Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

1 hour ago, marioula1234 είπε:

καλε εγω ειμαι 5 εσυ εισαι 6; ποτε ειχες τελευταία φορα περιοδο; 

26/12 απλά λόγω θηλασμού δεν ξέρω τι κύκλο θα έκανα.. καλέ 54 κιλα;; τι λες τωρα!!! Πώς το κατάφερε; έτρωγε και στον ύπνο της; ο άντρας της δεν σοκαριστηκε;

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

1 ώρα πρίν, gogouli_ είπε:

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από γιατρό. 5+5 σήμερα. Είδαμε σακο, ο υπέρηχος με δείχνει 6 εβδομάδων, είδε και μέσα στο σάκο το λεκιθικο ασκό, κάπως έτσι το είπε. Εγώ είμαι λίγο ανήσυχη γιατί δεν είδαμε έμβρυο αλλά την είδα Πολύ σίγουρη και ήρεμη. Κλείσαμε ξανά ραντεβού για την άλλη Παρασκευή μήπως ακούσουμε καρδούλα. Μου έγραψε και προγεννετικο, θα πάω αύριο! 

Και μενα ο υπερυχος προχθες που με εδειξε 5+5, ειδαμε λεκιθικο ασκο κ τσακωσαμε κ το πολυυυυυ μικρουλι μου σαν κουκιδα, εβαλε ηχο κ ακουσα κ την καρδουλα...ελιωσα..οι παλμοι βεβαια ηταν λιγο πιο χαμηλοι λογω οτι ηταν πολυ μικρουλι. Μην ανησυχεις, ολα καλα θα πανε ειναι πολυ νωρις ακομα, εμενα μου ειπε να ξαναπαω Δευτερα.

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, gogouli_ είπε:

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από γιατρό. 5+5 σήμερα. Είδαμε σακο, ο υπέρηχος με δείχνει 6 εβδομάδων, είδε και μέσα στο σάκο το λεκιθικο ασκό, κάπως έτσι το είπε. Εγώ είμαι λίγο ανήσυχη γιατί δεν είδαμε έμβρυο αλλά την είδα Πολύ σίγουρη και ήρεμη. Κλείσαμε ξανά ραντεβού για την άλλη Παρασκευή μήπως ακούσουμε καρδούλα. Μου έγραψε και προγεννετικο, θα πάω αύριο! 

ολα καλα κοπελα μου! 

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

26/12 απλά λόγω θηλασμού δεν ξέρω τι κύκλο θα έκανα.. καλέ 54 κιλα;; τι λες τωρα!!! Πώς το κατάφερε; έτρωγε και στον ύπνο της; ο άντρας της δεν σοκαριστηκε;

ολοι σοκαριστηκαμε! χαχαχ

83tdp2.pngcWE4p3.png

πρίν από 4 λεπτά , Jennak83 είπε:

Και μενα ο υπερυχος προχθες που με εδειξε 5+5, ειδαμε λεκιθικο ασκο κ τσακωσαμε κ το πολυυυυυ μικρουλι μου σαν κουκιδα, εβαλε ηχο κ ακουσα κ την καρδουλα...ελιωσα..οι παλμοι βεβαια ηταν λιγο πιο χαμηλοι λογω οτι ηταν πολυ μικρουλι. Μην ανησυχεις, ολα καλα θα πανε ειναι πολυ νωρις ακομα, εμενα μου ειπε να ξαναπαω Δευτερα.

Αχ τι καλά!!! Φαντάζομαι ξετρελαθηκες. Περιμένω πως και πως! Στις μετρήσεις πόσο βγήκε; Εμένα ο υπέρηχος το υπολογίζει 1.04εκ. το σπορακι. Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και έχω λίγο άγχος παραπάνω νομίζω!

EGLbp2.png

Κοριτσια μου καλησπερα..θα ηθελα για μια ακομη φορα τη βοηθεια σας..πηγα σημερα στο γυναικολογο και μου πε δε μπορει να κανει κολπικο η υπερηχο γιατι δε θα δειξει επειδη ειναι νωρις και να κανω μια χοριακη..οσες φορες εκανα χοριακη ηταν 0 και σημερα ηταν 0.100 υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυμοσυνη και να ναι νωρις να δειξει;

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Χρυ_καρ είπε:

