Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Clue είπε:

Εγώ είμαι του '86.

Κι εγώ του '86 είμαι τον Ιούλιο.

7 ώρες πρίν, winspert είπε:

Χαχαχα, ναι βρεφακι... 98 εσυ, 83 εγω.... Αστα, ασπρισα κιολας.... Χαχαχα 

Ναι, φτανουμε στα μισα... Εγω βασικα ανυπομονω... Θελω να τον γνωρισω... Οταν πρεπει βεβαια.... ΟΧΙ νωριτερα..... Κ εγω παντα ήθελα να ολοκληρωσω την οικογένειά μου μεχρι τα 30 αλλα η ζωη δεν μας τα φερνει παντα οπως τα θελουμε... Γι αυτο απολαυσε αυτο το θαυμα που σου συμβαίνει κ να ευχαριστεις το θεο... Κ φυσικα το πιο ομορφο ειναι οτι το θελετε το μωρακι αυτο... Σε φιλω γλυκα... 

Καλέ σιγά είσαι μεγάλη του '83. Εγώ είμαι του '86. 3 χρόνια διαφορά. 

4 ώρες πρίν, Elsatin είπε:

Λοιπόν η χοριακη συνεχίζει κ ανεβαίνει... έχει φτάσει στο 64 σήμερα. Περιμένω το γιατρό... κορίτσια δεν ξέρω.. τα κλάματα θα βάλω.. δεν ξέρω τι μου γίνεται...

Εύχομαι όλα να πάνε καλά!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

2 ώρες πρίν, Clue είπε:

Καλημέρα!!! Πήγα δουλειά σήμερα... μένουν ακόμα 23 μέρες εργάσιμες!!! Θα τις σβήνω μία μία! χαχα

Εγώ είμαι του '86. Οπότε μετά τη @winspert είμαι εγώ?? Να ξεκινήσουμε το πλέξιμο!!!

Από κλωτσιές εγώ τίποτα ακόμα.. Λογικά μέσα στον επόμενο μήνα κάτι θα αρχίσω να νιώθω κι εγώ το καημένο. Μπορεί να είμαι από τις μεγαλύτερες εδώ, αλλά σας τρώω σε ηλικία κύησης!!! Είμαι η μικρότερη!!!χεχε  Γι' αυτό πετάγομαι συνέχεια. Ρίχνω μια ματιά στο μέλλον!

Έχω κι εγώ γιατρό σήμερα. Δεν θυμάμαι ποιες άλλες... Έχω και ενδοκρινολόγο και γυναικολόγο. Από τις ζαχαρένιες καμία απορία να μεταφέρω στην ενδοκρινολόγο? Πέρα από το μηχανάκι της @Mamacita Alina... (Αλήθεια, έβγαλες άκρη με αυτό?)

Σας φιλώ, ανυπόμονη και ενθουσιασμένη!

Κι εγω του '86!!Νιατααααα ειμαστε...δε θελω τετοια!!:rolleyes:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Just now, tsilona είπε:

Είμαι πολύ σκορπιοχωρι, αυτό φοβάμαι ότι δε θα κάνω καμιά μέτρηση σωστή ρε συ...ξεχνάω τα πάντα. Εδω τα χάπια τα παίρνω οπότε να ναι. Πρέπει να το χω μαζί μου τουλάχιστον αυτή τη βδομάδα στη δουλειά...θα βάλω υπενθυμισεις.τι να κάνω. 2 ώρες μετά το μέτρησα γτ μόλις είχα πάρει το μηχάνημα κ πέρασε τόση ώρα απτό γευμα..επισης πρέπει να βάλω πρόγραμμα στο να τρώω συχνά γεύματα γτ ποτέ δεν το κάνα αυτό. Το πρωί κ το μεσημέρι μόνο. Βράδυ αν πεινούσα κάνα τοστ . Αλλά αυτό είναι το λάθος μου εμενα. 2 Βαρβάτα γεύματα κ τέλος. Αι στο καλό. Καλέ στείλτε μου κ μένα ένα ενδεικτικό μενού που λέγατε τις προάλλες..

Επίσης ξανά άσχετο...το καρότσι που είχα στην κόρη δε με βόλεψε καθόλου. Αν έχετε υπόψιν για καρότσι ελαφρύ που να κλείνει εύκολα κ να μη χρειάζεται μισό νεφρό ενημερώστε με πληζ 

Χαχαχα καλεεε εσύ είσαι ίδια εγώ!!!! Σαν να γράφω εγώ στον εαυτό μου. Ούτε εγώ παίρνω τα φάρμακα και ότι είπες για τη διατροφή σου ως τώρα ήμουν κι εγώ!!

