Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

12 ώρες πρίν, gogouli_ είπε:

Όλες την ιδια μέρα Β επίπεδου; χαμουλης θα γίνει!!! Μακριά όμως η ημερομηνία βρε κορίτσια.

Να σας ρωτήσω κάτι άσχετο. Από αιματοκρίτης και φεριτινη πως πάτε; Εμένα πέφτει συνέχεια, τώρα με φουλ σίδηρο είναι 33 και η φεριτινη 10!

Επίσης ρε αγάπες έχει καμία ταχυπαλμιες; από χτες το βράδυ κάπως νιώθω τους σφυγμούς μου. Γενικά είμαι υποτασικη, η πίεση μου είναι γύρω στο 9 βαριά 9.5!

Γειά σου! Εμένα στον προγεννητικό έλεγχο ο αιματοκρίτης ήταν 37,5 και η φερριτίνη 8. Και πριν 3 βδομάδες που έκανα επαναληπτικό ο αιματοκρίτης ήταν 35,5 και η φερριτίνη 9. Τότε δεν έπαιρνα σίδηρο μετά ξεκίνησα. Αλλά μου είπε ο γιατρός ότι σχεδόν όλες οι έγκυες έχουν χαμηλά επίπεδα.

Ταχυπαλμίες έχω συνέχεια. Και νιώθω κόπωση, δύσπνοια και υπόταση. Πάντα ήμουν υποτασική. Μου είπε ο γιατρός να πάω σε καρδιολόγο, αλλά πολλές έγκυες έχουν ταχυπαλμίες.

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Μπα εγώ σίγουρη ήμουν από πριν μάθω φύλο , για κόρη αλλά σχεδόν πάντα η σιγουριά και το προαισθημα μου με προδίδει αχααχαχα

Κορίτσια Καλημέρα!! 18 βδομαδων σήμερα. Μπήκα στον 5ο!! Πφφφ πότε θα πάω 38 βδομαδων;;

Καλησπέρα! Εμείς το σιγουρέψαμε προχθές ότι είναι αγοράκι. Εγώ είμαι 16 βδομάδων και περιμένω πως και πως να μπω στον 5ο.

5 ώρες πρίν, elpida20 είπε:

Είδα έναν τρομερό εφιάλτη και σηκώθηκα πάλι από τις 6.. Ορμόνες σας μισω:sad:

Εγώ παλιά δεν έβλεπα καθόλου όνειρα και τώρα βλέπω συνέχεια εφιάλτες και άλλες φορές ότι κάνω σεξ....

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, elpida20 said:

Εντωμεταξύ εγώ έχω απλό ραντεβού στις 20 και μετά από λίγες μέρες β επιπέδου. Όλοι οι υπερυχοι μαζι

Πως και τα κανονίσατε έτσι? Από τη μία περιμένεις πολύ καιρό, αλλά από την άλλη θα πάρεις γερή δόση από το μωρό!!!

Εγώ ήμουν τυχερή γιατί ο γιατρός από τη  τελευταία φορά μου έκλεισε ένα μήνα μετά αλλά ακριβώς στη μέση είχα την αυχενική. Οπότε το είδα με απόσταση 2 εβδομάδων. Και τώρα τη Δευτέρα θα το δω πάλι!

4wnKp2.png 

On 3/5/2019 at 5:57 ΜΜ, Clue είπε:

Χαίρομαι πολύ που τα έχασα από τη μία αλλά κι εγώ θα ήθελα να έχω κοιλίτσα. Βέβαια όταν φανεί θα είναι μωρό και όχι μόνο λίπος οπότε καλύτερα! Εγώ έχω ύψος 1.64. Πέρυσι τέτοιο καιρό ήμουν 57. Με τις προσπάθειες που δεν πήγαν καλά και με τις ορμόνες έφτασα 31/1 που ήταν η πρώτη μέρα αυτής της εγκυμοσύνης να ζυγίζω 70.5! Με την υγιεινή διατροφή λόγω εγκγμοσύνης, τις ναυτίες και τους εμετούς και μετά με την αυστηρή διατροφή λόγω διαβήτη έχω φτάσει  63.5! Δεν το λες ότι νιώθω και αδύναμη...χεχε

Κι εγώ αυτό φοβόμουν με το φύλο, οπότε από τη μία δε με πείραξε που δεν μας είπε στην αυχενική και δεν ξέρω ακόμα. Προτιμώ να το μάθω όταν θα είναι σίγουρο.

