Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Εγω παντως στο τελος το ειχα ξετιναξει...γτ μ ειχαν πει να εχω το νου μ να την νιωθω γτ ειχα ολιγοαμνιο...κ το εβαζα 3μετρησεις την ημερα πρωι-μεσημερι-βραδυ κ ακιυγα τους σφυγμους κ χρονομετρουσα κιολας στο 1λεπτο ποσους ειχε....ουτε εγω αγχωθηκα ποτε! Αντιθετως οπως εχω ξαναπει....

Ναι μωρε γτ να παει χαμενο σιγα οοοοταν κανω κ 2ο πρωτα ο Θεος κ μ χρειαστει ξαναπερνω! Σιγα...Τπτ κοπελα μου!

Ναι μου είπαν είναι ακίνδυνο αυτό είναι το καλό!Χαχα δες αν το μάθω και γίνω ξεφτερι και ακούγεται καλά ελπίζω να μην το ξετιναξω και εγώ.

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Dwro είπε:

Ναι μου είπαν είναι ακίνδυνο αυτό είναι το καλό!Χαχα δες αν το μάθω και γίνω ξεφτερι και ακούγεται καλά ελπίζω να μην το ξετιναξω και εγώ.

Χαχαχχαχα ε οχι αν δεν υπαρχει λογος δεν νομιζω! Ναι ειναι ακινδυνο ειναι το καλο!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Εγω παντως στο τελος το ειχα ξετιναξει...γτ μ ειχαν πει να εχω το νου μ να την νιωθω γτ ειχα ολιγοαμνιο...κ το εβαζα 3μετρησεις την ημερα πρωι-μεσημερι-βραδυ κ ακιυγα τους σφυγμους κ χρονομετρουσα κιολας στο 1λεπτο ποσους ειχε....ουτε εγω αγχωθηκα ποτε! Αντιθετως οπως εχω ξαναπει....

Ναι μωρε γτ να παει χαμενο σιγα οοοοταν κανω κ 2ο πρωτα ο Θεος κ μ χρειαστει ξαναπερνω! Σιγα...Τπτ κοπελα μου!

Χαχαχαχχαχα ειναι ο χαρακτήρας σου αγάπη εγω θα τρελαθω αστο καλύτερα οτι πει ο Θεος

xfHlp3.png

17 ώρες πρίν, Jennak83 είπε:

Κοριτσια εγω πριν λιγο γυρισα απο γιατρο..μου ειπε μαλλον κοριτσι δε φαινεται κατι να πεταει! 

Επισης για βαφη ανταυγιες που τον ρωτησα, μου ειπε βαφη χωρις αμμωνια, εσας τι σας εχουν πει;; δε παει αλλο το μαλλι πραγματικα!

κοριτσι και εσυ ε; με το καλοοοο! από βαφη κ εγω εχω να τα βαψω απο τον Ιανουάριο κ εχει κατεβει η ριζα στο αυτι ασε... 

15 ώρες πρίν, gogouli_ είπε:

Τζενακι μου με το καλό το κοριτσάκι σας! Για τη βαφή εγώ έκανα μπαλαγιαζ με ξανθιές ανταύγειες, δεν ακούμπησαμε καθόλου ρίζα, και με άφησε κανονικά ο γιατρός! 

Κορίτσια μου, κι εγώ έχω πολύ καλά νέα! Πήγα σήμερα στο πανεπιστημιακό! Το μωράκι μας μεγαλώνει κανονικά, είναι εντάξει στις μετρήσεις του! Χοροπηδουσε σαν τρελό! Πόσο ηρέμησα δε σας το περιγράφω!!!

αχ το νινι μουυυυυ που χοροπηδουσε ειχε κεφια! αντε να ηρεμησεις τωρα μπουμπου! 

3 ώρες πρίν, winspert είπε:

Κορίτσια θα ξεκινησω παλι προγεστερονη μου ειπε ο γιατρος. Απο εχθες βραδυ εχω βαρος χαμηλα στην κοιλια κ κατι πονακια οποτε παμε παλι... 

ολα καλα θα πανε μπουμπου ξεκινα την αλοιφουλα κ μην αγχωνεσαι! 

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Tsilona                  πητ    27/9     κοριτσάκι!!

mamacita Alina   πητ    2/10      κοριτσάκι!!

Jennak83             πητ     3/10     κοριτσάκι!!

Giotitsa                 πητ    4/10      αγοράκι!!

Elpida20               πητ    5/10      αγοράκι!!

farmakotriftena   πητ    5/10     κοριτσάκι!!

Gogouli                 πητ     8/10      αγοράκι!!

Winspert               πητ    8/10         ??

Irene82                 πητ     9/10         ??

Marioula1234      πητ    10/10     κοριτσάκι!!

Evangeliaa            πητ    12/10    κοριτσάκι!!

Giwtouli1990        πητ    24/10       ??  

Συγχαρητήρια κοροτσια για τα νεα σας!!

Εγω αυριο εχω γιατρο και ανυπομονω καθώς ακόμα να νιώσω το μωρό και έχω αγχωθεί.