Ενδεικτικο μενού εμένα δε μου έδωσε όπως έχει η Clue με γραμμάρια και ισοδύναμα. Μου είπε να κάνω 5 γεύματα τη μέρα. 2 κυρία σίγουρα και 3 δευτερεύοντα. Και ζυμαρικά ρύζι πατάτες να είναι μετρημένα σε μία κούπα τσαγιού η μερίδα μου. 

Να αποφεύγω ζάχαρη, μέλι, τηγανητά και σάλτσες δια ροπάλου αλλά να τρώω γενικά ότι τρώμε στο σπίτι όχι νεροβραστα απλά συγκεκριμένη μικρή μερίδα.

Το πρωί εγώ πίνω γάλα, δεκατιανο τρώω μια φέτα ψωμί ολικής με τυρί ή κάποιο φρούτο όπως ξυνομηλο, το μεσημέρι ότι φαγητό έχουμε απλά αν έχει ζυμαρικό ή πατάτα μετράω με τη κούπα και πολύ σαλάτα καρότο λάχανο αγγούρι, το απόγευμα τρώω γιαούρτι 2% το βράδυ πάλι φαγητό και αν αργήσω να πάω για ύπνο πχ και πάει 11-12 πίνω άλλο ένα γαλα για να μην είμαι πολλές ώρες νηστική ως το πρωί... Όχι τα ίδια κάθε μέρα βέβαια. Βλέπεις σιγά σιγά τι σε ανεβάζει και το περιορίζεις αν πχ με ανέβαζε το ψωμί θα έτρωγα κάτι άλλο. 

Just now, katerinaki 86 είπε:

Κι εγω του '86!!Νιατααααα ειμαστε...δε θελω τετοια!!:rolleyes:

Καλέ νιάτα σαφώς, σιγά δηλαδή προνόμιο είναι που μερικές είμαστε του 90 και το λέμε συνέχεια; Χαχαχαχαχα... Τι να λέει η μάνα μου που με έκανε στα 17 αν οι 20αρες λέμε συνέχεια ότι είμαστε μικρομανες!!

Ούτε το '83 της @winspert ούτε το 86 ούτε και το 76 μη σας πω δεν είναι μεγάλο!!! Μια χαρά είμαστε ακόμη. Θα ανοίξω σε καμία 30 ετια ποστ οι γριές του παρεντς να λέμε τότε για ηλικίες και ποιες τρώνε ποιες στα χρόνια τώρα δεν υπάρχει λόγος χαχαχαχα

• Χαχα 5

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Χαχαχα καλεεε εσύ είσαι ίδια εγώ!!!! Σαν να γράφω εγώ στον εαυτό μου. Ούτε εγώ παίρνω τα φάρμακα και ότι είπες για τη διατροφή σου ως τώρα ήμουν κι εγώ!!

Ενδεικτικο μενού εμένα δε μου έδωσε όπως έχει η Clue με γραμμάρια και ισοδύναμα. Μου είπε να κάνω 5 γεύματα τη μέρα. 2 κυρία σίγουρα και 3 δευτερεύοντα. Και ζυμαρικά ρύζι πατάτες να είναι μετρημένα σε μία κούπα τσαγιού η μερίδα μου. 

Να αποφεύγω ζάχαρη, μέλι, τηγανητά και σάλτσες δια ροπάλου αλλά να τρώω γενικά ότι τρώμε στο σπίτι όχι νεροβραστα απλά συγκεκριμένη μικρή μερίδα.

Το πρωί εγώ πίνω γάλα, δεκατιανο τρώω μια φέτα ψωμί ολικής με τυρί ή κάποιο φρούτο όπως ξυνομηλο, το μεσημέρι ότι φαγητό έχουμε απλά αν έχει ζυμαρικό ή πατάτα μετράω με τη κούπα και πολύ σαλάτα καρότο λάχανο αγγούρι, το απόγευμα τρώω γιαούρτι 2% το βράδυ πάλι φαγητό και αν αργήσω να πάω για ύπνο πχ και πάει 11-12 πίνω άλλο ένα γαλα για να μην είμαι πολλές ώρες νηστική ως το πρωί... Όχι τα ίδια κάθε μέρα βέβαια. Βλέπεις σιγά σιγά τι σε ανεβάζει και το περιορίζεις αν πχ με ανέβαζε το ψωμί θα έτρωγα κάτι άλλο. 

