Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Lila86 είπε:

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, sissy_geo είπε:

Είμαστε όλες σε αναμμένα κάρβουνα! Αν μπορούσαμε να κάνουμε υπερήχους κάθε μέρα πιστεύω θα το κάναμε. Και εμένα μετά την αυχενική με έβαλε σχεδόν ένα μήνα μετά και έχω σκάαασει! Την Παρασκευή είναι επιτέλους!!! Να δω πως θα περάσει!!! Να είστε όλες καλά και να σκέφτεστε θετικά! Ο Θεός είναι μεγάλος! 

Αχ έχεις αυχενικη κοριτσάκι να είναι όλα μα όλα φανταστικά εγω προς το παρόν το μωρο το καταλαβαίνω οπότε εντάξει Έκλαψα με το σχόλιο του άνδρα σου

Επεξεργάστηκαν by Giotitsa

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Dwro είπε:

Με το καλό να δείτε το μπεμπακι σας φύλο είδατε ή Παρασκευή?

Μας είπε στην αυχενική κατα 90% αγοράκι... Δεν ξέρω πέφτουν έξω στην αυχενική; Δεν έχω εμπειρία. Εσείς;;

Just now, Giotitsa είπε:

Αχ έχεις αυχενικη κοριτσάκι να είναι όλα μα όλα φανταστικά εγω προς το παρόν το μωρο το καταλαβαίνω οπότε εντάξει Έκλαψα με το σχόλιο του άνδρα σου

20 Μαρτίου την κάναμε την αυχενική. Εγω δεν το καταλαβαίνω μωρέ.. Αλλά η γιατρός μου, μου είπε μην περιμένεις πριν την 18η.. Γιατι ειναι το πρώτο μου... Όμως για κάποιες μέρες ένοιωθα πραγματάκια που ξεχωριζαν. Δεν ήταν εντερο δηλαδη ή κάτι άλλο.. Τωρα εχει 2-3 μέρες δεν νιώθω. Αλλά δεν θέλω να αγχώνομαι.. 

Μας είπε στην αυχενική κατα 90% αγοράκι... Δεν ξέρω πέφτουν έξω στην αυχενική; Δεν έχω εμπειρία. Εσείς;;

Εμάς δεν μας είπε τίποτα μας άφησε με την αγωνια!Ήταν ξάπλα και δεν μπόρεσε να δει άσε που κράτησε μόνο πέντε λεπτά!Αγοράκι ε τέλεια με το καλό

Just now, Dwro είπε:

Εμάς δεν μας είπε τίποτα μας άφησε με την αγωνια!Ήταν ξάπλα και δεν μπόρεσε να δει άσε που κράτησε μόνο πέντε λεπτά!Αγοράκι ε τέλεια με το καλό

Ευχαριστώ πολύ πολύ! Επίσης! Όλα να πηγαίνουν τέλεια! Κ εμένα δεν μας άφηνε.. Ήταν και ομφάλιος λώρος ανάμεσα στα ποδαράκια..  Τελικά κάτι είδε ο γιατρός. Για να δούμε... Μπορεί να έχουμε καμία έκπληξη! :D

• Μου αρέσει 1

20 Μαρτίου την κάναμε την αυχενική. Εγω δεν το καταλαβαίνω μωρέ.. Αλλά η γιατρός μου, μου είπε μην περιμένεις πριν την 18η.. Γιατι ειναι το πρώτο μου... Όμως για κάποιες μέρες ένοιωθα πραγματάκια που ξεχωριζαν. Δεν ήταν εντερο δηλαδη ή κάτι άλλο.. Τωρα εχει 2-3 μέρες δεν νιώθω. Αλλά δεν θέλω να αγχώνομαι.. 

Εγώ που και που έχω νιώσει κάτι αλλά όχι κάθε μέρα λίγες φορές μόνο!Αλλά δεν ξέρω πως κάνει και λέω της φαντασίας μου να είναι!Άρα και σε σένα έτσι σε πάνε με τα ραντεβού ε εγώ έκανα 1 Απριλίου και μου λέει να ξανά πάω 24 η μετά το Πάσχα λέω έννοειται πριν το Πάσχα θα έρθω δεν θα αντέξω!

Διαφημίσεις

Just now, Dwro είπε:

Γιωτακι ελπίζω αν τελικά  το πάρω να μην τρέχω στα ψυχιατρεία χαχα!Ο γυναικολόγος φταίει για όλα άκου ανά 25 μέρες υπέρηχο εμπλεξες με τρελή κύριε χαχα!Πέρα από την πλάκα έχεις δίκαιο όλα είναι θέλημα Θεού Εκεινος δίνει την ζωή Εκείνος την παίρνει!

Την ξέρω την σελίδα έπαιρνα και εγώ τεσττ χαχα κλαίω με τον άντρα σου πολύ αστείο!Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου κορίτσι μου!

Το ειχα παρει κ εγω κ ειναι καταπληκτικο κ ευχρηστο! Με ξεαγχωνε φουλ!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Πολυ σπάνια να πεσουν έξω για το φύλο ειδικά αν το τσουτσουνακι φαίνεται ε λίγο δυσκολο χαχαχαχαχαχαχαχα α εκανες αυχενική οκ ότι να ναι χαχσ συγνώμη ε ούτε εγω θα το καταλάβω πάντα κάθε μέρα π.χ σήμερα το νιώθω τακτικά τωρα ηρέμησε αύριο μπορεί να μην το νιώσω καθόλου είναι αναλόγως και πως είσαι εσυ π.χ είσαι χαλαρή η αγχωμενη

xfHlp3.png

Just now, Dwro είπε:

Εγώ που και που έχω νιώσει κάτι αλλά όχι κάθε μέρα λίγες φορές μόνο!Αλλά δεν ξέρω πως κάνει και λέω της φαντασίας μου να είναι!Άρα και σε σένα έτσι σε πάνε με τα ραντεβού ε εγώ έκανα 1 Απριλίου και μου λέει να ξανά πάω 24 η μετά το Πάσχα λέω έννοειται πριν το Πάσχα θα έρθω δεν θα αντέξω!

