Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, tsilona είπε:

Ωραία εντάξειμε κατάλαβες , ρε συ πέρασαν 5 χρόνια κ τα χω ξεχάσει η έρμη. Που να βγει το βρέφος να δω πως θα το κάνω ζαφτι

Φαντάσου η μαμα μου που μας έκανε εμάς με δέκα χρόνια διαφορά! Είχε ξεπαιδιασει η καημένη, και μετά όλα από την αρχή! Αγάπη αφού τα πέρασες μια φορά θα σου βγούνε ασυναίσθητα!

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, tsilona είπε:

Ωραία εντάξειμε κατάλαβες , ρε συ πέρασαν 5 χρόνια κ τα χω ξεχάσει η έρμη. Που να βγει το βρέφος να δω πως θα το κάνω ζαφτι

Προς τα μεσα νιωθω και εγω και εγω κλωτσιες κοριτσια μου ειναι πολυ ωραιο συναισθημα μετα εξω θα δείτε τι ωραία που θα ειναι χαχαχχαχα Φιλακια απο μένα

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

καλημέρα κοριτσια μου καλη εβδομάδα :)

Just now, tsilona είπε:

Επίσης, οι κλωτσιές που νιώθετε είναι προς τα μέσα η και προς τα έξω; εννοώ ότι δεν μπορώ να καταλάβω αν βάλω το χέρι στην κοιλιά μου κλωτσιά, όμως νοιώθω να με βαράει προς τη μέσα μεριά. Κατάλαβατε τι εννοώ η με περνάτε για τρελή; 

προς τα μεσα νιωθω καιρό τωρα κινησουλες κ κλωτσιτσες... εχει ομως 2 με 3 μερες που τις νιωθω κ στο χερι μου οταν το βαλω στο σημειο που κλωτσαει :) οχι πολυ δυνατα βεβαια αλλα το νιωθω :)

Just now, Elsatin είπε:

Αγχωμένη αρκετά, προσπαθώ να μην με πάρει από κάτω... κ γενικότερα ψάχνω να βρω που έγινε η βλακεία κ τι φταίει... πως μπορώ να το βρω σαν θέμα- δωμάτιο?

καλη μου τι εγινε; πως εισαι; 

• Μου αρέσει 2

83tdp2.pngcWE4p3.png

Σε ευχαριστώ @winspert έκανα το πρωί άλλη μια χοριακη κ περιμένω αποτέλεσμα. Έχω ραντεβού Ιάσων να δω το νέο γιατρό κ 1 η ώρα θέλει να με δει κ ο παλιός στοστο γέννημα γι όταν του πα ότι συνεχίζει κ ανεβαίνει κ ας έχω αίμα αλλά είναι πολύ χαμηλά σκέψου Παρασκευή ήταν στο 42 ανησύχησε... άμα πάω κ του βάλω φωτιά... εντωμεταξύ θέλω να δω εάν έφταιγε κ το εμβόλιο που έκανα το τριπλό παρωτιτιδα ιλαρα κλπ εάν φταίει σίγουρα τότε θα του βάλω φωτιά γτ τον είχα ενημερώσει πριν ξεκινήσει

@marioula1234 προσπαθώ να συγκρατηθώ για να μαι ειλικρινής κ περιμένω σήμερα το αποτέλεσμα της χθεσινής για να δω τι γίνεται...

Just now, Elsatin είπε:

Σε ευχαριστώ @winspert έκανα το πρωί άλλη μια χοριακη κ περιμένω αποτέλεσμα. Έχω ραντεβού Ιάσων να δω το νέο γιατρό κ 1 η ώρα θέλει να με δει κ ο παλιός στοστο γέννημα γι όταν του πα ότι συνεχίζει κ ανεβαίνει κ ας έχω αίμα αλλά είναι πολύ χαμηλά σκέψου Παρασκευή ήταν στο 42 ανησύχησε... άμα πάω κ του βάλω φωτιά... εντωμεταξύ θέλω να δω εάν έφταιγε κ το εμβόλιο που έκανα το τριπλό παρωτιτιδα ιλαρα κλπ εάν φταίει σίγουρα τότε θα του βάλω φωτιά γτ τον είχα ενημερώσει πριν ξεκινήσει

@marioula1234 προσπαθώ να συγκρατηθώ για να μαι ειλικρινής κ περιμένω σήμερα το αποτέλεσμα της χθεσινής για να δω τι γίνεται...