Καλέ νιάτα σαφώς, σιγά δηλαδή προνόμιο είναι που μερικές είμαστε του 90 και το λέμε συνέχεια; Χαχαχαχαχα... Τι να λέει η μάνα μου που με έκανε στα 17 αν οι 20αρες λέμε συνέχεια ότι είμαστε μικρομανες!!

Ούτε το '83 της @winspert ούτε το 86 ούτε και το 76 μη σας πω δεν είναι μεγάλο!!! Μια χαρά είμαστε ακόμη. Θα ανοίξω σε καμία 30 ετια ποστ οι γριές του παρεντς να λέμε τότε για ηλικίες και ποιες τρώνε ποιες στα χρόνια τώρα δεν υπάρχει λόγος χαχαχαχα

Εμένα με είπε τα λιπαρά δεν ανεβάζουν ρε συ. Λευκό ψωμί ανεβάζει λέει πατάτες κ τ λ γνωστά. Οι συνδυασμοί είναι που κάνουν λάθος λέει συνήθως. Πχ πρωινό τρώνε φέτα μαρμελάδα γάλα κ τα 3 ανεβάζουν. Με 2 ώρες διαφορά γάλα κ τ άλλα 

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Εμένα με είπε τα λιπαρά δεν ανεβάζουν ρε συ. Λευκό ψωμί ανεβάζει λέει πατάτες κ τ λ γνωστά. Οι συνδυασμοί είναι που κάνουν λάθος λέει συνήθως. Πχ πρωινό τρώνε φέτα μαρμελάδα γάλα κ τα 3 ανεβάζουν. Με 2 ώρες διαφορά γάλα κ τ άλλα 

Εγω ξέρω πως επειδή είμαστε έγκυες και όχι απλά διαβητικές δε μπορούμε να κόψουμε κάτι εντελώς γιατί τα χρειάζεται το μωράκι. Έτσι μου είπε τουλάχιστον. Οι συνδιασμοι δεν ανεβάζουν απαραίτητα. Ανάλογα τι θα συνδιασεις. Εγώ σκέτο ρύζι να φάω θα ανέβει πολύ γιατί το ρύζι με ανεβάζει.... Άλλη κοπέλα μπορεί να φάει δυο πιάτα και να πάει μόνο 100... Είναι στον οργανισμό, στο άγχος, στο ποσό περπατησες κλπ. Λιπαρά δεν κάνει να τρώμε πολλά γενικά. Τώρα ότι πει ο γιατρός της κάθε μιας. Έχω καταλάβει πως παιδίατροι, ενδοκρινολόγοι και γενικά ιατροί πέραν των διαιτροφολογων έχουν πολύ διαφορετικές απόψεις στη διατροφή... Οπότε :/ 

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχω μια ερώτηση. Ξέρω πως δεν θα με κρίνεται και θα μου δώσετε την συμβουλή σας. Όπως ξέρετε είμαι στον 5το μήνα.. Κάπνιζα αρκετά πριν μείνω έγκυος, ειδικά όταν ήταν περίοδος εξεταστικής στην σχολη μπορεί να έκανα έναν καπνό μεγάλο τις 3 με 4 μέρες. Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος η γυναικολόγος ήταν αρκετά κατανοητή ΤΣΙΓΆΡΟ ΜΑΧΑΊΡΙ. που είναι και το φυσιολογικό προφανώς δεν θα μου έλεγε αράξεεεε κουκλαρα κα0νισα σαν φουγάρο. Το ελλατωσα εξωφρενικά τους πρώτους μήνες και για ένα διάστημα το είχα κόψει. Νεύρα άγχος κλάματα από την διακοπή σε σημείο ο άντρας μου να μου πει έλεος καπνίσει αν είναι να μας φας ζωντανούς. Και το έκανα. 1 με 3 τσιγάρα την ημέρα. Οι τύψεις εκατομμύριες. Μέχρι και σήμερα θα κάνω 3 την ημέρα. Κάπνιζε κάποια από εσάς και το έκοψε μαχαίρι; και αν ναι πως στο καλό; γιατί δεν μπορώ να το κάνω εγώ γαμωτο :confused:

n0O1p2.png

Just now, elpida20 είπε:

