Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Giwtouli1990 είπε:

Κορίτσια μου εμένα η αυχενική βγήκε 2, σήμερα την έκανα!! Όλα μια χαρά, περιμένω τη Δευτέρα τα αποτελέσματα είμαι άτυχη που μεσολαβεί Σ/Κ αλλά όλα καλά θα είναι με τον παίδαρό μου το νιώθω! Αγοράκι έχω εγώ, μας φάγατε εσείς με τα κορίτσια βέβαια! Χεχε γερά να είναι τα μωράκια μας και τα παιδάκια όλου του κόσμου Παναγία μου! Ρε κορίτσια εγώ βάσει περιόδου σήμερα είμαι 12+1 αλλά ο γιατρός εκεί σήμερα μου είπε ότι βγαίνει λίγο μεγαλύτερο 12+5 μου έγραψε στο χαρτί! Αυτό σημαίνει ότι από 24/10 που είχα πητ, τώρα πάω για 20/10 ή λέω χαζομάρες??

Μπραβο κοριτσακι μου, ολα καλα... Οχι, μια χαρα τα λες. Κ εμενα μου το ειχε βρει λιγο μεγαλύτερο το μωρακι, 5 μερες κ απο 13 Οκτωβρίου που εθχα πητ, τωρα εχω 8 Οκτωβρίου... Καλα αποτελεσματα κ εσυ... Σε φιλω... 

• Ευχαριστώ 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Tsilona                  πητ    27/9      κοριτσάκι!!

mamacita Alina   πητ    2/10      κοριτσάκι!!

Jennak83             πητ     3/10      κοριτσάκι!!

Giotitsa                 πητ    4/10      αγοράκι!!

Elpida20               πητ    5/10       κοριτσάκι!!

farmakotriftena   πητ    5/10      κοριτσάκι!!

Gogouli                 πητ     8/10      αγοράκι!!

Winspert               πητ    8/10         ??

Irene82                 πητ     9/10         ??

Marioula1234      πητ    10/10     κοριτσάκι!!

Evangeliaa            πητ    12/10     κοριτσάκι!!

Giwtouli1990        πητ    24/10     αγοράκι!!

Κορίτσια έχω ξεχάσει καποια; Γιώτα σε διόρθωσα κι εσένα.

@katerinaki 86 τώρα είδα το μνμ σου. Όλα καλά θα πάνε! Καλά αποτελέσματα και στην papp a αλλά κι εγώ πιστεύω για να βγήκαν όλα τα υπόλοιπα καλά μια χαρά είναι το μωράκι σου. Εξάλλου το όριο είναι 2.5 εσένα σου βγήκε 2.6... Όλα καλά! Αν θες να σε βαλουμε πινακα πες μας πητ αν γνωρίζεις και φυλο αν θες.

Just now, winspert είπε:

Μπραβο κοριτσακι μου, ολα καλα... Οχι, μια χαρα τα λες. Κ εμενα μου το ειχε βρει λιγο μεγαλύτερο το μωρακι, 5 μερες κ απο 13 Οκτωβρίου που εθχα πητ, τωρα εχω 8 Οκτωβρίου... Καλα αποτελεσματα κ εσυ... Σε φιλω... 

Αγοραρο έχεις εσύ να μου το θυμηθείς!!!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

mamacita Alina   πητ    2/10      κοριτσάκι!!

Giwtouli1990        πητ    24/10     αγοράκι!!

Κορίτσια έχω ξεχάσει καποια; Γιώτα σε διόρθωσα κι εσένα.

@katerinaki 86 τώρα είδα το μνμ σου. Όλα καλά θα πάνε! Καλά αποτελέσματα και στην papp a αλλά κι εγώ πιστεύω για να βγήκαν όλα τα υπόλοιπα καλά μια χαρά είναι το μωράκι σου. Εξάλλου το όριο είναι 2.5 εσένα σου βγήκε 2.6... Όλα καλά! Αν θες να σε βαλουμε πινακα πες μας πητ αν γνωρίζεις και φυλο αν θες.

