Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Giotitsa είπε:

χαχααχχαχαχααχαχχααχ αγαπουλα μου εσυ ειμαι μονη εδω στους τεσσερις τοιχους και σκεφτομαι μαλακιες τρεχουμενες αχαχαχχαχαχααχ

το κλουβιο το κεφάλι σ φταίει.

αι ντύσου κ τραβάς τζάμπο που μ είπες μην έρθω εκει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Rafaelatarzan είπε:

το κλουβιο το κεφάλι σ φταίει.

αι ντύσου κ τραβάς τζάμπο που μ είπες μην έρθω εκει

χαχαχαχαχααχχαχα ναι ναι ετσι θα κανω παω να παρω κατι και το μπεμπε το στεναχωρω η μουλαρα του κερατα χχαχαχαχαχα

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

χαχαχαχαχααχχαχα ναι ναι ετσι θα κανω παω να παρω κατι και το μπεμπε το στεναχωρω η μουλαρα του κερατα χχαχαχαχαχα

Είσαι μουλαρα  νια συμφωνώ...

πρίν από 46 λεπτά , Elsatin είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

Λογικά σήμερα εάν έχει διπλασιαστει από προχτές θα πρέπει να είναι στο 28-30. Μόλις τώρα πήγα κ έκανα κ περιμένω αποτελέσματα. Σήμερα θα πάω να δω εάν εξωσωματικο στο ιασω. Κάποιον Κωσταρά . Δεν την παλεύω να μείνω σε αυτόν που ήμουν ειδικά με τα σχόλια που μου κανε χτες κ προχτές, τι σημαίνει ψυχορραγεί? Έτσι του χουν μάθει να συμπεριφέρεται?

Καλημέρα! Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα και να πάνε όλα τέλεια!

Ντροπή να μιλάει έτσι ο γιατρός.

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια πάλι με πιάσε το στομάχι μου. Εκεί που είχα ηρεμήσει πάλι Σήμερα ότι μπήκε στο στόμα, βγήκε. 

Τα ουρα εγώ μαζεύω τα πρωινά μετά που ξυπνάω κανονικα γτ πλένομαι κιόλας από κατω, μέσα στη νύχτα δεν πλένομαι για κανένα λόγο. 

Το σίδηρο 8 το πρωί; τι ώρα σηκώνεσαι καλέ; φουρναρισσα; 

Τα αποτελέσματα της χοριακης μας τα βάλε το νέο κορίτσι; 

Περιμένουμε νέα και απτην αυχενική εννοείται!!!! 

Τι είναι η προ β επιπεδου;; 

Να έχουμε πίστη και όλα θα γίνουν, άγιες μέρες κορίτσια...

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Just now, tsilona είπε:

Κορίτσια πάλι με πιάσε το στομάχι μου. Εκεί που είχα ηρεμήσει πάλι Σήμερα ότι μπήκε στο στόμα, βγήκε. 

Τα ουρα εγώ μαζεύω τα πρωινά μετά που ξυπνάω κανονικα γτ πλένομαι κιόλας από κατω, μέσα στη νύχτα δεν πλένομαι για κανένα λόγο. 

η προ β επιπεδου ειναι ενας υπερηχος που τον κανει εδω ο γιατρος μου λιγες εβδομαδες πριν την Β επιπεδου μαλλον για να προλαβει πραγματα πχ αν δει κατι κακο να προτεινει αμνιο η τροφοβλαστη εξω απο εμας κατι τετοιο

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

η προ β επιπεδου ειναι ενας υπερηχος που τον κανει εδω ο γιατρος μου λιγες εβδομαδες πριν την Β επιπεδου μαλλον για να προλαβει πραγματα πχ αν δει κατι κακο να προτεινει αμνιο η τροφοβλαστη εξω απο εμας κατι τετοιο

Κάτι παραπάνω από υπέρηχος κ κάτι λιγότερο από β επιπεδου δλδ; πρώτη φορά τ ακούω. Κ το κάνει ο γιατρός σου; όχι έμβρυο λόγος; 

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Κοριτσάκι μου λυπάμαι που εχεις παλι εξαγωγες. Για να τα παρω ολα με απόσταση κ να μπορω να φαω καποια νορμαλ ωρα,παντα ξυπναω κατα τις 6 κ παιρνω για τον Θυρεοειδη, μετα στις 8 παιρνω φυλλικο κ σιδηρο κ στις 10 παιρνω το μαγνησιο. Πολλες φορες είμαι ξυπνια απο τις 7 αλλιώς 8 το αργότερο. Ειμαι σχεδον 3 μηνες εκτος δουλειας οποτε είμαι ξεκουραστη. 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, tsilona είπε:

Κάτι παραπάνω από υπέρηχος κ κάτι λιγότερο από β επιπεδου δλδ; πρώτη φορά τ ακούω. Κ το κάνει ο γιατρός σου; όχι έμβρυο λόγος; 

ναι το κανει ο γιατρος μου εδω θεωρειται κορυφαιος πανω σε αυτο ειναι καινουργιος γενικα θεωρειται κορυφαιος υπερηχογραφιστης τετοιου ειδους 

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Just now, tsilona είπε:

Αχρείαστος να ναι αυτός ο υπέρηχος εύχομαι ολόψυχα!!! Η μόνη χρησιμότητα να ναι που θα δεις το μωρό σου!!! 

χμμμμ δεν νομιζω να ειναι μονο αυτη η χρησιμοτητα και θα σου εξηγησω αμεσως γιατι πλεον εχω γινει γιατρος διοτι αυτη θα την κανω 8 Μαιου και την Β επιπεδου 3 εβδομαδες αργοτερα θα με ησυχασει αρκετα με το μωρο και το μεγαλο υπερηχο με καταλαβαινεις τι εννοω δεν θα αλλαξει κατι μεχρι τοτε

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

χμμμμ δεν νομιζω να ειναι μονο αυτη η χρησιμοτητα και θα σου εξηγησω αμεσως γιατι πλεον εχω γινει γιατρος διοτι αυτη θα την κανω 8 Μαιου και την Β επιπεδου 3 εβδομαδες αργοτερα θα με ησυχασει αρκετα με το μωρο και το μεγαλο υπερηχο με καταλαβαινεις τι εννοω δεν θα αλλαξει κατι μεχρι τοτε

Καλέ εννοώ το μοναδικό που θα δειξει είναι το μωρό, δλδ να μη βγάλει κάτι που δε θέλουμε, να ναι όλα καλά. Αυτό εννοώ... Κατάλαβες πως το λεω; 

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Καλέ εννοώ το μοναδικό που θα δειξει είναι το μωρό, δλδ να μη βγάλει κάτι που δε θέλουμε, να ναι όλα καλά. Αυτό εννοώ... Κατάλαβες πως το λεω; 

ναι καταλαβααα αγαπη 

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...