Περιμένουμε νεα σου... Μην μας ξεχάσεις... Ευχομαι ολα να πανε καλα... 

• Ευχαριστώ 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Elsatin είπε:

Λοιπόν η χοριακη συνεχίζει κ ανεβαίνει... έχει φτάσει στο 64 σήμερα. Περιμένω το γιατρό... κορίτσια δεν ξέρω.. τα κλάματα θα βάλω.. δεν ξέρω τι μου γίνεται...

Ειναι τοσο απαραδεκτο που δεν υπάρχει ενας γιατρος να πει υπευθυνα τι γινεται... Αντε να μας πεις τι θα σου πει κ αυτος.... 

• Λυπημένη/-ος 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, Elsatin είπε:

Λοιπόν η χοριακη συνεχίζει κ ανεβαίνει... έχει φτάσει στο 64 σήμερα. Περιμένω το γιατρό... κορίτσια δεν ξέρω.. τα κλάματα θα βάλω.. δεν ξέρω τι μου γίνεται...

Αχ βρε κορίτσι μου, λογικό το άγχος σου, προσπάθησε να ηρεμήσεις,όσο δύσκολο και αν σου φαίνεται, και να έχεις πίστη! Περιμένουμε νέα σου!

EGLbp2.png

Καλημέρα!!! Πήγα δουλειά σήμερα... μένουν ακόμα 23 μέρες εργάσιμες!!! Θα τις σβήνω μία μία! χαχα

Εγώ είμαι του '86. Οπότε μετά τη @winspert είμαι εγώ?? Να ξεκινήσουμε το πλέξιμο!!!

Από κλωτσιές εγώ τίποτα ακόμα.. Λογικά μέσα στον επόμενο μήνα κάτι θα αρχίσω να νιώθω κι εγώ το καημένο. Μπορεί να είμαι από τις μεγαλύτερες εδώ, αλλά σας τρώω σε ηλικία κύησης!!! Είμαι η μικρότερη!!!χεχε  Γι' αυτό πετάγομαι συνέχεια. Ρίχνω μια ματιά στο μέλλον!

Έχω κι εγώ γιατρό σήμερα. Δεν θυμάμαι ποιες άλλες... Έχω και ενδοκρινολόγο και γυναικολόγο. Από τις ζαχαρένιες καμία απορία να μεταφέρω στην ενδοκρινολόγο? Πέρα από το μηχανάκι της @Mamacita Alina... (Αλήθεια, έβγαλες άκρη με αυτό?)

Σας φιλώ, ανυπόμονη και ενθουσιασμένη!

• Χαχα 1

4wnKp2.png 

Διαφημίσεις

Just now, Clue είπε:

Καλημέρα!!! Πήγα δουλειά σήμερα... μένουν ακόμα 23 μέρες εργάσιμες!!! Θα τις σβήνω μία μία! χαχα

Εγώ είμαι του '86. Οπότε μετά τη @winspert είμαι εγώ?? Να ξεκινήσουμε το πλέξιμο!!!

Από κλωτσιές εγώ τίποτα ακόμα.. Λογικά μέσα στον επόμενο μήνα κάτι θα αρχίσω να νιώθω κι εγώ το καημένο. Μπορεί να είμαι από τις μεγαλύτερες εδώ, αλλά σας τρώω σε ηλικία κύησης!!! Είμαι η μικρότερη!!!χεχε  Γι' αυτό πετάγομαι συνέχεια. Ρίχνω μια ματιά στο μέλλον!

