Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Rafaelatarzan είπε:

κοριτσάκια μουυυυυυυυυ.....τι κάνετε...εχουνε καμία για γιατρο αυριο??? η ειμαστε ολες την άλλη βδομάδα???? καλε πως θα περασουν οι μέρες...ουφφφφφφ....θα σκάσω....Θέλω να δω τι κάνει το μπιζελι μ...

@Giotitsa έλα κ δω στην παρέα μας...Όλες είμαστε πάνω κάτω μαζι ...

Εγώ στις 27

n0O1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Γεια σας βρε κοριτσάκια. Τι κάνετε; Δε σας διάβασα ακόμη είναι η αλήθεια. Σήμερα έχω αυτό που λέμε συναισθηματικές μεταπτώσεις. Όλη μέρα μέσα στη θλίψη είμαι. Όχι για την εγκυμοσύνη, γενικά. Αλλά η μάσα, μάσα. Δεν πτοουμαι ούτε από τη πεσμένη διάθεση. :P

Πώς είστε εσείς; τα νέα σας; Οι σκέψεις σας; Τα συμπτώματα σας;

Εγώ συνεχίζω να έχω κράμπες και σήμερα είχα μια σαν σφάχτης. Αφού τρόμαξα πολύ. Είχα και τη πρώτη μου (ας το πούμε) ναυτία πριν λίγο. Ααα και υπνηλία. Αλλά το ζιζανιάκι δεν πρόκειται να με αφήσει να κάνω νάνι χαχα.

Σας φιλώ όλες, μανουλες και κοιλιτσες!! :)

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

πρίν από 13 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Γεια σας βρε κοριτσάκια. Τι κάνετε; Δε σας διάβασα ακόμη είναι η αλήθεια. Σήμερα έχω αυτό που λέμε συναισθηματικές μεταπτώσεις. Όλη μέρα μέσα στη θλίψη είμαι. Όχι για την εγκυμοσύνη, γενικά. Αλλά η μάσα, μάσα. Δεν πτοουμαι ούτε από τη πεσμένη διάθεση. :P

Εγώ συνεχίζω να έχω κράμπες και σήμερα είχα μια σαν σφάχτης. Αφού τρόμαξα πολύ. Είχα και τη πρώτη μου (ας το πούμε) ναυτία πριν λίγο. Ααα και υπνηλία. Αλλά το ζιζανιάκι δεν πρόκειται να με αφήσει να κάνω νάνι χαχα.

Εγω απο νυστα τιποτα, το ματι γαριδα! Ευτυχως τα ροζ εξαφανιστηκαν με ξεκουραση κ αδεια απο τη δουλεια και ευχομαι να μη ξαναεμφανιστουν! Απο συμπτωματα μονο λιγο το στηθος, πονος περιοδου πρωτη φορα για μια στιγμη σημερα και που κ που κανα τσιμπηματακι αλλα σπανια..Γιατρο Δευτερα ξανα να δουμε αν μεγαλωσαμε Παναγια μου μακαρι! 

2 ώρες πρίν, marioula1234 είπε:

παντως το εχεις ηδη αργήσει καλη μου... μακρια απο εμας αλλα δυστυχώς υπάρχουν και τα εξωμητρια γιαυο παμε νωρις να δουμε αν ο σακος είναι εκει που πρέπει να ειναι  :) καλως τα δεχθηκες τα συμπτωματα εμα φαγωθηκες να έρθουν να ηρθαν χαχαχα

ναι υπάρχει περιπτωση... ειναι πολυ νωρις! με 100 χοριακη στο υπερηχο δεν φαινεται κατι επανελαβε χοριακη :)

αυτη τη φορα θα πανε ολα καλα θα το δεις κοριτσι μου! 

καλως την :)

Οχι 100 αλλα 0.100

πρίν από 58 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Από μεταπτώσεις αλλο τιποτα αγαπη...εχτές ήμουν σαν ουφο  ολη μερα...κοίταγα ταβάνι.αχχαα χαχαχα συμπτώματα γιοκ ....Ούτε υπνηλία...αυτά τα ουτρο δεν ξερω ρε κοριτσια εχω ακούσει ότι σε μαστουρωνουν ότι σε νυσταζουν σε ζαλίζουν κτλ...Εγώ 9 ο μήνας...κ παίρνω κ 4 των 200mg κάθε μέρα...τι να πω...ειμαι στραβή μάλλον...Από κράμπες τιποτα...Μόνο  νυχι ποναει κ συνχοουρια πολυ....πωωωωωω πεθανα σας λεω....Φιλάκια κ σε  σένα κ στην κοιλίτσα σ....

