Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Dwro είπε:

Αχ αυτα φοβαμαι και εγω.Εγω εχω πονακια που και που με τοση προγεστερονη χωρις να δω τι θα κανω.Παλι κρεμα σου εδωσε την ιδια?Περαστικα γλυκουλα ολα να περασουν συντομα

Κ εγω το φοβομουν κ το ελεγα κιολας. Εχω ακομα 2 δοσεις βασκλορ οποτε την Πέμπτη που θα τον παρω τηλ για να μου ετοιμάσει την αναρρωτικη μου θα τον ρωτησω αν συνεχισω με κρεμα η χαπια. Πάντως στο τηλέφωνο που μιλησαμε μου ειπε ξεκινα τη παλι, εννοούσε τη βασκλορ... Σε ευχαριστώ πολυ αγαπη μου... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, winspert είπε:

Κ εγω το φοβομουν κ το ελεγα κιολας. Εχω ακομα 2 δοσεις βασκλορ οποτε την Πέμπτη που θα τον παρω τηλ για να μου ετοιμάσει την αναρρωτικη μου θα τον ρωτησω αν συνεχισω με κρεμα η χαπια. Πάντως στο τηλέφωνο που μιλησαμε μου ειπε ξεκινα τη παλι, εννοούσε τη βασκλορ... Σε ευχαριστώ πολυ αγαπη μου... 

Α ρε αγαπουλα μου περαστικουλια μακαρι να μην ξανά έχεις πονακια

xfHlp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

@gogouli_ τέλεια τα νέα! Άντε να ηρεμήσεις λιγάκι....

Κι εγώ έχω σήμερα το βράδυ γιατρό. Θα είναι το πρώτο ραντεβού στο Έλενα. Ελπίζω να μου αρέσει ο γιατρός!!! Πωπω! Αν δεν είχα αποφασίσει να πάω στον ιδιώτη πως θα άντεχα μέχρι σήμερα χωρίς να έχω δει το μωρό....

@tsilona τι ωραία μυρωδιά που πρέπει να είναι η μαμαδίλα!!!

• Μου αρέσει 2

4wnKp2.png 

Έχω αύριο ραντεβού στο γιατρό κ έχω αγωνία. Έχω να δω φασόλι απτην αυχενική. Δεν το νοιώθω κ ιδιαίτερα κ καταλαβαίνετε που πάει ο νους μου όλη μέρα. 

Just now, Clue είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

@gogouli_ τέλεια τα νέα! Άντε να ηρεμήσεις λιγάκι....

Κι εγώ έχω σήμερα το βράδυ γιατρό. Θα είναι το πρώτο ραντεβού στο Έλενα. Ελπίζω να μου αρέσει ο γιατρός!!! Πωπω! Αν δεν είχα αποφασίσει να πάω στον ιδιώτη πως θα άντεχα μέχρι σήμερα χωρίς να έχω δει το μωρό....

@tsilona τι ωραία μυρωδιά που πρέπει να είναι η μαμαδίλα!!!

Clue μου η μωρουδιλα είναι η πιο όμορφη μυρωδιά στον κόσμο. Το σβερκακι τους, το στοματάκι της κόρης μου ρε με μύριζε καραμέλα να το πω; βανίλια να το πω; με μοσχολοβολουσε.φυσικα τη μυριζα όλη μέρα κ όσο κοιμόταν. Αααχχααχχα

Just now, winspert είπε:

Περαστικα κοριτσακι μου.. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εγω πηρα το ντομπλερ χαχα σημερα το φερανε.Ακουστε το καλυτερο μιση ωρα παιδευομαι να δω πως το χρησιμοποιεις δεν ακουγεται.Ισως το ακουσα μισο δευτερολεπτο και χαθηκε παλι.Βεβαια μου ειπε ο ανθρωπος να μην τρελαθω αν δεν τα καταφερω και να δοκιμασω απο εβδομαδα και παλι.Δεν μου αρεσε πολυ τωρα θα μου πειτε τι φανταστηκα υπερηχο ιατρειου.

Just now, Dwro είπε:

Κοριτσια εγω πηρα το ντομπλερ χαχα σημερα το φερανε.Ακουστε το καλυτερο μιση ωρα παιδευομαι να δω πως το χρησιμοποιεις δεν ακουγεται.Ισως το ακουσα μισο δευτερολεπτο και χαθηκε παλι.Βεβαια μου ειπε ο ανθρωπος να μην τρελαθω αν δεν τα καταφερω και να δοκιμασω απο εβδομαδα και παλι.Δεν μου αρεσε πολυ τωρα θα μου πειτε τι φανταστηκα υπερηχο ιατρειου.

Δειχνει στις οδηγιες βαση της εβδομαδας π εισαι π μπορει βρισκεται η καρδια του μωρου!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Δειχνει στις οδηγιες βαση της εβδομαδας π εισαι π μπορει βρισκεται η καρδια του μωρου!!!

