Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

On 5/2/2019 at 4:52 ΜΜ, Rosali είπε:

Θα ήθελα βέβαια κι ένα 4ο! Αλλά δεν το λέω στον άντρα μου ούτε κατά διάνοια! Αυτός έπαθε σοκ που μας προέκυψε και το 3ο γιατί ήταν κατά τύχη! Πόσο μάλλον να ακούσει για 4ο!

Πιστεύω όμως ότι θα βρω το παράθυρο ευκαιρίας να του το ξεφουρνίσω. Αν είναι θέλημα Θεού θα γίνει, εξάλλου!

Να σκέφτεσαι αισιόδοξα. Εμένα ο γιατρός μου μου είχε πει ότι αν τυχόν μου τύχει κάτι τέτοιο, να μη στενοχωρηθώ, γιατί τα περισσότερα έμβρυα από αυτά έχουν χρωμοσωμικές ανωμαλίες, γι' αυτό το σώμα τα αποβάλλει στα αρχικά στάδια. Είμαι σίγουρη ότι πολύ σύντομα θα τα καταφέρετε και θα κρατήσετε στην αγκαλιά σας ένα υγιέστατο μπεμπάκι!

Σου έχει πει από τώρα για καισαρική; Γιατί; Εννοώ, νωρίς δεν είναι για να αποφασίσει τον τρόπο του τοκετού;

Σκεφτομαι αισοοδοξα αλλα δεν ειναι και ευκολο οταν βλεπω το ενα τεστ μετα το αλλο αρνητικα..βεβαια ειμαι ακομα με καθυστερηση ναυτιες ανακατοσουρες πολλα υγρα μικρα τσιμπηματακια και διαφορα αλλα 

6 ώρες πρίν, Χρυ_καρ είπε:

Σκεφτομαι αισοοδοξα αλλα δεν ειναι και ευκολο οταν βλεπω το ενα τεστ μετα το αλλο αρνητικα..βεβαια ειμαι ακομα με καθυστερηση ναυτιες ανακατοσουρες πολλα υγρα μικρα τσιμπηματακια και διαφορα αλλα 

Ναι, σε καταλαβαίνω. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, πάντως.

8 ώρες πρίν, elpida20 είπε:

Η πεθερά μόνο με εμένα είναι πάντα λέει σουτ εσύ ή Ελπίδα έχει δίκιο αχαχαχαχα αχ κορίτσια αν τρώω έτσι από τώρα ένα βόδι θα γίνω. Αν είναι και δύο πάει την έβαψα από 50 κιλά 80 θα φτάσω. 

Αχ... Κι εγώ 50 κιλά ήμουν κάποτε... Μέχρι τις εγκυμοσύνες. Μετά έγινα 55, μετά 57 και αυτή τη φορά ξεκίνησα από 58. Παρόλο που ποτέ δεν πήρα πολλά κιλά σε εγκυμοσύνη (συνολικά καμιά 10αριά κιλά, που έφυγαν αμέσως), το σώμα μου άλλαξε πολύ και μου έμεναν και κάποια κιλά, τα οποία δεν μπορούσα να χάσω. Εξαρτάται κι από το σώμα της κάθε γυναίκας, βέβαια.

Εσύ, Ελπίδα μου, είσαι τόσο μικρή, που άνετα θα μπορούσες να γίνεις ακόμα και υπερπολύτεκνη, αν ήθελες! Είσαι πολύ τυχερή. Δεν ξέρω βέβαια αν έχεις τέτοιες φιλοδοξίες.

My first son: October 2015/ My second son: August 2017/ New baby: September 2019

Καλημέρα κορίτσια! Για τα κιλά που λέτε στις 2 προηγούμενες τα κατάφερα μια χαρά πήρα λίγα(7 στην 1η , 6 στην 2η) και μέσα σε μια βδομάδα τα έχασα. Είμαι αδύνατη γενικά. Αλλά και σε αυτή πρέπει πάση θυσία να πάρω λίγα. Είναι πολύ κοντά η μια από την άλλη και φαντάζομαι δεν με παίρνει να πάρω πάνω από 6κιλα. Ελπίζω να τα καταφέρω και πάλι. Επίσης τον Ιούνιο είχαμε κανονίσει τη βάπτιση του μικρού... σαν ντολμαδακι θα είναι ρε κορίτσια.. τι φόρεμα να βαλω; προτρεχω βέβαια.. Ακόμα ούτε στον γιατρό δεν έχω πάει να δω τι γίνεται με το σπορακι μου αχαχαχ 

yplDp3.png

5 ώρες πρίν, Rosali είπε:

Ναι, σε καταλαβαίνω. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, πάντως.

