Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Ευη274 είπε:

Αχ βρε κορίτσια η μια -7 κιλά η άλλη -11 κι εγώ στεναχωριόμουν που δεν έβαλα!!!! 

Τι να πω, λυπαμαι πολύ!! Κουράγιο και καλή δύναμη!!! Ελπιζω να είστε πολύ καλύτερα τώρα!!! 

Από χάπια τι παίρνετε; Εγώ το μόνο πρόβλημα που έχω είναι αυτός ο απαίσιος σιδηρος. Δεν έχω έτσι κι αλλιώς φεριτίνη, ποσο μάλλον τώρα. Αλλά βρε κορίτσια αυτό το viofer δεν το μπορώ καθόλου!!! Έχω 4 μέρες δεν το πήρα καθόλου ενώ το έπαιρνα μόνο το βράδυ και ο γιατρος με μάλωσε γιατί έπρεπε πρωί-βράδυ!!! Δεν το αντέχω όμως άλλο, πηγαίνω στην κουζίνα λες και με σπρώχνει κάποιος από πίσω!!! Μπαίνω, βγαίνω, ξαναμπαινω, σαν τα μωρά που δεν θέλουν να φάνε το φαγητό τους!!! 

Ωχ, αλήθεια πάθατε τέτοιο πράγμα!!!! Απίστευτο!!!! Λες να μου πει σήμερα τελικά ότι είναι αγόρι;;; Θα γελάσουμε πολύ!!!! Χαχααα

Να τη χαίρεστε τη μπουμπού σας και με το καλό να την υποδεχτείτε!!!!

Αααα είσαι ψηλή εσυ!!! Εγώ είμαι 1,65 και άρχισα με 53,3 και τώρα είμαι γύρω στα 52,5. Απλά σκεφτόμουν μήπως είναι κακο για το μωρό που δεν πήρα κιλά!! Κι αυτός ο γιατρος μου δεν μου λέει και τίποτα!!! Πφφφ...

Αχ τώρα σοβαρά το ένιωσες τόσο νωρις;;;; Τελειαααααα!!!! Εγώ είμαι 15η και δεν νιώθω τίποτα!!! Δεν μπορώ να περιμένω άλλο ας μου ρίξει μια κλωτσουλα το γλυκό μου!!! Όσο για την εμπειρία, άσε κι εγώ το πρώτο και δεν ξέρω τι μου γίνεται!!! 

Κοιλιτσα θέλω κι εγώ αλλά άφαντη!!! 

Βεβαια για να είμαι δίκαιη, δεν είχα πριν ίχνος κοιλιάς, προς τα μέσα έμπαινε η κοιλιά μου. Αλλά τώρα είναι λες και έφαγα πολύ και πρήστηκα!!!! Χαχααα. Όποτε πάλι δεν φαίνομαι έγκυος!!!! Υπομονή και με αυτό!!

Αλλα δεν έχω υπομονή για τίποτα!!!! Εγώ βρε κορίτσια ονειρευόμουν πριν την περίοδο της εγκυμοσύνης και εκστασιαζομουν!!! 

Και τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι να το είχα στην αγκαλιά μου!!!!

Επισης, ζήτω συγνώμη αν τα σχόλια μου είναι μπερδεμένα. Κάποιες φορές μπερδεύομαι και χάνομαι λίγο στα μηνύματα!!! Άσχετη τελείως!!! Χαχαα

Μηπως να το συζητουσες με το γιατρο σου να αλλαξετε σιδηρο?Κι εμενα το viofer που το επαιρνα παλια με χαλουσε πολυ!Τωρα στην εγκυμοσυνη μου εχει δωσει χαπακι κι ειναι μια χαρα και συγκριτικα με αλλα χαπια σιδηρου που εχω παρει κατα καιρους, αυτο δε μου προκαλει και δυσκοιλιοτητα, οποτε ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

