Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Elsatin είπε:

Δεν είναι μικρή? Μην ξεχνάμε εγώ ήδη υποτίθεται ότι είμαι στο τέλος της 4 βδομάδας εγκυμοσύνης.  Έκανα έμβρυομεταφορα 10/4. Με έμβρυο 5 ημερών.

Δεν ξέρω αγάπη πως λειτουργει σε εξωσωματική η αλήθεια είναι αυτο θα μπορει να στο πει μονο μια κοπελα με εξωσωματική εχει παει ομως 30 που ήθελες ετσι δεν ειναι;

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, tsilona είπε:

Μπράβο κοριτσαρα μου. Η φίλη μου ξεκίνησε με χοριακη 26 κ σε 2 βδομάδες κάνει αυχενική!!! 

Καλέ κι εγώ. Ξεκίνησα με χοριακή 13 και κάτι ..... Σχεδόν σίγουρη η μικροβιολογος ότι πάει βιοχημική με προετοίμαζε ότι έχει περάσει από αυτή τη φάση κλπ. Εεεε την επόμενη ήταν τριπλάσια όχι διπλάσια. Το θέμα δεν είναι από που ξεκινάς αλλά το να διπλασιάζεται τουλάχιστον το νούμερο. Τέλος καλό όλα καλά για όλες μας Παναγίααα μου

@Elsatin συμφωνώ με τη Γιώτα. Μόνο ο εξωσωματικος σου ξέρει σίγουρα..πάντως είχε σωστη άνοδο και αυτό κακό σημάδι δε το λες επ ουδενί!!!

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Κορίτσια μου δεν πρόλαβα να διαβάσω τα νέα σας γιατί είμαστε σε επισκέψεις. Πήγα γιατρό, το είδε υπεραναλυτικα το μωράκι, είναι όλα τέλεια... Και σας έχω κι ένα νέο, θα με γράψει και μένα η @Farmakotriftena με ροζ γραμματακια γιατί περιμένουμε πριγκίπισσα τελικά!!!!

• Μου αρέσει 5

EGLbp2.png

πρίν από 53 λεπτά , Elsatin είπε:

Κορίτσια βγήκε η χοριακη. 33.10, θα τρελαθώ. Πήρα το νέο εξωσωματικο κ περιμένω να δω.

@katerinaki 86 βρήκαμε μια μέρα μονωσομια στο καρυοτυπο του συζύγου. Οπότε πρέπει να φθάνουν τα έμβρυα σε 3 μέρες σύμφωνα με το παλιό μου κέντρο, 5 σύμφωνα με το θέσω, ώστε να γίνεται βιολιά κ να βλέπουμε ότι είναι υγιή πριν την εμβρυομεταφορα.

Συγνώμη κορίτσια που πετάγομαι στο θέμα σας!! Κορίτσι μου μια χαρά είναι η χοριακη!!Το θέμα είναι να διπλασιάζεται!!!Κάνε τον σταυρό σου και όλα θα πάνε καλά!!! Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλες!!!Με το καλό τα μωράκια μας!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Clue είπε:

Καλησπέρα!!!

Πέρασα μια επεισοδιακή νύχτα με εφιάλτες, έριξα κι έναν τσακωμό το πρωί, αλλά τελικά πήγαν όλα καλά!!!

Το μωρό είναι μια χαρά. Έχει όλα όσα πρέπει να έχει, αιματώνεται σωστά και η αυχενική διαφάνεια ήταν 1.24! Αύριο περιμένω και τις αίματος, αλλά είμαι αρκετά αισιόδοξη!5.3 ολόκληρα εκατοστά έφτασε το παιδί μας!!!!

