Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , marioula1234 είπε:

καλε βαλε μας μια φωτο κ εσυ να χαρουμε :) ποτε εχεις ξανα γιατρο αγαπη; 

Θα το προσπαθησω να ανεβασω φωτο.... Ραντεβού εχω ξανα στις 16...Εχω καιρό  ακομα.... Λιγο με ηρεμει που καταλαβαινω τον μπεμπουλη μου κ φαντάζομαι οσο παει  θα τον καταλαβαίνω κ περισσότερο οποτε.... 

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

Κάπως καλύτερα είμαι εγώ... σίγουρα καλύτερα από προχθές αλλά ακόμα όχι εντελώς καλά. Αναγκαστηκα πήρα 3 φορές smecta (με συμβουλή γιατρού) και ίσως αυτό με βοήθησε. Αλλά δεν θα πάρω άλλο οπότε για να δούμε..

Κάτσε σε φτιάξω κι εσένα!!! Με το καλό ο γιος!!

Tsilona                  πητ    27/9      κοριτσάκι!!

mamacita Alina   πητ    2/10      κοριτσάκι!!

Jennak83             πητ     3/10      κοριτσάκι!!

Giotitsa                 πητ    4/10      αγοράκι!!

Elpida20               πητ    5/10       κοριτσάκι!!

farmakotriftena   πητ    5/10      κοριτσάκι!!

Gogouli                 πητ     8/10     κοριτσάκι!!

Winspert               πητ    8/10      αγοράκι!!

Irene82                 πητ     9/10      αγοράκι!!

Marioula1234      πητ    10/10     κοριτσάκι!!

Evangeliaa            πητ    12/10     κοριτσάκι!!

Nikoleta ...            πητ    19/10     αγοράκι!!

Giwtouli1990        πητ    20/10     αγοράκι!!

katerinaki 86        πητ     23/10         ??

Κοριτσακια μου τι κανετε; εχω καιρο να μπω να δω τα νεα σας. Εμεις γυρισαμε πριν λιγο απο το γιατρο, ολα καλα ευτυχως εκτος απο το φυλο...δεν εχουμε μπεμπα αλλα..μπεμπη! Και το χαμε δεσει, μπεμπα κ μπεμπα! Μας ηρθε καπως η αληθεια ειναι, λεω πλακα μας κανετε ετσι; οποτε η φιλη μου η @Farmakotriftenaθα πρεπει να κανει διορθωση στο πινακακι της! Αυτα παθαινετε μου λεει ο γιατρος αν βιαζεστε να μαθετε το φυλο! Τελος μαιου παμε για β επιπεδου, αυτα τα δικα μου, παω να διαβασω τα δικα σας!

17 ώρες πρίν, Ευη274 είπε:

Γεια σας κορίτσια!! Έχω κανα δυο μήνες περίπου να μπω στην ομάδα και προσπαθώ να μάθω τα νέα σας αλλά είναι τοοοοσες πολλές οι σελίδες!! Ελπιζω να είστε όλες καλά και τα μωράκια σας το ίδιο. Διαβάζω σχόλια σχετικά με αυξημένο ζάχαρο, αυτό σας προέκυψε στην εγκυμοσυνη ή είχατε από πριν θέμα; Όπως και να’χει εύχομαι καλή δύναμη και ευκολία. 

Εγω ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω την εγκυμοσυνη μου και μπορώ να πω πως με αγχώνει η σκέψη ενός μωρού αν και αυτό ήταν το όνειρο μου από τότε που με θυμάμαι!! Γι’αυτο δεν έμπαινα στην ομάδα, νομίζω στην αρχή ήμουν λίγο σοκαρισμένη, τώρα απλά αγχωμένη γιατί αναρωτιέμαι πώς θα διαχειριστώ έναν άνθρωπο που θα με έχει απόλυτα ανάγκη κι αν θα καταφέρω να μην κάνω λάθη, τουλάχιστον σοβαρά!!! 