Ως προς τα κιλα, μην αγχωνεσαι καθολου, κι εγω μειον παραμενω. Λογω εξωσωματικης με καποιες δυσκολιες και λογω κορτιζονης ειχα βγαλει για πολλους μηνες το αλατι και τη ζαχαρη απο τη διατροφη μου με αποτελεσμα να αδυνατισω. Γενικα, ημουν παντα αδυνατη. Ειμαι 1.68 και τα κανονικα κιλα μου ειναι 64, που ισως ακουγονται τσιμπημενα αλλα σ' εμενα δεν ειναι. Με την εξωσωματικη επεσα στα 61 και το πρωτο τριμηνο εφτασα 58,5. Τωρα εχω ανεβει σχεδον στα 60 αλλα απο κοιλιτσα λιγα πραγματα. Πιο πολυ μοιαζει σαν να εφαγα πολυ και πρηστηκα παρα οτι ειμαι εγκυος. 

Το μικρουλι παντως εγω εχω αρχισει να το νιωθω, οταν ειμαι χαλαρη νιωθω στιγμιαια ενα γαργαλημα σαν να σκανε φυσαλιδες και πιστευω οτι δεν πεφτω εξω γιατι το νιωθω παντα προς τα αριστερα, στη μητρα δηλαδη που βρισκεται (εχω και μια ακατοικητη στα δεξια...ειμαι λιγο ιδιαιτερη περιπτωση...χαχαχα).

• Μου αρέσει 1

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

On 25/4/2019 at 12:51 ΠΜ, Farmakotriftena είπε:

Tsilona                  πητ    27/9      κοριτσάκι!!

mamacita Alina   πητ    2/10      κοριτσάκι!!

Jennak83             πητ     3/10      κοριτσάκι!!

Giotitsa                 πητ    4/10      αγοράκι!!

Elpida20               πητ    5/10       κοριτσάκι!!

farmakotriftena   πητ    5/10      κοριτσάκι!!

Gogouli                 πητ     8/10     κοριτσάκι!!

Winspert               πητ    8/10      αγοράκι!!

Irene82                 πητ     9/10         ??

Marioula1234      πητ    10/10     κοριτσάκι!!

Evangeliaa            πητ    12/10     κοριτσάκι!!

Nikoleta ...            πητ    19/10     αγοράκι!!

Giwtouli1990        πητ    20/10     αγοράκι!!

katerinaki 86        πητ     23/10         ??

Καλεεε χαμός οι κόρες!! Είναι ο μήνας των κοριτσιών. Εμένα 5 γιατρός μου είπαν μάλλον κορίτσι. Αλλά όλοι μάλλον...

Νομίζω σε λάθος σημείο έκανα την παράθεση. Κι εγώ αγοράκι!!! 

16 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Ηηηη απίστευτα επικίνδυνα σε θέμα υγείας αυτά τα μηχανήματα!!! Ειδικά να τρυπηθείς. Όχι εντάξει εμένα ευτυχώς δεν είναι έτσι. Βέβαια όπως είπες είναι μόνο δικό μου αλλά και πάλι μια σιχαμαρα θα την είχα και το δικό μου να πιάσω. Δεν το πάω πολύ το αίμα χαχαχαχα. Πως είσαι σήμερα;

Κάπως καλύτερα είμαι εγώ... σίγουρα καλύτερα από προχθές αλλά ακόμα όχι εντελώς καλά. Αναγκαστηκα πήρα 3 φορές smecta (με συμβουλή γιατρού) και ίσως αυτό με βοήθησε. Αλλά δεν θα πάρω άλλο οπότε για να δούμε..

Just now, Irene82 είπε:

Νομίζω σε λάθος σημείο έκανα την παράθεση. Κι εγώ αγοράκι!!! 

Κάτσε σε φτιάξω κι εσένα!!! Με το καλό ο γιος!!

Jennak83             πητ     3/10      κοριτσάκι!!

Irene82                 πητ     9/10      αγοράκι!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Κάπως καλύτερα είμαι εγώ... σίγουρα καλύτερα από προχθές αλλά ακόμα όχι εντελώς καλά. Αναγκαστηκα πήρα 3 φορές smecta (με συμβουλή γιατρού) και ίσως αυτό με βοήθησε. Αλλά δεν θα πάρω άλλο οπότε για να δούμε..