Κοριτσια μου καλησπερα..θα ηθελα για μια ακομη φορα τη βοηθεια σας..πηγα σημερα στο γυναικολογο και μου πε δε μπορει να κανει κολπικο η υπερηχο γιατι δε θα δειξει επειδη ειναι νωρις και να κανω μια χοριακη..οσες φορες εκανα χοριακη ηταν 0 και σημερα ηταν 0.100 υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυμοσυνη και να ναι νωρις να δειξει;

Κορίτσι μου αντιλαμβανόμαι το άγχος σου, θεωρώ ότι πρέπει να περιμένεις και να κάνεις μια επαναληπτική χοριακη για να δεις αν ανεβαίνει και πως κινείται. Ο γιατρός τι σου είπε για το αποτέλεσμα της χοριακης; 

EGLbp2.png

πρίν από 57 λεπτά , gogouli_ είπε:

Αχ τι καλά!!! Φαντάζομαι ξετρελαθηκες. Περιμένω πως και πως! Στις μετρήσεις πόσο βγήκε; Εμένα ο υπέρηχος το υπολογίζει 1.04εκ. το σπορακι. Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και έχω λίγο άγχος παραπάνω νομίζω!

Νομιζω οτι λεει 2.50 mm ο υπερυχος αν καταλαβα καλα..αρα το ειδες το σπορακι;

πρίν από 2 λεπτά , gogouli_ είπε:

Κορίτσι μου αντιλαμβανόμαι το άγχος σου, θεωρώ ότι πρέπει να περιμένεις και να κάνεις μια επαναληπτική χοριακη για να δεις αν ανεβαίνει και πως κινείται. Ο γιατρός τι σου είπε για το αποτέλεσμα της χοριακης; 

Εφυγα απ το γιατρο να παω να κανω τη χοριακη και θα ξανα παω αυριο να του πω τ αποτελεσματα

πρίν από 15 λεπτά , Χρυ_καρ είπε:

Εφυγα απ το γιατρο να παω να κανω τη χοριακη και θα ξανα παω αυριο να του πω τ αποτελεσματα

Πόσες μέρες έχεις καθυστέρηση; αν θυμάμαι καλά έχεις σταθερό κύκλο σωστα; Γιατί δεν σου έκανε όμως κολπικό δεν καταλαβαίνω...

πρίν από 17 λεπτά , Jennak83 είπε:

Νομιζω οτι λεει 2.50 mm ο υπερυχος αν καταλαβα καλα..αρα το ειδες το σπορακι;

Σποράκια!! Μόνο εγώ μου φαίνεται δεν έχω πάει ακόμα στον γιατρό... αχ έχω νεύρα που μου είπε να πάω Μετά από τόσες μέρες.. Ακόμα Πέμπτη έχουμε βρε κορίτσια πως θα περάσουν οι μέρες πωπω...

Σήμερα με υποδέχτηκαν συμπτώματα. Έχω το στομάχι μου κάπως βαρύ. Έχω και μια μόνιμη μεταλλική γεύση στο στόμα. 

Εσείς κορίτσια συμπτωματα; πέρα από τα βυζια σας που φαντάζομαι ακόμα χουφτωνεστε ε;;;;

yplDp3.png

5 ώρες πρίν, elpida20 είπε:

Εγώ να σας πω την αλήθεια τώρα και λόγο ηλικίας δεν έχω όνειρα για πολλά πολλά παιδιά ένα λέω θέλω να του δώσω όλη μου την ενέργεια.. Αλλά πιστεύω με το που γεννήσω με το καλό θα θέλω κι αλλο

Εξαρτάται από πολλά πράγματα αυτό. Πρώτον, από σένα και το χαρακτήρα σου.  Κι εγώ δεν ήθελα πολλά παιδιά. Με το που είδα όμως πόσο αλλάζει η ζωή με αυτά, κατέληξα στο ρητό ότι "Όσα παιδιά κι αν έχεις, πάντα υπάρχει χώρος για άλλο ένα". Δεύτερον, από τον σύντροφο (αν θέλει κι αυτός). Τρίτον (βασικό σε πολλά ζευγάρια, όπως έχω διαπιστώσει), πόσο θα σε κουράσει το 1 παιδί (ή τα 2). Έχω δει ζευγάρια που τα έχουν παίξει και με το 1 παιδί, επειδή είναι πολύ ζωηρό. Ευτυχώς εμένα τα παιδιά μου είναι ήρεμα. Ήμουν τυχερή σε αυτό. Είμαστε κι εμείς ήρεμοι βέβαια και ήμασταν έτσι και σαν παιδιά. Οπότε λογικό είναι ως ένα βαθμό.

