Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Mamacita Alina είπε:

Βασικά πέραν της πλάκας, δε με νοιάζει καθόλου!! Με το φόβο.που έχω μη πάθει κάτι το μωρό κλπ ούτε που μου μυρίζει.... Ευτυχώς έχω άντρα με κατανόηση χαχαχαχα. Το ότι το μυαλό είναι βρώμικο δεν είναι. Το χιούμορ μου πάλι πολύ χιχιχιχι

Μα πες ρε Γιώτα όχι πες δεν είναι επίτηδες έτσι γραμμένο; Εεε μα πέεεες και μετά μου κάνει τη Παρθενόπη χαχαχαχαχα να μπαίνεις εσύ να ξανά αρχίσουμε τις βλακείες... 

Εντάξει μια χαρά φαίνονται οι τιμές προς το παρόν. Εμένα χθες μου είπε ότι μέχρι 92 είναι το όριο άρα κουλ.

Οχι παιδι μου εχεις δικιο τερμα βγαζει ματι το πουλι της Ραφαελας εκει το μαυλο της η προστυχη και εγω εχω καλο ανδρα με κατανοηση ναι ευτυχως αλλα με παρενοχλεί σεξουαλικά χαχχαχαχχαχαχα

• Χαχα 2

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Giotitsa είπε:

Οχι παιδι μου εχεις δικιο τερμα βγαζει ματι το πουλι της Ραφαελας εκει το μαυλο της η προστυχη και εγω εχω καλο ανδρα με κατανοηση ναι ευτυχως αλλα με παρενοχλεί σεξουαλικά χαχχαχαχχαχαχα

Κλαίω απ' τα γέλια χαχαχα τρελαρες και οι δύο μπήκατε και πήρε άλλο αέρα το θέμα. Ένα βοριαδακι; Νοτιαδακι; θα το πω εν κουλακι χαχαχαχα

• Χαχα 2

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Κλαίω απ' τα γέλια χαχαχα τρελαρες και οι δύο μπήκατε και πήρε άλλο αέρα το θέμα. Ένα βοριαδακι; Νοτιαδακι; θα το πω εν κουλακι χαχαχαχα

Χαχαχαχχαα δεν γίνεται χωρις τρέλα δεν προχωράει αλλιως χαχαχαχαχαχαχαχα ωχ τώρα θυμηθηκα οτι μου εφεραν σοκολατινα καλέ παω να φάω

• Λυπημένη/-ος 1

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Χαχαχαχχαα δεν γίνεται χωρις τρέλα δεν προχωράει αλλιως χαχαχαχαχαχαχαχα ωχ τώρα θυμηθηκα οτι μου εφεραν σοκολατινα καλέ παω να φάω

Τώρα θυμήθηκα πόσο σε μισώ. Λες μωρή σε διαβητικια για σοκολατινα; Φίλη σου λέει μετά!! Καλοχωνευτη μωρή αχωνευτη χαχαχαχα έχω εγώ με στέβια πουτίγκα που να σκάσεις

• Χαχα 1

Τώρα θυμήθηκα πόσο σε μισώ. Λες μωρή σε διαβητικια για σοκολατινα; Φίλη σου λέει μετά!! Καλοχωνευτη μωρή αχωνευτη χαχαχαχα έχω εγώ με στέβια πουτίγκα που να σκάσεις

Χαχαχχαχαχχα ασε ρε να χαρω λίγο σε λίγο καιρο ςχω καμπύλη μπορεί να μην μπορω να φαω για αυτο βουρρρε φίλη μου ειμαι κακια πολυ κακια κοπέλα

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Βασικά πέραν της πλάκας, δε με νοιάζει καθόλου!! Με το φόβο.που έχω μη πάθει κάτι το μωρό κλπ ούτε που μου μυρίζει.... Ευτυχώς έχω άντρα με κατανόηση χαχαχαχα. Το ότι το μυαλό είναι βρώμικο δεν είναι. Το χιούμορ μου πάλι πολύ χιχιχιχι

Μα πες ρε Γιώτα όχι πες δεν είναι επίτηδες έτσι γραμμένο; Εεε μα πέεεες και μετά μου κάνει τη Παρθενόπη χαχαχαχαχα να μπαίνεις εσύ να ξανά αρχίσουμε τις βλακείες... 