Έχω κι εγώ γιατρό σήμερα. Δεν θυμάμαι ποιες άλλες... Έχω και ενδοκρινολόγο και γυναικολόγο. Από τις ζαχαρένιες καμία απορία να μεταφέρω στην ενδοκρινολόγο? Πέρα από το μηχανάκι της @Mamacita Alina... (Αλήθεια, έβγαλες άκρη με αυτό?)

Σας φιλώ, ανυπόμονη και ενθουσιασμένη!

Εγώ ήρθα πριν λίγο από ενδοκρινολόγο. Όλα καλά τα βρίσκει. Μάλιστα έχω και τις ευλογίες της για γλυκάκια με στεβια. Άφοβα μου λέει η στέβια είναι φυτικό προϊόν! Απλά με ρεγουλο μη πονέσει το στομάχι μου κλπ. Εγώ δε θα κάνω κατάχρηση βέβαια αλλά θα τρώω άφοβα πλέον οπότε βρίσκω ευκαιρία.

Με συχνές μετρήσεις που έκανα στο τελευταίο μου γεύμα (έκανα μετρήσεις κάθε 10 λεπτά γιατί ένιωθα έντονη δυσφορία και ταχυπαλμια και ήθελα να δω αν ανεβαίνει το ζάχαρο απότομα) Διαπίστωσα ότι στο 20' είναι στα τοπ του κοντά στο 140-150. Σήμερα της το είπα και μου λέει δε μας νοιάζει πόσο ανεβαίνει στο 20' μας νοιάζει στη μια ώρα να είναι κάτω από 130... Δηλαδή βρε ζαχαρενιες γιατί μπερδεύτηκα και 300 που λέει ο λόγος να πάει δε μας νοιάζει αρκεί στη μια ώρα να είναι κάτω του ορίου; Δεν επηρεάζει το μωρό η τόση άνοδος; Τη ρώτησα 3 φορές να το εμπεδωσω και είπε και τις τρεις ότι δε μας νοιάζει πόσο θα ανέβει αλλά το που θα είναι στη μια ώρα να έχει δηλαδή καταφέρει να κατέβει στα όρια. Εγώ τόσο καιρό νόμιζα ότι μετραγαμε για να πετύχουμε το αποκορύφωμα του ζαχάρου να δούμε πόσο είναι κλπ. Αλλά ντ'αλλων είχα καταλάβει μαλλον. Άμα πας που λες κάνε μια ερώτηση να δούμε αν συμπίπτουν οι απόψεις!!!

Κατά τα άλλα τα βρήκε όλα τέλεια. Αφού έχω πάντα νηστείας 80-91 και 1 ώρα μετά το φαγητό σχεδόν πάντα κάτω του 130. Τι να πω;...

Για το μηχανάκι απ' ότι κατάλαβα μερικές φορές η σταγόνα μου δεν είναι τόσο επαρκής. Ναι μεν την απορροφάει αλλά όχι με ταχύτητα οπότε βγάζει αποτελέσματα στα ύψη. Συν ότι μερικές φορές έκανα το λάθος να μην είναι θεοστεγνα... Θα ξανά τσεκαρω να δούμε.

Όσο για την ηλικία και εγώ του 93 είμαι και έχω ήδη και ένα παιδακι. Είμαστε πολλές μικρό μαμάδες εδώ Ελπιδακι!! ;)

Όσο για του 85 και του 86 που λέτε βρε τρελές συγνώμη γριές θεωρείστε; Χαχαχα η κολλητή μου είναι του 84 και σας πληροφορω ώρες ώρες είμαι πιο γριά εγώ από αυτήν. Δεν έχει να κάνει η ηλικία μη ξανά ακούσω για πλέξιμο. Αυτά στα 70 μας!! Σας φιλώ όλες!! Πάω να τσακίσω σοκολάτα με στέβια!!!