χαχαχα άραγε περίμενε να πεις μετά το Πάσχα;;;; Αχ Θεέ μου τι τραβάμε!! 

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Το ειχα παρει κ εγω κ ειναι καταπληκτικο κ ευχρηστο! Με ξεαγχωνε φουλ!

Πήρες και εσύ το ίδιο από τα hometest?Μήπως θυμάσαι σε ποια εβδομάδα το δρησιμοποησες?

• Μου αρέσει 1

Just now, Giotitsa είπε:

Πολυ σπάνια να πεσουν έξω για το φύλο ειδικά αν το τσουτσουνακι φαίνεται ε λίγο δυσκολο χαχαχαχαχαχαχαχα α εκανες αυχενική οκ ότι να ναι χαχσ συγνώμη ε ούτε εγω θα το καταλάβω πάντα κάθε μέρα π.χ σήμερα το νιώθω τακτικά τωρα ηρέμησε αύριο μπορεί να μην το νιώσω καθόλου είναι αναλόγως και πως είσαι εσυ π.χ είσαι χαλαρή η αγχωμενη

τυχερούυυλααα!! Πώς και πώς περιμένω να αρχίσω να το νιώθω ξεκάθαρα!!! 

Διαφημίσεις

τυχερούυυλααα!! Πώς και πώς περιμένω να αρχίσω να το νιώθω ξεκάθαρα!!! 

Χαχαχαχαχαχαχαχα ε έχω περάσει τοσες εγκυμοσύνες οπότε νομίζω ότι το ξεχωριζω πλέον

• Μου αρέσει 2

xfHlp3.png

χαχαχα άραγε περίμενε να πεις μετά το Πάσχα;;;; Αχ Θεέ μου τι τραβάμε!! 

Έλα μου ντε εμένα μου φάνηκε πολύ μακριά ως τότε πριν το Πάσχα που να πήγαινα και μετα

Just now, Dwro είπε:

Πήρες και εσύ το ίδιο από τα hometest?Μήπως θυμάσαι σε ποια εβδομάδα το δρησιμοποησες?

Κορίτσια αρχίσατε να με ψήνετε να το πάρω κι εγώ, βέβαια φοβάμαι μην αγχωθω περισσότερο, αλλά ήδη αγχωμένη ειμαι, πόσο χειρότερα να γίνω χαχαχα

@Giotitsa φίλη το πρόβλημα είναι ότι μια βδομάδα πριν πάω είχα κάνει Αυχενική και είχαμε δει την ηλικία του εμβρύου, ήταν τότε 12+3 και μετά από μια βδομάδα που πήγα στη γιατρό το μωρό βγήκε 12+2, άσε μια τρέλα! Θα τα δούμε όλα αύριο πρώτα ο Θεός!!!

EGLbp2.png

Just now, gogouli_ είπε:

Κορίτσια αρχίσατε να με ψήνετε να το πάρω κι εγώ, βέβαια φοβάμαι μην αγχωθω περισσότερο, αλλά ήδη αγχωμένη ειμαι, πόσο χειρότερα να γίνω χαχαχα

@Giotitsa φίλη το πρόβλημα είναι ότι μια βδομάδα πριν πάω είχα κάνει Αυχενική και είχαμε δει την ηλικία του εμβρύου, ήταν τότε 12+3 και μετά από μια βδομάδα που πήγα στη γιατρό το μωρό βγήκε 12+2, άσε μια τρέλα! Θα τα δούμε όλα αύριο πρώτα ο Θεός!!!

Αχ κορίτσια σας ταραξα βραδιάτικα ε τέτοια είμαι καλά δεν έγραφα τόσο καιρό!Όλα τα παλαβά από μένα θα τα ακούσετε!Γωγουλι ηρέμησε όσο μπορείς να δεις αυτή η γιατρός θα ήταν ότι να ναι όλα μια χαρά θα είναι! Καταλαβαινω βέβαια την αγωνία σου!Δεν φτάνει το άγχος που έχεις εμπλεξες και Μ αυτήν!

• Μου αρέσει 1

Just now, Dwro είπε:

Αχ κορίτσια σας ταραξα βραδιάτικα ε τέτοια είμαι καλά δεν έγραφα τόσο καιρό!Όλα τα παλαβά από μένα θα τα ακούσετε!Γωγουλι ηρέμησε όσο μπορείς να δεις αυτή η γιατρός θα ήταν ότι να ναι όλα μια χαρά θα είναι! Καταλαβαινω βέβαια την αγωνία σου!Δεν φτάνει το άγχος που έχεις εμπλεξες και Μ αυτήν!

Όχι βρε κορίτσι γιατί να μας ταραξεις, όλες έχουμε ανησυχίες απορίες και παλαβες ιδέες χαχαχα! Σε ευχαριστώ πολύ, ευτυχώς έφτασε η μέρα να πάμε να δούμε!!

• Μου αρέσει 1

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...