Εντάξει μια χαρά φαίνονται οι τιμές προς το παρόν. Εμένα χθες μου είπε ότι μέχρι 92 είναι το όριο άρα κουλ.

@Mamacita Alina μην φοβάσαι σ λεω...τίποτα δεν θα πάθει το μωράκι σ κ το ξέρεις κ συ....ξαναπάρε τα πανω σ κ χτυπά μια στέβια ετσι για το καλό.

φιλες μ σας αγαπω πολυ...χαχαχαχαχα μας πήρε κ μας σήκωσε να πεις καλητερα.χασχαχζαχα 

@Giotitsa ασε τα πουλιά μ υσηχα.κ συ ότι θες διαβάζεις...αχαχαχαχαχα 

Just now, Giotitsa είπε:

Χαχαχχαχαχχα ασε ρε να χαρω λίγο σε λίγο καιρο ςχω καμπύλη μπορεί να μην μπορω να φαω για αυτο βουρρρε φίλη μου ειμαι κακια πολυ κακια κοπέλα

Πλάκα σου κάνω ρε φάε και δεύτερη για μένα βασικά προφιτερόλ θα έλεγα για δεύτερο. Όσο για τη καμπύλη πιστεύω θα έδειχναν κάτι ως τώρα οι γενικές της γλυκόζης οπότε μη σκας πάλι θα τρως. Κάνε δουλειά σου χαχαχαχα

Just now, Rafaelatarzan είπε:

@Mamacita Alina μην φοβάσαι σ λεω...τίποτα δεν θα πάθει το μωράκι σ κ το ξέρεις κ συ....ξαναπάρε τα πανω σ κ χτυπά μια στέβια ετσι για το καλό.

φιλες μ σας αγαπω πολυ...χαχαχαχαχα μας πήρε κ μας σήκωσε να πεις καλητερα.χασχαχζαχα 

@Giotitsa ασε τα πουλιά μ υσηχα.κ συ ότι θες διαβάζεις...αχαχαχαχαχα 

Κοίτα να δεις, είμαι κοταρα. Αλλά τις στέβια τις τσακίζω τώρα που έχω και άδεια ειδικά ποιος με πιάνει χαχαχαχα

Πλάκα σου κάνω ρε φάε και δεύτερη για μένα βασικά προφιτερόλ θα έλεγα για δεύτερο. Όσο για τη καμπύλη πιστεύω θα έδειχναν κάτι ως τώρα οι γενικές της γλυκόζης οπότε μη σκας πάλι θα τρως. Κάνε δουλειά σου χαχαχαχα

Κοίτα να δεις, είμαι κοταρα. Αλλά τις στέβια τις τσακίζω τώρα που έχω και άδεια ειδικά ποιος με πιάνει χαχαχαχα

κότα εγω είμαι καλε...χαχαχαχαχα κανω αυγα σ λεω..χαχαχαχα φάε φιλη μ εσυ κ μην σε νοιάζει  τίποτα...Όλα θα πάνε καλά κ εδώ είμαστε κ θα το δεις ...κ μετά θα πάρω το σχοινί μ κ θα σε πλακωσω να το ξέρεις.κ θα σ φέρω κ ένα προφιτερολ να φας δώρο μετα το πλάκωμα. χαχαχαχαχ

κότα εγω είμαι καλε...χαχαχαχαχα κανω αυγα σ λεω..χαχαχαχα φάε φιλη μ εσυ κ μην σε νοιάζει  τίποτα...Όλα θα πάνε καλά κ εδώ είμαστε κ θα το δεις ...κ μετά θα πάρω το σχοινί μ κ θα σε πλακωσω να το ξέρεις.κ θα σ φέρω κ ένα προφιτερολ να φας δώρο μετα το πλάκωμα. χαχαχαχαχ

Εεε άμα είναι να φέρεις προφιτερόλ το συζητάμε χαχαχαχα

Εεε άμα είναι να φέρεις προφιτερόλ το συζητάμε χαχαχαχα

πέρα από την πλάκα αγαπη μ δεν θα πάθεις τίποτα ούτε εσυ ούτε το μωράκι σ αν προσέξεις....οπότε μην  φοβάσαι κ όλα θα πάνε καλά....σε λίγο καιρό θα ξαναπάς τα πάντα....υπόμονη να χεις κ όλα θα γίνουν...

