Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

α ρε ελπίδα μικρομανα ...η ζωντάνια μας εισαι εδω μεσα..χαχαχαχαχα ναι ρε φίλε να γεννάνε...Κάτι...χαχαχαχα να είσαι καλά πρωι πρωι

Κάτι που ήθελα να πω εδώ και μέρος. Πέρα από τα συχνά συμπτώματα που με έχει κατά περικυκλώσει από την δεύτερη βδομάδα την τύχη μου μέσα :P εδώ και μια βδομάδα έχω και κάτι κάτι μοναδικά καινούριο ΚΛΑΊΩ ΣΥΝΈΧΕΙΑ. Και όταν λέω συνέχεια εννοώ πχ. Χθες ο άντρας μου δεν άφηνε τον σκύλο μας να ανέβει πάνω στο κρεβάτι και άρχισα να κλαίω. Και κλαίω και χάλια.. Τσουρέκια του τα έχω κάνει του ανθρώπου χιχιχιχθθχιχιχιχιχ 

• Χαχα 4

n0O1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

10 ώρες πρίν, gogouli_ είπε:

Τέτοιοι τρομακτικοι σφαχτες με πιάνουν που και που, από ένας κάθε βράδυ έτσι για την αϋπνία χαχα. Ελπίζω το μικρούλι του να αφήσει τη μαμά να κοιμηθεί απόψε με την ησυχία της. Στην 4η εβδομάδα είχα τακτικούς πόνους, εδώ και λίγες μερουλες έχουν υποχωρήσει. Καλά κλασσικά χουφτωμα στο στήθος, δεν λέει να ξεπρηστει και να σταματήσει να πονάει. Υπνηλία και ναυτία καθόλου ακόμα! Φιλάκια πολλά και καλή ξεκούραση!

Άντε κορίτσι μου, 3 μερουλες είναι θα περάσουν! Η ξεκούραση έπιασε τόπο❤

Δεν θα εμφανιστούν, όλα θα πάνε τέλεια!

Ναι ευτυχως Παναγια μου! Ηθελε ξεκουραση το μικρο! 

11 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

Από μεταπτώσεις αλλο τιποτα αγαπη...εχτές ήμουν σαν ουφο  ολη μερα...κοίταγα ταβάνι.αχχαα χαχαχα συμπτώματα γιοκ ....Ούτε υπνηλία...αυτά τα ουτρο δεν ξερω ρε κοριτσια εχω ακούσει ότι σε μαστουρωνουν ότι σε νυσταζουν σε ζαλίζουν κτλ...Εγώ 9 ο μήνας...κ παίρνω κ 4 των 200mg κάθε μέρα...τι να πω...ειμαι στραβή μάλλον...Από κράμπες τιποτα...Μόνο  νυχι ποναει κ συνχοουρια πολυ....πωωωωωω πεθανα σας λεω....Φιλάκια κ σε  σένα κ στην κοιλίτσα σ....

Και γω αυτο απορω με τα ουτρο..παιρνω 3 τη μερα κ δεν εχω καθολου υπνηλια το αντιθετο θα ελεγα! Δε καταλαβαιβω τιποτα μου φαινεται! Χαχαχ..και γω μονο χθες δε σηκωθηκα για τουαλετα μες τη νυχτα!

2 ώρες πρίν, Giotitsa είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα σε όλες σας ελπίζω να είστε καλά όλες σας κάντε τον σταυρό σας και πείτε όλα καλά να πάνε η Παναγία μαζί μας

Καλημερα! Εγω καθε μερα τον κανω και παρακαλαω να πανε ολα καλα!

Καλημέρα κορίτσια! @Rafaelatarzan @Jennak83 εγώ όταν έπαιρνα ουτρο είχα μαρτυρήσει... Είχα γενικά άθλια εγκυμοσύνη (για τη 2η λεω) με τάραξαν και τα ουτρο. Παναγία μου ούτε να τα δω μπροστά μου δεν θέλω.

Εγώ από χθες έχω το στομάχι μου. Σήμερα λίγο χειρότερα. Μια αηδία στο στόμα μια μεταλλική γεύση και γενικά δεν έχω όρεξη για φαγητό εδώ και κάποιες μέρες. Ήδη έχασα και ένα κιλό και νιώθω αδύναμη αρκετά.

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Καλημέρα κορίτσια! @Rafaelatarzan @Jennak83 εγώ όταν έπαιρνα ουτρο είχα μαρτυρήσει... Είχα γενικά άθλια εγκυμοσύνη (για τη 2η λεω) με τάραξαν και τα ουτρο. Παναγία μου ούτε να τα δω μπροστά μου δεν θέλω.