Ωρες ώρες νιώθω σα να το αδικώ αυτό το μωράκι γιατί δεν έχω τον ενθουσιασμό που περίμενα. Κι όμως, το όνειρό μου σαν ανθρωπος ήταν να κάνω μια μεγάλη, χαρούμενη οικογένεια. Δεν ξέρω γιατί νιώθω έτσι και αισθάνομαι ενοχές!!!

Το μόνο που ελπιζω είναι να αρχίσω να αισθάνομαι το μωρό σύντομα για να αρχίσω να συνειδητοποιω ότι όντως υπάρχει και να αρχίσω να νιώθω πιο θετικά συναισθήματα. 

Ειληκρινα νιώθω πολύ άσχημα για όλα αυτά, αλλά αυτη είναι η πραγματικότητα..

Ευτυχως βέβαια, υπάρχουν και κάποιες στιγμές που όταν σκέφτομαι το μωρό στην αγκαλιά μου νιώθω ανυπομονησία. 

Ολα αυτα που περιγραφεις ειναι απολυτα φυσιολογικα, δε ξερω ποσο εισαι αλλα κ εγω στις αρχες παρολο που το θελαμε παρα πολυ δεν ενιωθα την υπερμετρη χαρα που θα περιμενα, ομως θα δεις οτι μερα με τη μερα κ ειδικα οταν αρχισεις να το νιωθεις κ να το βλεπεις να γινεται ενας μικρος ανθρωπος μες την κοιλιτσα σου θα το λατρευεις ολο κ πιο πολυ. Εγω μετα την 17 η αρχισα να το νιωθω πολυ καλα, τωρα εκλεισα τη 18η..Το αγχος για το πως θα μεγαλωσουμε εναν ανθρωπο κ αν θα τα καταφερουμε απο τα πιο απλα μεχρι κ χρονια μετα, (γιατι εμενα παει ως εκει το μυαλο μου!) επισης λογικο να υπαρχει! Θετικες σκεψεις πρεπει να κανουμε κ να εκτιμαμε αυτο το θαυμα που ζουμε, γιατι ειναι δωρο Θεου αυτο.

• Μου αρέσει 2

Jennak83             πητ     3/10      αγοράκι!!

Να τα μας!!!! Άρχισαν το κορίτσια να γίνονται αγόρια... βρε να έχει γίνει και σε μένα κάτι τετοιο; τόσοι γιατροί κόρη μου είπαν αλλά ούτε ένας δεν μου είπε σίγουρα κόρη. Όλο μάλλον και μάλλον.. εμένα αργεί ο γιατρός τωρα. Μάλλον στην β επιπέδου θα ξανακάνω υπέρηχο. 29/5. Δεν αργεί πολυ; 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

yplDp3.png

Σας διάβασα όλες πολύ βιαστικά.... Κι εγώ 29/5 Β' Επιπέδου... Και έχω κι εγώ το προαίσθημα ότι θα μας πει για μπέμπη τελικά δε ξέρω γιατί χαχαχαχα. Ο μπαμπάς επιμένει κοριτσι και κοριτσι αλλά εγώ για κάποιο λόγο νιώθω ότι θα δούμε πυροβόλο...

Κοριτσια μου γράψατε πολλά και δε θυμάμαι αν με ρώτησε κάποια κάτι οπότε άμα είναι ξανά πείτε μου ναι; Γιατί μπαινω βγιαστικα τώρα και δε μπορώ να ανατρέξω πίσω... Έχω και κακό ίντερνετ και που μπήκα πάλι καλά να λέω... 