Αφού νιώθεις καλά αυτό έχει σημασία!!! Είναι ακόμα μικρά μωρε και δεν μας το λένε με σιγουριά. Γερά να είναι και ας είναι ότι θέλει Ο Θεός!!!

On 3/5/2019 at 6:25 ΜΜ, winspert είπε:

Η καθε μια κουβαλαει την ιστορια της. Εγω τωρα ειμαι 17 εβδομαδων κ 3 ημερών. Εχω αγορακι κ φανταζομαι οτι δε θα αλλάξει γιατι ο γιατρος ηταν πολυ σιγουρος όταν ειδε τον μπεμπη απο συγκεκριμένη οπτικη γωνία ... Χαχαχα... 

Εγω κοριτσια ειμαι αρκετα καλα τωρα κ νομιζω οτι τον μπεμπη τον καταλαβαινω κάθε μέρα. Είναι κατι πολυ απαλό σαν φτερουγισμα ή σαν ακουμπισμα... Χαιρομαι πολυ οταν τον καταλαβαίνω τον μπεμπουλη μου... Τρελαίνομαι... Εχουμε πολυ δυναμικα μπει στο ψαξιμο για ολα τα απαραίτητα, κουνια, καροτσι κτλ... Τέλος  οι αναγουλες... Απο τα 3 κιλα που εχω παρρι απο την αρχη της εγκυμοσύνης δεν εχω ξαναζυγιστει... Θα με ζυγισει ο γιατρος οταν παω... Διαβαζα οτι στο δεύτερο τριμηνο φυσιολογικα μπορουμε να παιρνουμε μισο κιλο την εβδομαδα, δλδ 2 κιλα το μηνα... Ισχυει άραγε....;;; Η κοιλιτσα μου εχει πεταχτει για τα καλα κ ολοι μου εύχονται πλεον... Δεν κρυβεται... Χαχαχα...  τα φιλιά μου.... 

Να τον χαίρεσαι τον μπεμπουλη σου και με το καλό να τον έχεις στην αγκαλιά σου!!! Σας ζηλεύω λίγο κορίτσια που τα νιώθετε τα μωράκια σας. Εγώ λίγο πιέζω με το δάχτυλο την κοιλιά και της λέω να είναι ατακτουλα και να δώσει μια κλωτσιτσα αλλά το καημενουλι το είδα χθες και όντως όλο κινείται, τι άλλο να κάνει!!! Χαχααα

2 κιλά το μήνα ε; Δεν έχω ιδέα!!

Χμ, επομένως λίγο υπομονή και θα πεταχτεί και η δικιά μου!!! Εμένα κανείς δεν με καταλαβαίνει για έγκυο!!

Εμεις ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα από πραγματάκια. Αχ, εμεισ έχουμε μαστορέματα και θα γίνεται χαμός στο σπίτι!!! Όποτε θα αργήσω να τα πάρω τα πραγματάκια του μωρού!!

On 3/5/2019 at 7:05 ΜΜ, katerinaki 86 είπε:

Μηπως να το συζητουσες με το γιατρο σου να αλλαξετε σιδηρο?Κι εμενα το viofer που το επαιρνα παλια με χαλουσε πολυ!Τωρα στην εγκυμοσυνη μου εχει δωσει χαπακι κι ειναι μια χαρα και συγκριτικα με αλλα χαπια σιδηρου που εχω παρει κατα καιρους, αυτο δε μου προκαλει και δυσκοιλιοτητα, οποτε ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

Ως προς τα κιλα, μην αγχωνεσαι καθολου, κι εγω μειον παραμενω. Λογω εξωσωματικης με καποιες δυσκολιες και λογω κορτιζονης ειχα βγαλει για πολλους μηνες το αλατι και τη ζαχαρη απο τη διατροφη μου με αποτελεσμα να αδυνατισω. Γενικα, ημουν παντα αδυνατη. Ειμαι 1.68 και τα κανονικα κιλα μου ειναι 64, που ισως ακουγονται τσιμπημενα αλλα σ' εμενα δεν ειναι. Με την εξωσωματικη επεσα στα 61 και το πρωτο τριμηνο εφτασα 58,5. Τωρα εχω ανεβει σχεδον στα 60 αλλα απο κοιλιτσα λιγα πραγματα. Πιο πολυ μοιαζει σαν να εφαγα πολυ και πρηστηκα παρα οτι ειμαι εγκυος. 