Διαφημίσεις

πέρα από την πλάκα αγαπη μ δεν θα πάθεις τίποτα ούτε εσυ ούτε το μωράκι σ αν προσέξεις....οπότε μην  φοβάσαι κ όλα θα πάνε καλά....σε λίγο καιρό θα ξαναπάς τα πάντα....υπόμονη να χεις κ όλα θα γίνουν...

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου. Το ξέρω και δε με νοιάζει η στέρηση αλλά το άγχος είναι άγχος γιατί άνθρωποι είμαστε και πότε πότε ίσως φάμε κάτι παραπάνω, επίσης κάνουν αποκλείσεις τα μηχανήματα και λες αααν είναι πιο πάνω τελικά; Και και και...

Ελπίζω όλα να πάνε καλα πάντως και είμαι αισιόδοξη. Αλλά ποια δεν έχει άγχος για το θαύμα της; :)

απο τότε που είναι αυγουλάκι μέχρι και που θα κάνει εγγόνια θα αγχωνόμαστε!!

• Μου αρέσει 1

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου. Το ξέρω και δε με νοιάζει η στέρηση αλλά το άγχος είναι άγχος γιατί άνθρωποι είμαστε και πότε πότε ίσως φάμε κάτι παραπάνω, επίσης κάνουν αποκλείσεις τα μηχανήματα και λες αααν είναι πιο πάνω τελικά; Και και και...

Ελπίζω όλα να πάνε καλα πάντως και είμαι αισιόδοξη. Αλλά ποια δεν έχει άγχος για το θαύμα της; :)

απο τότε που είναι αυγουλάκι μέχρι και που θα κάνει εγγόνια θα αγχωνόμαστε!!

Να σου πω κατι αγάπη μπορεί να προσεχεις οσο δεν παει ετσι πες μου ομως κατι τα βαζει κανείς με τον Θεό οχι φυσικα και τι εννοώ γιατί να συμβεί κάτι απο το ζάχαρο αν είναι να γίνει θα γίνει το κακό δεν ειπαμε να εισαι διαβητικη και να τρως την μια πάστα μετα την άλλη αλλα λίγο ηρεμία αλήθεια εγω αυτο εχω παρει ως μαθημα κανω οτι μπορώ προσέχω αλλα δεν ειμαι Θεος μην αγχωνεσαι μια χαρα θα ειναι το μωρακι

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

2 ώρες πρίν, elpida20 είπε:

Στο παρελθόν είχα ένα εξωμητριο... Δεν το ανέφερα ποτέ εδώ σε εσάς.. Ήμουν πολύ μικρή τότε 17 χρόνων... Δεν μπόρεσε ποτέ να μου πει πως έγινε και γιατί είχα την ίδια γυναικολογο... Βέβαια τότε δεν ήμουν ούτε με τον σωστό άνθρωπο αλλά ούτε ήθελα προφανώς ένα μωρό... Και έμαθα ότι είμαι έγκυος και οπ ; το έμαθα έφυγε κι ολας... Και γι αυτό η γυναικολόγος μου είναι αυστηρή με αυτά τα θέματα... Βέβαια ξέρω πως τώρα κάτι τέτοιο ΔΝΕ θα γίνει και ξέρω πως το κορίτσι μου θα  είναι μια χαρά αλλά ο φόβος είναι φοβος

Κι εγώ είχα εξωμήτριο πέρσι και ποτέ δεν έμαθα γιατί. Ο γιατρός είπε να μην κάνω σαλπιγγογραφία. Δεν έκανα επέμβαση, αλλά έκανα 2 ενέσεις μεθοτρεξάτης. Εγώ δεν κάπνιζα ποτέ, άρα μη φοβάσαι ότι φταίει αυτό. Δεν ξέρω αν υπάρχει καμία ομάδα για εγκύους που καπνίζουν και προσπαθούν να το κόψουν. Σαν σεμινάρια.

Καλησπέρα κορίτσια!!