Εγώ από χθες έχω το στομάχι μου. Σήμερα λίγο χειρότερα. Μια αηδία στο στόμα μια μεταλλική γεύση και γενικά δεν έχω όρεξη για φαγητό εδώ και κάποιες μέρες. Ήδη έχασα και ένα κιλό και νιώθω αδύναμη αρκετά.

πωωωωω ειναι σαν να σε βλέπω με τα ουτρο.. έβλεπα μια φίλη μ ετσι πριν τα πάρω εγώ κ έλεγα παναγια μ ετσι θα μαι..ναι Όλα ευτυχως τιποτα....κ τα παίρνω κ από το στομα....παλι καλά να λεω.το στομάχι εμενα γουργουρίζει μονίμως...έλεος όλο τρωω....να πίνεις φρέσκους χυμούς πορτοκάλι αγαπη ....κ να ξεκουράζεσαι όσο αυτο γίνεται με τα ζουζουνια σ ..Δεν είναι εύκολο το ξέρω αλλά πάντα εμεις οι γυναικες τα καταφέρνουμε 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 29 λεπτά , elpida20 είπε:

Κάτι που ήθελα να πω εδώ και μέρος. Πέρα από τα συχνά συμπτώματα που με έχει κατά περικυκλώσει από την δεύτερη βδομάδα την τύχη μου μέσα :P εδώ και μια βδομάδα έχω και κάτι κάτι μοναδικά καινούριο ΚΛΑΊΩ ΣΥΝΈΧΕΙΑ. Και όταν λέω συνέχεια εννοώ πχ. Χθες ο άντρας μου δεν άφηνε τον σκύλο μας να ανέβει πάνω στο κρεβάτι και άρχισα να κλαίω. Και κλαίω και χάλια.. Τσουρέκια του τα έχω κάνει του ανθρώπου χιχιχιχθθχιχιχιχιχ 

Χαχχαχαχαζχαχαχαχχαχαα να σαι καλά γελαωωωωωω τόσο τα έχει όλα ο άνθρωπος αχαχαχ ωχ θεέ μου τι γέλιο συγνώμη που γελαω ρε αγάπη είναι οι ορμόνες καλη μου κανουν τα δικά τους εγώ δεν είμαι και πολύ στα καλά μου σημερα θέλω να κοιμάμαι δεν ξέρω γιατί 

Just now, Rafaelatarzan είπε:

πωωωωω ειναι σαν να σε βλέπω με τα ουτρο.. έβλεπα μια φίλη μ ετσι πριν τα πάρω εγώ κ έλεγα παναγια μ ετσι θα μαι..ναι Όλα ευτυχως τιποτα....κ τα παίρνω κ από το στομα....παλι καλά να λεω.το στομάχι εμενα γουργουρίζει μονίμως...έλεος όλο τρωω....να πίνεις φρέσκους χυμούς πορτοκάλι αγαπη ....κ να ξεκουράζεσαι όσο αυτο γίνεται με τα ζουζουνια σ ..Δεν είναι εύκολο το ξέρω αλλά πάντα εμεις οι γυναικες τα καταφέρνουμε 

ρε σταματά γλου γλου γλου χοντρή γαλοπούλα χαχαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχα

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ ένα ξέρω για τις ορμονουλες μου. Κάθε τρεις και λίγο να πηγαίνω τουαλέτα.. Το δέχτηκα, να βλέπω το στήθος μου κάθε μέρα διπλάσιο(ήμουν και αβυζη οπότε φανταστείτε το σοκ μου) το δέχτηκα, να μεγαλώνει η μήτρα να πονάω το ΔΕΧΤΗΚΑ, κάθε τρεις και λίγο να κλαίω παιε στο καλό, ΑΛΛΆ ΝΑ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΌΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΤΑΤΆΚΙΑ ΤΗΝ ΚΌΚΑ ΚΌΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΆ????!!!!!!!!! Ε όχι το μπεμπέ θέλει πατατάκια λέμε!! 

• Χαχα 1

n0O1p2.png

πρίν από 14 λεπτά , elpida20 είπε:

Εγώ ένα ξέρω για τις ορμονουλες μου. Κάθε τρεις και λίγο να πηγαίνω τουαλέτα.. Το δέχτηκα, να βλέπω το στήθος μου κάθε μέρα διπλάσιο(ήμουν και αβυζη οπότε φανταστείτε το σοκ μου) το δέχτηκα, να μεγαλώνει η μήτρα να πονάω το ΔΕΧΤΗΚΑ, κάθε τρεις και λίγο να κλαίω παιε στο καλό, ΑΛΛΆ ΝΑ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΌΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΤΑΤΆΚΙΑ ΤΗΝ ΚΌΚΑ ΚΌΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΆ????!!!!!!!!! Ε όχι το μπεμπέ θέλει πατατάκια λέμε!! 