Όταν πήγα στο ραντεβού το μικρό μας είχε βολευτεί μπρούμυτα, οπότε μας έστειλε ο γιατρός για μια σοκολάτα και περπάτημα μπας κι γυρίσει! Επιστρέψαμε μετά από 1 ώρα για τις μετρήσεις. Ευτυχώς είχα ήδη ακούσει καρδούλα και ήμουν πιο ήρεμη...Ήπια και τη σοκολάτα με την άδεια του γιατρού παρόλο τον διαβήτη και όλα μια χαρά!!! 

Μπραβο κοριτσακι μου... Πολυ ωραια... Χαιρομαι πολυ που προχωραμε ολες καλα... Καλη συνεχεια σου εύχομαι... Σου ειπε για ροζ ή γαλάζιο;;; 

Just now, Elsatin είπε:

Δεν είναι μικρή? Μην ξεχνάμε εγώ ήδη υποτίθεται ότι είμαι στο τέλος της 4 βδομάδας εγκυμοσύνης.  Έκανα έμβρυομεταφορα 10/4. Με έμβρυο 5 ημερών.

Οπως σου ξαναειπα θεωρειται λιγο χαμηλη αλλα το σημαντικό ειναι να διπλασιαζεται. Ο γιατρος που πηγες σήμερα, εκτος απο τις εξετασεις τι αλλο σου ειπε; Εκτιμησε τις χοριακες που ειχες κανει; Τα πραγματα απο τις εξωσωματικες ειναι λιγο πιο στάνταρ. Δλδ δεν μπορει να γινει τοσο καθυστερημένη συλληψη. Γινεται συγκεκριμένη μερα. Γι αυτι θα σου ελεγα να εισαι αισιοδοξη αλλα παντα συγκρατημενα. Οπως ειμαστε ολες μας δλδ... Πες μου λιγο ημερομηνίες που εκανες τις χοριακες κ τιμες... 

Just now, gogouli_ είπε:

Κορίτσια μου δεν πρόλαβα να διαβάσω τα νέα σας γιατί είμαστε σε επισκέψεις. Πήγα γιατρό, το είδε υπεραναλυτικα το μωράκι, είναι όλα τέλεια... Και σας έχω κι ένα νέο, θα με γράψει και μένα η @Farmakotriftena με ροζ γραμματακια γιατί περιμένουμε πριγκίπισσα τελικά!!!!

Με το καλο η μπουμπου σας... Ετσι,  ετσι, καντε κοριτσια να εχουν να διαλεγουν τα αγορια μας... Χαχαχα 

Just now, katerinaki 86 είπε:

Εχεις ρωτησει τον ενδοκρινολογο σου για το χαπι του θυρεοειδη σε συνδυασμο με το σιδηρο γιατι εμενα μου εχει πει οτι πρεπει να εχουν αποσταση μεταξυ τους 4 ωρες?Γι' αυτο και αναγκαστικα το σιδηρο τον παιρνω μεσημερι.

Ξερει οτι παιρνω χαπι για το Θυρεοειδη. Γνωριζω οτι δεν ισχυει το ίδιο με ολα τα χαπια. Οποτε φαντάζομαι θα μου το ελεγε ο ίδιος. Συνηθως το παιρνω με διαφορα 2 ωρων. Εγω παιρνω το εφθιροξ. Εσυ ποιο παιρνεις; 

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, Elsatin είπε:

Κορίτσια βγήκε η χοριακη. 33.10, θα τρελαθώ. Πήρα το νέο εξωσωματικο κ περιμένω να δω.

@katerinaki 86 βρήκαμε μια μέρα μονωσομια στο καρυοτυπο του συζύγου. Οπότε πρέπει να φθάνουν τα έμβρυα σε 3 μέρες σύμφωνα με το παλιό μου κέντρο, 5 σύμφωνα με το θέσω, ώστε να γίνεται βιολιά κ να βλέπουμε ότι είναι υγιή πριν την εμβρυομεταφορα.

Δεν ξέρω από εξωσωματική, αλλά το ότι ανεβαίνει πιστεύω είναι καλό. Σου εύχομαι να ανεβαίνει έτσι όπως πρέπει και να πάνε όλα καλά!

