Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Lila86 είπε:

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , Dwro είπε:

Χαχα αγχώνομαι κορίτσι μου είμαι στην 13η βδομάδα ακομα  για πρώτη φορά στη ζωή μου!Είχα τέσσερις αποβολές πρωτου τριμηνου που πήγαιναν μέχρι την 8η οπότε καταλαβαίνεις την αγωνία μου!Αυτό που φοβάμαι μην το πάρω και δεν το ακούω και αγχωθω χειρότερα

να σου πω δεν ειχα παρει τετοιο αλλα καταλαβαινω την.αγωνια σου. δεν.ξερω πως ακριβως λειτουργουν αυτα καποια στιγμη μου ειχαν κανει με παρομοιο που ειχα παει να κανω αντι-χα στο ιασω. πιανει με αρκετα παρασυτα οποτε μπορει κ.να μην βγαζεις πολυ ακρη καποιες στιγμες αλλα αν το μαθεις φανταζομαι δεν θα σε ανχωνει. ε αμα ανχωθεις κ με αυτο τοτε μονο υπερηχος χε χε !

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

6 ώρες πρίν, gogouli_ είπε:

Κορίτσια αρχίσατε να με ψήνετε να το πάρω κι εγώ, βέβαια φοβάμαι μην αγχωθω περισσότερο, αλλά ήδη αγχωμένη ειμαι, πόσο χειρότερα να γίνω χαχαχα

@Giotitsa φίλη το πρόβλημα είναι ότι μια βδομάδα πριν πάω είχα κάνει Αυχενική και είχαμε δει την ηλικία του εμβρύου, ήταν τότε 12+3 και μετά από μια βδομάδα που πήγα στη γιατρό το μωρό βγήκε 12+2, άσε μια τρέλα! Θα τα δούμε όλα αύριο πρώτα ο Θεός!!!

Α ρε φιλη σιγα το θεμα εμενα ο γιατρός εχει πει οτι δεν εχει σημασια αυτο και τι με αυτό ελεος κοιτα να εισαι εσυ ήρεμη και ολα θα γίνουν καλημερα σε όλες κοριτσια σκατοκαιρος παλι

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Α ρε φιλη σιγα το θεμα εμενα ο γιατρός εχει πει οτι δεν εχει σημασια αυτο και τι με αυτό ελεος κοιτα να εισαι εσυ ήρεμη και ολα θα γίνουν καλημερα σε όλες κοριτσια σκατοκαιρος παλι

Καλημερα κοριτσακι μου... Κ εδω σκατοκαιρος !!! 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Just now, winspert είπε:

Καλημερα κοριτσακι μου... Κ εδω σκατοκαιρος !!! 

Καλημέρα κορίτσια μου, κι εδώ τα ίδια, χάλια ο καιρός, ούτε να σηκωθώ από το κρεβάτι δεν ήθελα! Χαχαχα

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Τηλεπάθεια... χθες από τη φρίκη που δε νιώθω το μωρό έψαχνα για αυτό το μηχάνημα.. στις δυο προηγούμενες δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό να πάρω. Χθες όμως κόλλησα.. Στο ΡΕΑ που νοσηλευομουν κάθε τρεις και λίγο οι νοσηλεύτριες περνάνε 2 φορές την ημέρα με αυτό και στο κάνουν.

Κι εγώ είμαι σε δίλλημα. Γιατί θα με αγχωσει;; θα μου γίνει εμμονη;; μπορεί και το αντίθετο να νιώθω το μωρό στην κοιλιά μου οπότε να μην το χρησιμοποιώ ποτέ. Το μόνο που σκέφτομαι είναι πως γενναμε όλες Σεπτέμβρη Οκτώβρη και θα φάμε τις μεγάλες ζεστές και τουλάχιστον από φίλες που ήταν έγκυες σε προχωρημένη εγκυμοσύνη σε ζέστη το μωρο λόγο της ζέστης δεν κινούνταν συχνά και όλες τρομαζανε. Έχω 3 τέτοιες περιπτώσεις. Αν πάθω το ίδιο με βλέπω να φρικαρω κι εγώ αχαχαχ

yplDp3.png

Οχι δεν γινεται εμμονη μην τρελενεστε αντιθετως ηρεμεις κ το χρησιμποποιεις πραγματικα οταν δεν νιωθεις το μωρο! Τουλαχιστον σε εμενα ετσι λειτουργησε κ γλυτωσα πολλα 50αρια απο τον γιατρο μ σε εκτακτα ραντεβου! 