2 μέρες έχω πάει στη δουλειά και είμαι εξαντλημένη!! Νυστάζω συνέχεια! Εχθές είδαμε το μωρούλι μας!!! 7 εκατοστά (χωρίς τα πόδια) και...ολόκληρα 83 γραμμάρια!!! Μας κούνησε χεράκι σα να χαιρετάει, γύρνανε συνέχεια και όταν άλλαξα καρέκλα για να κάνουμε και κολπικό να μετρήσει τράχηλο, είχε ξαπλώσει με τα χέρια πίσω από το κεφάλι και έκανε γκριμάτσες. Είδαμε μόνο ότι ανοιγοκλείνει το στόμα αλλά η φαντασία κάνει δουλειά...χεχε

@Mamacita Alina η ενδοκρινολόγος και ο γυναικολόγος μου είπαν να χαλαρώσω και να μην μετριέμαι συνέχεια. 3 μετρήσεις. 1 νηστική το πρωί, 1 ακόμα νηστική και 2 ώρες μετά. Όχι 1 ώρα μετά. Το τόνισα και μου είπε πως δεν χρειάζεται. 2 ώρες μετά θέλει να είναι κάτω από 135 και το νηστείας 92. Μου επιτρέψανε και οι 2 γλυκά με στέβια!

Επειδή οι πρωινές μου όταν προσέχω στο γραμμάριο το φαγητό παίζουν στο 95 με 99 μου είπε πως είμαι οκ προς το παρόν αν συνεχίσω και προσέχω το φαγητό. Αν πάνε στο 99 με 110 που παίζουν όταν ξεφεύγω λιγάκι θα συζητήσουμε για χάπι ή ινσουλίνη. Μου είπε και τώρα αν έχω κουραστεί με τη διατροφή να μου ξεκινήσει, αλλά είδα το μωρό και πήρα λίγο κουράγιο να συνεχίσω να προσέχω!!! Θα προσπαθήσω να το κρατήσω όσο μπορώ!

@elpida20Εγώ κάπνιζα πάαααρα πολύ πριν μείνω έγκυος... 1 μεγάλο καπνό σε 2 μέρες. Έσβηνα το ένα και άναβα το επόμενο. Φουλ εξαρτημένη! Το έκοψα πέρυσι το Μάιο γιατί τον Ιούλιο θα έμπαινα σε διαδικασία εξωσωματικής και πάντα ήθελα να το έχω κόψει ήδη πριν μπω στη διαδικασία. Να προλάβει λιγάκι να καθαρίσει ο οργανισμός. Είχα βάλει συγκεκριμένη ημερομηνία στο μυαλό μου και όταν ήρθε τα πέταξα όλα  Ήταν πάρα πολύ δύσκολο στην αρχή αλλά όσο πέρναγαν οι μέρες το ξεπερνούσα σιγά σιγά. Όμως όποτε κάποιος κάπνιζε μου μύριζε πολύ ωραία. Κάπνισα πάλι μέσα Αυγούστου που πήγα κατασκήνωση. Δεν είχε πάει καλά και η διέγερση και με πήρε λίγο από κάτω. Είπα στον εαυτό μου ότι δεν πειράζει αρκεί να βάλω νέα ημερομηνία και να το τηρήσω. Από 1η Οκτώβρη δεν έχω ξανακαπνίσει και αφού πέρασαν 2-3 εβδομάδες άρχισε να με ενοχλεί κιόλας. Δεν έχω ξανακαπνίσει και συνεχίζει να με ενοχλεί το τσιγάρο... Σε καταλαβαίνω πάρα πολύ που δυσκολεύεσαι. Είναι μεγάλη εξάρτηση! Όσες φορές και να μου λέγανε τι θα πάθω αν συνεχίσω τους έγραφα τους πάντες και μάλιστα νευρίαζα κιόλας. Το μόνο που θέλω όμως είναι να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για το μωράκι που έχω μέσα μου που το θέλω από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου! Το τέλειο κανείς δεν μπορεί να το κάνει. Υγιεινό φαγητό και άσκηση και ξεκούραση και πολύ νερό και όχι τσιγάρο και άλλα όχι και μη... Δεν γίνονται όλα και δεν γίνονται συνέχεια. Το τέλειο το ξέρεις. Είναι να μην καπνίζεις, να τρως υγιεινά και μετρημένα, να να να... Τις συνέπειες επίσης τις ξέρεις. Το μωρό επηρεάζεται από όλα όσα κάνουμε. Οπότε εσύ έχοντας το τέλειο στο μυαλό σου φτάσε όσο πιο κοντά μπορείς! Αν τώρα μπορείς να κάνεις τρία τσιγάρα ενώ πριν έκανες 20, ήδη έχεις κάνει μεγάλη προσπάθεια. Αφού το έφτασες εδώ δες αν μπορείς να το πας παρακάτω. Όπως και να έχει πάντως, προτείνω να μην το κρύψεις από τη γιατρό σου και να της ζητήσεις βοήθεια. 

