Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Giotitsa είπε:

Γλυκούλα και αυτοί οι συζύγοι ας μας ακουνε λίγο κανω χιούμορ αγάπη οχι δεν εχω μεταπτωσεις ψυχολογιας μια χαρα ειμαι ειναι οι ορμόνες

Το ξέρω μάνα μου ότι κανείς χιούμορ πεσμένη είμαι δε χαζεψα χαχαχαχα.

• Χαχα 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

1 hour ago, Giotitsa είπε:

Χαχαχαχχαχα ειναι ο χαρακτήρας σου αγάπη εγω θα τρελαθω αστο καλύτερα οτι πει ο Θεος

Σιγουρα εχει να κανει με τον χαρακτηρα της καθεμιας αλλα δεν με λες κ τερας ψυχραιμιας....!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

ε τι να σας λεω κοριτσια απο χθες κουνιεται ολη μερα σταματα ελαχιστα! όταν ειμαι ορθια κ περπαταω δεν νιωθω τπτ μολις ξαπλωσω ομως η καθισω αμεσως το αισθανομαι και πολυ εντονα πλεον!!! τι εγινε ρε σεις μεγαλωσε αποτομα;;; εκτος απο το οτι κινείται όλη μερα ειναι κ πιο εντονες οι κινησεις... δεν το πιστευω!!! 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 2

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, marioula1234 είπε:

ε τι να σας λεω κοριτσια απο χθες κουνιεται ολη μερα σταματα ελαχιστα! όταν ειμαι ορθια κ περπαταω δεν νιωθω τπτ μολις ξαπλωσω ομως η καθισω αμεσως το αισθανομαι και πολυ εντονα πλεον!!! τι εγινε ρε σεις μεγαλωσε αποτομα;;; εκτος απο το οτι κινείται όλη μερα ειναι κ πιο εντονες οι κινησεις... δεν το πιστευω!!! 

ΕινΕίναι τέλειο εχεις δίκιο κοριτσι

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Τυχερουλες οσες κουνιεται εγω η καημενη ουτε με το ντομπλερ καταφερα να το βαλω μπρος χαχα.Που θα παει ειτε ετσι ειτε αλλιως κατι θα κανω χαχα.Η ριζα κοριτσια δεν παλευεται την αλλη βδομαδα θα κανω ανταυγιες.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Κι εμένα χθες έγινε κάτι τέτοιο. Σε συγκεκριμένο σημείο ένιωθα έντονη κίνηση σχεδόν όλη μέρα. Και δεν είχα εντερικά χαχα. Έβαλα και το χέρι και το ένιωσα λέω αν είναι δυνατόν να είναι το μωρό τόσο σύντομα; Το ένιωσε όμως και ο μπαμπάς μας. Κοριτσια μετρημένα μεν μήπως και δεν είναι αλλά καταχαρηκα!!! Άντε να αρχίσουν όλα να μας περνάει το άγχος!!

νομίζω μεγαλωσε κ η κοιλιτσα :)24qntw2.jpg

Αχουυυ πανέμορφη. Ανυπομονώ να φανεί και η δικιά μουυυ 

νομίζω μεγαλωσε κ η κοιλιτσα :)24qntw2.jpg

Φιλη κοιλουμπιτσα εκανες είναι τέλεια

Just now, gogouli_ είπε:

Αχ θα τρελαθω, τι τέλεια κοιλίτσα!!! Κι εμένα έκανε την εμφάνισή της αλλά φαίνεται σα να τρώω απλά χαχαχαχα

Χαχχαχαχχαχαχα φιλη θα κανεις και εσυ σιγα σιγα εμενα είναι ακομα ιδια χαχαχχα

Just now, Mamacita Alina είπε:

Κι εμένα χθες έγινε κάτι τέτοιο. Σε συγκεκριμένο σημείο ένιωθα έντονη κίνηση σχεδόν όλη μέρα. Και δεν είχα εντερικά χαχα. Έβαλα και το χέρι και το ένιωσα λέω αν είναι δυνατόν να είναι το μωρό τόσο σύντομα; Το ένιωσε όμως και ο μπαμπάς μας. Κοριτσια μετρημένα μεν μήπως και δεν είναι αλλά καταχαρηκα!!! Άντε να αρχίσουν όλα να μας περνάει το άγχος!!