Ευχαριστώ!!! Έχεις τα δικά σου, έχεις κι εμένα να σε ζαλίζω να με βάλεις στον πίνακα. Κάτι που έχω οπίσθια κλίση μήτρας, κάτι ο σωματοτυπος, κάτι τα πρησμένα έντερα από το άγχος... Στον 5ο καταφέραμε να το δούμε το φύλο. 

Just now, Irene82 είπε:

Ευχαριστώ!!! Έχεις τα δικά σου, έχεις κι εμένα να σε ζαλίζω να με βάλεις στον πίνακα. Κάτι που έχω οπίσθια κλίση μήτρας, κάτι ο σωματοτυπος, κάτι τα πρησμένα έντερα από το άγχος... Στον 5ο καταφέραμε να το δούμε το φύλο. 

Κι εσύ πρόβλημα με έντερο ε; κι εγώ.. αυτά γράφω τις τελευταίες ημέρες.. υπομονή. Εσένα σου βγαίνει σε δυσκοιλιότητα; όσο για το φύλο 4-5 γιατροί μου έχουν πει μάλλον κορίτσι αλλά όλοι έμειναν στο "μάλλον". Τι να πω ..

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Clue είπε:

Χαίρομαι πολύ που τα έχασα από τη μία αλλά κι εγώ θα ήθελα να έχω κοιλίτσα. Βέβαια όταν φανεί θα είναι μωρό και όχι μόνο λίπος οπότε καλύτερα! Εγώ έχω ύψος 1.64. Πέρυσι τέτοιο καιρό ήμουν 57. Με τις προσπάθειες που δεν πήγαν καλά και με τις ορμόνες έφτασα 31/1 που ήταν η πρώτη μέρα αυτής της εγκυμοσύνης να ζυγίζω 70.5! Με την υγιεινή διατροφή λόγω εγκγμοσύνης, τις ναυτίες και τους εμετούς και μετά με την αυστηρή διατροφή λόγω διαβήτη έχω φτάσει  63.5! Δεν το λες ότι νιώθω και αδύναμη...χεχε

Κι εγώ αυτό φοβόμουν με το φύλο, οπότε από τη μία δε με πείραξε που δεν μας είπε στην αυχενική και δεν ξέρω ακόμα. Προτιμώ να το μάθω όταν θα είναι σίγουρο.

Κορίτσι τότε μου είχε πει αγοράκι, αλλά ότι σε εκείνες τις εβδομάδες κοντά στην Αυχενική τα γεννητικά όργανα παρουσιάζουν παρόμοια εικόνα οπότε μπερδεύονται καμία φορά οι γιατροί. Ουσιαστικά το ειδαμε ξεκάθαρα στην 16η. Σοκαριστικη στιγμή. Αφού τελειώνει την εξέταση (με πασπατευε δέκα ώρες, μέτρησε τα πάντα ένα ένα, έκανε και ντοπλερ γιατί εχω ενα θεματάκι), μου λέει: φύλο είχαμε πει στην Αυχενική ε; Λέω Ναι γιατρέ αγοράκι! Μου λέει: Α, αν δεν είναι αγοράκι τι άλλο μπορεί να είναι; Εντάξει κάγκελο εμείς! Χαχαχα Φυσικά το μόνο που μας ενδιέφερε ήταν να είναι καλά το μωράκι, αλλά δε σας κρύβω ότι χάρηκα λίγο παραπάνω χαχαχα

Just now, winspert είπε:

Η καθε μια κουβαλαει την ιστορια της. Εγω τωρα ειμαι 17 εβδομαδων κ 3 ημερών. Εχω αγορακι κ φανταζομαι οτι δε θα αλλάξει γιατι ο γιατρος ηταν πολυ σιγουρος όταν ειδε τον μπεμπη απο συγκεκριμένη οπτικη γωνία ... Χαχαχα... 