Αγοραρο έχεις εσύ να μου το θυμηθείς!!!

Ναι γιο θα έχει κι εγώ έτσι πιστεύω!!! @Farmakotriftena κοριτσάρα μου άλλαξε μου και την πητ 20/10 είναι τελικά αφού βγαίνει 4 μέρες μεγαλύτερο!

• Μου αρέσει 1

nZmZp2.png

@Giotitsa @winspert @elpida20 @Farmakotriftena ευχαριστω πολυ για τη θετικη ενεργεια!! Ετσι θελω να πιστευω κι εγω οτι ολα θα ειναι καλα...Απλα ακουστηκαν κατι τρελες μετρησεις τυπου 3,9 στην αρχη και τα χρειαστηκα πραγματικα!!!Ο γιατρος μου που ηταν παρων στην εξεταση πιστευει οτι πιεζε σ' εκεινο το σημειο ο ομφαλιος και δημιουργουσε αυτην την εντυπωση...Εντωμεταξυ, για να καταληξουν στην τελικη μετρηση μου ψιλοκοπανουσε με το ματσουκι του υπερηχου την κοιλια για να ανασηκωνεται το μικρουλι...γενικα δηλαδη ηταν ενα δραμα η εξεταση!! Ευτυχως που ηταν εκει ο γιατρος μου και με ηρεμησε αρκετα!! Αποτελεσματα θα εχω Τριτη ή Τεταρτη μου ειπαν.

@Farmakotriftena εννοειται να με βαλεις στο πινακακι!! ΠΗΤ εχω 23/10 και το φυλο παραμενει αγνωστο...

• Μου αρέσει 1

H2Vhp2.png3ieAp3.png

πρίν από 50 λεπτά , katerinaki 86 είπε:

Κοριτσια, ετσι κι ετσι τα νεα μου απο την αυχενικη...ηταν λιγο τσιμπημενη 2.6. Κι αυτο με πολυ παιδεμα και ψαξιμο γιατι στην αρχη εβγαινε ακομα πιο πανω...καπως ειχε μπουρδουκλωθει και το μικρουλι με τον ομφαλιο και δεν ηταν ξεκαθαρα τα πραγματα! Τωρα αναμενουμε τα αποτελεσματα των αιματολογικων και βλεπουμε!!Ευτυχως βεβαια, ολα τα υπολοιπα ηταν απολυτως φυσιολογικα!

Κορίτσι μου μια χαρά δεν είναι η τιμή?? Απ'όσο ξέρω πάνω από 3.5 δεν θέλουμε να είναι! Αν και η αυχενική από μόνη της δε λέει κάτι, κάτσε να πάρεις και του αίματος! Όλα καλά θα είναι με το πλασματάκι σου!!!!! :x

nZmZp2.png

Διαφημίσεις

Καλά αποτελέσματα στο Papp a σου να ησυχάσεις κορίτσι μου!!!! 

Η άσχετη εδώ. 

Είμαι σε αναζήτηση ωραίου, βολικου, να κρύβει τα πολλά, και οικονομικού μαγιω. 

Αν έχετε κάτι υπόψιν πείτε κ σε μας. 

Στη μεγάλη δε μπήκα θάλασσα γτ γεννησα αρχές καλοκαιριου κ ήμουν μπογος. 

Ρε μήπως να πάρω μια κελεμπία να τελειώνω;;

• Χαχα 4

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, Giwtouli1990 είπε:

Κορίτσι μου μια χαρά δεν είναι η τιμή?? Απ'όσο ξέρω πάνω από 3.5 δεν θέλουμε να είναι! Αν και η αυχενική από μόνη της δε λέει κάτι, κάτσε να πάρεις και του αίματος! Όλα καλά θα είναι με το πλασματάκι σου!!!!! :x

Σ' ευχαριστω πολυ!!Εχεις δικιο...Κι εγω προσπαθω να το δω αισιοδοξα αφου μεχρι να βγει και το αιμα τιποτα δεν ειναι σιγουρο!!Ιδανικα μου ειπε ο γιατρος μου οτι θελουμε κατω απο 2,5 απλα στην περιπτωση μου τους προβληματισε οτι δεν ηταν εντελως ξεκαθαρα τα πραγματα. Τι να πω...ευχομαι να πεσαμε απλα σε μια κακη στιγμη!! 