Εμένα ο άνδρας μου δεν το καταλαβαίνει μωρε αλλα φιλαεο συνέχεια την κοιλιτσα μου

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Giotitsa είπε:

Εμένα ο άνδρας μου δεν το καταλαβαίνει μωρε αλλα φιλαεο συνέχεια την κοιλιτσα μου

Έννοια σου και θα το καταλάβει σύντομα!! Και μετά δεν θα τον ξεκολλάς από εκεί χαχαχα

Έννοια σου και θα το καταλάβει σύντομα!! Και μετά δεν θα τον ξεκολλάς από εκεί χαχαχα

Αχ βρε κορίτσια τι τυχερές! Εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα ακόμα! Ανυπομονώ!!!!

• Μου αρέσει 1

EGLbp2.png

Μπράβο @marioula1234 μου, ειναι όντως υπέροχο συναίσθημα κ νιώθεις και σιγουριά ότι όλα πάνε καλά. να κουνιόταν έστω και λίγο σε μένα και θα ξελαφρωνα. Εμένα τίποτα απολύτως. Σήμερα είναι η 4η ημέρα και δεν κρύβω ότι έχω αρχίσει να πέφτω πολύ ψυχολογικά. Επίσης κοιλιά πλακέ ακόμα. Μόνο τα πρωινά που ξυπνάω αν ξυπνήσω από πλάγια θέση και γυρίσω υπτια νιωθω ενα μικρο βουναλακι όσο είναι η χούφτα μου κάτω από τον ομφαλό. Μετά φεύγει αυτό και η κοιλιά μόνο εγκύου δεν μοιάζει.  Λέω να μην αγχωθω κ γι αυτό γιατί και στις 2 προηγούμενες μετά τον 7ο φάνηκε κοιλιά. Να σημαίνει και αυτό κατι; αχ τι να πω. Έχω πέσει ψυχολογικά. Ας είναι αύριο όλα καλά Θεε μου.

yplDp3.png

αγαπη μου είναι θέμα ημερων να φανει κ εσενα :)

Just now, gogouli_ είπε:

Αχ θα τρελαθω, τι τέλεια κοιλίτσα!!! Κι εμένα έκανε την εμφάνισή της αλλά φαίνεται σα να τρώω απλά χαχαχαχα

εγω δλδ φαινομαι να ειμαι εγκυος; :)

Just now, Giotitsa είπε:

αχ ο γλυκουληηης

Just now, Farmakotriftena είπε:

Μπράβο @marioula1234 μου, ειναι όντως υπέροχο συναίσθημα κ νιώθεις και σιγουριά ότι όλα πάνε καλά. να κουνιόταν έστω και λίγο σε μένα και θα ξελαφρωνα. Εμένα τίποτα απολύτως. Σήμερα είναι η 4η ημέρα και δεν κρύβω ότι έχω αρχίσει να πέφτω πολύ ψυχολογικά. Επίσης κοιλιά πλακέ ακόμα. Μόνο τα πρωινά που ξυπνάω αν ξυπνήσω από πλάγια θέση και γυρίσω υπτια νιωθω ενα μικρο βουναλακι όσο είναι η χούφτα μου κάτω από τον ομφαλό. Μετά φεύγει αυτό και η κοιλιά μόνο εγκύου δεν μοιάζει.  Λέω να μην αγχωθω κ γι αυτό γιατί και στις 2 προηγούμενες μετά τον 7ο φάνηκε κοιλιά. Να σημαίνει και αυτό κατι; αχ τι να πω. Έχω πέσει ψυχολογικά. Ας είναι αύριο όλα καλά Θεε μου.

χαρα μου σε καταλαβαινω απολυτα εμενα δυο μερες εκανε να κουνηθει κ τρελαθηκα ποσο μαλλον 4... αλλα ολα θα ειναι τελεια θα το δεις! απλα μας κακοφαινεται μωρε αν δεν το ειχαμε νιωσει καθολου δεν θα μας κακοφαινοταν... αλλα απο εκει που το νιώθεις συνεχεια ξαφνικα να μην νιωθεις κινηση σε αγχωνει και οπως σου ειπα σε νιώθω αλλα θα δεις που ολα αυριο θα ειναι τελεια! τι ωρα θα πας; 

• Λυπημένη/-ος 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...