο κανονικής αναρρωτικής αδειας, εγώ έχω 30 μέρες κ τις εξαντλησα χτες, μου έγραφε ο ιδιωτης γιατρός τις αναρρωτικες. 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

πρίν από 40 λεπτά , marioula1234 είπε:

και εγω αυτο θα ξεκινήσω απο σημερα :) αυριο θα σας πω για συμπτώματα 

vasclor μου εδωσε κοριτσι εντελως προληπτικα

κανει κάποια αλλη ενεσουλες ινοχεπ; 

Εμένα μου το έδωσε για τους πόνους που είχα στην κοιλιά, μου είπε ότι θα το συνεχίσουμε μέχρι τον τρίτο. Παίρνω επίσης μαγνήσιο και φυλλικο οξύ. Τις ενεσουλες γιατί σου τις έδωσε;

EGLbp2.png

πρίν από 43 λεπτά , marioula1234 είπε:

και εγω αυτο θα ξεκινήσω απο σημερα :) αυριο θα σας πω για συμπτώματα 

vasclor μου εδωσε κοριτσι εντελως προληπτικα

κανει κάποια αλλη ενεσουλες ινοχεπ; 

κ γω κανω ....

πρίν από 33 λεπτά , Jennak83 είπε:

Εγω!!!!

Φιλισιν δε σου ειπε να παιρνεις; αν οχι ξεκινα τα, κανουν πολυ καλο στο μωρο!

πρίν από 15 λεπτά , gogouli_ είπε:

Εμένα μου το έδωσε για τους πόνους που είχα στην κοιλιά, μου είπε ότι θα το συνεχίσουμε μέχρι τον τρίτο. Παίρνω επίσης μαγνήσιο και φυλλικο οξύ. Τις ενεσουλες γιατί σου τις έδωσε;

πρίν από 13 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

κ γω κανω ....

α πολλες ειμαστε στο κλαμπ της ινοχεπ... χαχαχ εγω τις κανω για την θρομβοφιλια που εχω οπως και ολα τα κοριτσια που τις κανουν υποθετω

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Just now, marioula1234 είπε:

α πολλες ειμαστε στο κλαμπ της ινοχεπ... χαχαχ εγω τις κανω για την θρομβοφιλια που εχω οπως και ολα τα κοριτσια που τις κανουν υποθετω

Ναι και γω μετα την αποβολη, εκανα εξετασεις και εχω μια ταση για θρομβοφιλια αλλα κ να μη τις εκανα παλι θα μου εδινε τις ενεσεις λογω αποβολης.

Διαφημίσεις

πρίν από 53 λεπτά , marioula1234 είπε:

Εγώ τις κανω προληπτικά...Είμαι από εξωσωματικη...κ συνήθως τις δίνουν....

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Giotitsa είπε:

Ουου καλε και εγώ τρυπιεμαι με innohep καλέ σας λέω κάνω ενέσεις χαχαχαχχαχαχα

Κ εγώ τρυπιεμαι γιωτιτσα από την αρχή που έμεινα έγκυος.. Κ έχω ακόμα μπροστά μου καιρό.. 

πρίν από 6 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Κ εγώ τρυπιεμαι γιωτιτσα από την αρχή που έμεινα έγκυος.. Κ έχω ακόμα μπροστά μου καιρό.. 

Ζουζουνα μου ετσι πρέπει να προστατευσουμε τον θησαυρό μας 3 μηνες σου εμειναν αγάπη θα δεις πως θα περάσουν σαν νερό θα εχεις το νινακι σου αγκαλιά μετα

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Ζουζουνα μου ετσι πρέπει να προστατευσουμε τον θησαυρό μας 3 μηνες σου εμειναν αγάπη θα δεις πως θα περάσουν σαν νερό θα εχεις το νινακι σου αγκαλιά μετα

Ναι πλέον έχει γίνει ρουτίνα τόσους μήνες τώρα... Το ξέρω ότι είναι για το καλό της μπέμπας.. Λίγο έμεινε 15 βδομαδες το πολύ.. Αν πάρει όλες τις μέρες. 

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Ναι πλέον έχει γίνει ρουτίνα τόσους μήνες τώρα... Το ξέρω ότι είναι για το καλό της μπέμπας.. Λίγο έμεινε 15 βδομαδες το πολύ.. Αν πάρει όλες τις μέρες. 

Αχ σπουργιτινα εχεις τι ωραιαααα κορίτσι μου με το καλό να το φέρεις στον κοσμο Οσο πάρει αγάπη μην ανησυχεις

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...