Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , elpida20 είπε:

Εγώ εχω χοριακη 11.000 και είδα μόνο σακο. Η γυναικολογος είπε ότι όλα πάνε πολύ καλα

Εσένα κορίτσι παρά είναι τεράστια η αλήθεια είναι χιχι. Σε θυμήθηκα να ξέρεις και πήρα κουράγιο. Ποτέ ξανά πας εσύ θύμισε μου;

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

πρίν από 15 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Εσένα κορίτσι παρά είναι τεράστια η αλήθεια είναι χιχι. Σε θυμήθηκα να ξέρεις και πήρα κουράγιο. Ποτέ ξανά πας εσύ θύμισε μου;

Όλοι διδυμα με έλεγαν αλλά ένα σάκο και καλό είδαμε χθες.. Καλά να σας πω την αλήθεια την γυναικολόγο μου την εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια. Έχει έναν τρόπο να σε ανακουφίζει από κάθε απορία.. Μόλις μου χαμογέλασε χθες και είπες μικρό το ελπιδακι μας αλλά τα πάει τέλεια είμαι ικανοποιημένη έτοιμη να κλάψω από χαρά ημανε χιχιχι. 27 του μήνα θα ξανά πάω με την σκέψη να ακούσουμε καρδούλα... Ειμαι πολύ αγχωμενη

n0O1p2.png

πρίν από 12 λεπτά , elpida20 είπε:

Όλοι διδυμα με έλεγαν αλλά ένα σάκο και καλό είδαμε χθες.. Καλά να σας πω την αλήθεια την γυναικολόγο μου την εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια. Έχει έναν τρόπο να σε ανακουφίζει από κάθε απορία.. Μόλις μου χαμογέλασε χθες και είπες μικρό το ελπιδακι μας αλλά τα πάει τέλεια είμαι ικανοποιημένη έτοιμη να κλάψω από χαρά ημανε χιχιχι. 27 του μήνα θα ξανά πάω με την σκέψη να ακούσουμε καρδούλα... Ειμαι πολύ αγχωμενη

μικρή μ κ ομορφη μανουλα.....Πώς είσαι??? πωωωωω ενα μωρακι που  έχεις....Όλα πάνε καλά το είδες κ μονη σ. έλα κ δεν θέλω ανχος ....

1 hour ago, Rafaelatarzan είπε:

φίλες μουυυθυυυ κ μέλλουσες μανούλες...Πώς εισται σημερα....Όλα καλά...Εγώ τέλεια....Έχω μια ενέργεια....εσείς κάνατε τις πρώτες σας εξετάσεις....Εγώ ναι ....Όλα τέλεια...αιματοκρίτη 42 σίδηρο φουλ  σάκχαρο το απλο 60 κανε να μικρόβιο θυροειδης 1 κτλ κτλ.ειμαι το τόσο χαρούμενη...κάνω σαν μικρό παιδί αν κ ετων 37 .Αλλά δεν με πειράζει.. εγώ νιώθω καλά κ ευτυχισμένη κ με αυτά...υμταωθεωρω καλά σημάδια κ σημαντικά......ήθελα απλώς να σας τα πω ...πρώτη φορά εφτασα να κανω εξετάσεις κύησης μετα απο 9 χρονια....άθλος για μενα....Όλα θα πάνε καλά για ολες μας.

Μπράβο ρε κορίτσι μου, έτσι τέλεια θα κυλήσουν όλα και τους επόμενους μήνες!! Τη χαρά σου τη νιώθει το σπορακι και παίρνει δύναμη!

1 hour ago, Mamacita Alina είπε:

Αυτό το γνωρίζω ήδη κορίτσι. Ευχαριστώ!! :)

μαλλον πως είναι πάλι καθυστερημένη σύλληψη το σποράκι.

ευτυχώς για τα πονακια που εχω μου είπε ότι αν δε δω αίμα να μην ανησυχώ. Είναι νορμάλ. Αλλά επειδή με ξέρω θα ηρεμήσω τώρα και μέχρι το βράδυ θα έχω ξανά αγχωθεί:-D

Μην αγχώνεσαι κορίτσι, αφού ο γιατρός δεν ανησυχεί ηρέμησε και απόλαυσε το. Ας βιώσουμε αυτό το στάδιο στο έπακρο❤

EGLbp2.png

πρίν από 3 λεπτά , gogouli_ είπε:

Μπράβο ρε κορίτσι μου, έτσι τέλεια θα κυλήσουν όλα και τους επόμενους μήνες!! Τη χαρά σου τη νιώθει το σπορακι και παίρνει δύναμη!

Μην αγχώνεσαι κορίτσι, αφού ο γιατρός δεν ανησυχεί ηρέμησε και απόλαυσε το. Ας βιώσουμε αυτό το στάδιο στο έπακρο❤

@gogouli_ σε υχαριστω πολυ για τα καλα σ λογια....σ ευχομαι ολα τα καλα ρ κοσμου κ σένα. 

