Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Rafaelatarzan είπε:

εξωμητριο είχα κ εγώ....Αυτό δεν λέει κάτι αγαοη μ....εννοείτε κ η κόρη σ είναι κ θα είναι υγιείς για πολλά χρόνια ακόμα....να μην φοβάσαι τίποτα κ κανέναν....Όλα θα πάνε όπως πρέπει μικρό μ....να προσέχεις...σε αγαπώ πολύ.

Σε ευχαριστώ Ραφαελα μου μακάρι ο Θεός να σου προσφέρει απλόχερα ένα μωρό.. Το αξίζεις τόσο πολύ.. Σε φιλώ πολύ γλυκά να προσέχει κι εσύ 

n0O1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, elpida20 είπε:

Σε ευχαριστώ Ραφαελα μου μακάρι ο Θεός να σου προσφέρει απλόχερα ένα μωρό.. Το αξίζεις τόσο πολύ.. Σε φιλώ πολύ γλυκά να προσέχει κι εσύ 

θα το κάνω το μωρό μ εγώ ο κόσμος να γυρίσει τούμπα....ξεκίνησα κιόλας τις ενεσουλες μ για τα χρυσά αυγά.εσυ να προσέχεις πολύ...Είσαι η αδυναμία μ εδώ μέσα....φιλακιααα....

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

θα το κάνω το μωρό μ εγώ ο κόσμος να γυρίσει τούμπα....ξεκίνησα κιόλας τις ενεσουλες μ για τα χρυσά αυγά.εσυ να προσέχεις πολύ...Είσαι η αδυναμία μ εδώ μέσα....φιλακιααα....

Ετσι ε;;;;; Κ εγω που νομιζα οτι εγω ημουν η αδυναμια σου.... Κλαψ κλαψ.... Χαχαχα, ειναι το μικρό μας... Τι να κανουμε.... Ταρζανακι μου καλη παραγωγη με γερα αυγουλακια σου ευχομαι κ τυχερα... Ευχομαι σ αυτα να ειναι κ τα μωρα σου... Καλη επιτυχια μωρο μου... 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Ελπιδακι ούτε εγώ μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν κάπνισα ποτέ αλλά αφού βλέπεις ότι δε μπορείς να το κόψεις γιατί δε το ξανά συζητάς μαζί της μήπως σου επιτρέψει όπως σε άλλες κοπέλες κάποια την ημέρα; Το τσιγάρο είναι μια εξάρτηση που δυστυχώς δεν έχουν όλες την πιγμη να το κόψουν μαχαίρι τη στιγμή που το λέει άλλος (πχ γιατρός ή περιβάλλον). Εσύ έχεις κίνητρο το μωράκι σου αλλά και πάλι αφού αυτή τη στιγμή νιώθεις αδύναμη να το κόψεις εντελώς και έχεις όμως τόσες τύψεις ούτως ώστε να στεναχωριέσαι κάνε της ανοιχτή συζήτηση!! Να δεις αν προτείνει άλλη λύση. Κι εγώ ξέρω περιπτώσεις που επέτρεπαν οι γιατροί έως 3 τη μέρα γιατί έχουν τη κατανόηση ότι δεν κόβεται εύκολα κάτι εθιστικό. Αν δεις ότι δεν είναι ελαστική ίσως πάρεις πολύτιμες συμβουλές ούτως ώστε να το κόψεις πιο εύκολα, πχ να τη ρωτήσεις τι μπορεί να προκαλέσει στο μωρό ή σε εσένα και να σου μιλήσει με επιχειρηματα έτσι θα έχεις ακόμη πιο πολλά κίνητρα να τα καταφέρεις γιατί το να σου πει απλά ότι τσιγάρο τέλος δεν βοηθάει και πολύ. Ίσα ίσα ότι μας απαγορεύσουν το θέλουμε παραπάνω 

