Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, marioula1234 είπε:

αγαπη μου καλα αποτελεσματα... εγω εκανα καμπυλη οταν ημουν 2 μηνων κ θα ξανα κανω 26 εβδομαδων γίνεται να την γλυτωσω; 

το ευχομαι κ εγω να μην ξανά κανω απαπα αηδιαα

ρε σεις αν το ζαχαρο μ κάθε μηνα ειναι οκ δεν γινεται να μην κάνω την καμπυλη;;; 

Είναι δεν είναι καλό το μηνιαίο, την καμπύλη δε την γλύτωνεις. 

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Mamacita Alina είπε:

Χαχαχαχαχα μα σαγαπω χαχαχα

Κοριτσάκια καλημέρα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον γιατρό μου μού είπε να κάνω καμπύλη και αυτή τη στιγμή ενώ ήπια την απαίσια γλυκόζη μου σας γράφω.... Τι κάνετε εσείς;

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!

Just now, tsilona είπε:

Κορίτσια την καμπύλη συνήθως πότε την κάνουμε;

EGLbp2.png

15 ώρες πρίν, katerinaki 86 είπε:

Ευτυχως, βγηκαν σημερα τελικα τα αποτελεσματα απο την Papp-a και ολα ειναι μια χαρα!!Προφανως το προβλημα ηταν η περιτυλιξη του ομφαλιου που εδινε πλασματικη εικονα οπως υποψιαζοταν ο γιατρος μου, οποτε ολα καλα!!Ουφφφφ...πηρα ανασα επιτελους!!!Μου εδωσε και οδηγιες να κοψω σιγα σιγα τα φαρμακα (κορτιζονη, προγεστερονη, cyclacur) και μου ειπε να ξεκινησω σιδηρο, μαγνησιο και ασβεστιο.

@Giotitsa ευχομαι να εισαι καλα!!Περιμενουμε νεα σου!!

@Clue χαιρομαι που εισαι καλυτερα!!Παει..περασε κι αυτο!!!

@Rafaelatarzan καλη αυγουλοπαραγωγη κοριτσαρα μου!!!Ολα θα πανε υπεροχα!!Ερχεται το ταρζανακι σου λεω..:x

Άντε ρε κορίτσι μου επιτέλους για να ηρεμήσεις κι εσύ! Και σε είχα έννοια! Και 'μένα βγήκε χθες το papp a, όλα τέλεια ευτυχώς! Ένα μεγάλο φιλί στην κοιλίτσα σου! 

@Rafaelatarzan Ταρζανάρα ζεις εσύ μας οδηγείς!!! Με το καλό κοπέλα μου.. Το ταρζανόπαιδο ε ε εεεεεεεερχεται!!!!

• Μου αρέσει 4

nZmZp2.png

Just now, Giwtouli1990 είπε:

Άντε ρε κορίτσι μου επιτέλους για να ηρεμήσεις κι εσύ! Και σε είχα έννοια! Και 'μένα βγήκε χθες το papp a, όλα τέλεια ευτυχώς! Ένα μεγάλο φιλί στην κοιλίτσα σου! 

@Rafaelatarzan Ταρζανάρα ζεις εσύ μας οδηγείς!!! Με το καλό κοπέλα μου.. Το ταρζανόπαιδο ε ε εεεεεεεερχεται!!!!

Μπράβο Γιωτουλι και για τα δικά σου αποτελέσματα!❤

• Ευχαριστώ 1

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

Just now, tsilona είπε:

Αχ αν δεν κάνω λάθος την είχα κάνει 2 3 βδομάδες μετά τη Β επιπεδου. Κοντά στις 26 27 28 εβδομάδες υπολόγιζε. 

• Μου αρέσει 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, Giwtouli1990 είπε:

χαχαχαχαχα παίρνω σχοινί κ ήρθα σας λεω....Φιλάκια κοιλιτσα αγαοη μ

• Μου αρέσει 1

Κοριτσάκια μου η καμπύλη δείχνει ανεβασμένο ζάχαρο. Το νηστείας βέβαια ήταν 91 πράγμα πολύ καλό και ευχαριστω ξανά την Clue γιατί πήρα παράδειγμα τη διατροφή της και επιτόπου είδα αποτέλεσμα. Αλλά στην μια ωρα μετά τη γλυκόζη ήταν στα 200.... Στις δύο ώρες στο 115.... Οπότε κάτι δεν πολύ πάει καλά.... Θα μιλήσω με τον γιατρό ξανά και θα σας πω πως με καθοδήγησε. Πάντως σήμερα στο μικροβιολογικό έφαγα το πρώτο μου κλωτσιδι μετά τη γλυκόζη χαχαχαχα 