Το μικρουλι παντως εγω εχω αρχισει να το νιωθω, οταν ειμαι χαλαρη νιωθω στιγμιαια ενα γαργαλημα σαν να σκανε φυσαλιδες και πιστευω οτι δεν πεφτω εξω γιατι το νιωθω παντα προς τα αριστερα, στη μητρα δηλαδη που βρισκεται (εχω και μια ακατοικητη στα δεξια...ειμαι λιγο ιδιαιτερη περιπτωση...χαχαχα).

Α, είσαι μια χαρά από κιλά!!! Κι εγώ έτσι δείχνω σα να έφαγα πολύ!!! Χαχααα

Του το είπα χθες του γιατρού και μου είπε πως επειδή έχω χαμηλό αιματοκρίτη δεν θέλει να μου δώσει χάπι. Μετά του είπα ότι θα προσπαθήσω να το ξαναπάρω και μήπως καταφέρω και δυο φορές τη μέρα (αν και δεν το πιστεύω!!) Και μου είπε ότι αργότερα θα πρέπει να το παίρνω τρεις!!!! Κόντεψα να πάθω συγκοπή!!! Με τα πολλά, έκανα τα παζάρια μου και συμφωνήσαμε να παίρνω χάπι το πρωί και viofer το βράδυ. Μεγάλη τυραννια όμως αυτό το viofer!!

On 3/5/2019 at 8:41 ΜΜ, gogouli_ είπε:

Κορίτσι τότε μου είχε πει αγοράκι, αλλά ότι σε εκείνες τις εβδομάδες κοντά στην Αυχενική τα γεννητικά όργανα παρουσιάζουν παρόμοια εικόνα οπότε μπερδεύονται καμία φορά οι γιατροί. Ουσιαστικά το ειδαμε ξεκάθαρα στην 16η. Σοκαριστικη στιγμή. Αφού τελειώνει την εξέταση (με πασπατευε δέκα ώρες, μέτρησε τα πάντα ένα ένα, έκανε και ντοπλερ γιατί εχω ενα θεματάκι), μου λέει: φύλο είχαμε πει στην Αυχενική ε; Λέω Ναι γιατρέ αγοράκι! Μου λέει: Α, αν δεν είναι αγοράκι τι άλλο μπορεί να είναι; Εντάξει κάγκελο εμείς! Χαχαχα Φυσικά το μόνο που μας ενδιέφερε ήταν να είναι καλά το μωράκι, αλλά δε σας κρύβω ότι χάρηκα λίγο παραπάνω χαχαχα

Αχ έτσι για κοιλιτσες θέλω να ακούω!!! Πρέπει να μεγαλώσουν για να έχουμε λίγο να γκρινιάζουμε το καλοκαίρι!

Εγώ πάλι επειδή είχα λίγη κοιλίτσα από μόνη μου, τώρα είναι η καλύτερη μου που δεν τη ρουφαω, χαχαχα Κάνε υπομονή και όλα θα έρθουν. Μη νομίζεις στην αρχή δεν καταλάβαινα τι είναι αυτές οι φυσαλίδες που ένιωθα, ήμουν στο τελευταίο ραντεβού με το γιατρό στη  16η βδομάδα, και του έλεγα πως νιώθω, μου λέει μάλλον είναι το μωρό, κι εκεί που μου έκανε υπέρηχο μόλις πήρε την κεφαλή του υπέρηχου το ένιωσα ξανά και του λέω εδώ το νιώθω, και κοίταξε και ήταν εκεί τα πόδια της! Ήθελα να κλαψωωωωω!!! 

Αχ βρε κορίτσια διαβάζω αυτά που γράφετε και χαμόγελαω σαν χαζή μόνη μου!!! 

Τι ωραία, χαίρομαι πολύ με όλα αυτά και τα περιμένω κι εγώ πως κ πως!! 

Τώρα φαντάζομαι περπατάς καμαρωτή καμαρωτή!!! Άντε κοριτσάκι κι εσυ, θα γεμίσει ο τόπος μικρά κοριτσάκια!!! Εγώ στην αρχή μαλωνα τον άντρα μου που έλεγε ότι θέλει κορίτσι και του έλεγα αν είναι αγόρι δεν είναι ωραίο να μην ενθουσιαστούμε!!! Και μετά όταν ήταν να μάθουμε τι είναι δεν μπορούσα να συγκρατηθώ και έλεγα δεν θέλω αγόρι!!! Αλλά επειδή δεν έχω αδερφό αλλά αδερφή τα αγοράκια με αγχώνουν γιατί δεν γνωριζω πως πρέπει να τα διαχειριστώ. Όχι ότι δεν τα θέλω τα γλυκουλια!!!