Όσο για το εξωμήτριο το τσιγάρο δεν έχει ουδεμία σχέση. Απλά το μωράκι έτυχε να εμφυτεύτει εκτός μήτρας οπότε δεν ήταν βιώσιμο. Άρα και η ίδια το ξέρει αυτό! Δεν είναι αυστηρή λόγο εξωμητριου με το τσιγάρο θεωρώ ίσως όμως εχουν δει αλλά πράγματα τα μάτια της και δε το θέλει. Πχ μανουλες που δεν το ελάττωσαν καθόλου που όπως καταλαβαίνουμε αυτό θα είχε κάποιες επιπτώσεις. Αλλά τα 3-5 που λέει και η Ραφαέλα τα επιτρέπουν πολλοί γιατροί. εδώ σε εμένα που δεν καπνίζω μου είπε ο γιατρός μου ότι μπορώ να κάνω 3 και λέω ααα να το αρχίσω δηλαδή; Χαχαχαχαχα.

Μη στεναχωριέσαι να φταίει το τσιγάρο... Μίλα της, ξεκαθάρισε τη θέση σου και τις δυνατότητες σου και πρότεινε της να σου πει είτε λύσεις να κανπιζεις ελάχιστα την ημέρα είτε λύσεις να το κόψεις εύκολα. Γιατί εδώ και να σου πούμε δε πειράζει κάντο όλα καλά ή άααα τι κάνεις θα βλάψεις το μωρό κλπ δε θα βοηθήσουμε και πολύ μιας που υπάρχει περίπτωση να μη στέκει η άποψη μας. Φιλιά πολλά!! :)

Just now, winspert είπε:

Ετσι ε;;;;; Κ εγω που νομιζα οτι εγω ημουν η αδυναμια σου.... Κλαψ κλαψ.... Χαχαχα, ειναι το μικρό μας... Τι να κανουμε.... Ταρζανακι μου καλη παραγωγη με γερα αυγουλακια σου ευχομαι κ τυχερα... Ευχομαι σ αυτα να ειναι κ τα μωρα σου... Καλη επιτυχια μωρο μου... 

Η αλήθεια είναι τελικά πως μαζευόμαστε πολλές αδυναμίες της ραφαελας χαχαχαχα αν το καλοσκεφτείς!!

@Rafaelatarzan καλή επιτυχία κοριτσι. Τα Μαγιάτικα αυγουλάκια θα είναι όχι απλά Χρύσα αλλά πλατινένια!!!

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, winspert είπε:

αγαπη μ εσυ....κ συ εισαι αδυναμία κ φιλη πολυ επίσης....Αλλά το ελπίδακι μ είναι μικρό εδω μεσα..Είναι ζουζούνα.....Εσύ μην κλαις σε αγαπώ κ σένα βυζοζουληχτρα  μ...χαχαχαχα τα πιάνεις τα πιάνεις ακόμα???? να πάρω σχοινί????

σε ευχαριστω πολυ για τα λογια σ....κ κει να μην είναι το μωρό μ θα ψάξω κ θα το βρω εγω μην σκας....Έχω τρόπο να κανω να βγει να το δω.χαχαχαχαχ 

Just now, Mamacita Alina είπε:

Ελπιδακι ούτε εγώ μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν κάπνισα ποτέ αλλά αφού βλέπεις ότι δε μπορείς να το κόψεις γιατί δε το ξανά συζητάς μαζί της μήπως σου επιτρέψει όπως σε άλλες κοπέλες κάποια την ημέρα; Το τσιγάρο είναι μια εξάρτηση που δυστυχώς δεν έχουν όλες την πιγμη να το κόψουν μαχαίρι τη στιγμή που το λέει άλλος (πχ γιατρός ή περιβάλλον). Εσύ έχεις κίνητρο το μωράκι σου αλλά και πάλι αφού αυτή τη στιγμή νιώθεις αδύναμη να το κόψεις εντελώς και έχεις όμως τόσες τύψεις ούτως ώστε να στεναχωριέσαι κάνε της ανοιχτή συζήτηση!! Να δεις αν προτείνει άλλη λύση. Κι εγώ ξέρω περιπτώσεις που επέτρεπαν οι γιατροί έως 3 τη μέρα γιατί έχουν τη κατανόηση ότι δεν κόβεται εύκολα κάτι εθιστικό. Αν δεις ότι δεν είναι ελαστική ίσως πάρεις πολύτιμες συμβουλές ούτως ώστε να το κόψεις πιο εύκολα, πχ να τη ρωτήσεις τι μπορεί να προκαλέσει στο μωρό ή σε εσένα και να σου μιλήσει με επιχειρηματα έτσι θα έχεις ακόμη πιο πολλά κίνητρα να τα καταφέρεις γιατί το να σου πει απλά ότι τσιγάρο τέλος δεν βοηθάει και πολύ. Ίσα ίσα ότι μας απαγορεύσουν το θέλουμε παραπάνω 