Just now, Clue είπε:

Καλησπέρα!!!

Πέρασα μια επεισοδιακή νύχτα με εφιάλτες, έριξα κι έναν τσακωμό το πρωί, αλλά τελικά πήγαν όλα καλά!!!

Το μωρό είναι μια χαρά. Έχει όλα όσα πρέπει να έχει, αιματώνεται σωστά και η αυχενική διαφάνεια ήταν 1.24! Αύριο περιμένω και τις αίματος, αλλά είμαι αρκετά αισιόδοξη!5.3 ολόκληρα εκατοστά έφτασε το παιδί μας!!!!

Όταν πήγα στο ραντεβού το μικρό μας είχε βολευτεί μπρούμυτα, οπότε μας έστειλε ο γιατρός για μια σοκολάτα και περπάτημα μπας κι γυρίσει! Επιστρέψαμε μετά από 1 ώρα για τις μετρήσεις. Ευτυχώς είχα ήδη ακούσει καρδούλα και ήμουν πιο ήρεμη...Ήπια και τη σοκολάτα με την άδεια του γιατρού παρόλο τον διαβήτη και όλα μια χαρά!!! 

Σημασία έχει ότι πήγαν όλα καλά!!!! Εγώ είχα χαρεί την Αυχενική! Γιατί κρατάει πιο πολύ ώρα.

7,1 εκατοστά ήταν το δικό μου το μωράκι με αυχενική διαφάνεια 1,70 χιλιοστά.

Βοήθησε η σοκολάτα; Γιατί στις 6 Μαΐου που έχω ραντεβού στον γιατρό λέω να φάω λίγη σοκολάτα πριν.

@winspert μου είπε ότι δεν υπήρχαν πολλές ελπίδες λόγω ότι οι άλλες ήταν χαμηλές για εξωσωματική αλλά από την άλλη μου λέει ας δούμε όταν πάρεις το σημερινό αποτέλεσμα κ κρίνουμε, και τώρα που τον πήρα κ του είπα το 33.10 μου λέει συνεχίζεις χάπια κανονικά γι από την στιγμή που διπλασιάζεται δεν μπορώ να σου κόψω τα χάπια κ ξανά καντην Τρίτη. Κ εάν έχει προχωρήσει κ ανάλογα πόσο θα σου πω. Έκανα ωοληψια 5/4 εμβρυομεταφορα βλαστοκυστης 10/4 πρώτη χοριακη 9 μέρες μετά δάδα 19/4 με αποτέλεσμα 4.6 δεύτερη χοριακη 20/4 με αποτέλεσμα 7.2 Τρίτη χοριακη 22/4 με 13.7 κ Τετάρτη χοριακη σήμερα 24/4 με αποτέλεσμα 33.10

@katerinaki 86 Μακάρι Η Παναγία να μας βοηθήσει όλες!!

Just now, Elsatin είπε:

@winspert μου είπε ότι δεν υπήρχαν πολλές ελπίδες λόγω ότι οι άλλες ήταν χαμηλές για εξωσωματική αλλά από την άλλη μου λέει ας δούμε όταν πάρεις το σημερινό αποτέλεσμα κ κρίνουμε, και τώρα που τον πήρα κ του είπα το 33.10 μου λέει συνεχίζεις χάπια κανονικά γι από την στιγμή που διπλασιάζεται δεν μπορώ να σου κόψω τα χάπια κ ξανά καντην Τρίτη. Κ εάν έχει προχωρήσει κ ανάλογα πόσο θα σου πω. Έκανα ωοληψια 5/4 εμβρυομεταφορα βλαστοκυστης 10/4 πρώτη χοριακη 9 μέρες μετά δάδα 19/4 με αποτέλεσμα 4.6 δεύτερη χοριακη 20/4 με αποτέλεσμα 7.2 Τρίτη χοριακη 22/4 με 13.7 κ Τετάρτη χοριακη σήμερα 24/4 με αποτέλεσμα 33.10