Δείχνει από 16η εβδομάδα στις οδηγίες ειμαι στην 13η λες να μην το έκανα σωστά ε?Θα σχολάσει νο άντρας μου και θα το ξαναδοκιμάσω!Όλο ενας θόρυβος ακούγεται 

@Dwro χαχχαχαχα καλη τυχη αγάπη οτι και να ειπατε γιατρος και παλι γιατρός αλλιως θα καταληξω με χαπια χαχχαχχαχχα

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

@Dwro χαχχαχαχα καλη τυχη αγάπη οτι και να ειπατε γιατρος και παλι γιατρός αλλιως θα καταληξω με χαπια χαχχαχχαχχα

Ενοοειται πως δεν μπορεί να συγκριθεί με του γιατρού!Θα το μάθω που θα πάει είναι αρχή!

Διαφημίσεις

Just now, Dwro είπε:

Ενοοειται πως δεν μπορεί να συγκριθεί με του γιατρού!Θα το μάθω που θα πάει είναι αρχή!

Ασε καλέ μια χαρά είμαι έτσι θα τρελαθω τελείως με αυτο το κολοκυθι

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Ασε καλέ μια χαρά είμαι έτσι θα τρελαθω τελείως με αυτο το κολοκυθι

Χαχα όλο ένα χριτσσσσ ακουγόταν και έβρισκε ότι να ναι παλμούς ξαναχανοταν πάλι!Το μόνο που κατάφερα ήταν να πάγωσει η κοιλιά μου με το τζελ!χαχα τι τραβάει αυτό το μωρό με εμένα την τρελή!

• Χαχα 1

Just now, Dwro είπε:

Δείχνει από 16η εβδομάδα στις οδηγίες ειμαι στην 13η λες να μην το έκανα σωστά ε?Θα σχολάσει νο άντρας μου και θα το ξαναδοκιμάσω!Όλο ενας θόρυβος ακούγεται 

Η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο νωρις ακομα....εγω τωρα π γεννησα το εκαναν δωρακι στην συνηφαδα μ π ειναι κ αυτη εγκυος κ το πρωτο χρησιμοποιεισε στην 15η εβδομαδα....οταν πιασεις την καρδια του μωρου θα το καταλαβεις οτι ειναι αυτη...εγω το ειχα βρει σε ενα λεπτο...θα το μαθεις!

• Ευχαριστώ 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο νωρις ακομα....εγω τωρα π γεννησα το εκαναν δωρακι στην συνηφαδα μ π ειναι κ αυτη εγκυος κ το πρωτο χρησιμοποιεισε στην 15η εβδομαδα....οταν πιασεις την καρδια του μωρου θα το καταλαβεις οτι ειναι αυτη...εγω το ειχα βρει σε ενα λεπτο...θα το μαθεις!

Μου το είπε και ο ανθρωπος αυτό ότι λένε από την 12η αλλά παίζουν ρόλο πολλά πράγματα!Και μου λέει αν δεν ακουστεί δοκιμάστε από εβδομάδα μην αγχώθειτε άδικα!Το αγόρασα αχρειαστο να είναι το πήρα μόνο για στιγμές ανησυχίας!Θα δοκιμάσω πάλι πιο μετά και δεν τα καταφέρω θα το κάνω αργότερα πάλι!Δεν αγχώθηκα έχει πλάκα παντός!Σε ευχαριστώ κορίτσι μου!Ωραίο δωράκι τυχερή η νυφη θα μου άρεσε για δωρο

Just now, Dwro είπε:

Μου το είπε και ο ανθρωπος αυτό ότι λένε από την 12η αλλά παίζουν ρόλο πολλά πράγματα!Και μου λέει αν δεν ακουστεί δοκιμάστε από εβδομάδα μην αγχώθειτε άδικα!Το αγόρασα αχρειαστο να είναι το πήρα μόνο για στιγμές ανησυχίας!Θα δοκιμάσω πάλι πιο μετά και δεν τα καταφέρω θα το κάνω αργότερα πάλι!Δεν αγχώθηκα έχει πλάκα παντός!Σε ευχαριστώ κορίτσι μου!Ωραίο δωράκι τυχερή η νυφη θα μου άρεσε για δωρο

Εγω παντως στο τελος το ειχα ξετιναξει...γτ μ ειχαν πει να εχω το νου μ να την νιωθω γτ ειχα ολιγοαμνιο...κ το εβαζα 3μετρησεις την ημερα πρωι-μεσημερι-βραδυ κ ακιυγα τους σφυγμους κ χρονομετρουσα κιολας στο 1λεπτο ποσους ειχε....ουτε εγω αγχωθηκα ποτε! Αντιθετως οπως εχω ξαναπει....

Ναι μωρε γτ να παει χαμενο σιγα οοοοταν κανω κ 2ο πρωτα ο Θεος κ μ χρειαστει ξαναπερνω! Σιγα...Τπτ κοπελα μου!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...