Όσο για το εξωμήτριο το τσιγάρο δεν έχει ουδεμία σχέση. Απλά το μωράκι έτυχε να εμφυτεύτει εκτός μήτρας οπότε δεν ήταν βιώσιμο. Άρα και η ίδια το ξέρει αυτό! Δεν είναι αυστηρή λόγο εξωμητριου με το τσιγάρο θεωρώ ίσως όμως εχουν δει αλλά πράγματα τα μάτια της και δε το θέλει. Πχ μανουλες που δεν το ελάττωσαν καθόλου που όπως καταλαβαίνουμε αυτό θα είχε κάποιες επιπτώσεις. Αλλά τα 3-5 που λέει και η Ραφαέλα τα επιτρέπουν πολλοί γιατροί. εδώ σε εμένα που δεν καπνίζω μου είπε ο γιατρός μου ότι μπορώ να κάνω 3 και λέω ααα να το αρχίσω δηλαδή; Χαχαχαχαχα.

Μη στεναχωριέσαι να φταίει το τσιγάρο... Μίλα της, ξεκαθάρισε τη θέση σου και τις δυνατότητες σου και πρότεινε της να σου πει είτε λύσεις να κανπιζεις ελάχιστα την ημέρα είτε λύσεις να το κόψεις εύκολα. Γιατί εδώ και να σου πούμε δε πειράζει κάντο όλα καλά ή άααα τι κάνεις θα βλάψεις το μωρό κλπ δε θα βοηθήσουμε και πολύ μιας που υπάρχει περίπτωση να μη στέκει η άποψη μας. Φιλιά πολλά!! :)

Η αλήθεια είναι τελικά πως μαζευόμαστε πολλές αδυναμίες της ραφαελας χαχαχαχα αν το καλοσκεφτείς!!

@Rafaelatarzan καλή επιτυχία κοριτσι. Τα Μαγιάτικα αυγουλάκια θα είναι όχι απλά Χρύσα αλλά πλατινένια!!!

αρχιαδυναμια μ εσυ.....λοβ γιου...

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

αγαπη μ εσυ....κ συ εισαι αδυναμία κ φιλη πολυ επίσης....Αλλά το ελπίδακι μ είναι μικρό εδω μεσα..Είναι ζουζούνα.....Εσύ μην κλαις σε αγαπώ κ σένα βυζοζουληχτρα  μ...χαχαχαχα τα πιάνεις τα πιάνεις ακόμα???? να πάρω σχοινί????

σε ευχαριστω πολυ για τα λογια σ....κ κει να μην είναι το μωρό μ θα ψάξω κ θα το βρω εγω μην σκας....Έχω τρόπο να κανω να βγει να το δω.χαχαχαχαχ 

Δε θες να ξέρεις τι διάβασα δε θεεεες γελάω μόνη μου χαχαχαχαχα

Κ εγω σ αγαπω κοριτσακι μου... Ειπα να σε πειραξω λιγο... Χαχαχα... Η αλήθεια είναι οτι τα πιανω ακομα που κ που γιατί εχουν εχουν γινει τεραστια κ πιο σκληρα κ λεω, τι στο καλο;;; Τι γινεται εδω;;; χαχαχα ολα καλα μωρό μου... Καλη συνεχεια... Παρε σκοινι εσύ για καλο κ για κακο.... :lol:

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Δε θες να ξέρεις τι διάβασα δε θεεεες γελάω μόνη μου χαχαχαχαχα