Εν τω μεταξύ δε θέλω να σας αγχωσω αλλά ούτε τη β επιπέδου δεν εμπιστεύομαι στο φύλο. Γνωρίζω όχι μια όχι δύο αλλά 5 περιπτώσεις που έγινε λάθος. Οι δύο εκ των 5 περίμεναν άλλο και άλλο γεννήθηκε και οι υπόλοιπες 3 έμαθαν στον ένατο το φύλο γιατί ξεπρόβαλε κάτι τι.... Αφήστε τα να πανε γερά να είναι και θα πάρω και ουδετερακια καλού κακού χαχαχαχα

• Χαχα 3

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Σας διάβασα όλες πολύ βιαστικά.... Κι εγώ 29/5 Β' Επιπέδου... Και έχω κι εγώ το προαίσθημα ότι θα μας πει για μπέμπη τελικά δε ξέρω γιατί χαχαχαχα. Ο μπαμπάς επιμένει κοριτσι και κοριτσι αλλά εγώ για κάποιο λόγο νιώθω ότι θα δούμε πυροβόλο...

Κοριτσια μου γράψατε πολλά και δε θυμάμαι αν με ρώτησε κάποια κάτι οπότε άμα είναι ξανά πείτε μου ναι; Γιατί μπαινω βγιαστικα τώρα και δε μπορώ να ανατρέξω πίσω... Έχω και κακό ίντερνετ και που μπήκα πάλι καλά να λέω... 

Εν τω μεταξύ δε θέλω να σας αγχωσω αλλά ούτε τη β επιπέδου δεν εμπιστεύομαι στο φύλο. Γνωρίζω όχι μια όχι δύο αλλά 5 περιπτώσεις που έγινε λάθος. Οι δύο εκ των 5 περίμεναν άλλο και άλλο γεννήθηκε και οι υπόλοιπες 3 έμαθαν στον ένατο το φύλο γιατί ξεπρόβαλε κάτι τι.... Αφήστε τα να πανε γερά να είναι και θα πάρω και ουδετερακια καλού κακού χαχαχαχα

Όλες την ιδια μέρα Β επίπεδου; χαμουλης θα γίνει!!! Μακριά όμως η ημερομηνία βρε κορίτσια.

Να σας ρωτήσω κάτι άσχετο. Από αιματοκρίτης και φεριτινη πως πάτε; Εμένα πέφτει συνέχεια, τώρα με φουλ σίδηρο είναι 33 και η φεριτινη 10!

Επίσης ρε αγάπες έχει καμία ταχυπαλμιες; από χτες το βράδυ κάπως νιώθω τους σφυγμούς μου. Γενικά είμαι υποτασικη, η πίεση μου είναι γύρω στο 9 βαριά 9.5!

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κ από μένα! Εγώ έχω στις 9 γιατρό και στις 16 έχω ραντεβού με τον άλλον για το vbac, δεν ξέρω αν με κάνει υπέρηχο κ εκείνος. Β επιπεδου δεν έκλεισα ακόμα. 

Ο σίδηρος με φέρνει δυσκοιλιοτητα, συγνώμη κιόλας. Σας ζορίσει κ εσάς; 

• Μου αρέσει 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Κορίτσια καλημέρα.. Το ίδιο πρόβλημα από τότε που μετακόμισα με τον άντρα μου.. Ο άντρας μου δουλεύει από πολύ νωρίς σήμερα ασπουμε έφυγε στις 4... Απο τότε που έμεινα έγκυος δεν μπορώ να μείνω μόνη μου φοβάμαι απίστευτα ας μην μιλήσω για το σκοτάδι.. Είδα έναν τρομερό εφιάλτη και σηκώθηκα πάλι από τις 6.. Ορμόνες σας μισω:sad:

4 ώρες πρίν, tsilona είπε:

Γειά σας κ από μένα! Εγώ έχω στις 9 γιατρό και στις 16 έχω ραντεβού με τον άλλον για το vbac, δεν ξέρω αν με κάνει υπέρηχο κ εκείνος. Β επιπεδου δεν έκλεισα ακόμα. 

