Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

πρίν από 27 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Καλημέρα κορίτσι. Τα ίδια κι εγώ. Και δεν αναρρώνω κιόλας. Φοβάμαι και την H1N1.

Χθες εβηχα δυνατά και με έπιασε η κοιλιά μου. Άρχισα και έκλαιγα από το φόβο μου αλλά σήμερα έχω γιατρό και θα τον ρωτήσω. Πάρε κι εσύ τηλ τον δικό σου μήπως μπορεί να σου δώσει κάτι για το βήχα που να επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη.

Κορίτσια μου την προηγούμενη εβδομάδα είχα και εγώ τα ίδια ο λαιμός χάλια εβηχα αρκετά και λίγα δέκατα είχα. Η γυναικολόγος μου είπε ότι δεν θα πάθει κάτι το σπορακι αλλά καλό θα ήταν μου είπε να μείνω στο κρεβάτι. Μου είπε μπορώ να πάρω τις καραμέλες τις strepsils ή lyposaine και μόνο σ επεριπτωση πυρετού να πάρω ντεπον. 

n0O1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Καλημερα σε ολες! Ειμαι 5 εβδομαδων...εκανα τεστ και χοριακη.σαββατο εχω γιατρο.περιμενα πως και πως να γινει αυτο μα τωρα φοβαμε θελω να ειναι ολα καλα και δεν περνουν οι μερες για να παω.μονο εγω εχω τοση αγωνια ?

On 28/1/2019 at 9:31 ΜΜ, elpida20 είπε:

Γειά σαααας. Εγώ είμαι στην 4 βδομάδα. Κι αν όλα πάνε καλά το πάω για Οκτωβριο. Σε 6 μέρες έχω την Τρίτη χοριακη. Θα ναι το πρώτο μας παιδάκι και είμαι πολύ αγχωμένη και φοβισμενη

Και εγω ειμαι στην 5η εβδομαδα.σαββατο θα παω γιατρο για τον πρωτο υπερυχο.και εγω τα ιδια ειμαι δεν εισαι η μονη.

πρίν από 26 λεπτά , Μαρία Χριστίνα είπε:

μονο εγω εχω τοση αγωνια ?

Μπααα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουμε! Εγώ έχω την άλλη Τετάρτη πως θα περάσουν οι μέρες μου λες;; Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχουμε όλες μας!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Μπααα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουμε! Εγώ έχω την άλλη Τετάρτη πως θα περάσουν οι μέρες μου λες;; Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχουμε όλες μας!

Βρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι.... Όταν φαίνεται ο σάκος και είναι εντός της μήτρας.. Υπάρχει πιθανότητα για εξωμητριο στην συνέχεια; και πως γίνεται να είναι εξωμητριο.... Έχει ιδέα καμία από κάτι τέτοιο; 

n0O1p2.png

πρίν από 5 λεπτά , elpida20 είπε:

Βρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι.... Όταν φαίνεται ο σάκος και είναι εντός της μήτρας.. Υπάρχει πιθανότητα για εξωμητριο στην συνέχεια; και πως γίνεται να είναι εξωμητριο.... Έχει ιδέα καμία από κάτι τέτοιο; 

Οχι  δεν νομιζω πως υπαρχει τετοια πιθανοτητα.πρωτη φορα το ακουω αυτο

πρίν από 21 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Απλα η κολλητη μου ειχε 2 αποβολες και εμεινε μετα απο χρονια  με μια σαλπιγγα και δεν ειχε καθολου αγχος.εγω γιατι εχω ?νομιζω δεν κανει καλο ουτε και οι αρνητικες σκεψεις πρεπει να το αποβαλουμε καπως!συγχαρητηρια κ σε σενααααα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, elpida20 είπε:

Όχι βρε! Μη φοβάσαι!