χαχαχαχαχα ήμουν σίγουρη γιατο κ εγώ μετά που το δα γέλαγε μονη μ....χαχαχαχαχαχαπονηροοοοοοοοοοο εκεί το μυαλό σ.αχχααχα

χαχαχαχαχα ήμουν σίγουρη γιατο κ εγώ μετά που το δα γέλαγε μονη μ....χαχαχαχαχαχαπονηροοοοοοοοοοο εκεί το μυαλό σ.αχχααχα

Δεν είναι εμένα εκεί εσένα ειναι και προσπαθείς να κάνεις και το δικό μου βρώμικο εμένα είναι στις σοκολάτες χαχαχαχα χαχαχαχαχα

• Χαχα 1

Just now, winspert είπε:

Κ εγω σ αγαπω κοριτσακι μου... Ειπα να σε πειραξω λιγο... Χαχαχα... Η αλήθεια είναι οτι τα πιανω ακομα που κ που γιατί εχουν εχουν γινει τεραστια κ πιο σκληρα κ λεω, τι στο καλο;;; Τι γινεται εδω;;; χαχαχα ολα καλα μωρό μου... Καλη συνεχεια... Παρε σκοινι εσύ για καλο κ για κακο.... :lol:

έλεος χριστιανη μ ...τα κατσιασες λεμε...χαχαχαχαχαχ το που κ που δεν με πειράζει σε αφήνω να ξες....χαχαχαχαχα 

Δεν είναι εμένα εκεί εσένα ειναι και προσπαθείς να κάνεις και το δικό μου βρώμικο εμένα είναι στις σοκολάτες χαχαχαχα χαχαχαχαχα

Ναι γιατί εμενα ήθελες εσυ για να βρωμίσει το μυαλό σ.χαχαχαχααχα χαχαχαχαχα φάε στέβια τωρα κ σκασε....Εγώ τρώω απ όλα....αχχαχαχα πως σ φάνηκε αυτο ε ε ε ε???? μπουαχχαχαχαχαχαχα 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, elpida20 είπε:

Κορίτσια έχω μια ερώτηση. Ξέρω πως δεν θα με κρίνεται και θα μου δώσετε την συμβουλή σας. Όπως ξέρετε είμαι στον 5το μήνα.. Κάπνιζα αρκετά πριν μείνω έγκυος, ειδικά όταν ήταν περίοδος εξεταστικής στην σχολη μπορεί να έκανα έναν καπνό μεγάλο τις 3 με 4 μέρες. Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος η γυναικολόγος ήταν αρκετά κατανοητή ΤΣΙΓΆΡΟ ΜΑΧΑΊΡΙ. που είναι και το φυσιολογικό προφανώς δεν θα μου έλεγε αράξεεεε κουκλαρα κα0νισα σαν φουγάρο. Το ελλατωσα εξωφρενικά τους πρώτους μήνες και για ένα διάστημα το είχα κόψει. Νεύρα άγχος κλάματα από την διακοπή σε σημείο ο άντρας μου να μου πει έλεος καπνίσει αν είναι να μας φας ζωντανούς. Και το έκανα. 1 με 3 τσιγάρα την ημέρα. Οι τύψεις εκατομμύριες. Μέχρι και σήμερα θα κάνω 3 την ημέρα. Κάπνιζε κάποια από εσάς και το έκοψε μαχαίρι; και αν ναι πως στο καλό; γιατί δεν μπορώ να το κάνω εγώ γαμωτο :confused:

ελπιδα μου εχω ακουσει πολλους γιατρους να επιτρεπουν ως 5...τα 3 δε νομιζω να βλαπτουν... το κανενα βεβαια θα ταν καλυτερα... εγω κοιτα τι εκανα... απο την ωρα που ειδα θετικο τεστ υποσχεθηκα να μην ξανα παρω πακετο καο ετσι εγινε! απλα οοοταν βρεθω με φιλες θα κανω τρακα κ θα κανω 1-2...ζητημα αν κανω 5 με 6 τσιγαρα το μηνα.... στο γιο μου το ειχα κοψει μαχαιρι κ δεν εκανα ουτε ενα σε ολη τη διάρκεια της εγκυμοσυνης κ 7 μηνες που θηλαζα... σε αυτο δεν ειμαι τοσο δυνατη κ οταν βρεθω με συγκεκριμενες φιλες κανω 1-2... κανε κ εσυ το ίδιο αν θες :) μην αγοραζεις τσιγαρα αλλα αν εισαι με παρεα καπνισε κ κανενα... 