Αχ... Κι εγώ 50 κιλά ήμουν κάποτε... Μέχρι τις εγκυμοσύνες. Μετά έγινα 55, μετά 57 και αυτή τη φορά ξεκίνησα από 58. Παρόλο που ποτέ δεν πήρα πολλά κιλά σε εγκυμοσύνη (συνολικά καμιά 10αριά κιλά, που έφυγαν αμέσως), το σώμα μου άλλαξε πολύ και μου έμεναν και κάποια κιλά, τα οποία δεν μπορούσα να χάσω. Εξαρτάται κι από το σώμα της κάθε γυναίκας, βέβαια.

Εσύ, Ελπίδα μου, είσαι τόσο μικρή, που άνετα θα μπορούσες να γίνεις ακόμα και υπερπολύτεκνη, αν ήθελες! Είσαι πολύ τυχερή. Δεν ξέρω βέβαια αν έχεις τέτοιες φιλοδοξίες.

Εγώ να σας πω την αλήθεια τώρα και λόγο ηλικίας δεν έχω όνειρα για πολλά πολλά παιδιά ένα λέω θέλω να του δώσω όλη μου την ενέργεια.. Αλλά πιστεύω με το που γεννήσω με το καλό θα θέλω κι αλλο

n0O1p2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Just now, elpida20 είπε:

Πάργα είχα πάει 3ημερη κάποτε χιχι εγώ Θεσσαλονίκη 

Εγώ από Θεσσαλονίκη εχω την νυφη  μ..έρχομαι πολύ συχνά....μ αρέσει πολυυυυυυυυυυ.....αχ αχ αντε τωρα να δω πότε θα ξαναπάω....

τι έχει το πρόγραμμα σας σήμερα???? για πειτε???? 

πρίν από 15 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

Εγώ από Θεσσαλονίκη εχω την νυφη  μ..έρχομαι πολύ συχνά....μ αρέσει πολυυυυυυυυυυ.....αχ αχ αντε τωρα να δω πότε θα ξαναπάω....

τι έχει το πρόγραμμα σας σήμερα???? για πειτε???? 

Εγώ όλη μέρα με τον μπέμπη μου και στις 4 έρχεται και η κορακλα μου. Ο άντρας μου δυστυχώς έρχεται 9μμ οπότε ειμαι όλη μέρα μόνη μου..

yplDp3.png

18 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Γειά σας κορίτσια. Δε πρόλαβα να σας διαβάσω ακόμη.Τι κάνετε;

Εγώ επέστρεψα από Ντοκ. Όλα καλά μου είπε απλά με προβληματίζει που είδαμε μόνο σάκο. Γιατί έτσι όπως τετραπλασιάζεται η χοριακή με τους υπολογισμούς μου τώρα θα είναι κοντά στις 5.000-6.000, άρα δεν έπρεπε να φαίνεται και έμβρυο;

Θα ξανά πάω σε 15 μέρες να με ξανά δει. Δεν είχε πολύ όρεξη σήμερα, τον είχαν ζαλίσει μάλλον τον καημένο. Πάντως δεν έδειξε να ανησυχεί!

μια χαρα ειναι ο σακος αγαπη μου... την επομενη φορα θα δεις κ το εμβρυακι κ την καρδουλα! 

18 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Εγώ βάση τερ σήμερα ειμαι 6βδομαδων. Όταν πάω στον doc θα είμαι 7 βδομαδων οπότε περιμένω να ακούσω και καρδούλα. Και ξανά λέω ... πως θα περάσουν οι μερες ρε κορίτσια; σπαστικό που μου ειπε να περιμενω τόσο...