Λοιπον σήμερα είδα μια γνωστή μου που είναι στον 5ο. Είχε μια κοιλιτσα φουσκωτή από το στομάχι, πολύ ψηλά!! Και λέω εμένα γιατί είναι σα να έφαγα δυο πιάτα φασολάδα και πρήστηκα?!?! Χαχαααα 

Μου είπε πως περιμένει αγοράκι γι’αυτο είναι ψηλά η κοιλιά. Ισχυει βρε κορίτσια αυτό; 

Φανταζομαι το συναίσθημα να το αισθάνεσαι, πρέπει να είναι φοβερό!!! Δεν μπορώ να καταλάβω βέβαια πως θα είναι. Θα σας πω την αντίδραση μου όταν συμβεί, αν και νομίζω θα κλαίω!!!

23 ώρες πρίν, Jennak83 είπε:

Κοριτσακια μου τι κανετε; εχω καιρο να μπω να δω τα νεα σας. Εμεις γυρισαμε πριν λιγο απο το γιατρο, ολα καλα ευτυχως εκτος απο το φυλο...δεν εχουμε μπεμπα αλλα..μπεμπη! Και το χαμε δεσει, μπεμπα κ μπεμπα! Μας ηρθε καπως η αληθεια ειναι, λεω πλακα μας κανετε ετσι; οποτε η φιλη μου η @Farmakotriftenaθα πρεπει να κανει διορθωση στο πινακακι της! Αυτα παθαινετε μου λεει ο γιατρος αν βιαζεστε να μαθετε το φυλο! Τελος μαιου παμε για β επιπεδου, αυτα τα δικα μου, παω να διαβασω τα δικα σας!

Ολα αυτα που περιγραφεις ειναι απολυτα φυσιολογικα, δε ξερω ποσο εισαι αλλα κ εγω στις αρχες παρολο που το θελαμε παρα πολυ δεν ενιωθα την υπερμετρη χαρα που θα περιμενα, ομως θα δεις οτι μερα με τη μερα κ ειδικα οταν αρχισεις να το νιωθεις κ να το βλεπεις να γινεται ενας μικρος ανθρωπος μες την κοιλιτσα σου θα το λατρευεις ολο κ πιο πολυ. Εγω μετα την 17 η αρχισα να το νιωθω πολυ καλα, τωρα εκλεισα τη 18η..Το αγχος για το πως θα μεγαλωσουμε εναν ανθρωπο κ αν θα τα καταφερουμε απο τα πιο απλα μεχρι κ χρονια μετα, (γιατι εμενα παει ως εκει το μυαλο μου!) επισης λογικο να υπαρχει! Θετικες σκεψεις πρεπει να κανουμε κ να εκτιμαμε αυτο το θαυμα που ζουμε, γιατι ειναι δωρο Θεου αυτο.

Έχεις απόλυτο δίκαιο!!! 

Η αλήθεια είναι πως από προχθές που άρχισα να μπαίνω και να διαβάζω τα σχόλια σας νιώθω παρα πολύ καλά!!! Κι όσο περνάει ο καιρός όλο και καλύτερα!!! 

Κι άλλος άντρας για τα κοριτσάκια μας!!! Χαχααα.. Με το καλό να το δεχτείς, να είναι γερό!!!

Εγω όταν είδα το θετικό τεστ έπαθα σοκ και το μυαλό μου εκείνη τη μέρα πήγε μέχρι όταν το παιδί θα είναι 20 χρόνων!!! Αφού δεν φαντάστηκα και τον γάμο του πάλι καλά!!! Χαχααα

Αλλα πέρα από το σοκ που είναι λόγω του φόβου για το ποσα θα μπορέσουμε να δώσουμε στα παιδάκια μας, είναι όντως η μεγαλύτερη ευλογία!!!! 

Εγω είμαι στην 15η εβδομάδα, είμαι δηλαδή πολύ κοντά αν κρίνω από εσας κορίτσια στο να το νιώσω το μωράκι μου!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Clue είπε:

Πως και τα κανονίσατε έτσι? Από τη μία περιμένεις πολύ καιρό, αλλά από την άλλη θα πάρεις γερή δόση από το μωρό!!!