• Μου αρέσει 1

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Just now, tsilona είπε:

Καλά αποτελέσματα στο Papp a σου να ησυχάσεις κορίτσι μου!!!! 

Η άσχετη εδώ. 

Είμαι σε αναζήτηση ωραίου, βολικου, να κρύβει τα πολλά, και οικονομικού μαγιω. 

Αν έχετε κάτι υπόψιν πείτε κ σε μας. 

Στη μεγάλη δε μπήκα θάλασσα γτ γεννησα αρχές καλοκαιριου κ ήμουν μπογος. 

Ρε μήπως να πάρω μια κελεμπία να τελειώνω;;

Ολοσωμο εννοεις γτ ψαχνω κ εγω εχω κανα 2ιδεες;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Ρε κοριτσια εντάξει τα έχω παίξει μιλάμε ενιωσα κάτι να τρεχει απο την δεξια θηλη του στηθους μου και ειδα ενα πολυ μικρό υγρό τα επαιξα πηρα αμέσως τον γιατρό χαχχαχα μου ειπε είναι φυσιολογικό απο τις ορμονες το ξέρω ότι εγω γενικά εχω γαλα απο νωρίς ειμαι φαινομενο αλλα τα επαιξα χαχαχαχχα καθιστε να ηρεμησω 

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Ρε κοριτσια εντάξει τα έχω παίξει μιλάμε ενιωσα κάτι να τρεχει απο την δεξια θηλη του στηθους μου και ειδα ενα πολυ μικρό υγρό τα επαιξα πηρα αμέσως τον γιατρό χαχχαχα μου ειπε είναι φυσιολογικό απο τις ορμονες το ξέρω ότι εγω γενικά εχω γαλα απο νωρίς ειμαι φαινομενο αλλα τα επαιξα χαχαχαχχα καθιστε να ηρεμησω 

Ε μα φυσικα κοπελα μ εγκυος εισαι γαλατακι ετοιμαζεται για το μπεμπεκιι!!!! Ρηλαξξξξ:mrgreen: εγω προς το τελος γινομουν οοολο μουσκεμα!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ε μα φυσικα κοπελα μ εγκυος εισαι γαλατακι ετοιμαζεται για το μπεμπεκιι!!!! Ρηλαξξξξ:mrgreen: εγω προς το τελος γινομουν οοολο μουσκεμα!

Βρε χεστηκα τα εκανα πανω μου λεμε εντάξει 

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Βρε χεστηκα τα εκανα πανω μου λεμε εντάξει 

Χαχαχα, δεν είναι τπτ. Κ η φιλη μου, μου ελεγε πως απο τον 4ο μηνα εβαζε επιθεματα γιατί γινόταν  μουσκεμα. Μια χαρα όλα... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Χαχαχα, δεν είναι τπτ. Κ η φιλη μου, μου ελεγε πως απο τον 4ο μηνα εβαζε επιθεματα γιατί γινόταν  μουσκεμα. Μια χαρα όλα... 

Μιλαμε φιλη θα χρειαζομουνα ενα μπιμπιλινο για το χεσιμο που περασα :lol::lol::lol::lol:

• Χαχα 4

xfHlp3.png

mamacita Alina   πητ    2/10      κοριτσάκι!!

Giwtouli1990        πητ    20/10     αγοράκι!!

katerinaki 86        πητ     23/10         ??

@Giotitsa τυχερή!!! Εγώ που θηλάζω τον μπέμπη μου πλέον δεν έχω. Αέρα κοπανιστό θηλάζει ο δόλιος. 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...