κόκα κοκα με στέβια να πάρεις....Είναι φοβερή.πατατακια εγω δεν τρωωωωω...απ ο γλυκααααααα..άσε.εχω κ δικαιολογια τωρα ...αχαχαχα χαχαχα...να προσέχεις κ να τρώως απ όλα αλλά με μέτρο...Μην φας όλο το περίπτερο με τα πατατάκια...αχαχαχαχα...Γεια σ ρε ελπίδα θεα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , elpida20 είπε:

κοιτα να σου πω κατι αν θες να φας πατατακια δεν θα φας ολοκληρη σακουλα ετσι φαε 5 -6 πατατακια θα μου πεις τωρα τι να μου κλασουν 5 -6 πατατακια εμενα αχχααχχαχαχαχα  σε καταλαβαινω μωρε αγαπη γλυκα καλε γιατι να μην τρως ;;;; εχεις ζαχαρο χαχχααχχαχαχαα @elpida20

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

xfHlp3.png

2 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

κόκα κοκα με στέβια να πάρεις....Είναι φοβερή.πατατακια εγω δεν τρωωωωω...απ ο γλυκααααααα..άσε.εχω κ δικαιολογια τωρα ...αχαχαχα χαχαχα...να προσέχεις κ να τρώως απ όλα αλλά με μέτρο...Μην φας όλο το περίπτερο με τα πατατάκια...αχαχαχαχα...Γεια σ ρε ελπίδα θεα.

Κορίτσια εγώ δεν μπορώ 5 πατατάκια η τρώμε η δεν τρώμε αμαρτία δλδ άκου εκεί παιρ εις μια σακουλαρα και θα φας τα 5.. Μου κόψανε το τσιγαρο μην μου κόψουν και τα πατατεισον. ΠΛΙΖ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΕ ΜΟΥ

• Χαχα 2

n0O1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Καλό είναι η γουρουνιά να γίνεται ολοκληρωμένη. Συμφωνώ με Ελπιδα. ή την κάνεις ή δεν την κάνεις.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ. αχ αδέρφια μου μαζί στα δύσκολα 

• Χαχα 3

n0O1p2.png

πρίν από 6 λεπτά , elpida20 είπε:

χαχαχαχαχαχαχα @elpida20 και @Farmakotriftena εχω πεθανει στο γελιο μωρε σακουλαρα αααααα πατατακια αχχαχαχχαχα οχι ρε κοριτσια λιγο κρατς χααχαχχααχχααχχαχαχχαχχχαα

• Χαχα 3

xfHlp3.png

πρίν από 34 λεπτά , elpida20 είπε:

Εγω παντως προσπαθω η καημενη ολη μερα που ειμαι μονη μου να προσεχω, με το χυμο μου, με το αυγο μου, με το φρουτο μου και ερχεται το βραδυ ο αντρας μου κ μου λεει να παραγγειλουμε πιτσες;;; Ε ποσο να αντεξω η ερμη, ενδιδω και μετα νααα οι τυψεις!

• Χαχα 1

πρίν από 50 λεπτά , Jennak83 είπε:

Εγω παντως προσπαθω η καημενη ολη μερα που ειμαι μονη μου να προσεχω, με το χυμο μου, με το αυγο μου, με το φρουτο μου και ερχεται το βραδυ ο αντρας μου κ μου λεει να παραγγειλουμε πιτσες;;; Ε ποσο να αντεξω η ερμη, ενδιδω και μετα νααα οι τυψεις!

Ολημερίς την χτίζεις και την νύχτα γκρεμίζεται. Σα το γεφύρι της Άρτας και η διατροφή σου αχαχαχ

Πώς και δεν υπάρχουν μανούλες Σεπτεμβρίου ;; ακαρπος ο Σεπτέμβρης; 

yplDp3.png

1 ώρα πρίν, Giotitsa είπε:

χαχαχαχαχαχαχα @elpida20 και @Farmakotriftena εχω πεθανει στο γελιο μωρε σακουλαρα αααααα πατατακια αχχαχαχχαχα οχι ρε κοριτσια λιγο κρατς χααχαχχααχχααχχαχαχχαχχχαα

Αχ και να ξέρατε τι μου στερούν που δεν τωρω πατατάκια.... 8 μήνες είναι αδέρφια μου θα περάσουν. Κι όταν γεννήσω αν θέλει πατατάκια ΟΟΟΧΙ θα του λέω του μπεμπέ χιχιχι αστειάκι 

n0O1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...