ζουζουνα μου περιμένουμε νεα σου ολα θα ειναι μια χαρα! 

1 ώρα πρίν, Clue είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

@gogouli_ τέλεια τα νέα! Άντε να ηρεμήσεις λιγάκι....

Κι εγώ έχω σήμερα το βράδυ γιατρό. Θα είναι το πρώτο ραντεβού στο Έλενα. Ελπίζω να μου αρέσει ο γιατρός!!! Πωπω! Αν δεν είχα αποφασίσει να πάω στον ιδιώτη πως θα άντεχα μέχρι σήμερα χωρίς να έχω δει το μωρό....

@tsilona τι ωραία μυρωδιά που πρέπει να είναι η μαμαδίλα!!!

1 ώρα πρίν, tsilona είπε:

Έχω αύριο ραντεβού στο γιατρό κ έχω αγωνία. Έχω να δω φασόλι απτην αυχενική. Δεν το νοιώθω κ ιδιαίτερα κ καταλαβαίνετε που πάει ο νους μου όλη μέρα. 

Clue μου η μωρουδιλα είναι η πιο όμορφη μυρωδιά στον κόσμο. Το σβερκακι τους, το στοματάκι της κόρης μου ρε με μύριζε καραμέλα να το πω; βανίλια να το πω; με μοσχολοβολουσε.φυσικα τη μυριζα όλη μέρα κ όσο κοιμόταν. Αααχχααχχα

Περαστικα κοριτσακι μου.. 

κοριτσια περιμενουμε νεα σας!!! 

1 hour ago, Dwro είπε:

Κοριτσια εγω πηρα το ντομπλερ χαχα σημερα το φερανε.Ακουστε το καλυτερο μιση ωρα παιδευομαι να δω πως το χρησιμοποιεις δεν ακουγεται.Ισως το ακουσα μισο δευτερολεπτο και χαθηκε παλι.Βεβαια μου ειπε ο ανθρωπος να μην τρελαθω αν δεν τα καταφερω και να δοκιμασω απο εβδομαδα και παλι.Δεν μου αρεσε πολυ τωρα θα μου πειτε τι φανταστηκα υπερηχο ιατρειου.

το πηρες; τελεια! 

• Ευχαριστώ 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, marioula1234 είπε:

κοριτσι και εσυ ε; με το καλοοοο! από βαφη κ εγω εχω να τα βαψω απο τον Ιανουάριο κ εχει κατεβει η ριζα στο αυτι ασε... 

αχ το νινι μουυυυυ που χοροπηδουσε ειχε κεφια! αντε να ηρεμησεις τωρα μπουμπου! 

ολα καλα θα πανε μπουμπου ξεκινα την αλοιφουλα κ μην αγχωνεσαι! 

ζουζουνα μου περιμένουμε νεα σου ολα θα ειναι μια χαρα! 

κοριτσια περιμενουμε νεα σας!!! 

το πηρες; τελεια! 

Το χειροτερο δεν ειναι η ριζα που εχει φτασει στο αυτι, ειναι κ οι ασπρες τριχες μου! Επισης του λεω με τη lazer αποτριχωση τι λετε, μονο για προσωπο κ μου ειπε οτι λενε οτι δεν πειραζει αλλα θα σου ελεγα οχι! Οχι;; χαχαχα, οταν γεννησεις κανε οτι θες μου λεει! Παντως το αλλο Σαββατο παω για μαλλι, αλλος ανθρωπος θα νιωσω χαχα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Jennak83 είπε:

Το χειροτερο δεν ειναι η ριζα που εχει φτασει στο αυτι, ειναι κ οι ασπρες τριχες μου! Επισης του λεω με τη lazer αποτριχωση τι λετε, μονο για προσωπο κ μου ειπε οτι λενε οτι δεν πειραζει αλλα θα σου ελεγα οχι! Οχι;; χαχαχα, οταν γεννησεις κανε οτι θες μου λεει! Παντως το αλλο Σαββατο παω για μαλλι, αλλος ανθρωπος θα νιωσω χαχα!

αυτο που δεν πειραζει αλλα μας λενε οχι πολυ μου τη δινει! 

βρε κοριτσια εχω ακουσει απο πολλες εγκυουλες να βαφουν τα μαλλια τους μετα τον 4ο μήνα με κανονικη βαφη! 

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, Jennak83 είπε:

Επειδη κ εγω κανω αποτριχωση με λειζερ στο πρόσωπο, θα αφησω να περασει κ ο 5ος μηνας κ θα παω να κανω.. Δεν εχω ρωτησει ακομα τι γυναικολογο μου, θα τον ρωτήσω. Η φιλη μου οταν ειχε μείνει εγκυος της ειχε πει ο γιατρος της να περασει το 3μηνο κ μετα... Μη γινουμε κ αρκουδες... Χαχαχα 

• Χαχα 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, Jennak83 είπε:

Τζενακι να πας, ένιωσα τόσο καλά όταν το είδα φρεσκοβαμμενο!!! Χαχαχαχα Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! Είμαστε και γυναίκες οι δόλιες, τι να κάνουμε!