Εγώ ήμουν τυχερή γιατί ο γιατρός από τη  τελευταία φορά μου έκλεισε ένα μήνα μετά αλλά ακριβώς στη μέση είχα την αυχενική. Οπότε το είδα με απόσταση 2 εβδομάδων. Και τώρα τη Δευτέρα θα το δω πάλι!

Δεν έχουμε κλείσει για β επιπέδου δεν συζητήθηκε καν αλλά όταν πάω θα μαι 20 εβδ οπότε αναγκαστικά απευθείας πάω για β επιπέδου 

• Μου αρέσει 1

n0O1p2.png

21 ώρες πρίν, gogouli_ είπε:

Όλες την ιδια μέρα Β επίπεδου; χαμουλης θα γίνει!!! Μακριά όμως η ημερομηνία βρε κορίτσια.

Να σας ρωτήσω κάτι άσχετο. Από αιματοκρίτης και φεριτινη πως πάτε; Εμένα πέφτει συνέχεια, τώρα με φουλ σίδηρο είναι 33 και η φεριτινη 10!

Επίσης ρε αγάπες έχει καμία ταχυπαλμιες; από χτες το βράδυ κάπως νιώθω τους σφυγμούς μου. Γενικά είμαι υποτασικη, η πίεση μου είναι γύρω στο 9 βαριά 9.5!

Κορίτσια η Β επιπέδου σε ποια εβδομάδα πρέπει να γίνει γιατί εμένα ακόμα δεν μου είπε κάτι ο γιατρος!!! Κι ξεκίνησα με αιματοκρίτη 33, τώρα δεν ξέρω. Μου έγραψε χθες ένα σωρό εξετάσεις!!! Αλλά την φεριτίνη την έλεγξα μόνη μου και ενώ ξεκίνησα με 7 και μου είπε ο γιατρος να το ξεχάσω πως στην εγκυμοσυνη θα ανεβεί, εφτασα στο 28!!! Τελικά αυτό το απαίσιο viofer όντως κάνει θαύματα!!! 

Από πίεση ακόμα είμαι καλά αν κ μου είπε ο γιατρος να την τσεκάρω συχνά!!! Οποτε όντως μπορεί να προκύπτουν θέματα με την πίεση μας. Μιλά όμως με τον γιατρο σου για σιγουριά!!!

Απο βιταμίνη D3 πως τα πάτε; Την ανέβασα και αυτή αλλά στο 24 πάλι χαμηλά είμαι!! 

Just now, Ευη274 είπε:

Κορίτσια η Β επιπέδου σε ποια εβδομάδα πρέπει να γίνει γιατί εμένα ακόμα δεν μου είπε κάτι ο γιατρος!!! Κι ξεκίνησα με αιματοκρίτη 33, τώρα δεν ξέρω. Μου έγραψε χθες ένα σωρό εξετάσεις!!! Αλλά την φεριτίνη την έλεγξα μόνη μου και ενώ ξεκίνησα με 7 και μου είπε ο γιατρος να το ξεχάσω πως στην εγκυμοσυνη θα ανεβεί, εφτασα στο 28!!! Τελικά αυτό το απαίσιο viofer όντως κάνει θαύματα!!! 

Από πίεση ακόμα είμαι καλά αν κ μου είπε ο γιατρος να την τσεκάρω συχνά!!! Οποτε όντως μπορεί να προκύπτουν θέματα με την πίεση μας. Μιλά όμως με τον γιατρο σου για σιγουριά!!!

Απο βιταμίνη D3 πως τα πάτε; Την ανέβασα και αυτή αλλά στο 24 πάλι χαμηλά είμαι!! 

Μόλις θυμήθηκα ότι αυτή τη βδομάδα δεν πήρα τη d3 χαχαχαχαχαχα. Καλά που το πες 

• Χαχα 2

UBi6p3.pngwFClp3.png

7 ώρες πρίν, Ευη274 είπε:

Αχ βρε κορίτσια διαβάζω αυτά που γράφετε και χαμόγελαω σαν χαζή μόνη μου!!! 

Τι ωραία, χαίρομαι πολύ με όλα αυτά και τα περιμένω κι εγώ πως κ πως!! 