Εμενα με ζόριζε.. Βασικά με το που πίνω τον σίδηρο εφυγααα

n0O1p2.png

Just now, elpida20 είπε:

Κορίτσια καλημέρα.. Το ίδιο πρόβλημα από τότε που μετακόμισα με τον άντρα μου.. Ο άντρας μου δουλεύει από πολύ νωρίς σήμερα ασπουμε έφυγε στις 4... Απο τότε που έμεινα έγκυος δεν μπορώ να μείνω μόνη μου φοβάμαι απίστευτα ας μην μιλήσω για το σκοτάδι.. Είδα έναν τρομερό εφιάλτη και σηκώθηκα πάλι από τις 6.. Ορμόνες σας μισω:sad:

Εμενα με ζόριζε.. Βασικά με το που πίνω τον σίδηρο εφυγααα

Καλημερα κοριτσακι μου... Σε καταλαβαινω απόλυτα... Βασικα εγω κ χωρις τις ορμονες φοβαμαι το σκοτάδι κ γενικα βλεπω διαφορα ονειρα. . Ποσο μαλλον τωρα... Αστα... 

Εγω ραντεβού για β επιπέδου δεν εχω κλείσει ακομα... Ραντεβού για υπερηχο εχω στις 16...Ευτυχως ο σιδηρος δεν μου φέρνει δυσκοιλιοτητα... Παω καθε μερα κανονικα τουαλετα... Αυτα για πρωι.... Χαχαχα 

Καλημεεεεεερααααα!!!!!! 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

7 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Μπα εγώ σίγουρη ήμουν από πριν μάθω φύλο , για κόρη αλλά σχεδόν πάντα η σιγουριά και το προαισθημα μου με προδίδει αχααχαχα

Κορίτσια Καλημέρα!! 18 βδομαδων σήμερα. Μπήκα στον 5ο!! Πφφφ πότε θα πάω 38 βδομαδων;;; 

7 ώρες πρίν, gogouli_ είπε:

Όλες την ιδια μέρα Β επίπεδου; χαμουλης θα γίνει!!! Μακριά όμως η ημερομηνία βρε κορίτσια.

Να σας ρωτήσω κάτι άσχετο. Από αιματοκρίτης και φεριτινη πως πάτε; Εμένα πέφτει συνέχεια, τώρα με φουλ σίδηρο είναι 33 και η φεριτινη 10!

Επίσης ρε αγάπες έχει καμία ταχυπαλμιες; από χτες το βράδυ κάπως νιώθω τους σφυγμούς μου. Γενικά είμαι υποτασικη, η πίεση μου είναι γύρω στο 9 βαριά 9.5!

Κι εμένα ενώ πριν ένα μήνα ήταν 36 στο νοσοκομείο βγήκε 31. Κι εγώ έπαιρνα σίδηρο αλλά εδώ και 1,5 βδομάδα έχω σταματήσει όλα τα χάπια και το μόνο που παίρνω είναι προβιοτικα. Η ταχυπαλμία είναι σύνηθες στην εγκυμοσύνη. Η πλειοψηφία έχουν μη σε αγχώνει! 

10 ώρες πρίν, winspert είπε:

Θα το προσπαθησω να ανεβασω φωτο.... Ραντεβού εχω ξανα στις 16...Εχω καιρό  ακομα.... Λιγο με ηρεμει που καταλαβαινω τον μπεμπουλη μου κ φαντάζομαι οσο παει  θα τον καταλαβαίνω κ περισσότερο οποτε.... 

Κι εγώ!!!!! Μέχρι προχθές το ένιωθα αμυδρά. Από χθες και ειδικά σήμερα το πρωί το νιώθω πολύ καλύτερα!! Αχ τι τέλειο Θεε μου!!!!!

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

7 hours ago, tsilona said:

Εγώ μέχρι να αρχίσω σίδηρο πήγαινα κάθε μέρα και τώρα έχει γίνει κάθε 2 με 3... Και δύσκολα τα πράγματα γενικά...