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Mamacita Alina είπε:

Τέτοιοι τρομακτικοι σφαχτες με πιάνουν που και που, από ένας κάθε βράδυ έτσι για την αϋπνία χαχα. Ελπίζω το μικρούλι του να αφήσει τη μαμά να κοιμηθεί απόψε με την ησυχία της. Στην 4η εβδομάδα είχα τακτικούς πόνους, εδώ και λίγες μερουλες έχουν υποχωρήσει. Καλά κλασσικά χουφτωμα στο στήθος, δεν λέει να ξεπρηστει και να σταματήσει να πονάει. Υπνηλία και ναυτία καθόλου ακόμα! Φιλάκια πολλά και καλή ξεκούραση!

1 ώρα πρίν, Jennak83 είπε:

Εγω απο νυστα τιποτα, το ματι γαριδα! Ευτυχως τα ροζ εξαφανιστηκαν με ξεκουραση κ αδεια απο τη δουλεια και ευχομαι να μη ξαναεμφανιστουν! Απο συμπτωματα μονο λιγο το στηθος, πονος περιοδου πρωτη φορα για μια στιγμη σημερα και που κ που κανα τσιμπηματακι αλλα σπανια..Γιατρο Δευτερα ξανα να δουμε αν μεγαλωσαμε Παναγια μου μακαρι! 

Άντε κορίτσι μου, 3 μερουλες είναι θα περάσουν! Η ξεκούραση έπιασε τόπο❤

Δεν θα εμφανιστούν, όλα θα πάνε τέλεια!

• Μου αρέσει 1

EGLbp2.png

8 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

εγω εχω πολυ υπνηλια... ολα μερα νυσταζω αυτο μονο τπτ αλλο κανενα αλλο συμπτωμα εγκυμοσυνης! 

8 ώρες πρίν, Jennak83 είπε:

δεν θα ξανα εμφανιστουν κοριτσι μου.... συνεχισε να ξεκουραζεσαι! 

• Μου αρέσει 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

πρίν από 18 λεπτά , Giotitsa είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα σε όλες σας ελπίζω να είστε καλά όλες σας κάντε τον σταυρό σας και πείτε όλα καλά να πάνε η Παναγία μαζί μας

Καλημερααααα. Όλα καλά θα πάνε κούκλα μου να μην ανησυχείς 

n0O1p2.png

πρίν από 56 λεπτά , elpida20 είπε:

Καλημερααααα. Όλα καλά θα πάνε κούκλα μου να μην ανησυχείς 

Εσυ είσαι η μικρούλα της παρέας απο οτι ξέρω το ωραία μπράβο σου που θα εχεις νινακι απο αυτήν την ηλικία θα κάνετε και παρεα καλε

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Giotitsa είπε:

Εσυ είσαι η μικρούλα της παρέας απο οτι ξέρω το ωραία μπράβο σου που θα εχεις νινακι απο αυτήν την ηλικία θα κάνετε και παρεα καλε

Χιχιχι ναι εγώ είμαι η μικρή μέλλουσα μανουλααα. 5εβδ και 6ημ σήμερααααα 

n0O1p2.png

πρίν από 9 λεπτά , elpida20 είπε:

Χιχιχι ναι εγώ είμαι η μικρή μέλλουσα μανουλααα. 5εβδ και 6ημ σήμερααααα 

5+4 εγώ κορίτσι μου ωραία είναι απόλαυσε το Οσο μπορείς

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

Καλημέρα κορίτσια μουυυθυυυ....Πώς εισται σημερα.....εδω παλι βρεχει...έλεος δηλ.ειπαμε μ αρέσει ο χειμώνας αλλα οχι κ έτσι ρε αδερφε....χαχαχαχα 

Καλημερααα χάλια ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη εγώ θέλω να έρθει καλοκαίρι η τέλος πάντων να ξυπνήσω αύριο και να γενναω. Κάτι ρε κορίτσια χαχαχαχα

πρίν από 6 λεπτά , Giotitsa είπε:

5+4 εγώ κορίτσι μου ωραία είναι απόλαυσε το Οσο μπορείς

Προσπαθώ αλλά έχω ακόμη 19 μέρες για να ακούσω την καρδούλα του και ανυπομονώ 

n0O1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , elpida20 είπε:

Καλημερααα χάλια ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη εγώ θέλω να έρθει καλοκαίρι η τέλος πάντων να ξυπνήσω αύριο και να γενναω. Κάτι ρε κορίτσια χαχαχαχα

Προσπαθώ αλλά έχω ακόμη 19 μέρες για να ακούσω την καρδούλα του και ανυπομονώ 

α ρε ελπίδα μικρομανα ...η ζωντάνια μας εισαι εδω μεσα..χαχαχαχαχα ναι ρε φίλε να γεννάνε...Κάτι...χαχαχαχα να είσαι καλά πρωι πρωι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...