Ανεβαίνει αλλα αργα ρε γαμωτο... Θα σου ξαναπω το ιδιο... Συγκρατημενη αισιοδοξία γιατι ολα γίνονται. Αναψε κ ενα κερακι μερες που ειναι κ ευχομαι την Τρίτη να είναι ολα καλα. Μη με παρεξηγησεις. Δε θελω να ειμαι αρνητική ουτε να σου ριξω την ψυχολογια, αλλα επειδη  το εχω περασει πολλες φορες ειναι χειρότερο να σου πω οτι ολα πανε καλα κ στο τελος να απογοητευτεις. Η τελευταία χοριακη η αληθεια ειναι οτι ανεβηκε ικανοποιητικα... Κοριτσακι μου ολα γινονται... Αληθεια... Μπορει το μωρακι σου να ηθελε λιγο περισσότερο χρονο... Το ευχομαι μεσα απο την ψυχή μου... 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Μπραβο κοριτσακι μου... Πολυ ωραια... Χαιρομαι πολυ που προχωραμε ολες καλα... Καλη συνεχεια σου εύχομαι... Σου ειπε για ροζ ή γαλάζιο;;; 

Οπως σου ξαναειπα θεωρειται λιγο χαμηλη αλλα το σημαντικό ειναι να διπλασιαζεται. Ο γιατρος που πηγες σήμερα, εκτος απο τις εξετασεις τι αλλο σου ειπε; Εκτιμησε τις χοριακες που ειχες κανει; Τα πραγματα απο τις εξωσωματικες ειναι λιγο πιο στάνταρ. Δλδ δεν μπορει να γινει τοσο καθυστερημένη συλληψη. Γινεται συγκεκριμένη μερα. Γι αυτι θα σου ελεγα να εισαι αισιοδοξη αλλα παντα συγκρατημενα. Οπως ειμαστε ολες μας δλδ... Πες μου λιγο ημερομηνίες που εκανες τις χοριακες κ τιμες... 

Με το καλο η μπουμπου σας... Ετσι,  ετσι, καντε κοριτσια να εχουν να διαλεγουν τα αγορια μας... Χαχαχα 

Ξερει οτι παιρνω χαπι για το Θυρεοειδη. Γνωριζω οτι δεν ισχυει το ίδιο με ολα τα χαπια. Οποτε φαντάζομαι θα μου το ελεγε ο ίδιος. Συνηθως το παιρνω με διαφορα 2 ωρων. Εγω παιρνω το εφθιροξ. Εσυ ποιο παιρνεις; 

Χαίρομαι για τα νέα σου ζηλεύω για την σοκολάτα άκαρδη πως τα λες έτσι χαχαχαχα.

Just now, Elsatin είπε:

@katerinaki 86 Μακάρι Η Παναγία να μας βοηθήσει όλες!!

Εγώ πάλι τα βλέπω καλά τα αποτελέσματα σου. Χωρίς να ξέρω από εξωσωματική. Διακρίνω ότι οι πρώτες δύο χοριακες έγιναν μέσα σε 24 ώρες και από 4.6 ήταν ήδη 7.2 άρα σχεδόν διπλάσια. Και τώρα το 13.7 μέσα σε δύο μέρες έγινε 33.10 άρα πάνω από το διπλασιο. Δε θέλω να φανώ υπερβολικα αισιοδοξη αλλά εγώ βλέπω σταθερή άνοδο και τίποτα να δείχνει πως κάτι πάει στραβά. Ίσως καθυστερημένη σύλληψη αν γίνεται αυτό στην εξωσωματική. Αλλα δεν βλέπω κακά τα νούμερα σου. Σου εύχομαι από καρδιάς να σου πάνε όλα μα όλα καλά.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

@winspert Από το στόμα σου και στο Θεού το αυτί. Όχι δεν με ψυχοπλακωνεις... πόσο να ψυχοπλακώσω πια, φτάνει ο γιατρός στο γέννημα που μου πε οτι ψυχοραγει το έμβρυο πριν καν δώσει τον απαιτουμενο χρόνο.. γιατρός να σου πετύχει. 