Τώρα φαντάζομαι περπατάς καμαρωτή καμαρωτή!!! Άντε κοριτσάκι κι εσυ, θα γεμίσει ο τόπος μικρά κοριτσάκια!!! Εγώ στην αρχή μαλωνα τον άντρα μου που έλεγε ότι θέλει κορίτσι και του έλεγα αν είναι αγόρι δεν είναι ωραίο να μην ενθουσιαστούμε!!! Και μετά όταν ήταν να μάθουμε τι είναι δεν μπορούσα να συγκρατηθώ και έλεγα δεν θέλω αγόρι!!! Αλλά επειδή δεν έχω αδερφό αλλά αδερφή τα αγοράκια με αγχώνουν γιατί δεν γνωριζω πως πρέπει να τα διαχειριστώ. Όχι ότι δεν τα θέλω τα γλυκουλια!!!

Λοιπον σήμερα είδα μια γνωστή μου που είναι στον 5ο. Είχε μια κοιλιτσα φουσκωτή από το στομάχι, πολύ ψηλά!! Και λέω εμένα γιατί είναι σα να έφαγα δυο πιάτα φασολάδα και πρήστηκα?!?! Χαχαααα 

Μου είπε πως περιμένει αγοράκι γι’αυτο είναι ψηλά η κοιλιά. Ισχυει βρε κορίτσια αυτό; 

Φανταζομαι το συναίσθημα να το αισθάνεσαι, πρέπει να είναι φοβερό!!! Δεν μπορώ να καταλάβω βέβαια πως θα είναι. Θα σας πω την αντίδραση μου όταν συμβεί, αν και νομίζω θα κλαίω!!!

Έχεις απόλυτο δίκαιο!!! 

Η αλήθεια είναι πως από προχθές που άρχισα να μπαίνω και να διαβάζω τα σχόλια σας νιώθω παρα πολύ καλά!!! Κι όσο περνάει ο καιρός όλο και καλύτερα!!! 

Κι άλλος άντρας για τα κοριτσάκια μας!!! Χαχααα.. Με το καλό να το δεχτείς, να είναι γερό!!!

Εγω όταν είδα το θετικό τεστ έπαθα σοκ και το μυαλό μου εκείνη τη μέρα πήγε μέχρι όταν το παιδί θα είναι 20 χρόνων!!! Αφού δεν φαντάστηκα και τον γάμο του πάλι καλά!!! Χαχααα

Αλλα πέρα από το σοκ που είναι λόγω του φόβου για το ποσα θα μπορέσουμε να δώσουμε στα παιδάκια μας, είναι όντως η μεγαλύτερη ευλογία!!!! 

Εγω είμαι στην 15η εβδομάδα, είμαι δηλαδή πολύ κοντά αν κρίνω από εσας κορίτσια στο να το νιώσω το μωράκι μου!!!

Ακριβώς για τον ίδιο λόγο είχα περισσότερη αδυναμία στα κορίτσια, κι εγώ αδερφή έχω, και τα ανίψια μου κορίτσια, και φίλες κορίτσια, οπότε συνηθίσαμε λίγο στα ροζ! Βέβαια η μαμά μου η καημένη πως και πως περίμενε το αγοράκι! Είχα και προαίσθημα εγώ η έξυπνη, ότι είναι αγόρι, ένστικτο της μάνας σου λένε μετά, χαχαχα!

Όσο για την κοιλίτσα δεν ξέρω κορίτσι μου αν είναι θέμα φύλου! Εμένα τώρα άρχισε να φαίνεται ότι είναι από εγκυμοσύνη και όχι από φαγητό! Ίσως βέβαια είναι και το γεγονός ότι δεν ήμουν πετσί και κόκκαλο για να κάνει τόσο μπαμ. Φίλη που είμαστε στις ίδιες βδομάδες, επειδή ήταν αδύνατη φαίνεται πολύ, αλλά ουσιαστικά η δική μου είναι πιο μεγάλη! Καμία φορά παίζει ρόλο όλος ο σωματοτυπος!

6 ώρες πρίν, tsilona είπε:

Μόλις θυμήθηκα ότι αυτή τη βδομάδα δεν πήρα τη d3 χαχαχαχαχαχα. Καλά που το πες 

Κορίτσι, εγώ δεν την έχω κοιτάξει καθόλου! Λες να του πω να μου γράψει;

Εγώ όταν έχω Β επίπεδου θα είμαι 21+3 αγάπη, δεν ξέρω γενικά το πλαίσιο των εβδομάδων Αλλά νομίζω ξεκινάει από την 21η!