Just now, winspert είπε:

Επειδη κ εγω κανω αποτριχωση με λειζερ στο πρόσωπο, θα αφησω να περασει κ ο 5ος μηνας κ θα παω να κανω.. Δεν εχω ρωτησει ακομα τι γυναικολογο μου, θα τον ρωτήσω. Η φιλη μου οταν ειχε μείνει εγκυος της ειχε πει ο γιατρος της να περασει το 3μηνο κ μετα... Μη γινουμε κ αρκουδες... Χαχαχα 

Και δική μου φίλη έκανε κανονικά λέιζερ στον 4ο κορίτσι μου!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

EGLbp2.png

Που να σκασετε αφησατε το ντοπλερ και πιασατε τις αποτριχωσεις μωρε μην αφησετε τιποτα ατριχο πουλια πρόσωπα ποδια ολα ε μα πως ειμαστε και ολιγων γυναικες καλε χαχχαχα @tsilonaκαλη επιτυχία στον υπέρηχο εμενα κοριτσια με πιανει παλι υπνηλία πολυ ύπνος λεμε επισης σήμερα ειχα πάει αιματολογο παλι δεύτερο σπίτι μου εχει γινει χχαχαχχαχαχαχ

• Χαχα 5

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ειμαι παρα πολυ χαρούμενη... θυμαστε που δεν ενιωθα το μωρο καθολου το σαββατοκύριακο; και αρχισα ναω το νιωθω παλι την κυριακη το επογευμα; 

Αχ ωραία εμενα σήμερα κανει σαματα ολη μέρα χαχαχχαχα

xfHlp3.png

κοριτσια ειμαι παρα πολυ χαρούμενη... θυμαστε που δεν ενιωθα το μωρο καθολου το σαββατοκύριακο; και αρχισα ναω το νιωθω παλι την κυριακη το επογευμα; 

Έφαγες κλωτσιά ξεκάθαρη μόλις μήπως; Κάτι τέτοιο μου μυρίζει από το κείμενο χιχι.

Τι κάνετε τσουπριτσες; 

Γωγούλι είδες κορίτσι μου; Όλα καλά!! Τώρα σε παρακαλώ ούτε σαν ανάμνηση μη φέρνεις τον άλλο γιατρό ο Θεός να τον κάνει στο μυαλό σου. Το θαυματακι σου είναι εδώ γερό και δυνατό και θέλει εξίσου χαρούμενη και αισιοδοξη τη μανούλα του.

Βρε κορίτσια. Έχετε κι εσείς μεταπτώσεις στη διάθεσή; Εχθές ήμουν σούπερ. Σήμερα σαν να.με.εχουν δειρει. Με το παραμικρό έτοιμη να κλάψω είμαι ενώ δεν έχω κάτι! Τι φάση;

• Μου αρέσει 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Έφαγες κλωτσιά ξεκάθαρη μόλις μήπως; Κάτι τέτοιο μου μυρίζει από το κείμενο χιχι.

Τι κάνετε τσουπριτσες; 

Γωγούλι είδες κορίτσι μου; Όλα καλά!! Τώρα σε παρακαλώ ούτε σαν ανάμνηση μη φέρνεις τον άλλο γιατρό ο Θεός να τον κάνει στο μυαλό σου. Το θαυματακι σου είναι εδώ γερό και δυνατό και θέλει εξίσου χαρούμενη και αισιοδοξη τη μανούλα του.

Βρε κορίτσια. Έχετε κι εσείς μεταπτώσεις στη διάθεσή; Εχθές ήμουν σούπερ. Σήμερα σαν να.με.εχουν δειρει. Με το παραμικρό έτοιμη να κλάψω είμαι ενώ δεν έχω κάτι! Τι φάση;

Χαχχαχχαχαχα εγω ειμαι χαζουχαρουμενο ολη μερα απλα αχχαχαχ αυτη ειναι η μεταπτωση μου

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Χαχχαχχαχαχα εγω ειμαι χαζουχαρουμενο ολη μερα απλα αχχαχαχ αυτη ειναι η μεταπτωση μου

Αυτό δεν είναι μετάπτωση χαρά μου αφού έχεις σταθερή διάθεση.... Ήμουν κι εγώ χθες χαζοχαρουνενο. Σήμερα μες τα νεύρα ... Έχω βέβαια παράγοντες που με πιέζουν γενικά αλλά δεν έγινε κάτι ξεχωριστό σήμερα για να είμαι έτσι πφφ. Θα τον τρελάνω τον συζυξ

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Αυτό δεν είναι μετάπτωση χαρά μου αφού έχεις σταθερή διάθεση.... Ήμουν κι εγώ χθες χαζοχαρουνενο. Σήμερα μες τα νεύρα ... Έχω βέβαια παράγοντες που με πιέζουν γενικά αλλά δεν έγινε κάτι ξεχωριστό σήμερα για να είμαι έτσι πφφ. Θα τον τρελάνω τον συζυξ

Γλυκούλα και αυτοί οι συζύγοι ας μας ακουνε λίγο κανω χιούμορ αγάπη οχι δεν εχω μεταπτωσεις ψυχολογιας μια χαρα ειμαι ειναι οι ορμόνες

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...