Just now, Farmakotriftena said:

Μπα εγώ σίγουρη ήμουν από πριν μάθω φύλο , για κόρη αλλά σχεδόν πάντα η σιγουριά και το προαισθημα μου με προδίδει αχααχαχα

Κορίτσια Καλημέρα!! 18 βδομαδων σήμερα. Μπήκα στον 5ο!! Πφφφ πότε θα πάω 38 βδομαδων;;; 

Κι εμένα ενώ πριν ένα μήνα ήταν 36 στο νοσοκομείο βγήκε 31. Κι εγώ έπαιρνα σίδηρο αλλά εδώ και 1,5 βδομάδα έχω σταματήσει όλα τα χάπια και το μόνο που παίρνω είναι προβιοτικα. Η ταχυπαλμία είναι σύνηθες στην εγκυμοσύνη. Η πλειοψηφία έχουν μη σε αγχώνει! 

Κι εγώ!!!!! Μέχρι προχθές το ένιωθα αμυδρά. Από χθες και ειδικά σήμερα το πρωί το νιώθω πολύ καλύτερα!! Αχ τι τέλειο Θεε μου!!!!!

Σε 20 εβδομάδες ακριβώς!!!χεχε Τώρα πόσο γρήγορα ή αργά θα περάσουν αυτό είναι σχετικό....

Το είδα χθες το quicksand! Ωραίο ήταν. Έχεις άλλη πρόταση?

Σήμερα είμαι βραχνιασμένη και μιλάω σαν νταλικιέρης! Ξύπνησα και το βράδυ από τον πονόλαιμο... (και για τουαλέτα!!!) Κατά τα άλλα μια χαρά!!!!

4wnKp2.png 

Διαφημίσεις

Ξύπνησα στις 6 για τουαλέτα, (εεεεεελεος) και την ώρα που πήγα να ξανακοιμηθω έφαγα μια γερή κλωτσιά κ δεν κοιμήθηκα απτην αναστάτωση. Αχαχαχαχχα, δεν υπάρχει Σωτηρία!! 

• Μου αρέσει 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

πρίν από 56 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κι εσύ στις 38 γέννας ή απλά ανυπομονείς; Γιατί εμένα μάλλον θα γίνει στην 38η η καισαρική και μου φαίνεται αιώνας έως τότε...

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Clue είπε:

Το είδα χθες το quicksand! Ωραίο ήταν. Έχεις άλλη πρόταση?

Σήμερα είμαι βραχνιασμένη και μιλάω σαν νταλικιέρης! Ξύπνησα και το βράδυ από τον πονόλαιμο... (και για τουαλέτα!!!) Κατά τα άλλα μια χαρά!!!!

Το Μαρτσελα μου άρεσε (αστυνομικό) το dirty John Επίσης ωραίο έχει δύο το ένα είναι ντοκιμαντέρ(δεν το εχω δει) και το άλλο σειρά. Τη σειρά προτείνω να δεις. Πολύ καλό πραγματικά!! Αληθινή ιστορία. Θα μου έρθουν κι άλλα..

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

yplDp3.png

Κορίτσια εγώ είδα με τα ματια κλειστά με τη σαντρα μπουλοκ κ μ άρεσε πάρα πολύ. Βέβαια δεν ξέρω αν βλέπετε θριλερ(για τα δικά μου δεδομένα πολύ λάιτ βέβαια) αλλα σαν θρίλερ το 'πουλάνε' νομίζω 

• Ευχαριστώ 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

13 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Jennak83             πητ     3/10      αγοράκι!!

Να τα μας!!!! Άρχισαν το κορίτσια να γίνονται αγόρια... βρε να έχει γίνει και σε μένα κάτι τετοιο; τόσοι γιατροί κόρη μου είπαν αλλά ούτε ένας δεν μου είπε σίγουρα κόρη. Όλο μάλλον και μάλλον.. εμένα αργεί ο γιατρός τωρα. Μάλλον στην β επιπέδου θα ξανακάνω υπέρηχο. 29/5. Δεν αργεί πολυ; 

Χαχαχ αστα κ μενα μαλλον μου ειχε πει μετα την αυχαινικη μαλιστα γιατι εκει δε φαινοταν και γιατι τον ειχαμε φαει να μας πει.. εε και μεις ειπαμε κοριτσι τελος! Και γω 25 με 30 θα κανω τη β επιπεδου! Ε εκει θα σιγουρευτεις κ συ!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...