Εγω κοριτσια ειμαι αρκετα καλα τωρα κ νομιζω οτι τον μπεμπη τον καταλαβαινω κάθε μέρα. Είναι κατι πολυ απαλό σαν φτερουγισμα ή σαν ακουμπισμα... Χαιρομαι πολυ οταν τον καταλαβαίνω τον μπεμπουλη μου... Τρελαίνομαι... Εχουμε πολυ δυναμικα μπει στο ψαξιμο για ολα τα απαραίτητα, κουνια, καροτσι κτλ... Τέλος  οι αναγουλες... Απο τα 3 κιλα που εχω παρρι απο την αρχη της εγκυμοσύνης δεν εχω ξαναζυγιστει... Θα με ζυγισει ο γιατρος οταν παω... Διαβαζα οτι στο δεύτερο τριμηνο φυσιολογικα μπορουμε να παιρνουμε μισο κιλο την εβδομαδα, δλδ 2 κιλα το μηνα... Ισχυει άραγε....;;; Η κοιλιτσα μου εχει πεταχτει για τα καλα κ ολοι μου εύχονται πλεον... Δεν κρυβεται... Χαχαχα...  τα φιλιά μου.... 

Αχ έτσι για κοιλιτσες θέλω να ακούω!!! Πρέπει να μεγαλώσουν για να έχουμε λίγο να γκρινιάζουμε το καλοκαίρι!

πρίν από 10 λεπτά , Ευη274 είπε:

Αχ βρε κορίτσια η μια -7 κιλά η άλλη -11 κι εγώ στεναχωριόμουν που δεν έβαλα!!!! 

Τι να πω, λυπαμαι πολύ!! Κουράγιο και καλή δύναμη!!! Ελπιζω να είστε πολύ καλύτερα τώρα!!! 

Από χάπια τι παίρνετε; Εγώ το μόνο πρόβλημα που έχω είναι αυτός ο απαίσιος σιδηρος. Δεν έχω έτσι κι αλλιώς φεριτίνη, ποσο μάλλον τώρα. Αλλά βρε κορίτσια αυτό το viofer δεν το μπορώ καθόλου!!! Έχω 4 μέρες δεν το πήρα καθόλου ενώ το έπαιρνα μόνο το βράδυ και ο γιατρος με μάλωσε γιατί έπρεπε πρωί-βράδυ!!! Δεν το αντέχω όμως άλλο, πηγαίνω στην κουζίνα λες και με σπρώχνει κάποιος από πίσω!!! Μπαίνω, βγαίνω, ξαναμπαινω, σαν τα μωρά που δεν θέλουν να φάνε το φαγητό τους!!! 

Ωχ, αλήθεια πάθατε τέτοιο πράγμα!!!! Απίστευτο!!!! Λες να μου πει σήμερα τελικά ότι είναι αγόρι;;; Θα γελάσουμε πολύ!!!! Χαχααα

Να τη χαίρεστε τη μπουμπού σας και με το καλό να την υποδεχτείτε!!!!

Αααα είσαι ψηλή εσυ!!! Εγώ είμαι 1,65 και άρχισα με 53,3 και τώρα είμαι γύρω στα 52,5. Απλά σκεφτόμουν μήπως είναι κακο για το μωρό που δεν πήρα κιλά!! Κι αυτός ο γιατρος μου δεν μου λέει και τίποτα!!! Πφφφ...

Αχ τώρα σοβαρά το ένιωσες τόσο νωρις;;;; Τελειαααααα!!!! Εγώ είμαι 15η και δεν νιώθω τίποτα!!! Δεν μπορώ να περιμένω άλλο ας μου ρίξει μια κλωτσουλα το γλυκό μου!!! Όσο για την εμπειρία, άσε κι εγώ το πρώτο και δεν ξέρω τι μου γίνεται!!! 

Κοιλιτσα θέλω κι εγώ αλλά άφαντη!!! 

Βεβαια για να είμαι δίκαιη, δεν είχα πριν ίχνος κοιλιάς, προς τα μέσα έμπαινε η κοιλιά μου. Αλλά τώρα είναι λες και έφαγα πολύ και πρήστηκα!!!! Χαχααα. Όποτε πάλι δεν φαίνομαι έγκυος!!!! Υπομονή και με αυτό!!

Αλλα δεν έχω υπομονή για τίποτα!!!! Εγώ βρε κορίτσια ονειρευόμουν πριν την περίοδο της εγκυμοσύνης και εκστασιαζομουν!!! 