• Μου αρέσει 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

@Rafaelatarzan διαβασα αρχιαδυναμια και μπηκα χαχαχχαχχαχχαχαχαχ πιαστε τα κουλια ρεεε @Mamacita Alinaπονηρουλα συγνώμη αλλα και εμενα εκει πήγε το μυαλο ου να χαθειτε μωρε δεν χανεστε μωρη χυδαία Ταρζανιτσα στερημένη που μιλας για πουλιά ειδα πουλί και μπηκα μωρηηηηηη

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

@Rafaelatarzan διαβασα αρχιαδυναμια και μπηκα χαχαχχαχχαχχαχαχαχ πιαστε τα κουλια ρεεε @Mamacita Alinaπονηρουλα συγνώμη αλλα και εμενα εκει πήγε το μυαλο ου να χαθειτε μωρε δεν χανεστε μωρη χυδαία Ταρζανιτσα στερημένη που μιλας για πουλιά ειδα πουλί και μπηκα μωρηηηηηη

όπου δεις φως μπαίνεις εσυ ε????? χαχαχαχαχα χαχαχαχααχ 

• Χαχα 2

@Rafaelatarzan καλή παραγωγή δικροκων αβγών να έχεις κορίτσι!!!

Σήμερα το νηστείας μου ήταν 92 κ 1 ώρα μετά το πρωινό 119.

Επίσης 2 ώρες μετά το πρωινό το έβγαλα. Τι κακό κ αυτό ρε παιδί μου; γυρνάει το στομάχι μου ακομα

Α εγώ είμαι του 89 καλέ γεννημένη, δεν το πα 

• Μου αρέσει 2

UBi6p3.pngwFClp3.png

έλεος χριστιανη μ ...τα κατσιασες λεμε...χαχαχαχαχαχ το που κ που δεν με πειράζει σε αφήνω να ξες....χαχαχαχαχα 

Ναι γιατί εμενα ήθελες εσυ για να βρωμίσει το μυαλό σ.χαχαχαχααχα χαχαχαχαχα φάε στέβια τωρα κ σκασε....Εγώ τρώω απ όλα....αχχαχαχα πως σ φάνηκε αυτο ε ε ε ε???? μπουαχχαχαχαχαχαχα 

Βασικά πέραν της πλάκας, δε με νοιάζει καθόλου!! Με το φόβο.που έχω μη πάθει κάτι το μωρό κλπ ούτε που μου μυρίζει.... Ευτυχώς έχω άντρα με κατανόηση χαχαχαχα. Το ότι το μυαλό είναι βρώμικο δεν είναι. Το χιούμορ μου πάλι πολύ χιχιχιχι

Just now, Giotitsa είπε:

Μα πες ρε Γιώτα όχι πες δεν είναι επίτηδες έτσι γραμμένο; Εεε μα πέεεες και μετά μου κάνει τη Παρθενόπη χαχαχαχαχα να μπαίνεις εσύ να ξανά αρχίσουμε τις βλακείες... 

Just now, tsilona είπε:

@Rafaelatarzan καλή παραγωγή δικροκων αβγών να έχεις κορίτσι!!!

Σήμερα το νηστείας μου ήταν 92 κ 1 ώρα μετά το πρωινό 119.

Επίσης 2 ώρες μετά το πρωινό το έβγαλα. Τι κακό κ αυτό ρε παιδί μου; γυρνάει το στομάχι μου ακομα

Α εγώ είμαι του 89 καλέ γεννημένη, δεν το πα 

Εντάξει μια χαρά φαίνονται οι τιμές προς το παρόν. Εμένα χθες μου είπε ότι μέχρι 92 είναι το όριο άρα κουλ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...