πρίν από 58 λεπτά , Μαρία Χριστίνα είπε:

Απλα η κολλητη μου ειχε 2 αποβολες και εμεινε μετα απο χρονια  με μια σαλπιγγα και δεν ειχε καθολου αγχος.εγω γιατι εχω ?νομιζω δεν κανει καλο ουτε και οι αρνητικες σκεψεις πρεπει να το αποβαλουμε καπως!συγχαρητηρια κ σε σενααααα

Είναι ανάλογα και με τον χαρακτήρα της καθεμιάς. Στην 1η μου η αλήθεια είναι πως ήμουν πολύ χαλαρή στη 2η και σε αυτή τώρα ίσως επειδή γνωρίζω και περισσότερα πράγματα , δεν είμαι χαλαρή. Και κάθε μέρα που περνάει σκέφτομαι γιατί δεν έχω συμπτώματα. (Στη 2η είχα έντονα συμπτώματα από την αρχή οπότε ίσως ήμουν πιο χαλαρή από αυτή εδω)

yplDp3.png

4 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Καλημέρα κορίτσι. Τα ίδια κι εγώ. Και δεν αναρρώνω κιόλας. Φοβάμαι και την H1N1.

Χθες εβηχα δυνατά και με έπιασε η κοιλιά μου. Άρχισα και έκλαιγα από το φόβο μου αλλά σήμερα έχω γιατρό και θα τον ρωτήσω. Πάρε κι εσύ τηλ τον δικό σου μήπως μπορεί να σου δώσει κάτι για το βήχα που να επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη.

θα κανεις υπερηχο; περιμενουμεεε νεα σου! να μου πεις τι θα σου πει και εσενα για το βηχα! 

3 ώρες πρίν, Μαρία Χριστίνα είπε:

Καλημερα σε ολες! Ειμαι 5 εβδομαδων...εκανα τεστ και χοριακη.σαββατο εχω γιατρο.περιμενα πως και πως να γινει αυτο μα τωρα φοβαμε θελω να ειναι ολα καλα και δεν περνουν οι μερες για να παω.μονο εγω εχω τοση αγωνια ?

Και εγω ειμαι στην 5η εβδομαδα.σαββατο θα παω γιατρο για τον πρωτο υπερυχο.και εγω τα ιδια ειμαι δεν εισαι η μονη.

καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχεις κοπέλα μου ολες αγωνιουμε... ολα καλα θα πανε για ολες μας! 

2 ώρες πρίν, elpida20 είπε:

οχι δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση! 

• Μου αρέσει 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

πρίν από 2 λεπτά , marioula1234 είπε:

θα κανεις υπερηχο; περιμενουμεεε νεα σου! να μου πεις τι θα σου πει και εσενα για το βηχα! 

καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχεις κοπέλα μου ολες αγωνιουμε... ολα καλα θα πανε για ολες μας! 

οχι δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση! 

Με καθησυσατε χάχα όλα τα σκέφτομαι ειδικά τώρα που πάλι σε 20 μέρες θα με δει η γυναικολόγος... 

n0O1p2.png

5 ώρες πρίν, Μαρία Χριστίνα είπε:

Όντως νομιζω όλες μια αγωνία την έχουμε. Κι εγώ 5+4 σήμερα μέσα στο άγχος μέχρι να δούμε το σάκο αύριο. Συγχαρητήρια κορίτσι μου. Μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη! Και καλό είναι το άγχος μας να το μετριασουμε λιγάκι!

• Μου αρέσει 1

EGLbp2.png

Γειά σας κορίτσια. Δε πρόλαβα να σας διαβάσω ακόμη.Τι κάνετε;

Εγώ επέστρεψα από Ντοκ. Όλα καλά μου είπε απλά με προβληματίζει που είδαμε μόνο σάκο. Γιατί έτσι όπως τετραπλασιάζεται η χοριακή με τους υπολογισμούς μου τώρα θα είναι κοντά στις 5.000-6.000, άρα δεν έπρεπε να φαίνεται και έμβρυο;

Θα ξανά πάω σε 15 μέρες να με ξανά δει. Δεν είχε πολύ όρεξη σήμερα, τον είχαν ζαλίσει μάλλον τον καημένο. Πάντως δεν έδειξε να ανησυχεί!