• Χαχα 3

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Ήρθα ενδοκρινολογο να δείξω την καμπύλη μου επειδή στο νηστείας ήταν ανεβασμένο. Λέει παρ όλο που ναι χαμηλή η καμπύλη γενικά θεωρείται διαβήτης :sad: μου δωσε μηχάνημα για να μετριέμαι

Μετρήθηκαν τώρα που με το δώσε και 2 ώρες μετά από 2 πιάτα μακαρόνια (μη σχολιάσετε) ήταν 107.ωχ πως βαριέμαι ρε το ίδιο βιολακι κάθε φορα

• Λυπημένη/-ος 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Ήρθα ενδοκρινολογο να δείξω την καμπύλη μου επειδή στο νηστείας ήταν ανεβασμένο. Λέει παρ όλο που ναι χαμηλή η καμπύλη γενικά θεωρείται διαβήτης :sad: μου δωσε μηχάνημα για να μετριέμαι

Μετρήθηκαν τώρα που με το δώσε και 2 ώρες μετά από 2 πιάτα μακαρόνια (μη σχολιάσετε) ήταν 107.ωχ πως βαριέμαι ρε το ίδιο βιολακι κάθε φορα

Μη στεναχωριέσαι δεν αξίζει. Ειδικά αφού ήταν το νηστείας μόνο ανεβασμένο ίσως να επηρεάστηκε απο το άγχος που πηγές να κάνεις τις εξετάσεις. Ανάλογα βέβαια και πόσο ήταν. Αλλά η δικιά μου γιατρός δε το θεωρεί διαβήτη το ανεβασμένο νηστείας. Προδιάθεση ίσως. Το 2 πιάτα μακαρόνια πάντως δε το λες διατροφή. Το ότι ήταν 107 όμως είναι καλό. Πάντως οι έγκυες μου είπε εμένα η γιατρός πρέπει να μετριομαστε στη μια ώρα γιατί τότε είναι το πιθανότερο η τιμή να είναι υψηλή όπως και με τη καμπύλη ζαχάρου που στο 60' είναι πιο υψηλή η τιμή από το 120'. Οι διαβητικοί γενικά μετράνε στις δύο ώρες γιατί το μεταβολίζουν πιο αργά. Ρώτα καλού κακού πάντως γιατί ο κάθε ένας λέει τα δικά του. Όσο για το βιολακι που μόλις ξεκίνησες και ήδη λες βαριέμαι σκέψου ότι κάθε τρύπημα θα σου δείχνει το πόσο επηρεάζει το μωράκι σου το κάθε τι άρα θα είσαι ακόμη πιο σίγουρη για την υγεία του μέσα στη μέρα και για το τι να αποφεύγεις. Έτσι το σκέφτομαι εγώ και παρηγοριεμαι που τσιμπιεμαι 5 φορές τη μέρα.

Just now, Mamacita Alina είπε:

Μη στεναχωριέσαι δεν αξίζει. Ειδικά αφού ήταν το νηστείας μόνο ανεβασμένο ίσως να επηρεάστηκε από το άγχος που πηγές να κάνεις τις εξετάσεις. Ανάλογα βέβαια και πόσο ήταν. Αλλά η δικιά μου γιατρός δε το θεωρεί διαβήτη το ανεβασμένο νηστείας. Προδιάθεση ίσως. Το 2 πιάτα μακαρόνια πάντως δε το λες διατροφή. Το ότι ήταν 107 όμως είναι καλό. Πάντως οι έγκυες μου είπε εμένα η γιατρός πρέπει να μετριομαστε στη μια ώρα γιατί τότε είναι το πιθανότερο η τιμή να είναι υψηλή όπως και με τη καμπύλη ζαχάρου που στο 60' είναι πιο υψηλή η τιμή από το 120'. Οι διαβητικοί γενικά μετράνε στις δύο ώρες γιατί το μεταβολίζουν πιο αργά. Ρώτα καλού κακού πάντως γιατί ο κάθε ένας λέει τα δικά του. Όσο για το βιολακι που μόλις ξεκίνησες και ήδη λες βαριέμαι σκέψου ότι κάθε τρύπημα θα σου δείχνει το πόσο επηρεάζει το μωράκι σου το κάθε τι άρα θα είσαι ακόμη πιο σίγουρη για την υγεία του μέσα στη μέρα και για το τι να αποφεύγεις. Έτσι το σκέφτομαι εγώ και παρηγοριεμαι που τσιμπιεμαι 5 φορές τη μέρα.