Just now, Giotitsa said:

Ξεδιάντροπη!!! Μα σοκολατίνα...τς τς τς

Κορίτσια!!! Άρχισε να μεγαλώνει η κοιλιά παρόλο που έχω χάσει 7 κιλά! Σήμερα με ρώτησε συνάδελφος αν είμαι έγκυος! Χάρηκα πάρα πολύ!

4wnKp2.png 

6 ώρες πρίν, elpida20 είπε:

Κορίτσια έχω μια ερώτηση. Ξέρω πως δεν θα με κρίνεται και θα μου δώσετε την συμβουλή σας. Όπως ξέρετε είμαι στον 5το μήνα.. Κάπνιζα αρκετά πριν μείνω έγκυος, ειδικά όταν ήταν περίοδος εξεταστικής στην σχολη μπορεί να έκανα έναν καπνό μεγάλο τις 3 με 4 μέρες. Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος η γυναικολόγος ήταν αρκετά κατανοητή ΤΣΙΓΆΡΟ ΜΑΧΑΊΡΙ. που είναι και το φυσιολογικό προφανώς δεν θα μου έλεγε αράξεεεε κουκλαρα κα0νισα σαν φουγάρο. Το ελλατωσα εξωφρενικά τους πρώτους μήνες και για ένα διάστημα το είχα κόψει. Νεύρα άγχος κλάματα από την διακοπή σε σημείο ο άντρας μου να μου πει έλεος καπνίσει αν είναι να μας φας ζωντανούς. Και το έκανα. 1 με 3 τσιγάρα την ημέρα. Οι τύψεις εκατομμύριες. Μέχρι και σήμερα θα κάνω 3 την ημέρα. Κάπνιζε κάποια από εσάς και το έκοψε μαχαίρι; και αν ναι πως στο καλό; γιατί δεν μπορώ να το κάνω εγώ γαμωτο :confused:

Κοριτσακι μου, εννοειται οτι κανεις δεν εχει δικαιωμα να σε κρινει!!Κι εγω καπνιστρια εδω και πολλαααα χρονια...οχι μανιωδης αλλα αυτα τα λιγα σχετικα τσιγαρακια που εκανα τα απολαμβανα!!Ειχα πει οτι οταν ξεκινουσα την εξωσωματικη θα το εκοβα...δεν το εκανα!!Καπνιζα μεχρι και την ημερα που εκανα την εμβρυομεταφορα. Απο τοτε ομως το εκοψα μαχαιρι με μια εξαιρεση...την ημερα που περιμενα τη χοριακη ημασταν σ' ενα καφε απεναντι απο το μικροβιολογικο με τον αντρα μου κι εκανα 1 τσιγαρο. Μολις πηρα τα αποτελεσματα, ενιωσα επιτοπου τυψεις και δεν εχω ξανακαπνισει μεχρι σημερα. Ξερω ομως ποσο δυσκολο ειναι!!Εγω σκεφτομαι οτι οπως δε θα πηγαινα ποτε να φυσηξω τον καπνο πανω στο μωρακι μου, ετσι δε θα το κανω κι οσο βρισκεται στην κοιλιτσα μου και πραγματικα εχει χαθει πλεον καθε επιθυμια για καπνισμα!! Η συμβουλη μου ειναι να το παλεψεις, πιο πολυ γιατι δεν αξιζει για μια αδυναμια να εχεις τυψεις και να στενοχωριεσαι μετα νιωθωντας οτι κανεις κακο στο μωρακι σου!!Εσυ ξερεις ομως τη δυναμη και τις αντοχες σου κι εσυ και μονο μπορεις ν' αποφασισεις ποιο ειναι το καλυτερο και για τα δυο σας.

• Μου αρέσει 1

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...