Κορίτσια έχω μια ερώτηση. Ξέρω πως δεν θα με κρίνεται και θα μου δώσετε την συμβουλή σας. Όπως ξέρετε είμαι στον 5το μήνα.. Κάπνιζα αρκετά πριν μείνω έγκυος, ειδικά όταν ήταν περίοδος εξεταστικής στην σχολη μπορεί να έκανα έναν καπνό μεγάλο τις 3 με 4 μέρες. Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος η γυναικολόγος ήταν αρκετά κατανοητή ΤΣΙΓΆΡΟ ΜΑΧΑΊΡΙ. που είναι και το φυσιολογικό προφανώς δεν θα μου έλεγε αράξεεεε κουκλαρα κα0νισα σαν φουγάρο. Το ελλατωσα εξωφρενικά τους πρώτους μήνες και για ένα διάστημα το είχα κόψει. Νεύρα άγχος κλάματα από την διακοπή σε σημείο ο άντρας μου να μου πει έλεος καπνίσει αν είναι να μας φας ζωντανούς. Και το έκανα. 1 με 3 τσιγάρα την ημέρα. Οι τύψεις εκατομμύριες. Μέχρι και σήμερα θα κάνω 3 την ημέρα. Κάπνιζε κάποια από εσάς και το έκοψε μαχαίρι; και αν ναι πως στο καλό; γιατί δεν μπορώ να το κάνω εγώ γαμωτο :confused:

Καλημερα κοριτσακι μου... Κατ αρχην φυσικα κ δε θα σε κατακρινουμε... Εγω δεν ειμαι ο καταλληλοτερος άνθρωπος για να σου πω γιατί δεν καπνιζα ποτε... Νομιζω οτι το καλύτερο κίνητρο για να το κοψεις ειναι απλα να σκεφτεις οχι το τι κακο κάνεις με το να καπνιζεις αλλα τι καλο θα κανεις στο μωρακι σου με το να μην καπνιζεις... Απλα σκεψου οτι καθε φορα που καπνιζεις λιγουερο οξυγονο φτανει στο μωρακι σου... Φυσικα ειναι λιγα τα τσιγαρα που κανεις, πολυ λιγα, αλλα ειναι μια μικρη στερηση προς χαριν ενος πλασματος που θες να φερεις στον κοσμο... Κ θα ειναι για λιγο ακομα... Ολοι μας μπορουμε να στερηθουμε πολλα... Σκεψου τα υπέρ... Ειναι δικη σου επιλογη να καπνιζεις... Το μωρακι σου δε θελει... Μπορει να μην ειναι κ η μαρκα του... Χαχαχα, για να κανουμε κ λιγο χιούμορ.... Σε φιλω γλυκα κ ξερω πως θα το σκεφτεις κ θα το κοψεις... Ολα για το μωρο σου.... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Just now, winspert είπε:

Καλημερα κοριτσακι μου... Κατ αρχην φυσικα κ δε θα σε κατακρινουμε... Εγω δεν ειμαι ο καταλληλοτερος άνθρωπος για να σου πω γιατί δεν καπνιζα ποτε... Νομιζω οτι το καλύτερο κίνητρο για να το κοψεις ειναι απλα να σκεφτεις οχι το τι κακο κάνεις με το να καπνιζεις αλλα τι καλο θα κανεις στο μωρακι σου με το να μην καπνιζεις... Απλα σκεψου οτι καθε φορα που καπνιζεις λιγουερο οξυγονο φτανει στο μωρακι σου... Φυσικα ειναι λιγα τα τσιγαρα που κανεις, πολυ λιγα, αλλα ειναι μια μικρη στερηση προς χαριν ενος πλασματος που θες να φερεις στον κοσμο... Κ θα ειναι για λιγο ακομα... Ολοι μας μπορουμε να στερηθουμε πολλα... Σκεψου τα υπέρ... Ειναι δικη σου επιλογη να καπνιζεις... Το μωρακι σου δε θελει... Μπορει να μην ειναι κ η μαρκα του... Χαχαχα, για να κανουμε κ λιγο χιούμορ.... Σε φιλω γλυκα κ ξερω πως θα το σκεφτεις κ θα το κοψεις... Ολα για το μωρο σου.... 

Αχ να ξερες πόσες φορές τα ανέλυσα στο μυαλό μου κι άλλες πόσες είπα το τελευταίο και τέλος, αλλά πάντα θα ναι ένα ακόμη την επόμενη μέρα. Το παλεύω τρέλα το όλο θέμα και κάποιες φορές με πιάνουν τα κλάματα και άλλες πόσες νευριάζω με εμένα 

n0O1p2.png

Just now, elpida20 είπε:

εμένα με άφηνε να καπνίζω από 1 έως 5 ....τι μα σ πω αγαπη μ ....Εγώ σε καταλαβαινω κι ο αυτο μπορώ να σ πω μονο...Εγώ το έκοψα βέβαια κ δεν έκανα καθόλου...νεύρα ανχος κτλ δεν είχα τίποτα...Έχω μάθει να κοντρολαρω εμενα...Όσο ήμουν έγκυος εκανα κι ο 3 τζούρες...3 μήνες ημουνα κάθε μήνα εκανα από 1 ....χαχαχαχα καλό ε???? δεν μπορώ να σ πω συνέχισε η κοφτό...άλλοι γιατροί αφήνουν άλλοι όχι....φιλακια ...ξαναρωτα την γιατρο σ γιαυτα τα 3 που κάνεις.

