Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Η κόρη μου έχει 2μερες  που λέει ότι μυρίζω μαμαδιλα. Λέω παλιά δε μυριζα έτσι; κ λέει όχι!! 

Λέω τον άντρα μου ρε τι λέει αυτή; θα με τρελάνει; λέει άλλαξε η μυρωδιά σου μυρίζεις σαν μωρό. Ρε θα με τρελάνουν; παίζει κάτι τέτοιο; 

• Χαχα 3

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Jennak83 είπε:

Κοριτσια εγω πριν λιγο γυρισα απο γιατρο..μου ειπε μαλλον κοριτσι δε φαινεται κατι να πεταει! 

Επισης για βαφη ανταυγιες που τον ρωτησα, μου ειπε βαφη χωρις αμμωνια, εσας τι σας εχουν πει;; δε παει αλλο το μαλλι πραγματικα!

Τζενακι μου με το καλό το κοριτσάκι σας! Για τη βαφή εγώ έκανα μπαλαγιαζ με ξανθιές ανταύγειες, δεν ακούμπησαμε καθόλου ρίζα, και με άφησε κανονικά ο γιατρός! 

Κορίτσια μου, κι εγώ έχω πολύ καλά νέα! Πήγα σήμερα στο πανεπιστημιακό! Το μωράκι μας μεγαλώνει κανονικά, είναι εντάξει στις μετρήσεις του! Χοροπηδουσε σαν τρελό! Πόσο ηρέμησα δε σας το περιγράφω!!!

• Μου αρέσει 8

EGLbp2.png

Just now, gogouli_ είπε:

Τζενακι μου με το καλό το κοριτσάκι σας! Για τη βαφή εγώ έκανα μπαλαγιαζ με ξανθιές ανταύγειες, δεν ακούμπησαμε καθόλου ρίζα, και με άφησε κανονικά ο γιατρός! 

Κορίτσια μου, κι εγώ έχω πολύ καλά νέα! Πήγα σήμερα στο πανεπιστημιακό! Το μωράκι μας μεγαλώνει κανονικά, είναι εντάξει στις μετρήσεις του! Χοροπηδουσε σαν τρελό! Πόσο ηρέμησα δε σας το περιγράφω!!!

Μπράβο κορίτσι μου, τέλεια νέα. Πάνε έξω απτον άλλο γιατρό κ πάτα μια μουτζα! 

• Χαχα 2

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, gogouli_ είπε:

Να πας να της χωσεις την μέτρηση στον κωλο της βλαμμενης συγχιστηκα τωρα ανδρας ητανε δεν θυμάμαι χαχαχαχαχαχαχαχα τα εχω πάρει

Επεξεργάστηκαν by Giotitsa
  • Χαχα 2

xfHlp3.png

Just now, gogouli_ είπε:

Μπραβο γωγουλι να ηρεμησεις τωρα ολα καλα κοριτσακι μου.Καλα η γιατρος οτι να ναι δεν ξερουν τι τους γινεται ρε κοριτσια ελεος.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, gogouli_ είπε:

Μπραβο βρε κοριτσακι μου, τελεια!!! Αντε με τους ηλιθιους που πετανε μια κουβεντα κ τρομαζουν τον κοσμο. Ντροπη τους... Χαιρομαι πολυ αγαπη μου... 

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου... Εχθες πηγαμε με τον αντρα μου σε ενα σεμινάριο θηλασμου κ γενικα ενθουσιαστηκαμε με τη μαια που το εκανε... Αποφασίσαμε να κανουμε μαθηματα ανωδυνου τοκετου κ οταν ερθει η ωρα με το καλο θα την εχω διπλα καθ ολη τη διάρκεια του τοκετου αλλα κ μετα για να μου δειξει πως να θηλασω... Ειναι πολυ γλυκος κ ηρεμος άνθρωπος κ εχει εμπειρία... Κατα τ αλλα εχθες το βραδυ χεστηκα πανω μου γιατι ειχα κατι ελαχιστα πονακια περιοδου κ φοβηθηκα γιατι ειναι λογω του οτι εκοψα την προγεστερονη... Σημερα ειμαι καλα... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

18 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Ωωωω ισοπαλία αγόρια κορίτσια μου φαίνεται είμαστε τωρα; Ποια κοπέλα έγραψε ότι της έχουν πει γιο βρε κορίτσια για την προσθέσω κι εκείνη στον πίνακα; θυμάται καμια; 

Συγχαρητήρια Μαριουλα για την κόρη. 

Tsilona                  πητ    27/9     κοριτσάκι!!

mamacita Alina   πητ    2/10      κοριτσάκι!!

Jennak83             πητ     3/10            ??  

Giotitsa                 πητ    4/10      αγοράκι!!

Elpida20               πητ    5/10      αγοράκι!!

farmakotriftena   πητ    5/10     κοριτσάκι!!

Gogouli                 πητ     8/10      αγοράκι!!

Winspert               πητ    8/10         ??

Irene82                 πητ     9/10         ??

Marioula1234      πητ    10/10     κοριτσάκι!!

Evangeliaa            πητ    12/10    κοριτσάκι!!

Giwtouli1990        πητ    24/10       ??  

**Τελικά υπερτερούν τα κορίτσια.

Μάλλον για εμένα λες αγάπη που μου είπε ο γιατρός στον υπέρηχο ότι βλέπει τσουτσούνι αλλά είναι νωρίς ακόμα για να πούμε σίγουρα! Μη μου βάλεις φύλο στο πινακάκι ακόμα, περιμένω την Παρασκευή που έχω αυχενική μήπως και δούμε κάτι!

• Μου αρέσει 1

nZmZp2.png

Just now, winspert είπε:

Κορίτσια θα ξεκινησω παλι προγεστερονη μου ειπε ο γιατρος. Απο εχθες βραδυ εχω βαρος χαμηλα στην κοιλια κ κατι πονακια οποτε παμε παλι... 

Αχ αυτα φοβαμαι και εγω.Εγω εχω πονακια που και που με τοση προγεστερονη χωρις να δω τι θα κανω.Παλι κρεμα σου εδωσε την ιδια?Περαστικα γλυκουλα ολα να περασουν συντομα

Tsilona                  πητ    27/9     κοριτσάκι!!

mamacita Alina   πητ    2/10      κοριτσάκι!!

Jennak83             πητ     3/10     κοριτσάκι!!

Giotitsa                 πητ    4/10      αγοράκι!!

Elpida20               πητ    5/10      αγοράκι!!

farmakotriftena   πητ    5/10     κοριτσάκι!!

Gogouli                 πητ     8/10      αγοράκι!!

Winspert               πητ    8/10         ??

Irene82                 πητ     9/10         ??

Marioula1234      πητ    10/10     κοριτσάκι!!

Evangeliaa            πητ    12/10    κοριτσάκι!!

Giwtouli1990        πητ    24/10       ??  

Συγχαρητήρια κοροτσια για τα νεα σας!!

Εγω αυριο εχω γιατρο και ανυπομονω καθώς ακόμα να νιώσω το μωρό και έχω αγχωθεί.

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...