Στο μεταξύ νομίζω χτες είχα το πρώτο ξέσπασμα ορμονών! Κορίτσια έκανα σαν τρελή! Το καταλάβαινα και η ίδια! Έκλαιγα μέχρι και γιατί δε θα μου κάνουν τα καλοκαιρινά! Μιλάμε για τρέλα! Η μαμά μου ήταν σπίτι, μας βοηθάει στη μετακόμιση, εγώ ήμουν μέσα στα νεύρα που δεν μπορούσα να κατεβάσω πράγματα, να κάνω γενικά δουλειές, και ως γνωστό control freak ένιωσα τόσο ανήμπορη! Ίσως πρώτη φορά στη ζωή μου έκλαιγα γιατί δεν έφτιαχνα ντουλάπες και δεν γεμιζα κούτες!  Ο άντρας μου έπαθε σοκ! Τον λυπήθηκα μετά τον καημένο! Άλλο πράγμα σας λέω!

EGLbp2.png

8 ώρες πρίν, Ευη274 είπε:

Εχεις στιγμα και ειναι χαμηλα αιματοκριτης και φεριτινη? Να πινεις φρεσκο χυμο πορτοκαλι. Εγω λογω στιγματος ειμαι παντα χαμηλα αλλα απ' οταν ξεκινησαμε την προσπαθεια για εξωσωματικη πινω ανελλιπως καθε πρωι και μ'εχει βοηθησει πολυ. Επισης, στην αρχη μου ειχε πει ο εξωσωματικος κι επινα 2 filicine την ημερα και μ'αυτα και μ' αυτα εχω κρατηθει μεχρι στιγμης σε ικανοποιητικα επιπεδα. Στις προηγουμενες εξετασεις ειχα 34 αιματοκριτη.

Βιταμινη D ειχα 22 αν θυμαμαι καλα και μου ειχε δωσει η ενδοκρινολογος συμπληρωμα για 3 μηνες περιπου. Τωρα το εχω σταματησει γιατι το μαγνησιο που παιρνω εχει και D3. Το 25 παντως νομιζω οτι δεν ειναι κι ασχημο. 

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!!! Την D3 την τσέκαρα με δικη μου πρωτοβουλία γιατί ήξερα από πέρυσι ότι είναι χαμηλή!!! Αλλιώς ο γιατρος δεν θα μου έλεγε τίποτα!!! Και πραγματικά είναι παρα πολύ σοβαρό πράγμα η έλλειψη της!!! Απ’οτι κατάλαβα πρέπει να είμαστε και λίγο γιατροί του εαυτού μας!!

Εγω αργω με την Β επιπέδου, άντε τώρα από την 15η να φτάσω στην 21η!!! Χαχααα

Λοιπον αυτό με τις ορμόνες και την αλλαγή στην διάθεση είναι γεγονός!!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!! Εγώ έχω γενικότερα νευράκια και ειδικά όταν είμαι μπροστά στην ντουλάπα!!! Κιλά δεν πήρα, κοιλιά ιδιαίτερη δεν έχω αλλά μόνο δυο κολάν μπορώ και φοράω!!!! Κάνω δυο ώρες να ντυθώ κάθε φορά!!!

Εσυ αν έχεις και μετακόμιση, χαρά στο κουράγιο σου!!! Μάλλον για πρώτη φορά πρέπει να το δεις αλλιώς και να αρχίσεις να απολαμβάνεις την περιποίηση των άλλων!!!  Να γίνεις λίγο η βασίλισσα του σπιτιού και να επιβλέψεις!!! Χαχααα

• Μου αρέσει 1

Just now, tsilona είπε:

@gogouli_ το θεωρώ λίγο απίθανο να μην στην έχει γράψει σαν εξέταση για τσεκάρισμα.ειναι γραμμένο σαν 25OHD3 

Κι όμως αγάπη δε μου την έχουν γράψει, ούτε ο ιδιώτης ούτε αυτός που με παρακολουθεί στο νοσοκομείο! Προβληματίστηκα όμως, και αύριο που έχω ραντεβού στο νοσοκομείο θα τη ζητήσω!

Just now, Ευη274 είπε:

Κορίτσια καλημέρα!!! Την D3 την τσέκαρα με δικη μου πρωτοβουλία γιατί ήξερα από πέρυσι ότι είναι χαμηλή!!! Αλλιώς ο γιατρος δεν θα μου έλεγε τίποτα!!! Και πραγματικά είναι παρα πολύ σοβαρό πράγμα η έλλειψη της!!! Απ’οτι κατάλαβα πρέπει να είμαστε και λίγο γιατροί του εαυτού μας!!