Just now, Rafaelatarzan είπε:

εμένα με άφηνε να καπνίζω από 1 έως 5 ....τι μα σ πω αγαπη μ ....Εγώ σε καταλαβαινω κι ο αυτο μπορώ να σ πω μονο...Εγώ το έκοψα βέβαια κ δεν έκανα καθόλου...νεύρα ανχος κτλ δεν είχα τίποτα...Έχω μάθει να κοντρολαρω εμενα...Όσο ήμουν έγκυος εκανα κι ο 3 τζούρες...3 μήνες ημουνα κάθε μήνα εκανα από 1 ....χαχαχαχα καλό ε???? δεν μπορώ να σ πω συνέχισε η κοφτό...άλλοι γιατροί αφήνουν άλλοι όχι....φιλακια ...ξαναρωτα την γιατρο σ γιαυτα τα 3 που κάνεις.

Στο παρελθόν είχα ένα εξωμητριο... Δεν το ανέφερα ποτέ εδώ σε εσάς.. Ήμουν πολύ μικρή τότε 17 χρόνων... Δεν μπόρεσε ποτέ να μου πει πως έγινε και γιατί είχα την ίδια γυναικολογο... Βέβαια τότε δεν ήμουν ούτε με τον σωστό άνθρωπο αλλά ούτε ήθελα προφανώς ένα μωρό... Και έμαθα ότι είμαι έγκυος και οπ ; το έμαθα έφυγε κι ολας... Και γι αυτό η γυναικολόγος μου είναι αυστηρή με αυτά τα θέματα... Βέβαια ξέρω πως τώρα κάτι τέτοιο ΔΝΕ θα γίνει και ξέρω πως το κορίτσι μου θα  είναι μια χαρά αλλά ο φόβος είναι φοβος

n0O1p2.png

Καλημέρα! Εμένα με είπε προτιμότερο το καθόλου αλλά αν δεν τα καταφέρω μέχρι 5 τη μέρα...

Το τελευταίο το κάνα μόλις είδα το θετικό τεστ. Το κάτουρησα και άναψα ένα μέχρι να βγει το αποτέλεσμα.κ στην πρώτη πάλι έτσι...ώρες ώρες θέλω να κάνω ένα κ να πιω έναν καφέ, αλλά έκοψα τον καφέ γ αυτό το λόγο. Αχαχαχχα για να μη θέλω τσιγάρο. 

Δεν μπορώ να σου πω πως να το κόψεις, είναι να σου γίνει το κλικ στο μυαλό...εγω εχω μια εικόνα στο μυαλό μου που χα δει κάποτε ένα μωρό στην κοιλιά που κρατάει τη μύτη του επειδή η μαμά καπνίζει. Αυτή η εικόνα με χει μείνει στο μυαλό κ λέω όχι, ούτε καφέ ούτε τσιγάρο. 

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, elpida20 είπε:

Στο παρελθόν είχα ένα εξωμητριο... Δεν το ανέφερα ποτέ εδώ σε εσάς.. Ήμουν πολύ μικρή τότε 17 χρόνων... Δεν μπόρεσε ποτέ να μου πει πως έγινε και γιατί είχα την ίδια γυναικολογο... Βέβαια τότε δεν ήμουν ούτε με τον σωστό άνθρωπο αλλά ούτε ήθελα προφανώς ένα μωρό... Και έμαθα ότι είμαι έγκυος και οπ ; το έμαθα έφυγε κι ολας... Και γι αυτό η γυναικολόγος μου είναι αυστηρή με αυτά τα θέματα... Βέβαια ξέρω πως τώρα κάτι τέτοιο ΔΝΕ θα γίνει και ξέρω πως το κορίτσι μου θα  είναι μια χαρά αλλά ο φόβος είναι φοβος

εξωμητριο είχα κ εγώ....Αυτό δεν λέει κάτι αγαοη μ....εννοείτε κ η κόρη σ είναι κ θα είναι υγιείς για πολλά χρόνια ακόμα....να μην φοβάσαι τίποτα κ κανέναν....Όλα θα πάνε όπως πρέπει μικρό μ....να προσέχεις...σε αγαπώ πολύ.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...