Απο τις 2000 μέχρι τις 6000 δεν διπλασιάζονται ανά 2 με 3ημερες. Αλλά ανά 4 ημέρες περίπου . Και από 6000 περίπου ανά 5 ημέρες. Οπότε μην υπολογίζεις ότι θα διπλασιάζεται συνέχεια ανά 2 ημέρες

18 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

φίλες μουυυθυυυ κ μέλλουσες μανούλες...Πώς εισται σημερα....Όλα καλά...Εγώ τέλεια....Έχω μια ενέργεια....εσείς κάνατε τις πρώτες σας εξετάσεις....Εγώ ναι ....Όλα τέλεια...αιματοκρίτη 42 σίδηρο φουλ  σάκχαρο το απλο 60 κανε να μικρόβιο θυροειδης 1 κτλ κτλ.ειμαι το τόσο χαρούμενη...κάνω σαν μικρό παιδί αν κ ετων 37 .Αλλά δεν με πειράζει.. εγώ νιώθω καλά κ ευτυχισμένη κ με αυτά...υμταωθεωρω καλά σημάδια κ σημαντικά......ήθελα απλώς να σας τα πω ...πρώτη φορά εφτασα να κανω εξετάσεις κύησης μετα απο 9 χρονια....άθλος για μενα....Όλα θα πάνε καλά για ολες μας.

καλε εγω ειμαι 5 εσυ εισαι 6; ποτε ειχες τελευταία φορα περιοδο; 

15 ώρες πρίν, elpida20 είπε:

Κοριτσιαααααα η μελλουσα πεθερά μου, μου είπε να μην είμαι χαζή να εκμεταλλευτώ την εγκυμοσύνη μου για να τον τρέχω τον άντρα μου χιχιχι.. Αυτό έκανα σήμερα όλη μέρα πάνω κάτω τον έχω... Αλλά έκανα και μια βλακεια. Μ έφαγα τόσο πολύ που θα σκάσω σ ελιγο.. Δεν μπορώ να κουνηθω από το φαγητό.. Καλά να οαθω:P

κανονισε να τα παθεις σαν μια ξαδερφη μ που πηρε 54 κιλα χαχαχα 

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Για τα κιλά που λέτε στις 2 προηγούμενες τα κατάφερα μια χαρά πήρα λίγα(7 στην 1η , 6 στην 2η) και μέσα σε μια βδομάδα τα έχασα. Είμαι αδύνατη γενικά. Αλλά και σε αυτή πρέπει πάση θυσία να πάρω λίγα. Είναι πολύ κοντά η μια από την άλλη και φαντάζομαι δεν με παίρνει να πάρω πάνω από 6κιλα. Ελπίζω να τα καταφέρω και πάλι. Επίσης τον Ιούνιο είχαμε κανονίσει τη βάπτιση του μικρού... σαν ντολμαδακι θα είναι ρε κορίτσια.. τι φόρεμα να βαλω; προτρεχω βέβαια.. Ακόμα ούτε στον γιατρό δεν έχω πάει να δω τι γίνεται με το σπορακι μου αχαχαχ 

εγω στην 1η πηρα 7 και στην 2η 6μιση... τωρα θα δειξει... ειμαι 52!

1 hour ago, Rafaelatarzan είπε:

Καλημέρα κορίτσια μ....Πώς εισται σημερα....Επιτέλους ήλιος εδω....αχχχψχ 

και εδωωωω

83tdp2.pngcWE4p3.png

πρίν από 48 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εγώ όλη μέρα με τον μπέμπη μου και στις 4 έρχεται και η κορακλα μου. Ο άντρας μου δυστυχώς έρχεται 9μμ οπότε ειμαι όλη μέρα μόνη μου..

ζουζουνια .η χαρα του σπιτιού.εχεις κ εμας εδω να ξέρεις....

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από γιατρό. 5+5 σήμερα. Είδαμε σακο, ο υπέρηχος με δείχνει 6 εβδομάδων, είδε και μέσα στο σάκο το λεκιθικο ασκό, κάπως έτσι το είπε. Εγώ είμαι λίγο ανήσυχη γιατί δεν είδαμε έμβρυο αλλά την είδα Πολύ σίγουρη και ήρεμη. Κλείσαμε ξανά ραντεβού για την άλλη Παρασκευή μήπως ακούσουμε καρδούλα. Μου έγραψε και προγεννετικο, θα πάω αύριο! 

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...