Πάντως με τα παιδιά κολλάς. Ποτέ δεν είναι αρκετά.

πρίν από 21 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Πόσες μέρες έχεις καθυστέρηση; αν θυμάμαι καλά έχεις σταθερό κύκλο σωστα; Γιατί δεν σου έκανε όμως κολπικό δεν καταλαβαίνω...

Σποράκια!! Μόνο εγώ μου φαίνεται δεν έχω πάει ακόμα στον γιατρό... αχ έχω νεύρα που μου είπε να πάω Μετά από τόσες μέρες.. Ακόμα Πέμπτη έχουμε βρε κορίτσια πως θα περάσουν οι μέρες πωπω...

Σήμερα με υποδέχτηκαν συμπτώματα. Έχω το στομάχι μου κάπως βαρύ. Έχω και μια μόνιμη μεταλλική γεύση στο στόμα. 

Εσείς κορίτσια συμπτωματα; πέρα από τα βυζια σας που φαντάζομαι ακόμα χουφτωνεστε ε;;;;

Έχεις αγόρι και κορίτσι;

Τώρα που είπες μεταλλική γεύση, εγώ πολύ συχνά όταν είμαι στο γραφείο, μου μυρίζουν ούρα. Οι τουαλέτες είναι πολύ μακριά. Ανοίγω το παράθυρο και η μυρωδιά δεν φεύγει με τίποτα! Ούρα, ούρα και πάλι ούρα! Αηδία! Εννοείται βέβαια ότι κανείς άλλος δεν τα μυρίζει.

• Χαχα 2

My first son: October 2015/ My second son: August 2017/ New baby: September 2019

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εγω τιποτα μονο λιγο πρησμενο στηθος οχι τιποτα υπερβολικο. Αλλα πιστευω ειναι νωρις πολυ, μετα ξεκινανε!

6 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Για τα κιλά που λέτε στις 2 προηγούμενες τα κατάφερα μια χαρά πήρα λίγα(7 στην 1η , 6 στην 2η) και μέσα σε μια βδομάδα τα έχασα. Είμαι αδύνατη γενικά. Αλλά και σε αυτή πρέπει πάση θυσία να πάρω λίγα. Είναι πολύ κοντά η μια από την άλλη και φαντάζομαι δεν με παίρνει να πάρω πάνω από 6κιλα. Ελπίζω να τα καταφέρω και πάλι. Επίσης τον Ιούνιο είχαμε κανονίσει τη βάπτιση του μικρού... σαν ντολμαδακι θα είναι ρε κορίτσια.. τι φόρεμα να βαλω; προτρεχω βέβαια.. Ακόμα ούτε στον γιατρό δεν έχω πάει να δω τι γίνεται με το σπορακι μου αχαχαχ 

Τόσα λίγα κιλά;;; Πώς τα κατάφερες;;; Εμένα ήδη με έχει πιάσει μια μανία με τα γαριδάκια! Τρώω 2-3 βέβαια για τη λιγούρα, γιατί ξέρω ότι είναι σαβούρα.

Επίσης, έχω μεγάλη δυσκολία να μην μασουλάω στο γραφείο. Είμαι πολλές ώρες εδώ, η δουλειά μου είναι αποκλειστικά πνευματική (=καθιστική) και θέλω πού και πού καμιά σοκολατίτσα, κανένα τοστάκι κλπ. Αν γουργουρίζει και το στομάχι, δεν μπορείς να σκεφτείς. Ενώ όσο ήμουν στο σπίτι με τα παιδιά, έτρεχα πάνω κάτω και ξεχνούσα να φάω.

πρίν από 3 λεπτά , elpida20 είπε:

Εγώ Θεσσαλονίκηη

Πολύ ωραία η Θεσσαλονίκη, αλλά έχω να πάω 3 χρόνια. Και τώρα με τα παιδιά, μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο!

Κορίτσια, ετοιμάζομαι σιγά σιγά για αναχώρηση. Τελειώνω μια δουλίτσα και έφυγα για το σπίτι! Με περιμένουν τα μαμούνια! Σας φιλώ και μόλις μπορέσω θα ξαναμπώ!

My first son: October 2015/ My second son: August 2017/ New baby: September 2019

πρίν από 31 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εχω γυρω στις 4 μερες καθυστερηση..δε μου εκανε κολπικο γιατι λεει και να ειμαι ειναι νωρις ακομα και δε θα δειξει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...