Και τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι να το είχα στην αγκαλιά μου!!!!

Επισης, ζήτω συγνώμη αν τα σχόλια μου είναι μπερδεμένα. Κάποιες φορές μπερδεύομαι και χάνομαι λίγο στα μηνύματα!!! Άσχετη τελείως!!! Χαχαα

Εγώ πάλι επειδή είχα λίγη κοιλίτσα από μόνη μου, τώρα είναι η καλύτερη μου που δεν τη ρουφαω, χαχαχα Κάνε υπομονή και όλα θα έρθουν. Μη νομίζεις στην αρχή δεν καταλάβαινα τι είναι αυτές οι φυσαλίδες που ένιωθα, ήμουν στο τελευταίο ραντεβού με το γιατρό στη  16η βδομάδα, και του έλεγα πως νιώθω, μου λέει μάλλον είναι το μωρό, κι εκεί που μου έκανε υπέρηχο μόλις πήρε την κεφαλή του υπέρηχου το ένιωσα ξανά και του λέω εδώ το νιώθω, και κοίταξε και ήταν εκεί τα πόδια της! Ήθελα να κλαψωωωωω!!! 

• Μου αρέσει 2

EGLbp2.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Jennak83             πητ     3/10      κοριτσάκι!!

Irene82                 πητ     9/10      αγοράκι!!

Εεεεε...μονο εγω εχω μεινει!!!:P

Αααααχχχχ.....υπομονη μεχρι τις 13 που εχω ραντεβου!!Πιστευω αυτην τη φορα δε θα μας γλιτωσει!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Just now, katerinaki 86 είπε:

Αααααχχχχ.....υπομονη μεχρι τις 13 που εχω ραντεβου!!Πιστευω αυτην τη φορα δε θα μας γλιτωσει!!!

Τουλάχιστον αγάπη θα μάθετε σίγουρα! Θα το δει καθαρά ο γιατρός!

EGLbp2.png

ναι καλε μονο εσυ εμεινες χαχαχ δεν σου εχουν πει στο περιπου; 

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, gogouli_ είπε:

Τουλάχιστον αγάπη θα μάθετε σίγουρα! Θα το δει καθαρά ο γιατρός!

Ετσι θελω να πιστευω κι εγω!!!Να σου πω την αληθεια μου βεβαια, περα απο την πλακα, ειναι το τελευταιο που σκεφτομαι!!!Μ' εχει πιασει τετοια ανυπομονησια  να το δω μετα απο 1 ολοκληρο μηνα...που μετραω τις μερες σαν το φανταρο!!!

Just now, marioula1234 είπε:

ναι καλε μονο εσυ εμεινες χαχαχ δεν σου εχουν πει στο περιπου; 

Χαχαχα...ουτε καν στο περιπου!!!Μας εχει στο περιμενε!!

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Διαφημίσεις

Ετσι θελω να πιστευω κι εγω!!!Να σου πω την αληθεια μου βεβαια, περα απο την πλακα, ειναι το τελευταιο που σκεφτομαι!!!Μ' εχει πιασει τετοια ανυπομονησια  να το δω μετα απο 1 ολοκληρο μηνα...που μετραω τις μερες σαν το φανταρο!!!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! Δεν παλεύεται ο μήνας, είναι πολυυυυ! Εμείς έχουμε ραντεβού τη Δευτέρα στο νοσοκομείο, εκεί με παρακολουθεί αυτός που θα με ξεγεννησει, και μετά έχουμε στον ιδιώτη γιατρό μου για Β επίπεδου στις 29/05!

• Μου αρέσει 1

EGLbp2.png

Χαχαχα...ουτε καν στο περιπου!!!Μας εχει στο περιμενε!!

πωπω ενα μηνα ε; απαπα εγω δεν αντεχω τοσο χαχαχ

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, gogouli_ είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! Δεν παλεύεται ο μήνας, είναι πολυυυυ! Εμείς έχουμε ραντεβού τη Δευτέρα στο νοσοκομείο, εκεί με παρακολουθεί αυτός που θα με ξεγεννησει, και μετά έχουμε στον ιδιώτη γιατρό μου για Β επίπεδου στις 29/05!