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Καλημέρα κοκονες μ.....τι μ κάνετε???

Εγώ Πολύ καλά.. 

άφησε τα χέρια σας στα βυζια κ πιάσατε τα ντοπλερ Τώρα,??? βρε σουσουρασες πολυ ανχος αποκτήσατε παλι....Γιατί???? Αφού ολα πάνε καλά κ το βλέπω για ολες σας....

Χωρίς παρεξηγήσει θελω να σας πω ότι ναι μεν μπορεί το ντοπλερ να σας ξςανχωνει αλλα νομίζεται ότι είναι αρκετό για να σώθητε αν ου μη γένοιτο γίνει κάτι???? δεν το νομιζω.....( εννοείτε ότι δεν θα πάθετε τίποτα κ όλα θα πάνε καλά μέχρι τέλους κ για πολλά χρόνια ακομα)....το πιστεύω κ ξέρω ότι θα γίνει.....

ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΟΛΕΣ ΣΑΣ Η ΓΝΩΜΕΣ μην παρεξηγηθώ ετσι???? 

προτιμώ να πρήζω το γιατρο κάθε μέρα κ να πηγαίνω όσο πιο συχνά μπορώ....θα μ πείτε είναι λεφτά....ναι ναι συμφωνώ δεν μας τρέχουν από τα μπατζάκια.....Αλλά θα έκοβα κάτι άλλο για να μπορώ να πηγαίνω έστω κάθε 2 βδομάδες....

εισται ολες τρελές κ σας αγαπω πολυ....κ με τα ανχοςσας κ με τα όλα σας...

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Οχι δεν γινεται εμμονη μην τρελενεστε αντιθετως ηρεμεις κ το χρησιμποποιεις πραγματικα οταν δεν νιωθεις το μωρο! Τουλαχιστον σε εμενα ετσι λειτουργησε κ γλυτωσα πολλα 50αρια απο τον γιατρο μ σε εκτακτα ραντεβου! 

Και να σου πω, το ακούς μέχρι και στις μεγάλες εβδομάδες κυησης; Ή Εκεί δυσκολεύεσαι λόγω του ότι το μωρο είναι μεγάλο και πιθανόν κουλουριασμενο και δεν εντοπίζεις εύκολα τον καρ. Σφυγμό;

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Και να σου πω, το ακούς μέχρι και στις μεγάλες εβδομάδες κυησης; Ή Εκεί δυσκολεύεσαι λόγω του ότι το μωρο είναι μεγάλο και πιθανόν κουλουριασμενο και δεν εντοπίζεις εύκολα τον καρ. Σφυγμό;

Οχι εκει το ακους κ πιο ευκολα οπου κ να βαλεις το ακουστικο ακουγεται η καρδια!!!!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Καλημέρα κοκονες μ.....τι μ κάνετε???

Εγώ Πολύ καλά.. 

άφησε τα χέρια σας στα βυζια κ πιάσατε τα ντοπλερ Τώρα,??? βρε σουσουρασες πολυ ανχος αποκτήσατε παλι....Γιατί???? Αφού ολα πάνε καλά κ το βλέπω για ολες σας....

Χωρίς παρεξηγήσει θελω να σας πω ότι ναι μεν μπορεί το ντοπλερ να σας ξςανχωνει αλλα νομίζεται ότι είναι αρκετό για να σώθητε αν ου μη γένοιτο γίνει κάτι???? δεν το νομιζω.....( εννοείτε ότι δεν θα πάθετε τίποτα κ όλα θα πάνε καλά μέχρι τέλους κ για πολλά χρόνια ακομα)....το πιστεύω κ ξέρω ότι θα γίνει.....

ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΟΛΕΣ ΣΑΣ Η ΓΝΩΜΕΣ μην παρεξηγηθώ ετσι???? 

προτιμώ να πρήζω το γιατρο κάθε μέρα κ να πηγαίνω όσο πιο συχνά μπορώ....θα μ πείτε είναι λεφτά....ναι ναι συμφωνώ δεν μας τρέχουν από τα μπατζάκια.....Αλλά θα έκοβα κάτι άλλο για να μπορώ να πηγαίνω έστω κάθε 2 βδομάδες....