• Μου αρέσει 2

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Mamacita Alina said:

Κοριτσάκια μου η καμπύλη δείχνει ανεβασμένο ζάχαρο. Το νηστείας βέβαια ήταν 91 πράγμα πολύ καλό και ευχαριστω ξανά την Clue γιατί πήρα παράδειγμα τη διατροφή της και επιτόπου είδα αποτέλεσμα. Αλλά στην μια ωρα μετά τη γλυκόζη ήταν στα 200.... Στις δύο ώρες στο 115.... Οπότε κάτι δεν πολύ πάει καλά.... Θα μιλήσω με τον γιατρό ξανά και θα σας πω πως με καθοδήγησε. Πάντως σήμερα στο μικροβιολογικό έφαγα το πρώτο μου κλωτσιδι μετά τη γλυκόζη χαχαχαχα 

Τι καλά!!!!! Κι εγώ θέλω!!! (για την κλωτσιά λέω... ζάχαρο έχω!)

• Χαχα 5

4wnKp2.png 

Just now, tsilona είπε:

Αχ αν δεν κάνω λάθος την είχα κάνει 2 3 βδομάδες μετά τη Β επιπεδου. Κοντά στις 26 27 28 εβδομάδες υπολόγιζε. 

Στη 1 ώρα είναι λίγο τσιμπημένη, στις 2 ειναι καλά ρε συ. Άρα θεωρώ πως με διατροφή θα στρώσει. 

Εγω θα κάνω τη Μεγάλη Εβδομάδα καμπύλη κ δε θέλωωωωω

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακι μου ξερεις πολυ καλα οτι ολα ρυθμίζονται. Ειτε με διατροφη ειτε φαρμακευτικα ολα φτιαχνονται. Ο καταλληλοτερος να σου πει ειναι ο γιατρος οποτε θα περιμένουμε να σου πει αυτος τι πρέπει να κανεις. Παντως τι ωραια για την κλωτσια... Υπεροχο... Κ εγω θελω κ ολες μας... 

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, tsilona είπε:

Στη 1 ώρα είναι λίγο τσιμπημένη, στις 2 ειναι καλά ρε συ. Άρα θεωρώ πως με διατροφή θα στρώσει. 

Εγω θα κάνω τη Μεγάλη Εβδομάδα καμπύλη κ δε θέλωωωωω

Καλά το 115; Δεν είναι πολύ; Μου είπαν ότι έπρεπε να είναι κοντά στο 91 απ' όπου ξεκίνησα άντε 95.... Δε ξέρω τι να σου πω.... :( Παντως είναι πολύ απαίσια η γεύση της γλυκόζης ιού

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Καλά το 115; Δεν είναι πολύ; Μου είπαν ότι έπρεπε να είναι κοντά στο 91 απ' όπου ξεκίνησα άντε 95.... Δε ξέρω τι να σου πω.... :( Παντως είναι πολύ απαίσια η γεύση της γλυκόζης ιού

Εγω νομίζω στη 1 ώρα το όριο είναι 180 και στις 2 το 130.τωρα τι να σου πω; θα σε πει ο γιατρός. Εύχομαι να ναι όλα καλά και μην αγχώνεσαι. 

Βασικά με πόσα γρ γλυκόζης έκανες; 

UBi6p3.pngwFClp3.png

Όντως είναι απαίσια και απιστευτή ταλαιπωρία εκεί τόση ωρα!Αλλά δες το θετικά καλύτερα να ξέρεις τι σου γίνεται ίσως ο γιατρός σε στειλει σε έναν ενδοκρινολόγο να το στρώσετε!Κλωτσιες βλέπω στείλε ενέργεια να μας κάνουν και εμάς!

Just now, Clue είπε:

Τι καλά!!!!! Κι εγώ θέλω!!! (για την κλωτσιά λέω... ζάχαρο έχω!)

Εντάξει έκλαψα χαχαχαχα!

Τουλάχιστον σκέψου θετικά, έφαγες την πρώτη κλωτσιά σου όμορφη μανούλα. Το ζάχαρο ρύθμιζεται μην ανησυχείς! Να μας λες τα νέα και τις οδηγίες που σου δίνουν!

• Χαχα 1

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...