Αντε...πλησιαζει η ωρα της Β επιπιεδου. Με το καλο κοριτσι μου να κυλησουν γρηγορα οι μερες και να εχεις τα καλυτερα αποτελεσματα!!

Εντωμεταξυ, το κορυφαιο ειναι που εχω ολους τους γυρω να μου λενε ποσο γρηγορα περναει ο καιρος και για ποτε εχω φτασει στον 4ο...OMG που εμενα μου φαινεται λες κι εχει παγωσει ο χρονος!!!Ισως και λογω της εξωσωματικης που ξεκινησε ουσιαστικα τελος Νοεμβρη και των δυσκολιων που αντιμετωπισα στην αρχη, νιωθω οτι ο καιρος περναει πιο αργα και βασανιστικα απο ποτε!!

Just now, marioula1234 είπε:

πωπω ενα μηνα ε; απαπα εγω δεν αντεχω τοσο χαχαχ

Γιατι αντεχω εγω?!!!Χαχαχαχα

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Just now, katerinaki 86 said:

Αντε...πλησιαζει η ωρα της Β επιπιεδου. Με το καλο κοριτσι μου να κυλησουν γρηγορα οι μερες και να εχεις τα καλυτερα αποτελεσματα!!

Εντωμεταξυ, το κορυφαιο ειναι που εχω ολους τους γυρω να μου λενε ποσο γρηγορα περναει ο καιρος και για ποτε εχω φτασει στον 4ο...OMG που εμενα μου φαινεται λες κι εχει παγωσει ο χρονος!!!Ισως και λογω της εξωσωματικης που ξεκινησε ουσιαστικα τελος Νοεμβρη και των δυσκολιων που αντιμετωπισα στην αρχη, νιωθω οτι ο καιρος περναει πιο αργα και βασανιστικα απο ποτε!!

Γιατι αντεχω εγω?!!!Χαχαχαχα

Κι εγώ από τα 15 περιμένω... Οπότε άργησα!! Χαχα

Σε καταλαβαίνω όμως γιατί κι εγώ με την εξωσωματική έκανα τον Ιούλιο την τελευταία προσπάθεια με τα δικά μου, το Νοέμβρη την πρώτη με τα ωάρια δότριας και Φλεβάρη τη δεύτερη (και τυχερή θέλω να πω!). Ήμουν έτοιμη να υποδεχτώ μωρό από τέλη Ιουνίου... Όλο τον Ιούλιο έφτιαχνα το excel με τις λίστες για τα πράγματα του μωρού, έκανα γυμναστική και διατροφή. Μετά με πήρε λίγο από κάτω...

Όμως είτε έρχεται γρήγορα είτε αργά θα έρθει!!!

4wnKp2.png 

Just now, Clue είπε:

Κι εγώ από τα 15 περιμένω... Οπότε άργησα!! Χαχα

Σε καταλαβαίνω όμως γιατί κι εγώ με την εξωσωματική έκανα τον Ιούλιο την τελευταία προσπάθεια με τα δικά μου, το Νοέμβρη την πρώτη με τα ωάρια δότριας και Φλεβάρη τη δεύτερη (και τυχερή θέλω να πω!). Ήμουν έτοιμη να υποδεχτώ μωρό από τέλη Ιουνίου... Όλο τον Ιούλιο έφτιαχνα το excel με τις λίστες για τα πράγματα του μωρού, έκανα γυμναστική και διατροφή. Μετά με πήρε λίγο από κάτω...

Όμως είτε έρχεται γρήγορα είτε αργά θα έρθει!!!

Ετσι ειναι!!Κι εγω αν και ημουν τυχερη γιατι πετυχα με την πρωτη, ξεκινησα Νοεμβριο διεγερση και μετα περιμενα λογω υπερδιεγερσης μεχρι τον Φεβρουαριο για να κανω την εμβρυομεταφορα, οποτε μου φανηκε περισσοτερος ο χρονος. Οπως ειπες ομως...σημασια εχει οτι ερχονται τα μωρακια μας!!

• Μου αρέσει 1

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...