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ βάση τερ σήμερα ειμαι 6βδομαδων. Όταν πάω στον doc θα είμαι 7 βδομαδων οπότε περιμένω να ακούσω και καρδούλα. Και ξανά λέω ... πως θα περάσουν οι μερες ρε κορίτσια; σπαστικό που μου ειπε να περιμενω τόσο...

πρίν από 4 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Εγώ επέστρεψα από Ντοκ. Όλα καλά μου είπε απλά με προβληματίζει που είδαμε μόνο σάκο. Γιατί έτσι όπως τετραπλασιάζεται η χοριακή με τους υπολογισμούς μου τώρα θα είναι κοντά στις 5.000-6.000, άρα δεν έπρεπε να φαίνεται και έμβρυο;

Θα ξανά πάω σε 15 μέρες να με ξανά δει. Δεν είχε πολύ όρεξη σήμερα, τον είχαν ζαλίσει μάλλον τον καημένο. Πάντως δεν έδειξε να ανησυχεί!

Απο τις 2000 μέχρι τις 6000 δεν διπλασιάζονται ανά 2 με 3ημερες. Αλλά ανά 4 ημέρες περίπου . Και από 6000 περίπου ανά 5 ημέρες. Οπότε μην υπολογίζεις ότι θα διπλασιάζεται συνέχεια ανά 2 ημέρες

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Εγώ βάση τερ σήμερα ειμαι 6βδομαδων. Όταν πάω στον doc θα είμαι 7 βδομαδων οπότε περιμένω να ακούσω και καρδούλα. Και ξανά λέω ... πως θα περάσουν οι μερες ρε κορίτσια; σπαστικό που μου ειπε να περιμενω τόσο...

αγαπη πάλι σφήνα πετάγομαι γω....καλέ ειμαστε το ίδιο 6 κ 2 εγω....Έχω χαρα μεγάλη κ τσουπ πετάγομαι παντού κ λεω πολλά...κ σε άλλα θέματα....αχχαψαψα ελπιζω να μην σε πειράζει....Τώρα θα πεταχτώ κ σε καμία άλλη....

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Απο τις 2000 μέχρι τις 6000 δεν διπλασιάζονται ανά 2 με 3ημερες. Αλλά ανά 4 ημέρες περίπου . Και από 6000 περίπου ανά 5 ημέρες. Οπότε μην υπολογίζεις ότι θα διπλασιάζεται συνέχεια ανά 2 ημέρες

Αυτό το γνωρίζω ήδη κορίτσι. Ευχαριστώ!! :)

μαλλον πως είναι πάλι καθυστερημένη σύλληψη το σποράκι.

ευτυχώς για τα πονακια που εχω μου είπε ότι αν δε δω αίμα να μην ανησυχώ. Είναι νορμάλ. Αλλά επειδή με ξέρω θα ηρεμήσω τώρα και μέχρι το βράδυ θα έχω ξανά αγχωθεί:-D

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

φίλες μουυυθυυυ κ μέλλουσες μανούλες...Πώς εισται σημερα....Όλα καλά...Εγώ τέλεια....Έχω μια ενέργεια....εσείς κάνατε τις πρώτες σας εξετάσεις....Εγώ ναι ....Όλα τέλεια...αιματοκρίτη 42 σίδηρο φουλ  σάκχαρο το απλο 60 κανε να μικρόβιο θυροειδης 1 κτλ κτλ.ειμαι το τόσο χαρούμενη...κάνω σαν μικρό παιδί αν κ ετων 37 .Αλλά δεν με πειράζει.. εγώ νιώθω καλά κ ευτυχισμένη κ με αυτά...υμταωθεωρω καλά σημάδια κ σημαντικά......ήθελα απλώς να σας τα πω ...πρώτη φορά εφτασα να κανω εξετάσεις κύησης μετα απο 9 χρονια....άθλος για μενα....Όλα θα πάνε καλά για ολες μας.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Εγώ εχω χοριακη 11.000 και είδα μόνο σακο. Η γυναικολογος είπε ότι όλα πάνε πολύ καλα

n0O1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...