Διαφημίσεις

πρίν από 53 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

μικρή μ κ ομορφη μανουλα.....Πώς είσαι??? πωωωωω ενα μωρακι που  έχεις....Όλα πάνε καλά το είδες κ μονη σ. έλα κ δεν θέλω ανχος ....

Έχω κάτι πόνους σήμερα.. Το στήθος μου ένα χαοςςςς αλλά τα καταφέρνω χιχιχι έλα μωρέ 8 μήνες έμειναν :P

n0O1p2.png

πρίν από 7 λεπτά , elpida20 είπε:

Έχω κάτι πόνους σήμερα.. Το στήθος μου ένα χαοςςςς αλλά τα καταφέρνω χιχιχι έλα μωρέ 8 μήνες έμειναν :P

να ξεκουράζεσαι αγαπη μ....καλο σ κανει.ναι μωρέ σιγά τι είναι 8 μήνες..χαχαχαχα ωχ μανα μ τι έχουμε να ζήσουμε ακόμα...οπωωωωοπωωωωω....

πρίν από 19 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

να ξεκουράζεσαι αγαπη μ....καλο σ κανει.ναι μωρέ σιγά τι είναι 8 μήνες..χαχαχαχα ωχ μανα μ τι έχουμε να ζήσουμε ακόμα...οπωωωωοπωωωωω....

Κοριτσιαααααα η μελλουσα πεθερά μου, μου είπε να μην είμαι χαζή να εκμεταλλευτώ την εγκυμοσύνη μου για να τον τρέχω τον άντρα μου χιχιχι.. Αυτό έκανα σήμερα όλη μέρα πάνω κάτω τον έχω... Αλλά έκανα και μια βλακεια. Μ έφαγα τόσο πολύ που θα σκάσω σ ελιγο.. Δεν μπορώ να κουνηθω από το φαγητό.. Καλά να οαθω:P

n0O1p2.png

πρίν από 5 λεπτά , elpida20 είπε:

Κοριτσιαααααα η μελλουσα πεθερά μου, μου είπε να μην είμαι χαζή να εκμεταλλευτώ την εγκυμοσύνη μου για να τον τρέχω τον άντρα μου χιχιχι.. Αυτό έκανα σήμερα όλη μέρα πάνω κάτω τον έχω... Αλλά έκανα και μια βλακεια. Μ έφαγα τόσο πολύ που θα σκάσω σ ελιγο.. Δεν μπορώ να κουνηθω από το φαγητό.. Καλά να οαθω:P

μωρέ μπράβο η πεθερά σ...σπάνιο αυτο να ξες...χαχαχαχα καλά ν πάθεις ναι.το ίδιο κανω κ γω να ξες ...τρωω:Ωωωω κ μετά μπαμ.ουφφφφφφφ.

2 ώρες πρίν, elpida20 είπε:

Καλέ υπάρχει ενδεχόμενο για δίδυμα στον ίδιο σάκο!!

1 ώρα πρίν, gogouli_ είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

μωρέ μπράβο η πεθερά σ...σπάνιο αυτο να ξες...χαχαχαχα καλά ν πάθεις ναι.το ίδιο κανω κ γω να ξες ...τρωω:Ωωωω κ μετά μπαμ.ουφφφφφφφ.

Η πεθερά μόνο με εμένα είναι πάντα λέει σουτ εσύ ή Ελπίδα έχει δίκιο αχαχαχαχα αχ κορίτσια αν τρώω έτσι από τώρα ένα βόδι θα γίνω. Αν είναι και δύο πάει την έβαψα από 50 κιλά 80 θα φτάσω. 

n0O1p2.png

πρίν από 11 λεπτά , elpida20 είπε:

Η πεθερά μόνο με εμένα είναι πάντα λέει σουτ εσύ ή Ελπίδα έχει δίκιο αχαχαχαχα αχ κορίτσια αν τρώω έτσι από τώρα ένα βόδι θα γίνω. Αν είναι και δύο πάει την έβαψα από 50 κιλά 80 θα φτάσω. 

α ρε πεθερά που έχεις.αχχαχαχ ...να τρως αλλα κ υγιεινά όμως...

πρίν από 34 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

α ρε πεθερά που έχεις.αχχαχαχ ...να τρως αλλα κ υγιεινά όμως...

2 πιάτα φακή 2 πιάτα τουρτιτσα αλλά μπόλικο χυμό.. Υγιεινά είναι έτσι; αχαχαχ

n0O1p2.png

πρίν από 3 λεπτά , elpida20 είπε:

2 πιάτα φακή 2 πιάτα τουρτιτσα αλλά μπόλικο χυμό.. Υγιεινά είναι έτσι; αχαχαχ

αχαχχαχαχα καλε θα σκάσεις... Καλά ειναι ναι....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...