εισται ολες τρελές κ σας αγαπω πολυ....κ με τα ανχοςσας κ με τα όλα σας...

Ναι σε αυτο που γράφεις συμφωνώ. Ότι δεν θα μας σώσει αν (μακριά από εμάς) πάει κάτι στραβά. Συμφωνώ! Όμως  το πιο πιθανον ειναι απλα να μην κουνιεται το μωρο να είναι όλα καλά κι εμεις να πανικοβαλλομαστε καθε λιγο και λιγακι και να τρεχουμε αδικα για υπερηχους ενώ με αυτό το εξάρτημα ξεμπερδεύεις αχαχαχα

εγώ είμαι και ντροπαλή. Τον γιατρό μου για να τον πάρω τηλ θα πρέπει να έχω φτάσει η ίδια στο αμήν. Από 3 φορές που είδα αίμα , καμια δεν τον πήρα απλά μονο την μια έτρεξα στο Ρέα .

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Ναι σε αυτο που γράφεις συμφωνώ. Ότι δεν θα μας σώσει αν (μακριά από εμάς) πάει κάτι στραβά. Συμφωνώ! Όμως  το πιο πιθανον ειναι απλα να μην κουνιεται το μωρο να είναι όλα καλά κι εμεις να πανικοβαλλομαστε καθε λιγο και λιγακι και να τρεχουμε αδικα για υπερηχους ενώ με αυτό το εξάρτημα ξεμπερδεύεις αχαχαχα

εγώ είμαι και ντροπαλή. Τον γιατρό μου για να τον πάρω τηλ θα πρέπει να έχω φτάσει η ίδια στο αμήν. Από 3 φορές που είδα αίμα , καμια δεν τον πήρα απλά μονο την μια έτρεξα στο Ρέα .

@Rafaelatarzan εγω παντως δνε το παιρνω δεν θα γινω ψυχωτικια χααχχαχαχαχα ειμαι που ειμαι χαχααχχααχχαχααχ καλο εεεεεεε

• Χαχα 2

xfHlp3.png

Γειά χαρά ντιν νταν κοριτσια.

Σήμερα είμαι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ λίγο καλύτερα και σας γράφω κι εγώ. Δεν είδα πολλά όμως γιατί έχετε γράψει βιβλίο. Κι εγώ σκεφτόμουν το ντοπλερομηχανημα από τη πρώτη εγκυμοσύνη γιατί η δικιά μου δεν ήταν καθόλου μα καθόλου κινητικό μωρό. Αυτά που βλέπουμε σε βιντεάκια με πατούσες και χεράκια δε μου τα έκανε ποτέ φανταστείτε απλά κουνούσε. Μετά από μια εβδομάδα δε θυμάμαι ποια είχα διαβάσει κάπου ότι ο μπαμπάς (και οποιοδήποτε βάλει αυτί) μπορει να ακούσει τη καρδούλα από την κοιλίτσα. Κοριτσια όντως την άκουγε ο άντρας μου. Έτσι και ένιωθα ανασφάλεια τον εχωνα εκεί και μου έφευγε. Και για να σας προλάβω δεν άκουγε δικό μου παλμό γιατί μετραγα παράλληλα και ήταν σχεδόν ο διπλάσιος αυτός που άκουγε και σε ερώτηση στον γιατρό όντως ήταν το νινι μας. Βέβαια έτσι και του έφευγε παλμός φρικαρα εγώ χαχαχα. Κρατιέται λοιπόν και δεν το παίρνω ακόμη το μηχάνημα γιατί είμαι πολύ πολύ αγχωδης και με βλέπω να το έχω σκουλαρίκι. Αν δω όμως ότι δεν είναι και αυτό το μωρό κινητικό εεε ναι θα το πάρω ... Δε θα με σκασει εμένα πάλι το υπναρουδικο οχού χαχαχα. Κι επειδή δε θέλω να κάνω τον άντρα μου πάλι ντοπλερ θα πάρω ένα έτοιμο χαχαχα.

Τι κάνετε κατά τα άλλα; Όσες έχετε γιατρό περιμένουμε νέα σας. Φιλιά πολλά!!!

• Μου αρέσει 3

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...