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Κι εγώ στο νοσοκομείο είμαι, στην αναμονή. Είχα 5 η ώρα ραντεβού αλλά στο δημόσιο το 5 είναι 7, ήρθα, έδωσα χαρτί, είδα τα άτομα, πήγα πρακτικερ, ψώνισα, ξαναγύρισα, και ακόμα περιμένω,χαχαχα @Clue Εσύ πήγες; όλα καλά; Είσαι το μικρό μας, θα σε προσέχουμε χαχαχα

• Χαχα 1

EGLbp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Μη στεναχωριέσαι δεν αξίζει. Ειδικά αφού ήταν το νηστείας μόνο ανεβασμένο ίσως να επηρεάστηκε απο το άγχος που πηγές να κάνεις τις εξετάσεις. Ανάλογα βέβαια και πόσο ήταν. Αλλά η δικιά μου γιατρός δε το θεωρεί διαβήτη το ανεβασμένο νηστείας. Προδιάθεση ίσως. Το 2 πιάτα μακαρόνια πάντως δε το λες διατροφή. Το ότι ήταν 107 όμως είναι καλό. Πάντως οι έγκυες μου είπε εμένα η γιατρός πρέπει να μετριομαστε στη μια ώρα γιατί τότε είναι το πιθανότερο η τιμή να είναι υψηλή όπως και με τη καμπύλη ζαχάρου που στο 60' είναι πιο υψηλή η τιμή από το 120'. Οι διαβητικοί γενικά μετράνε στις δύο ώρες γιατί το μεταβολίζουν πιο αργά. Ρώτα καλού κακού πάντως γιατί ο κάθε ένας λέει τα δικά του. Όσο για το βιολακι που μόλις ξεκίνησες και ήδη λες βαριέμαι σκέψου ότι κάθε τρύπημα θα σου δείχνει το πόσο επηρεάζει το μωράκι σου το κάθε τι άρα θα είσαι ακόμη πιο σίγουρη για την υγεία του μέσα στη μέρα και για το τι να αποφεύγεις. Έτσι το σκέφτομαι εγώ και παρηγοριεμαι που τσιμπιεμαι 5 φορές τη μέρα.

Είμαι πολύ σκορπιοχωρι, αυτό φοβάμαι ότι δε θα κάνω καμιά μέτρηση σωστή ρε συ...ξεχνάω τα πάντα. Εδω τα χάπια τα παίρνω οπότε να ναι. Πρέπει να το χω μαζί μου τουλάχιστον αυτή τη βδομάδα στη δουλειά...θα βάλω υπενθυμισεις.τι να κάνω. 2 ώρες μετά το μέτρησα γτ μόλις είχα πάρει το μηχάνημα κ πέρασε τόση ώρα απτό γευμα..επισης πρέπει να βάλω πρόγραμμα στο να τρώω συχνά γεύματα γτ ποτέ δεν το κάνα αυτό. Το πρωί κ το μεσημέρι μόνο. Βράδυ αν πεινούσα κάνα τοστ . Αλλά αυτό είναι το λάθος μου εμενα. 2 Βαρβάτα γεύματα κ τέλος. Αι στο καλό. Καλέ στείλτε μου κ μένα ένα ενδεικτικό μενού που λέγατε τις προάλλες..

Επίσης ξανά άσχετο...το καρότσι που είχα στην κόρη δε με βόλεψε καθόλου. Αν έχετε υπόψιν για καρότσι ελαφρύ που να κλείνει εύκολα κ να μη χρειάζεται μισό νεφρό ενημερώστε με πληζ 

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...