Εγω αργω με την Β επιπέδου, άντε τώρα από την 15η να φτάσω στην 21η!!! Χαχααα

Λοιπον αυτό με τις ορμόνες και την αλλαγή στην διάθεση είναι γεγονός!!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!! Εγώ έχω γενικότερα νευράκια και ειδικά όταν είμαι μπροστά στην ντουλάπα!!! Κιλά δεν πήρα, κοιλιά ιδιαίτερη δεν έχω αλλά μόνο δυο κολάν μπορώ και φοράω!!!! Κάνω δυο ώρες να ντυθώ κάθε φορά!!!

Εσυ αν έχεις και μετακόμιση, χαρά στο κουράγιο σου!!! Μάλλον για πρώτη φορά πρέπει να το δεις αλλιώς και να αρχίσεις να απολαμβάνεις την περιποίηση των άλλων!!!  Να γίνεις λίγο η βασίλισσα του σπιτιού και να επιβλέψεις!!! Χαχααα

Έτσι είναι, μάλλον πρέπει να το δω αλλιώς και μα το εκμεταλλευτώ χαχαχα! Ναι πηγαίνουμε σε δικό μας σπίτι και ξέρεις, που έπεσαν όλα μαζί! Γενικά απολαμβάνω την περιποίηση τους αλλά είναι μια φάση που θέλω να φτιάξω και το σπίτι μας! Μέχρι τώρα ήμουν πολύ νορμάλ, δεν είχα σκαμπανεβάσματα ψυχολογικά! Χτες έδωσα ρεσιτάλ. Τα σκέφτομαι και γελάω μόνη μου! Όσο για τα ρούχα, κι εγώ περιορισμένες επιλογές, ειδικά στα παντελόνια. Τα περισσότερα μου κάνουν, αλλά δεν μπορώ να τα βάλω γιατί είναι πολύ στενά! 

EGLbp2.png

Καλημερούδια! Η Β επιπέδου γινεται γυρω στην 22η εβδομαδα. Εγω ξεκινησα με αιματοκριτη 40 αν δε κανω λαθος κ τωρα εχει πεσει στο 37 αλλα θα συνεχισει να πεφτει πιστευω κατα τη διαρκεια, θα δουμε στις επομενες..οσο για την d3, επειδη εχω ελλειψη μου δινει ασβεστιο με d3. Πιεση κ γω μετραω γιατι στις αρχες μου την ειχε βρει πολυ υψηλη αλλα μαλλον ηταν λογω του αγχους μου γιατι σπιτι που μετραω ειναι μια χαρα..ειχα ιχνη λευκωματος στα ουρα κ αυτο σε συνδυασμο με την υψηλη πιεση ειναι επικινδυνο αλλα προς το παρον ολα καλα.

Κορίτσια καλημέρα... Αφηστε το... Απο παντελονια σχεδον κανενα. Τζιν με τπτ εδω κ 2 μηνες τουλάχιστον. Φοραω κ εγω 2 κολαν που τους εχω βγαλει το λαστιχο για να μη με πιεζουν κ εχω κατι φαρδια παντελονια βρακες με πολυ λεπτό  ύφασμα, τα οποια ειναι ανετα κ με αυτα θα βγαλω το καλοκαίρι... Προχθες που φορεσα ενα μπλουζάκι που πλεον μου ειναι εφαρμοστο, ολοι γουρλωναν τα ματια με την κοιλουμπριτσα μου... Φαινεται πολυ... Κ ο μπεμπουλης μου εχθες κ σημερα συνέχεια κατι θελει... Με σκουνταει απο μεσα αρκετά συχνα... Το καλουλι μου... Εχω αρχισει κ χαλαρωνω τωρα που τον καταλαβαίνω... Με τα φαρμακα ολα καλα... Ευτυχως ο σιδηρος μου ταιριαξε αψογα... Με το ζαχαρο δεν εχω ιδεα τι γίνεται... Δεν εχω ξαναμετρησει... Ισως αυριο το πρωι... Κοιταμε κ για πραγματα κ επειδη εχω βρει ενα καροτσι που μας αρεσει σε προσφορα λεω να το παρω απο τωρα... 

• Μου αρέσει 3

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...