Just now, Elsatin είπε:

@winspert Από το στόμα σου και στο Θεού το αυτί. Όχι δεν με ψυχοπλακωνεις... πόσο να ψυχοπλακώσω πια, φτάνει ο γιατρός στο γέννημα που μου πε οτι ψυχοραγει το έμβρυο πριν καν δώσει τον απαιτουμενο χρόνο.. γιατρός να σου πετύχει. 

Καλα αυτος ειναι απαράδεκτος πραγματικά... Ευχομαι κοριτσακι μου ολα να κυλησουν υπεροχα κ την Τρίτη να μας πεις τα πιο ωραια νεα... 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, gogouli_ είπε:

Ελα ρε φιλη κοριτσαροοο ε οχι ρε τι θα γίνει με τοσες νυφες εδω μεσα χαχαχχαα

xfHlp3.png

Just now, winspert said:

Πράσινο θα τον βάψουμε τον τοίχο!! Χεχε

Δε μας είπε φύλο. Είπε ότι είναι πολύ νωρίς για να δούμε και δεν ήθελε να πει.

Δεν πειράζει καθόλου όμως! Είναι όλα καλά!!!

Just now, Nikoleta... said:

Δεν ξέρω από εξωσωματική, αλλά το ότι ανεβαίνει πιστεύω είναι καλό. Σου εύχομαι να ανεβαίνει έτσι όπως πρέπει και να πάνε όλα καλά!

Σημασία έχει ότι πήγαν όλα καλά!!!! Εγώ είχα χαρεί την Αυχενική! Γιατί κρατάει πιο πολύ ώρα.

7,1 εκατοστά ήταν το δικό μου το μωράκι με αυχενική διαφάνεια 1,70 χιλιοστά.

Βοήθησε η σοκολάτα; Γιατί στις 6 Μαΐου που έχω ραντεβού στον γιατρό λέω να φάω λίγη σοκολάτα πριν.

Βοήθησε, ναι! Άσε που την χάρηκα και πάρα πολύ γιατί έχω διαβήτη και δεν τρώω ζάχαρη... Την χάρηκε και το μωρό γιατί από εκεί που ήταν μπρούμυτα, γύρισε και κουνιόταν!

Μου το είχε πει μια φίλη να φάω λίγη σοκολάτα πριν την αυχενική, αλλά λόγω ζαχάρου δεν έφαγα. Πριν τη Β επιπέδου θα φάω λίγη. Μην κάνουμε βόλτες πάλι...

4wnKp2.png 

Tsilona                  πητ    27/9      κοριτσάκι!!

mamacita Alina   πητ    2/10      κοριτσάκι!!

Jennak83             πητ     3/10      κοριτσάκι!!

Giotitsa                 πητ    4/10      αγοράκι!!

Elpida20               πητ    5/10       κοριτσάκι!!

farmakotriftena   πητ    5/10      κοριτσάκι!!

Gogouli                 πητ     8/10     κοριτσάκι!!

Winspert               πητ    8/10      αγοράκι!!

Irene82                 πητ     9/10         ??

Marioula1234      πητ    10/10     κοριτσάκι!!

Evangeliaa            πητ    12/10     κοριτσάκι!!

Nikoleta ...            πητ    19/10     αγοράκι!!

Giwtouli1990        πητ    20/10     αγοράκι!!

katerinaki 86        πητ     23/10         ??

Καλεεε χαμός οι κόρες!! Είναι ο μήνας των κοριτσιών. Εμένα 5 γιατρός μου είπαν μάλλον κορίτσι. Αλλά όλοι μάλλον...

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...